Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij per direct een docent Nederlands / Rekenen. Ga jij aan de slag voor ongeveer 20 lesuren per week?

De school is gericht op een veilig leerklimaat, zo krijgen de leerlingen in hun eerste jaar veel les van hun eigen mentor. Binnen het lesprogramma wordt gewerkt met uitgebreide stages, de school wil zich hard maken voor leren door zelf te doen.

De lesuren die je draait zijn onderdeel van de start- en finishlessen. In deze lessen wordt er extra aandacht besteed aan taal, rekenen en groepswerk. Je begeleidt de leerling intensief en biedt een taalprogramma op maat aan. Als docent ga jij aan de slag met de vmbo/havo klassen van de onderbouw.

Ben jij een docent die graag werkt met ict in het klaslokaal? In de onderbouw wordt namelijk veel met tablets gewerkt. Op de tablet werken de leerlingen op hun eigen niveau aan de verbetering van leesvaardigheid, spelling en rekenen. Tijdens de groepsopdrachten wordt er gewerkt aan een opdracht, denk hierbij aan een reclamefilmpje samen met klasgenoten.

Van de leerlingen wordt verwacht dat zij veel zelfstandig werken. Jij als docent zorgt dat de leerling wordt gestuurd en helpt ze door middel van studiewijzers of aftekenkaarten. Ben jij zowel docent als coach? Vind je het leuk om binnen een vernieuwend onderwijsconcept te werken? Dan zoekt de school jou. Het gaat hier om een reguliere vacature met kans op een vast dienstverband.

Profielschets

  • Je bent docent Nederlands en/of Rekenen
  • Je hebt ervaring met deze doelgroep
  • Je bent per direct voor 4 dagen per week beschikbaar
  • Je bent innovatief en flexibel
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.