Beter als, beter dan.. hoe zat het ook al weer?! Jij hoeft hier natuurlijk niet over na te denken. De Nederlandse taal is voor jou geen enkel probleem en je weet dit ook goed uit te leggen aan anderen. Je bent daarnaast beschikbaar op maandag t/m donderdag, hebt affiniteit met jongeren en bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Klinkt jou dit als muziek in de horen? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor een middelbare school in Zuid-Holland.

De vacature betreft een ziektevervanging en jouw inzet is per direct nodig. Je gaat voor 18 lesuren per week lesgeven aan de onderbouw van havo-vwo en aan de bovenbouw van het vmbo. We zijn bij voorkeur op zoek naar een docent met een tweedegraads bevoegdheid of een docent in opleiding die in de afrondende fase zit. Is dit beide bij jou niet het geval, maar ben je wel gek van jongeren en de Nederlandse taal? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Nederlands is een belangrijk vak op de middelbare school en het is de bedoeling dat alle leerlingen met een voldoende over gaan naar het volgende leerjaar. Als docent Nederlands ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan met deze leerlingen en stimuleer je hen om het beste uit zichzelf te halen. De school waar je gaat werken, wordt gekenmerkt door een prettige sfeer. Docenten voelen zich betrokken bij de leerlingen. Het is voor jou dan ook geen probleem om in korte tijd een goede relatie op te bouwen met de leerlingen.

Functieomschrijving
 • Fungeren als docent Nederlands;
 • Lessen verzorgen voor verschillende klassen;
 • Het geven van uitdagende en stimulerende lessen;
 • Leerlingen motiveren om het beste uit zichzelf te halen.
Profielschets
 • In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor Nederlands of in de afrondende fase van de opleiding;
 • Per direct beschikbaar voor 18 lesuren per week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag;
 • Ervaring met de doelgroep is een pré;
 • In staat om het doorzettingsvermogen bij de leerlingen te stimuleren.
Arbeidsovereenkomst
 • Salariëring conform onderwijs cao;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties;
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden.

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct