Ga jij uitleg geven over betogende teksten? En zorg je ervoor dat de leerling de hoofdgedachte uit een tekst kan halen? Wij zoeken een docent Nederlands voor een mbo-instelling in de provincie Zuid-Holland.

In verband met tijdelijke afwezigheid van de huidige docent, zoekt de school naar iemand die aan de slag wil voor 15 lesuren. Het is ook mogelijk om een deel van de vacature op te vullen. De vervanging duurt minimaal een maand, maar de verwachting is dat het langer gaat duren.

Je gaat les geven aan de studenten van de afdeling Zorg & Welzijn. Opleidingen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld sociaal-maatschappelijk werker, mbo-verpleegkunde en onderwijsassistente. Je geeft wekelijks les aan de klassen van de eerste twee leerjaren van deze opleidingen.

De school wil dat de studenten de Nederlandse taal zeer goed beheersen. Jij draagt er zorg voor dat je lessen bijdragen aan een verbetering van het niveau van de student. Je weet de lessen zo in te richten dat het aansluit op het toekomstige beroep van de student. De opdrachten en uitleg die jij geeft, zijn relevant voor op de werkvloer.

Je kunt per direct aan de slag op de school.

Profielschets

  • Je hebt ervaring in het lesgeven op een mbo-instelling
  • Je bent bij voorkeur 3 dagen per week beschikbaar, maar minder is ook een optie
  • Je werkt zelfstandig en weet je een nieuwe werkomgeving snel eigen te maken
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.