Aan de slag met functionele leesteksten, boekverslagen of artikelendossiers? Wij zoeken een creatieve docent Nederlands die 8 lesuren per week aan het werk gaat met twee klassen.

Een kleinschalige school in provincie Zuid-Holland zoekt een docent die wekelijks twee klassen het vak Nederlands geeft. Het gaat hier om leerlingen uit de tweede klas van het vmbo. Binnen de school heeft men als missie om het beste uit de leerling halen. Er zijn verschillende programma’s naast de reguliere lessen, zodat de leerling zijn/haar talenten kan ontdekken en verder ontwikkelen.

Binnen de sectie Nederlands zet men zich sterk in voor verbetering van de taalkennis en taalvaardigheid van de scholieren. De docenten proberen het vak zo passend mogelijk aan te laten sluiten op de belevingswereld van jongeren. Binnen de sectie staan inhoud, diepgang en uitdaging centraal.

De vacature is ontstaan in verband met ziekte. De school zoekt een docent die per direct kan starten en tot het einde van het schooljaar beschikbaar is.

Profielschets

  • Je hebt een bevoegdheid Nederlands of studeert hiervoor
  • Pabo’ers worden ook van harte uitgenodigd te reageren op deze vacature
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar, bij voorkeur op maandag en dinsdag
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school en bent kerkelijk actief
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.