Hebban olla vogala nestas hagunnan hinase hic anda thu, wat unbidan we nu? Oftewel: alle vogeltjes zijn aan het nestelen, behalve jij en ik… waar wachten we nog op? Wist jij dat dit waarschijnlijk de oudste geschreven Nederlandstalige lovesong is? Dan hebben we jou nodig!

Voor een school in de provincie Utrecht zijn we per direct op zoek naar een bevlogen docent Nederlandse die ervan geniet om leerlingen iets bij te brengen over onze Nederlandse taal. Het doceren van het vak Nederlands vraagt een gevarieerde aanpak. Naast het aanleren van de taal zelf ben je ook bezig met het ontwikkelen van vaardigheden zoals debatteren, begrijpend lezen en presenteren. Daarnaast ga je in deze functie lesgeven aan brugklassen, vwo-2 klassen en en havo-4 klassen. Kortom, een baan waarbij jij je niet snel hoeft te vervelen.

Het betreft een ziektevervanging van 19 lesuren die per direct ingevuld kan worden. De verwachting is dat het een vervanging voor langere tijd betreft. Aangezien er havo-4 klassen tussen zitten is minstens een 2e graads bevoegdheid vereist, evenals ervaring in de bovenbouw. De school vindt goede begeleiding belangrijk en je komt te werken in een hecht team van collega’s.

Ben jij per direct beschikbaar, houd je van een leuke uitdaging en vind je het leuk om met een diverse doelgroep te werken? Voel je dan van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature en hopelijk wordt jij onze nieuwe docent Nederlands.

Profielschets:

• Je bent per direct minstens 4 dagen per week beschikbaar
• Je hebt een bevoegdheid voor het vak Nederlands
• Je werkt graag met een diverse doelgroep
• Je bent in staat om verschillende lesstijlen te hanteren

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.