Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kun je niet wachten om leerlingen over de Nederlandse taal en cultuur te vertellen? Kijk dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 14 lesuren per week. Het gaat om het lesgeven aan zowel boven- als onderbouwleerlingen van het vmbo. Het overbrengen van de Nederlandse grammatica en spelling is voor jou als docent geen probleem. Ook als het gaat om pittige vmbo-klassen weet jij stevig in je schoenen te blijven staan en zorg je ervoor dat zij het leuk vinden om naar jouw lessen te komen.

Naast het overbrengen van de lesstof is er veel persoonlijk contact met de leerlingen, hun mentor en de docenten. De leerlingen worden gestimuleerd om na te denken over het beroep dat zij willen gaan uitoefenen en krijgen hier volop de ruimte voor. Tijdens de Nederlandse lessen leren de leerlingen dan ook waarom het belangrijk is om de Nederlandse taal goed te beheersen. Aan deze persoonlijke ontwikkeling draag jij als docent actief bij. Samen met het team creëer jij een goed en veilig leerklimaat voor de leerlingen.

Het gaat om een moderne, goed georganiseerde middelbare school. Je komt te werken op een school met een goed inwerktraject, waarbij je altijd terecht kunt bij je collega’s.

Functieomschrijving 

 • Voor 14 lesuren per week fungeren als docent Nederlands;
 • Verzorgen van de lessen voor klassen van het vmbo;
 • Leerlingen het belang van het vak Nederlands laten inzien.

Profielschets

 • In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor Nederlands of in de afrondende fase van je opleiding;
 • Per 1 maart voor 14 lesuren per week beschikbaar;
 • Affiniteit met de doelgroep;
 • In staat om leerlingen te motiveren en enthousiasmeren;

Arbeidsovereenkomst

 • Salariëring conform de onderwijs cao;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties;
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
 • Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden.

 


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct