Houd jij je graag bezig met de Nederlandse grammatica, spelling en literatuur? Vind je het belangrijk dat scholieren goed onderwijs krijgen in deze taal en heb jij affiniteit met jongeren? Dan zoeken wij jou!

Voor een middelbare school in de omgeving van Gelderland zijn we op zoek naar een docent Nederlands. Het gaat om een vervanging in verband met ziekte en een zwangerschapsverlof. De ziektevervanging is per direct en gaat om 4 lesblokken op de vrijdag, de andere vervanging gaat ook om 4 lesblokken per oktober. Het is ook mogelijk om beide vervangingen te vervullen.

Je gaat lesgeven aan bovenbouwleerlingen van het vmbo. De voorkeur gaat uit naar een docent met een tweedegraads bevoegdheid of iemand die hiervoor in opleiding is. Het is belangrijk dat je de doelgroep weet te motiveren voor het vak Nederlands. Je moet in staat zijn jouw kennis over te brengen om op deze wijze bij te dragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Je komt te werken op een school waar, naast het bieden van goed onderwijs, ook aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling en hun plaats in de maatschappij.

Functieprofiel:

  • Verzorgen van de lessen Nederlands voor bovenbouwleerlingen op vmbo-niveau
  • Afnemen en nakijken van toetsen
  • Bijdragen aan de (persoonlijke) ontwikkeling van leerlingen

Profielschets: 

  • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Nederlands of bent hiervoor in opleiding
  • Je bent per direct op vrijdag of vanaf 2 oktober 2017 voor 4 lesblokken per week beschikbaar
  • Je bent in staat om op een enthousiaste wijze kennis over te dragen aan leerlingen
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.