Heb jij ervaring met leerlingen van de onderbouw havo/vwo? En ben jij vanaf 1 november 2016 voor 23 lesuren beschikbaar? Wij zoeken iemand die het vak Nederlands op een enthousiaste manier kan overdragen aan de leerlingen.

Je gaat aan de slag als tweedegraads bevoegde docent Nederlands op een kleinschalige school in Gelderland. Je geeft reguliere lessen Nederlands aan de leerlingen van de onderbouw.
De school heeft iets meer dan 1.000 leerlingen en die krijgen les van ongeveer 130 docenten. De meeste leerlingen komen uit de directe omgeving en gaan met de fiets naar school. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de leerlingen voelen zich gekend op deze locatie.

Ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands of zit je in de afrondende fase van je studie, dan willen we je van harte uitnodigingen om te reageren. Inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het is ook mogelijk om naar een deel van deze vacature te solliciteren. Het gaat om een structurele vacature met uitzicht op een vast dienstverband.

Profielschets

  • Je hebt (bijna) een bevoegdheid voor het vak
  • Je hebt ervaring met onderbouwleerlingen havo/vwo
  • Je bent voor 4-5 dagen per week beschikbaar
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school en bent kerklijk actief
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.