Ga jij leerlingen alles leren over het klimaat, de verschillende culturen en het weer? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Natuurkunde. Lees gauw verder!
Voor een goed georganiseerde school in de provincie Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een docent voor 15 lesuren per week. De vacature staat open in verband met vertrek van een collega en jouw inzet is in ieder geval tot en met de zomervakantie nodig. Je gaat lesgeven aan klassen in de onderbouw van de havo en het vwo.

Tijdens de lessen ga je met de leerlingen nadenken over verschillende thema’s. Met jouw enthousiasme motiveer je de leerlingen en maak je hen extra nieuwsgierig voor het vak Natuurkunde. Op de school waar je komt te werken krijgen leerlingen de ruimte om te zijn wie ze willen zijn en worden ze gestimuleerd om hun talenten verder te ontwikkelen. De sfeer wordt door zowel leerlingen als docenten als prettig ervaren.

Functieomschrijving

 • Voor 15 lesuren per week fungeren als docent Natuurkunde
 • Verzorgen van lessen voor leerlingen uit de onderbouw van de havo en het vwo
 • Leerlingen motiveren en enthousiasmeren voor het vak Natuurkunde

Profielschets 

 • In het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het vak Natuurkunde of in de afrondende fase van je opleiding
 • In staat om aan de hand van duidelijke voorbeelden de theorie over te brengen op leerlingen
 • Je beschikt over zowel pedagogische als didactische vaardigheden

Arbeidsovereenkomst

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct