Ben jij de docent die het beste uit de leerlingen kan halen en hierin maatwerk kan leveren? Richt jij je eerst op relatie en daarna op prestatie? Lees dan snel verder! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent voor 25 uur in de week voor de lwoo-klassen.

Vanaf september 2019 zijn wij op zoek naar een docent voor de lwoo-leerlingen. De school werkt vanuit de kernwoorden hoofd, hart en handen. De duur van het dienstverband is in ieder geval tot einde schooljaar. Wanneer de samenwerking bevalt, bestaat de kans op een vast dienstverband binnen de school.

Binnen de afdeling lwoo wordt maatwerk geleverd. De docent draagt er zorg voor dat de leerling zich emotioneel betrokken voelt en er wordt ingezet op een continuïteit van begeleiders. Zo staan er vaak twee docenten op een groep en zitten de leerlingen in een gemiddeld ruimer lokaal. Het opbouwen van een relatie met de leerlingen is erg belangrijk. Vervolgens wordt er naar de individuele prestaties gekeken. Op het programma staan de vakken nederlands, biologie, tekenen, informatiekunde, wiskunde, natuur-/scheikunde, mens en maatschappij, beeldende vorming, remedial teaching en mentorbegeleiding.

De school zet zich in om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Daarnaast is het van groot belang dat er voldoende aandacht is voor de vorming en opvoeding van de leerlingen. Jij als docent kunt hier een grote bijdrage aan leveren.

Wat ga je doen?

 • Lesgeven aan de leerlingen van het leerwegondersteunend onderwijs
 • De leerlingen voorzien van persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Leerlingen motiveren en stimuleren
 • Een goede relatie opbouwen met de leerlingen uit de klassen

Jouw specificaties 

 • In het bezit van een onderwijsbevoegdheid, de master SEN is een pré
 • Je bent geduldig en voorziet de leerlingen van extra hulp wanneer zij dat nodig hebben
 • In staat om duidelijke verwachtingen te communiceren met de leerlingen
 • Je bent zelfverzekerd en straalt dit ook uit
 • Je bent een echte pedagoog met didactische eigenschappen

Wat biedt Adhocdocent jou? 

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden
Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Anna van Boven via anna@adhocdocent.nl of 06 425 92 703.

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct