Voor een hogeschool in Zuid-Holland zijn wij per volgend schooljaar op zoek naar een docent Logistiek. Je zult zelfstandig gaan werken binnen het team van de associate degree opleiding Logistiek Management. Modules die je gaat behandelen zijn onder andere warehousing, transport, productie, integrale logistiek, voorraadbeheer en fysieke distributie.

Het is een praktijkgerichte opleiding en dus gaat de voorkeur ook uit naar iemand met een achtergrond in de Logistiek en een afgeronde masteropleiding. Bij voorkeur ben je ook al in het bezit van een didactische aantekening en anders ben je bereidt deze te behalen.

Wat ga je doen?
Fungeren als docent Logistiek
Enthousiasmeren en motiveren van de leerlingen
Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen

Jouw specificaties
In bezit van een masterdiploma richting logistiek
In bezit van een didactische aantekening of bereid deze te behalen
Vanaf het volgende schooljaar beschikbaar
Werken in een team gaat je goed af
Tijdens de lessen ben je zichtbaar enthousiast
Gedreven voor goede eindresultaten

Wat biedt Adhocdocent jou?
Salariëring conform onderwijs cao
Reiskostenvergoeding
Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met René van den Berg via rene@adhocdocent.nl of 06 1184 3165.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct