Voor een school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een topdocent die uitgebreide kennis heeft van het vak ICT. Ben jij degene die de leerlingen wegwijs maakt in een digitaliserende wereld?

Als docent ICT help je de leerlingen om hun digitale kennis en vaardigheden te vergroten. Dit kan zijn op het gebied van automatisering, software, informatievoorziening en applicaties. We weten dat kennis van ICT en informatica de komende jaren alleen maar belangrijker zal worden. Ook wordt steeds meer duidelijk dat jongeren vaak beter de weg weten te vinden in de wereld van de ICT dan ouderen. Maar om echt een stap verder te komen hebben ze de hulp nodig van een specialist die alle ins en outs kent van dit vakgebied en in staat is dit op een enthousiaste manier op ze over te brengen.

Het gaat om 19 lesuren die per direct ingevuld kunnen worden. De functie zal tenminste duren tot de zomervakantie, maar de school heeft aangegeven dat de functie ook uitzicht heeft op een vaste aanstelling. We zoeken iemand die in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid, ervaring heeft met het vmbo en bekend is met de recente ontwikkelingen in het onderwijs en het vakgebied.

Ben jij de proactieve en loyale teamspeler met gedegen kennis van de ICT? Dan zoeken we jou!

Profielschets:

  • Je hebt theoretische en praktische kennis van automatisering, softwareontwikkeling en informatica
  • Je hebt een lesbevoegdheid en relevante werkervaring
  • Je werkt graag met jongeren en hebt ervaring met hem vmbo
  • Je bent minimaal 3¬†dagen beschikbaar
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.