Word jij blij van stokbrood, rode wijn, la tour de Eiffel en la Côte d’Azur? En beheers jij ook nog eens de Franse taal? Wij zoeken voor na de voorjaarsvakantie een docent Frans voor een school in de provincie Zuid-Holland.
.
Het betreft een structurele vacature van 8-12 lesuren per week. Je gaat lessen geven aan de leerlingen van havo leerjaar 1 tot en met 3. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de Franse lessen van een tweede klas vmbo-gt.

Wanneer de samenwerking bevalt, is de mogelijkheid op een vast dienstverband bij de school. De voorkeur van de school gaat uit naar iemand die de lessen op een creatieve en verrassende manier weet aan te pakken. De sectie waarin je terecht komt is een ambitieuze groep docenten die het vak Frans uitstekend wil opzetten binnen de school. De samenwerking met de secties van de andere moderne talen verloopt prettig.

Docenten in opleiding worden ook van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature.

Profielschets:
  • Je hebt een bevoegdheid voor Frans of je studeert hiervoor
  • Je hebt ervaring voor de klas
  • Je bent ongeveer 2 dagen per week beschikbaar
  • Je past bij de christelijke identiteit van de school

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een uitdaging die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren we jaarlijks een aantal trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. En wil je verder studeren voor een baan binnen het onderwijs? Ook daar zijn mogelijkheden genoeg! Kortom: jouw wensen staan centraal. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als jouw droombaan er op dit moment niet tussen zit.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct