Studeer jij Franse Taal & Cultuur, heb je een educatieve minor gevolgd of ben je bezig met je lerarenopleiding? Wij zoeken een beginnend docent die per direct aan de slag wil met de brugklasleerlingen voor 3 tot 6 lesuren per week.

Op een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een docent (in opleiding) die een of twee dagdelen per week wil werken met deze brugklassen. Wekelijks ga je aan de slag met jongeren van 11-12 jaar. Als docent leer jij ze de basis van de Franse taal, het is aan jou om ze enthousiast te maken voor dit vak.

Als docent Frans ben je goed in het geven van duidelijke instructies, geef je positieve feedback op de leerling en handel je op een tevreden en ontspannen manier. De voorkeur van de sectie gaat uit naar iemand die op een creatieve en bevlogen manier de taal kan overdragen. Ben jij zo’n didacticus die op een originele en boeiende manier les geeft? Schud jij zo een paar activerende werkvormen uit je mouw? Dan ben jij de docent Frans die de brugklassen nodig hebben.

De voorkeur gaat uit naar iemand die per direct beschikbaar is voor de rest van het schooljaar.

Profielschets

  • Je volgt een lerarenopleiding Frans
  • Je hebt ervaring met het aansturen van groepen
  • Je hebt affiniteit met¬†jongeren van 11-12 jaar
  • Je spreekt vloeiend frans
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.