Studeer jij Franse Taal & Cultuur, heb je een educatieve minor gevolgd of ben je bezig met je lerarenopleiding? Wij zoeken vanaf februari 2017 een docent die aan de slag wil met havo-3 en vwo-3 voor 8-12 lesuren per week.

Op een school in de provincie Utrecht zoeken wij een docent (in opleiding) die twee dagen per week wil werken met deze klassen. Wekelijks ga je aan de slag met jongeren van 14-15 jaar. Als docent leer jij ze de basis van de Franse taal, het is aan jou om ze enthousiast te maken voor dit vak.

 

Als docent Frans ben je goed in het geven van duidelijke instructies, geef je positieve feedback op de leerling en handel je op een tevreden en ontspannen manier. De voorkeur van de sectie gaat uit naar iemand die op een creatieve en bevlogen manier de taal kan overdragen. Ben jij zo’n didacticus die op een originele en boeiende manier les geeft? Schud jij zo een paar activerende werkvormen uit je mouw? Dan ben jij de docent Frans die de klassen nodig hebben.

 

De voorkeur gaat uit naar iemand die vanaf februari beschikbaar is voor de rest van het schooljaar. Het betreft een vacature in verband met een zwangerschapsverlof.

 

Profielschets

  • Je volgt een lerarenopleiding Frans
  • Je hebt ervaring met het aansturen van groepen
  • Je hebt affiniteit met jongeren van 11-12 jaar
  • Je spreekt vloeiend frans
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school

 

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.