Weet jij alles over de Engelse taal en cultuur en wil jij graag jouw kennis delen met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Engels voor de bovenbouw! Lees snel verder!

Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent voor de bovenbouw voor 18 lesuren per week. De vacature betreft een zwangerschapsvervanging en de verwachting is dat de einddatum van deze vervanging t/m de kerstvakantie zal duren. Omdat je gaat lesgeven aan de bovenbouw, gaat de voorkeur uit naar een docent met een eerstegraads bevoegdheid.

Als docent weet jij de leerlingen te betrekken bij de les. Jouw lessen zijn vernieuwend en je houdt rekening met de verschillende leerstijlen van leerlingen. Naast dat je de leerlingen goed voorbereid op de toetsen, vind je het ook belangrijk dat de sfeer in de klas goed is.

Op de school waar je komt te werken wordt er veel waarde gehecht aan samenwerking tussen de leerlingen en de docenten. Dit is dan ook een van jouw sterke kanten. Verder ben jij in staat om de lesstof helder over te brengen en jouw les aan te passen aan de verschillende leerstijlen van de leerlingen.

Wat ga je doen?
 • Voor 18 lesuren per week fungeren als docent Engels
 • Lessen verzorgen voor de bovenbouwklassen
 • Bijdragen aan de voorbereiding van leerlingen op de examens
 • Verantwoordelijk voor het afnemen en nakijken van toetsen
Jouw specificaties
 • In het bezit van een eerstegraads bevoegdheid voor Engels
 • Per september 2019 beschikbaar voor 18 lesuren per week
 • Affiniteit met leerlingen uit de bovenbouw
Wat biedt Adhocdocent jou?
 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Hélène Weststrate via helene@adhocdocent.nl of 06 155 650 08

Is dit niet de vacature die je zoekt? Bekijk hier alle andere vacatures docent Engels


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct