Ben jij een docent Engels die over uitstekende pedagogische vaardigheden beschikt? Voor een vmbo-school zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Engels!

Op een middelbare school in Overijssel is een vacature ontstaan in verband met vertrek van een collega. De duur van deze vacature is sowieso een vervanging t/m de zomervakantie, maar bij gebleken geschiktheid is het mogelijk om in vaste dienst te gaan. Je gaat circa 18 uur lesgeven aan vmbo-bbl en kbl. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met deze doelgroep. Jij weet als geen ander hoe je deze klassen op zowel pedagogisch als didactisch gebied kunt geven wat ze nodig hebben. Binnen het klaslokaal ben jij degene die de leiding heeft en weet je hoe je op een aansprekende manier de aandacht van de leerlingen kunt krijgen en vasthouden.

Je komt te werken op een school waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat, zowel richting leerlingen als leraren. Je collega’s helpen je graag zo goed mogelijk in het zadel en staan voor je klaar als je ze nodig hebt. De begeleiding voor zowel startende als ervaren docenten is uitstekend! De school is goed georganiseerd en er hangt een goede sfeer.

Functieomschrijving

 • Verzorgen van circa 18 lesuren Engels voor vmbo-kader leerlingen
 • Inspelen op verschillende leerstijlen van leerlingen
 • In korte tijd een relatie met de leerlingen opbouwen

Profielschets 

 • In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor Engels of hiervoor in opleiding
 • Per direct minimaal 3 dagen per week beschikbaar
 • Je beschikt over zowel uitstekende didactische als pedagogische vaardigheden
 • In staat om in korte tijd aansluiting bij de leerlingen te vinden en het te motiveren voor het vak Engels

Arbeidsovereenkomst 

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende vakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct