Wist je dat er elke twee uur een woord aan het Engelse woordenboek wordt toegevoegd? Engels behoort nog altijd tot een van de meest gesproken talen over de hele wereld. Vind jij het daarom ook belangrijk dat er goed onderwijs in deze taal wordt gegeven? Solliciteer dan nu naar deze leuke functie en draag jouw steentje bij aan goed onderwijs!

Voor een middelbare school in Overijssel zijn wij per direct op zoek naar een docent Engels voor 10 lesuren per week. Deze lessen zal je geven aan zowel de onderbouw van het vmbo als de havo/vwo en de bovenbouw van het vmbo. De vacature betreft een ziektevervanging en we verwachten dat jouw inzet nodig is tot het einde van het jaar. Je hebt hierbij uitzicht op een vast contract.

Jij onderwijst de leerlingen in het vak Engels en leert hen alles over de taal en cultuur van dit prachtige land. Je hebt een duidelijke passie voor het vak en dit is ook zichtbaar tijdens de afwisselende lessen. Je komt te werken op een school met goede begeleiding voor nieuwe docenten. De sfeer is goed en leerlingen en docenten voelen zich op deze school snel thuis.

Functieomschrijving

 • Voor 10 lesuren per week fungeren als docent Engels;
 • Lessen verzorgen voor onderbouw klassen van het vmbo en havo/vwo;
 • Tijdens afwisselende lessen jouw kennis over de Engelse taal en cultuur overbrengen op de leerlingen.

Profielschets

 • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid;
 • Per direct beschikbaar voor 10 lesuren per week;
 • Een passie voor de Engelse taal en cultuur.

Arbeidsovereenkomst

 • Salariëring conform onderwijs cao;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties;
 • Gratis deelname aan netwerkborrels en onderwijstrainingen;
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden.

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct