Some of any? Much of many? Wij zoeken een docent Engels voor een school in de provincie Gelderland. Je kunt per direct voor 15 lesuren aan de slag met de leerlingen van het vmbo.

Het gaat om een kleinschalige locatie waar een vacature is ontstaan in verband met ziekte. De verwachting is dat deze vacature tot het einde van het schooljaar loopt. De werksfeer op de school is informeel en het zittende team weet van elkaar wat er speelt. Collegialiteit staat hoog in het vaandel. Juist de samenwerking binnen dit team draagt bij aan een plezierige leerklimaat op de school.

Je geeft 15 lesuren per week aan de onder- en bovenbouw van het vmbo. Dit betekent dat je goed moet kunnen schakelen tussen de verschillende leeftijden en werkniveaus van de leerlingen. Jij weet hoe je de brugklassers enthousiast kan maken voor het vak, maar ook hoe je de examenleerlingen kan motiveren voor hun PTA’s. Als docent ben jij iemand die gemakkelijk contact legt met pubers en stevig in je schoenen staat. Je schrikt niet van mondige leerlingen, maar weet ze op de juiste manier te benaderen. Jij gaat voor het opbouwen van een goede en duurzame band met een klas.

Je kan per direct starten op deze locatie. De voorkeur gaat uit naar iemand die een tweedegraads onderwijsbevoegdheid heeft voor het vak Engels. Docenten in opleiding of Pabo’ers met bijvoorbeeld een Cambrigde English certificaat worden ook van harte uitgenodigd te reageren op deze vacature.

Profielschets

  • Je bent per direct beschikbaar voor 2-3 dagen per week
  • Je hebt ervaring met de doelgroep
  • Je staat stevig in je schoenen en vindt directe pubers een boeiende uitdaging
  • Je bent niet bang om hulp te vragen en je wilt je als docent blijven ontwikkelen
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.