Jij weet alles over elektrische distributienetwerken en kunt honderduit vertellen over het opwekken van elektriciteit. Wil jij aan mbo-studenten uitleggen hoe elektronen en fotonen precies werken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans!

Een goed georganiseerde mbo-school in de provincie Zuid-Holland zoekt per direct een docent elektrotechniek voor ongeveer twee dagen in de week, maar het is al mogelijk vanaf een dagdeel per week. De donderdag en vrijdag heeft hierbij de voorkeur van de school, maar andere dagen zijn ook mogelijk.

Binnen de school staan de toekomst en de kwaliteiten van de student centraal. Samen werk je ernaartoe om deze zo optimaal mogelijk te ontplooien en je draagt als docent elektrotechniek bij aan de (persoonlijke) ontwikkeling van de student.

Functieprofiel: 

  • Het doceren van elektrotechniek aan mbo-studenten
  • Voorbereiden en verzorgen van praktische en theoretische lessen
  • Je gebruikt voorbeelden uit de praktijk
Profielschets:
  • Je bent minimaal een dagdeel per week beschikbaar
  • Je staat dichtbij jonge mensen en kan bijdragen aan hun ontwikkeling
  • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de praktijk
  • Je bent bij voorkeur beschikbaar op donderdag en/of vrijdag

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een uitdaging die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren we jaarlijks een aantal trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. En wil je verder studeren voor een baan binnen het onderwijs? Ook daar zijn mogelijkheden genoeg! Kortom: jouw wensen staan centraal. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als jouw droombaan er op dit moment niet tussen zit.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct