BBP, BNP, NNP of NBP? Gaat er bij jou al een lampje branden? Ben jij een bevlogen docent die de lesstof van economie kan overdragen? Een school in provincie Zuid-Holland zoekt een bevoegde docent voor 14 lesuren.

In verband met ziekte staan deze lesuren op de school open. Er is zo snel mogelijk een nieuwe docent nodig voor de klassen. Het gaat om leerlingen van vmbo-gt en havo. Je geeft les aan 2 vierde klassen en 3 derde klassen. Op het moment staan de lesuren ingeroosterd op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Het is niet mogelijk dit rooster te wijzigingen, maar het is wel een optie om een deel van de vacature op te vullen. Er staan ongeveer vier lesuren per dag ingeroosterd.

Binnen de sectie economie ben je werkzaam met vijf andere collega’s. Het is belangrijk dat jij als docent de leerlingen helpt om met een economische blik naar maatschappelijke ontwikkelingen te kijken. Ben jij iemand die hedendaagse verschijnselen naar het klaslokaal haalt? Je draagt er zorg voor dat de leerlingen zowel hun leesvaardigheid als rekenvaardigheid binnen het vak ontwikkelen. Het geeft je voldoening als je merkt dat de leerlingen de verbanden zien tussen de begrippen, de theorieën en hun eigen leefomgeving.

Profielschets

  • Je bent tweedegraads bevoegd docent Economie
  • Je hebt ervaring met deze doelgroep
  • Je weet het vak te laten aansluiten op de actualiteit en maatschappelijke ontwikkelingen
  • Je werkt secuur en bent duidelijk in je communicatie
  • Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.