Schaarste, handel en welvaart. Wil jij deze termen van het vak economie uitleggen aan havo- en vwo-leerlingen van de bovenbouw? Reageer dan snel!

Circa 19 uur in de week mag jij als docent economie je passie voor en kennis van het vak overdragen aan de leerlingen van een school in Gelderland. Je geeft les aan de bovenbouwleerlingen van havo en vwo, waaronder een examenklas. Eventueel kan de school wat klassen wisselen, zodat je ook les kan geven aan klassen in de onderbouw. De uren staan open in verband met ziekte, de duur van het dienstverband is niet bekend.

Aan jou als docent de taak om kwalitatief goed onderwijs te waarborgen. Je helpt de leerlingen op weg naar of in het examenjaar en draagt er zorg voor dat ze alle kennis in huis hebben om het vak economie zo goed mogelijk af te ronden. De school biedt jou hierbij uitstekende begeleiding.

Functieprofiel:

  • Voor circa 0.8 fte het vak economie doceren
  • Het overdragen van jouw kennis aan bovenbouwleerlingen van havo en vwo
  • Het zorgdragen voor verzorgde lessen voor de leerlingen

Profielschets:

  • Je bent tweedegraads bevoegd of je volgt de lerarenopleiding economie en hebt bij voorkeur ervaring in het lesgeven in de bovenbouw
  • Je bent per direct voor circa 19 lesuren beschikbaar
  • Je bent beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag
  • Je bent cijfermatig goed onderlegd en hebt een gezond analytisch vermogen


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een uitdaging die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren we jaarlijks een aantal trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. En wil je verder studeren voor een baan binnen het onderwijs? Ook daar zijn mogelijkheden genoeg! Kortom: jouw wensen staan centraal. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als jouw droombaan er op dit moment niet tussen zit.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct