Wist jij dat een tweetalige tekst op een oude Egyptische steen de basis vormt voor een moderne methode om vreemde talen te leren? Voor een school in de provincie Utrecht die met deze methode werkt, zijn wij per direct op zoek naar iemand die leerlingen hier op een enthousiaste manier in kan begeleiden voor het vak Duits.

De Rosetta Stone methode is een digitale taalcursus die gebruik maakt van het aangeboren vermogen om een vreemde taal te leren. Via het digitale programma krijgen leerlingen instructies waarmee ze de verschillende vaardigheden van de Duitse taal kunnen ontwikkelen. Het is jouw taak om hen in dit proces te ondersteunen.

Affiniteit met de Duitse taal is vereist en een lesbevoegdheid voor het vak Duits is gewenst. Het gaat om ongeveer 14 lesuren die verdeeld worden over 3 dagen. Het betreft een vacature die per direct ingevuld kan worden en die zal duren tot het einde van het schooljaar. Indien de samenwerking tussen jou en de school bevalt is er uitzicht op een vast dienstverband.

Profielschets:

  • Je bent een bevoegd docent Duits, of hebt affiniteit met de taal
  • Je bent binnen 3 weken beschikbaar
  • Je hebt aantoonbare ervaring met jongeren
  • Je past binnen de christelijke identiteit van de school
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.