Het langste Duitse woord dat ooit gepubliceerd werd is Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft. Het telt 79 letters en wij gaan niet proberen om het uit te spreken. Begrijp jij wat hier staat en kun jij het ook nog eens uitspreken? Word dan de nieuwe docent Duits op een kleinschalige en goed georganiseerde middelbare school in Gelderland.

Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij vanaf 1 november op zoek naar een docent Duits. Het betreft een fulltime vacature, maar het is ook mogelijk om een deel van de uren te vervullen. Je gaat lesgeven aan leerlingen uit de onderbouw van de havo en het vwo, eventueel aan te vullen met vmbo-t klassen. De school biedt uitstekende begeleiding voor startende docenten, maar de organisatie is ook een geschikte plek voor ervaren docenten om mee te denken in het optimaliseren van het onderwijs en de school.

Wil jij graag de beschikking hebben over een lease-auto? Dat is mogelijk in combinatie met deze baan! Als je minimaal 3 dagen per week via ons aan de slag gaat als docent Duits, kun je kiezen voor een lease-auto met privé-kilometers.

Profielschets:

  • Je bent in het bezit van een bevoegdheid voor Duits of je studeert hiervoor
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Je bent collegiaal en werkt graag in teamverband
  • Je hebt persoonlijke aandacht voor elke leerling
  • Je hebt een positieve instelling en bent gedreven in je vak
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.