Erfelijkheid, verbranding, dieren en planten… Zijn dat allemaal thema’s waar jij enthousiast over vertelt? Zorg jij dat de leerlingen actief aan de slag gaan met biologie? Wij zoeken een docent biologie voor 10 lesuren per week.

Voor een kleinschalige school in de provincie Gelderland zoeken wij een docent met een tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Je geeft wekelijks les aan de leerlingen van het vmbo. Als docent ben jij iemand die snel een band opbouwt met een groep. Je weet de juiste aanpak te vinden.

Uiteraard moet je in de eerste plaats weten waar je het over hebt. Je moet inhoudelijk sterk zijn en je bent duidelijk een autoriteit op jouw vakgebied. Vanuit die expertise weet je de leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Dankzij jouw creatieve lesplannen en activerende werkvormen worden de leerlingen uitgedaagd zich volledig onder te dompelen in de lesstof.
De klassen die jij les gaat geven, bruisen van de energie. Aan jou de uitdaging om met humor en betrokkenheid de leerlingen bij de les te houden.

Profielschets 

  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je bent een bevoegd docent biologie of hiervoor in opleiding
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.