Mbo-student Hugo vindt het leuk om ervoor te zorgen dat alles netjes geregeld wordt. Later wil Hugo op een kantoor werken en aan de slag gaan als bedrijfsadministrateur. Ben jij de docent die Hugo en zijn klasgenoten gaat lesgeven in het vak bedrijfsadministratie? We zoeken een docent die vanaf januari 2017 beschikbaar is voor 4 lesuren per week.

Een school voor middelbaar beroepsonderwijs zoekt een bevlogen docent. Je komt te werken op een locatie in de provincie Zuid-Holland. De onderwijsinstelling heeft een mensgerichte en innovatieve insteek. Je wordt als docent uitgedaagd om om je expertise in te zetten en zo bij te dragen aan de processen rondom het onderwijs.

Ga jij studenten opleiden tot vakmensen? Het is belangrijk dat je theoretische en praktisch gerichte kennis hebt van didactische methoden en technieken. Als docent ben je sterk in het boeiend brengen van de theorie. Je geeft pakkende praktijkvoorbeelden zodat de studenten de lesstof snel onder de knie hebben. Daarnaast ben je vaardig in het coachen van individuele en groepen studenten. Je weet dankzij moderne lesmethoden de student verder te brengen in hun vakgebied.

Profielschets

  • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak of een pedagogisch-didactisch getuigschrift
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het lesgeven aan mbo-studenten
  • Je hebt actuele kennis van de leerstof en de praktijk van het vak
  • Van januari tot en met april 2017 ben je wekelijks 4 uur per week beschikbaar
  • Je bent accuraat, ad rem en sterk in het opstellen van onderwijsprogramma’s
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.