Voor een huiswerkinstituut in provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een bijles docent voor vwo-leerlingen. Je geeft huiswerkbegeleiding aan kleine groepjes leerlingen, voornamelijk leerlingen uit de bovenbouw van het vwo. Je start 31 december en gaat 2 dagen bijlessen geven in economie, M&O en wiskunde A.

Jij bent 2 dagen per week beschikbaar op maandag, dinsdag en/of woensdag om de bijlessen te geven. Je zorgt dat de leerlingen aan de slag gaan met hun huiswerk. Voordat de leerlingen van start gaan met hun huiswerk, bekijk je gezamenlijk de planning voor de komende periode. Je helpt en begeleidt de leerlingen. Het is belangrijk dat je sterk bent in uitleggen en motiveren.

Kortom, wil jij graag je handen uit de mouwen steken bij een huiswerkinstituut? Aan de slag met leerlingen en hun struikelvak(ken)? Leerlingen motiveren en stimuleren om zich in te zetten voor hun schoolloopbaan? Dan is dit de perfecte (bij)baan voor jou!

Profielschets:

  • Je studeert aan een hogeschool of universiteit
  • Je bent per direct beschikbaar voor 2 dagen per week op maandag, dinsdag of woensdag
  • Je bent aantoonbaar sterk in een of meerdere schoolvakken
  • Je bent een kei in het motiveren van jongeren
  • Je werkt zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct