Team Adhocdocent zoekt een recruiter! Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een gedreven fulltime recruiter die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!

In deze functie ben je de verbindende factor tussen onze vacatures en docenten/talenten. Je bent continu op zoek naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat en draagt verantwoording voor de actieve werving en plaatsing van kandidaten. Jij bent in staat om voor iedere functie een geschikte kandidaat te vinden! Kortom, je geeft niet op!

Daarnaast fungeer je als eerste aanspreekpunt voor kandidaten tijdens het sollicitatieproces en neem je ook de afrondende gesprekken waarin de onderhandelingen worden gevoerd over het salaris voor je rekening. Ook draag je zorg voor de planningen van de docenten op de scholen.

We zoeken iemand die kalm blijft in alle hectiek en goed het overzicht kan bewaren. Je maakt gemakkelijk contact met mensen en bent een echte teamplayer.

Functieprofiel Recruiter
◦ Je hebt HBO werk/ en denkniveau, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, psychologie of HR;
◦ Je hebt ervaring opgedaan middels leuke bijbanen, vakantiewerk en/of stage;
◦ Je hebt een commerciële en proactieve houding;
◦ Je hebt Uitstekende communicatieve vaardigheden;
◦ Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen;
◦ Je hebt een winnaarsmentaliteit;
◦ Je hebt het talent om werkzaamheden te plannen en organiseren;
◦ Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.

Wij bieden jou een uitdagende baan in een jong en enthousiast team met ambitie. Een functie waarin je jezelf voortdurend kunt uitdagen om nog beter te worden in wat je doet. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Sollicitatie procedure
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en beschikbaar voor deze mooie uitdaging? Solliciteer dan direct! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.