Al sinds de oprichting van het bedrijf werkt Adhocdocent samen met reformatorische onderwijsinstellingen in heel Nederland. Dit zijn identiteitsgebonden scholen: op deze scholen is de Bijbel het richtsnoer. Ouders brengen hun kinderen naar deze scholen toe, zodat het gezin, de kerk en de school elkaar op een positieve manier versterken. Er zijn samenwerkingsverbanden met het reformatorisch (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Vacatures reformatorisch onderwijs
Samenwerken met reformatorische onderwijsinstellingen houdt in dat we reformatorische vacatures vervullen. Wij zijn dagelijks op zoek naar onderwijspersoneel dat de reformatorische identiteit van de school onderschrijft en op grond van Gods Woord het onderwijs vorm wil geven. Daarom zijn wij de perfecte partij om vacatures in reformatorisch onderwijs te koppelen aan de juiste persoon.

Onderwijspersoneel reformatorisch onderwijs
Zoekt de onderwijsinstelling waar jij werkzaam bent personeel? Adhocdocent voorziet al jarenlang reformatorische scholen van docenten, leerkrachten en ander onderwijspersoneel. Veel van onze medewerkers zijn vanuit eigen ervaring bekend met reformatorisch onderwijs, waardoor wij de juiste collega’s weten te vinden voor vacatures in het reformatorisch onderwijs.

Zoek jij voor reformatorisch onderwijs vacatures of onderwijspersoneel? Dan ben je bij Adhocdocent aan het juiste adres. Neem contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken.