Onderwijs vacatures in Zuid-Holland

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Ben jij op de hoogte van alle spellings- en grammaticaregels van de Nederlandse taal? Wil jij deze kennis graag delen met gemotiveerde leerlingen? Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Nederlands!
15 juni 2018|

Vacature Student-Assistent – Zuid-Holland

Heb jij een bèta achtergrond, ben je sociaal vaardig en heb je een klik met jongeren? Voor een middelbare school in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een hbo- of wo-student die kan ondersteunen bij de bèta vakken.
15 juni 2018|

Vacature Leerkracht Groep 1 – Zuid-Holland

Je komt te werken op een school waar veel aandacht wordt besteed aan wat leerlingen zelf willen leren en waar hun talenten liggen. Hierdoor voelen de leerlingen zich thuis en is de sfeer op de school goed. Ga jij vanaf januari 2019  met de kleuters aan de slag? Reageer dan snel!
14 juni 2018|

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Duits. Als docent ga jij aan de slag verschillende klassen van de havo. Het gaat om 15 lesuren per week. Deze uren staan open vanaf de start van het nieuwe schooljaar.
14 juni 2018|

Vacature Docent NaSk – Zuid-Holland

Wij zoeken een tweedegraads docent Natuurkunde die ook bereid is om aan havo 4 klassen les te geven. Vind je het daarnaast ook leuk om in het tweetalig onderwijs les te geven? Reageer dan snel!
14 juni 2018|

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid, maar wil je ook lesgeven in het eerstegraads gebied? Ga dan nu aan de slag als docent Frans op deze leuke school in de provincie Zuid-Holland! Dit is je kans!
14 juni 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vind je het leuk om cijfermatig te werk te gaan en ben je klaar voor een uitdaging met analytische vraagstukken? Ga dan nu aan de slag als docent Wiskunde! Zien we jouw reactie tegemoet?
14 juni 2018|

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Ben jij een docent Engels die over uitstekende pedagogische vaardigheden beschikt? Voor een kleinschalige vmbo-school zijn wij vanaf het volgende schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent Engels!
14 juni 2018|