Onderwijs vacatures in Zuid-Holland

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Ga jij de studenten van het mbo uitleg geven over betogende teksten? En leer jij hen hoe ze de hoofdgedachte uit een tekst kunnen halen? Wij zoeken een docent Nederlands voor een mbo-instelling in de provincie Zuid-Holland.
15 augustus 2018|

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Weet jij als geen ander de jongeren te enthousiasmeren over de engelse taal en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij vanaf het volgende schooljaar op zoek naar een zelfverzekerde docent Engels voor 27 lesuren per week.
15 augustus 2018|

Vacature Docent Rekenen – Zuid Holland

Bussommen, erbijsommen, erafsommen, cijferen, breuken, delen. Word jij enthousiast van deze termen? En krijg jij positieve energie van jongeren? Wij zoeken jou! Voor een mbo-school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Rekenen voor de studenten van leerjaar 2. Aan jou de taak jouw rekenvaardigheden over te brengen aan deze studenten en dit praktisch te maken.
26 juli 2018|

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Zuid-Holland

Wil jij van betekenis zijn voor de leerlingen van het Praktijkonderwijs door hen zelfredzaam te maken op het gebied van wonen, werken, vrije tijd en goed burgerschap? Wij zoeken jou! Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zijn we op zoek naar een docent Praktijkonderwijs voor 5 lesuren per week.
25 juli 2018|

Vacature Leerkracht Groep 4 – Zuid-Holland

Voor een school in Zuid-Holland zijn wij vanaf november 2018 op zoek naar een leerkracht voor groep 4. Ben jij enthousiast, creatief en heb je passie voor het onderwijs? Lees dan snel verder!
24 juli 2018|

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Vanaf november 2018 zijn wij voor een goed georganiseerde basisschool in Zuid-Holland op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ben jij in staat om in korte tijd een goede relatie op te bouwen met de leerlingen en weet jij hen te motiveren én enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
24 juli 2018|

Vacature Docent ICT – Zuid-Holland

Ben jij technisch ingesteld, heb je veel kennis van ICT en affiniteit met leerlingen van het vmbo? Ga dan aan de slag als docent ICT. Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent!
19 juli 2018|

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Ben jij voor het nieuwe schooljaar nog op zoek naar een leuke uitdaging als docent Economie? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent voor de onderbouw van vmbo en havo. Ga jij deze leerlingen alles leren over ondernemen, de markt van vraag en aanbod en onze rol als consument?
19 juli 2018|