Onderwijs vacatures in Zuid-Holland

Vacature Online Marketeer – Rotterdam

Ben jij de nieuwe marketeer van Adhocdocent? Data ligt ten grondslag aan al jouw ideeën. Met jouw creativiteit gebruik je data om de optimale marketingstrategie te bepalen waarmee wij nieuw talent binnenhalen en onze huidige docenten aan de best passende baan kunnen helpen.
20 april 2018|

Stage Werving & Selectie – Rotterdam

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!
16 april 2018|

Vacature Leerkracht SBO Groep 7 – Zuid-Holland

Heb jij oog voor de individuele leerling en wil je hen de juiste begeleiding geven? Ga dan de laatste weken van het schooljaar aan de slag in het speciaal onderwijs! Voor een school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 7 voor 2 dagen per week. Lees gauw verder!
13 april 2018|

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Heb jij een passie voor het vak Biologie en affiniteit met zorgleerlingen? Een goed georganiseerde school in Zuid-Holland kan jouw hulp goed gebruiken! Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie.
12 april 2018|

Vacature Leerkracht Groep 8 – Zuid-Holland

Ben jij in staat om de leerlingen van groep 8 de tijd van hun leven te geven tijdens hun laatste jaar op de basisschool? Ga dan aan de slag op een goed georganiseerde basisschool in de provincie Zuid-Holland! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht!
11 april 2018|

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat een middelbare school in Rotterdam nodig heeft. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.
11 april 2018|

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor een middelbare school in Zuid-Holland. Ben je beschikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag? Dit is jouw kans om aan de slag te gaan als docent!
11 april 2018|

Vacature Surveillanten – Zuid-Holland

Ga jij deze school in de provincie Zuid-Holland helpen tijdens de examenperiodes? We zijn op zoek naar meerdere surveillanten! Dit is je kans om ervaring op te doen in het onderwijs!
10 april 2018|