Onderwijs vacatures in Zuid-Holland

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Ben jij een echte VMBO docent en ga jij graag praktisch aan de slag met de leerlingen? Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn we voor 10 lesuren per week op zoek naar een enthousiaste Natuurkunde docent.
12 december 2018|

Vacature Docent Techniek/PIE – Zuid-Holland

Heb je affiniteit met leerlingen van het vmbo? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?
12 december 2018|

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Engels? Dan hebben wij direct na de kerstvakantie een leuke uitdaging voor jou!
4 december 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Ben jij ervan overtuigd dat jij alle leerlingen enthousiast kan maken voor het vak Wiskunde? Ga jij de uitdaging aan om leerlingen te helpen hun weg te vinden met de lesstof? Solliciteer dan snel, want wij zoeken een docent Wiskunde voor 4 dagen per week!
3 december 2018|

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school in Rotterdam.
29 november 2018|

Stagiair(e) Werving & Selectie – Rotterdam

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf januari / februari 2019? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!
27 november 2018|

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

ardrijkskunde is een breed vak met veel verschillende onderwerpen. Ben jij docent Aardrijkskunde en weet jij de leerlingen van het voortgezet onderwijs te enthousiasmeren over natuurkundige verschijnselen en hoe landen in elkaar steken? Wij komen graag in contact met jou!
26 november 2018|

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Ben jij voor het nieuwe jaar nog op zoek naar een leuke uitdaging als docent Economie? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent voor de onderbouw. Ga jij deze vmbo-gt leerlingen alles leren over ondernemen, de markt van vraag en aanbod en onze rol als consument?
26 november 2018|