Onderwijs vacatures in Zuid-Holland

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Heb jij een passie voor lesgeven en wiskunde? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Wiskunde. Wil jij deze leerlingen niet alleen helpen tijdens de lessen, maar wil je ze ook enthousiast maken over een een vak waar je zo veel mee kunt doen in het leven?
13 februari 2019|

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Heb je affiniteit met leerlingen van het vmbo en een passie voor Wiskunde? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Wiskunde. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin dit vak niet meer weg te denken is?
13 februari 2019|

Vacature Docent Trajectgroep – Zuid-Holland

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is per direct een vacature Docent Trajectgroep ontstaan voor 16 uur per week. Ga jij de uitdaging aan met de leerlingen van de Trajectgroep?
12 februari 2019|

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Ben jij de extra paar handen die de school zo hard nodig heeft? Wil jij de leerlingen van het vmbo verder helpen én vind jij het leuk om voor een klas te staan? Dan zijn wij naar jou als onderwijsassistent op zoek!
12 februari 2019|

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Sta jij graag voor groepen en ben jij in staat mbo-studenten te motiveren voor het vak Engels? Weet jij het belang van dit vak op hen over te brengen? Wij zoeken jou!
6 februari 2019|

Vacature Leerkracht Invalpool – Zuid-Holland

Ben jij de juf of meester die (bijna) klaar is met zijn opleiding? Hou je van uitdaging en wil je graag ontdekken wat jouw plek is in het onderwijs? Dat kan door in dienst te komen bij Klaswijs als vaste invalleerkracht!
6 februari 2019|

Vacature Leerkracht Groep 8 – Zuid-Holland

Het laatste halfjaar van groep 8; een gezellige periode met veel ontwikkelingen; musical, kamp en daarnaast de Cito’s. Houd jij wel van wat avontuur? Dan zoeken wij jou! Voor een basisschool in de provincie Zuid-Holland zijn wij vanaf de voorjaarsvakantie op zoek naar een leerkracht voor groep 8 voor 3 dagen per week!
6 februari 2019|

Vacature Leerkacht Groep 5 – Zuid-Holland

Heb jij een hart voor kinderen en vind jij het leuk om samen met de leerlingen van groep 5 de wereld te verkennen? Lees dan snel verder! Voor een school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een juf of meester voor de woensdag, donderdag en vrijdag!
6 februari 2019|