Onderwijs vacatures in Zeeland

Vacature Docent Nederlands – Zeeland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands? Voor een middelbare school in de provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een gemotiveerde docent voor onderbouw klassen van havo en vwo. Dit is je kans!
15 februari 2018|

Vacature Afdelingsleider havo – Zeeland

Voor een school in de provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een ervaren afdelingsleider voor havo 4 en 5. Het betreft een volledig dienstverband in een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling.
18 september 2017|

Vacature Docent Duits – Zeeland

Zal jij nooit het Duitse zinnetje ‘Da fällt nicht viel zu lachen’ gebruiken tijdens het lesgeven? Dan is dit de juiste vacature voor jou! Kom jij werken aan het Duits van mbo-studenten? Lees dan snel verder!
13 februari 2017|

Vacature Docent Nederlands – Zeeland

Ben jij een aanpakker, heb je affiniteit met taal en ben je komende weken beschikbaar op maandag en dinsdag? Dan hebben wij een vacature voor je op het mbo!
18 oktober 2016|

Vacature Docent Commerciële Vakken – Zeeland

Herken jij jezelf in commercieel talent, kennis van sociale media en affiniteit met jongeren?  Voor een mbo instelling in de provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een docent voor de commerciële vakken.
19 juli 2016|

Vacature Docent ICT – Zeeland

Bezit jij bovengemiddelde kennis van Excel en draag jij deze kennis graag over? Voor een MBO instelling in de provincie Zeeland zijn wij per direct op zoek naar een docent Excel voor 8 lesuren per week.
20 mei 2016|