Ben jij docent, docent in opleiding of zij-instromer en zoek je naar docent vacatures? Zoek je een vaste baan, tijdelijke baan of wil je als ZZP-er werken? Behoefte aan een baan, maar geen idee welke school écht bij je past? Af en toe eens parttime inspringen, zonder de administratieve onderwijstaken? Gepensioneerd, maar het onderwijs nog niet vergeten? Elke dag komen er bij Adhocdocent interessante vacatures voor docenten binnen, schrijf je nu vrijblijvend in, dan houden wij je op de hoogte van de vacatures.

Neem contact met ons op, dan bespreken wij graag met jou onze docent vacatures. Of je nu op zoek bent naar een vacature docent Wiskunde, vacature docent Nederlands, vacature docent Engels of voor een heel ander vak, wij helpen je graag! Wij bekijken samen met jou hoe een nieuwe baan in jouw huidige werkweek past! Schroom dus niet om te reageren op een of meerdere docent vacatures en geef direct jouw voorkeuren aan qua rooster, werkdagen of doelgroep. Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

Vacature Docent Logistiek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Voor een hogeschool in Zuid-Holland zijn wij per volgend schooljaar op zoek naar een docent Logistiek. Je zult zelfstandig gaan werken binnen het team van de associate degree opleiding Logistiek Management. Modules die je gaat behandelen zijn onder andere warehousing, transport, productie, integrale logistiek, voorraadbeheer en fysieke distributie.

16 juli, 2019

Vacature Docent CKV – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Als docent CKV maak je jouw leerlingen wegwijs in de wereld van kunst en cultuur. Naast het verzorgen van aansprekende theoretische lessen bedenk je ook leuke praktische lessen.

16 juli, 2019

Vacature Docent Godsdienst – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Als docent Godsdienst draag je bij aan de persoonlijke vorming van leerlingen. Met elkaar ga je in gesprek over diverse religieuze thema’s. Door je te verplaatsen in de belevingswereld van jongeren, kan je echt wat voor hen betekenen en hen vooruit helpen. Voor een goed georganiseerde school zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Godsdienst voor 10 tot 15 lesuren per week. De lessen staan open in de onderbouw van het vmbo en jouw inzet is het hele schooljaar nodig.

16 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Ben jij alert op wanneer een d en wanneer een t gebruikt moet worden? Weet jij uit te leggen hoe de Nederlandse grammatica werkt en weet jij leerlingen te overtuigen van het nut dit goed te beheersen? Voor een school in Zuid-Holland zoeken wij voor volgend schooljaar een docent Nederlands. Het betreft een vacature voor het hele schooljaar. Je verzorgt de lessen voor leerlingen van het vmbo. Je bouwt makkelijk en snel een goede relatie op met de leerlingen en zorgt voor een positieve sfeer tijdens de les. Als docent werk je samen met leerlingen toe naar goede resultaten. De school waar je komt te werken, wordt gekenmerkt door de goede begeleiding voor (startende) docenten. De sfeer binnen het team is goed en betrokken. Kortom: een leuke werkplek!

16 juli, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Zoek jij een bijbaan vanaf september 2019 en heb jij passie voor jongeren? Start in de functie als leswaarnemer op een middelbare school in Rotterdam. In deze functie maak je laagdrempelig kennis met het onderwijs.

16 juli, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3 lesuren

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan vol verantwoordelijkheid en uitdaging? Wij hebben een leuke job in de aanbieding. Start als leswaarnemer, wanneer jij passie hebt voor jongeren en niet bang bent om voor een groep pubers te staan. Je start vanaf 9 september 2019 op een middelbare school in Dordrecht.

15 juli, 2019

Handen uit de mouwen voor Stichting Present

Je hebt het vast al voorbij zien komen op onze social media kanalen, maar de afgelopen week hebben wij ons ingezet voor twee projecten van Stichting Present. Team Utrecht heeft geholpen op een school voor speciaal onderwijs en team Rotterdam heeft geholpen bij een jongerendagcentrum voor jongeren met een verstandelijke beperking.

12 juli, 2019

Vacature Docent Trajectgroep – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is per september 2019 een vacature Docent Trajectgroep ontstaan voor 9 uur per week. Ga jij de uitdaging aan met de leerlingen van de Trajectgroep?

11 juli, 2019

Vacature Docent PIE – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent PIE voor 7-14 lesuren per week. Ben jij in staat om de leerlingen alles uit te leggen over dit vak en weet jij hen te motiveren èn enthousiasmeren? Reageer dan snel!

10 juli, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Ben jij helemaal weg van de taal van onze oosterburen en weet jij dit enthousiasme als geen ander op je leerlingen over te brengen? Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!

10 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Utrecht
5 lesuren

Ben jij docent Nederlands of studeer je hiervoor? En ben je op zoek naar een leuke ervaring op het mbo?

10 juli, 2019

Vacature Docent Techniek – Gelderland

Gelderland
5 lesuren

Ben jij technisch en handig? Heb jij daarnaast een passie voor jongeren? Dan zoeken wij jou! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij per september op zoek naar een docent techniek voor de brede onderbouw.

10 juli, 2019

Vacature Docent Geschiedenis – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Ben jij bedreven in het motiveren van jongeren en weet jij de geschiedenis in de lessen tot leven te brengen? Wij komen graag in contact met jou! Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Geschiedenis voor 20 lesuren per week.

10 juli, 2019

Vacature Vervangingsmedewerker Basisonderwijs – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Ter uitbreiding van ons team in Rotterdam zoeken wij vanaf medio juli 2019 een Vervangingsmedewerker die aan de slag gaat voor Klaswijs. Klaswijs is een onderdeel van Adhocdocent en gericht op het primair onderwijs. Dat betekent dat je in je werk dagelijks contact hebt met leerkrachten en basisschooldirecteuren. Jij gaat actief aan het werk om vervangende leerkrachten te regelen voor de kort- en langdurende vacatures.

10 juli, 2019

Vacature Recruitment Consultant – Rotterdam/Utrecht

Zuid-Holland
40 lesuren

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!

10 juli, 2019

Vacature Docent Economie en Ondernemen – Gelderland

Gelderland
11 lesuren

Ben jij een echte econoom en heb je daarnaast een passie voor het onderwijs? Dan bieden wij je de kans om al jouw kennis te delen met enthousiaste leerlingen van het vmbo. Als docent Economie en Ondernemen geef je les aan de ondernemers van de toekomst!

10 juli, 2019

Vacature Lesassistent/Surveillant – Overijssel

Overijssel
4 lesuren

Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben je de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar gepassioneerde lesassistenten/surveillanten voor een school in Overijssel.

10 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Ben jij een docent Nederlands met ervaring in het lesgeven aan vmbo-leerlingen? Stop met zoeken! Wij hebben een leuke vacature voor het volgende schooljaar binnengekregen!

10 juli, 2019

Vacature Leswaarnemer – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat een middelbare school in Gelderland nodig heeft. Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

10 juli, 2019

Vacature Docent Engels – Gelderland

Gelderland
6 lesuren

Ben jij het Engelse talent dat wij zoeken? De Engelse taal goed leren en beheersen is erg belangrijk, maar voor sommigen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn daarom op zoek naar een docent die de leerlingen verder helpt met het ontwikkelen van hun Engelse taal.

10 juli, 2019

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Zuid-Holland

Zuid-Holland
22 lesuren

Heb jij ervaring in de zorg en een hart voor jongeren? Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg. Ga jij de uitdaging aan om studenten voor te bereiden op het beroepsveld?

10 juli, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Noord-Brabant

Noord-Brabant
40 lesuren

Heb jij een hart voor kinderen en vind jij het leuk om samen met de leerlingen van groep 5 de wereld te verkennen? Lees dan snel verder! Voor een school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een juf of meester voor 5 dagen.

10 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten…. Vind jij het leuk om leerlingen van de onderbouw hier iets over te leren? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per september 2019 op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands.

4 juli, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ga jij de uitdaging aan om vmbo-leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Wiskunde? Weet jij hen te stimuleren met aansprekende lessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees gauw verder!

2 juli, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij voor schooljaar 2019/2020 op zoek naar een christelijke basisschool in regio Gouda? Dan is deze vacature net wat voor jou! Op deze school staat een vacature open in de bovenbouw voor 2 dagen per week. Ook wanneer je nog aan het studeren bent, word je van harte uitgenodigd om te reageren op de vacature!

2 juli, 2019

Vacature Leerkracht Bovenbouw – Zuid-Holland

Zuid-Holland
30 lesuren

Ben jij op zoek naar een school die aandacht heeft voor zijn leerlingen, leerkrachten en ouders? Een school waar ‘naar elkaar omzien’ een belangrijke waarde is? Dan hebben wij dat warme bad voor jou gevonden!

2 juli, 2019

Vacature Lesassistent Exacte vakken – Gelderland

Gelderland
8 lesuren

Hé jij! Overweeg jij de stap richting het onderwijs te maken, maar zou je eerst wat ervaring op willen doen? Of wil jij graag vaardigheden op doen die je later ook nog kan gebruiken? Adhocdocent kan je hierbij helpen! Wij bieden je de kans aan om op een laagdrempelige manier ervaring op te doen in het onderwijs als leswaarnemer!

28 juni, 2019

De laatste loodjes van het schooljaar!

We zitten alweer in de laatste schoolweken voor de zomervakantie. Tijd om af te tellen, maar ook vooral om heel hard te werken en veel te doen. Wim is een ervaren docent en deelt graag wat bruikbare tips voor de laatste schoolweken. We hopen dat het je helpt om de laatste loodjes niet als zwaar te ervaren.

26 juni, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Vervuld

Verf, hout, klei… als docent Beeldende Vorming werk jij graag met diverse materialen én kun jij jouw leerlingen enthousiasmeren. Ben jij docent Beeldende Vorming en nog op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder!

25 juni, 2019

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
36 lesuren

Sta je liever niet voor de klas, maar ben jij wel graag binnen het onderwijs betrokken? Heb jij affiniteit met jongeren en ben jij degene die hen structuur kan bieden? Zoek dan niet verder, maar solliciteer snel!

25 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Vervuld

Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Heb jij affiniteit met leerlingen van de havo? Wil jij hen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel, want wij zijn per begin van het nieuwe schooljaar op zoek naar een gedreven docent Engels!

25 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
15 lesuren

Beter als, beter dan.. hoe zat het ook al weer?! Jij hoeft hier natuurlijk niet over na te denken. De Nederlandse taal is voor jou geen enkel probleem en je weet dit ook goed uit te leggen aan anderen. Je bent daarnaast beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week, hebt affiniteit met jongeren en bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Klinkt jou dit als muziek in de horen? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor een middelbare school in Gelderland.

25 juni, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Vind jij het leuk om cijfermatig te werk te gaan? Ga je graag de uitdaging aan met analytische vraagstukken? Wil jij deze passie voor het vak wiskunde delen met jongeren? Wacht dan niet langer, maar solliciteer voor de functie docent Wiskunde!

24 juni, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

24 juni, 2019

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Wist jij dat je maag niet knort als je honger hebt, maar dat je dunne darm zichzelf dan ‘schoonveegt’? Lijkt het jou een uitdaging om de leerlingen van de onderbouw uit te leggen hoe dit werkt? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde docent Biologie!

24 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Iedereen op de school spreekt Nederlands, maar het is ook belangrijk dat de leerlingen de juiste woorden, vervoegingen en uitspraken gebruiken. Niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk. Als docent Nederlands ben jij dan ook degene die de leerlingen van alles over de Nederlandse taal leert. Jij zorgt ervoor je impact maakt om hun loopbaan kunnen vervolgen, nadat zij de middelbare school verlaten!

24 juni, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij je bevoegdheid voor het vak Wiskunde of ben je hiervoor in opleiding en ben jij per direct op zoek naar een baan in het onderwijs? Dit is je kans! Ga aan de slag op een goed georganiseerde school!

24 juni, 2019

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Wil jij van betekenis zijn voor de leerlingen van het Praktijkonderwijs door hen zelfredzaam te maken op het gebied van wonen, werken, vrije tijd en goed burgerschap? Wij zoeken jou! Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn we op zoek naar een docent Praktijkonderwijs voor 25 lesuren per week.

24 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Ben jij gepassioneerd over de Engelse taal, maar nog meer over het werken met jongeren? Wij zijn per het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Engels voor de brede onderbouw. Ga jij de uitdaging aan om de leerlingen alles te leren van de Engelse grammatica en spelling?

24 juni, 2019

Vacature Docent Techniek – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Heb je affiniteit met onderbouw klassen van het vmbo, de havo en het vwo en ben jij technisch ingesteld? Voor een goed georganiseerde school in Overijssel zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?

24 juni, 2019

Vacature Leerkracht Onderbouw – Utrecht

Vervuld

Beschik jij over veel liefde, geduld en organisatorisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan is deze groep 1/2 in Utrecht op zoek naar jou!

18 juni, 2019

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij die betrokken leerkracht die werkt vanuit de visie ‘samen kom je verder’? Krijg jij energie van het begeleiden van leerlingen en het tot bloei zien komen van hun talenten? Dan hebben wij per september 2019 een leuke uitdaging voor jou!

18 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Dan hebben wij per september 2019 een leuke uitdaging voor jou!

14 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Vervuld

Voor een middelbare school waar talentontwikkeling centraal staat, zijn wij op zoek naar een Docent Nederlands voor 16 lesuren per week. De school staat in de provincie Utrecht en kenmerkt zich met een persoonlijk, open, ambitieus en kleinschalig karakter. Het is dan ook belangrijk dat jij je als docent in deze waarden kunt vinden en goed de balans tussen het mens- en resultaatgerichte karakter kent. ‘Vanuit de relatie prestaties behalen’ is namelijk wat centraal staat binnen het onderwijs op deze school!

14 juni, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij een hart voor de zorg? Ken je deze sector van binnenuit en lijkt het je leuk om jouw kennis over te dragen aan leerlingen? Wij zoeken een docent Zorg & Welzijn.

14 juni, 2019

Vacature Docent Trajectklas – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Gelderland is er een vacature voor het nieuwe schooljaar. Ga jij de per september als docent aan de slag met de leerlingen van de trajectklas?

14 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Al op de basisschool wordt gestart met het onderwijs in de Engelse taal. Deze taal behoort nog steeds tot 1 van de meest gesproken talen in de wereld. Ga jij de uitdaging aan om leerlingen in het voortgezet onderwijs nog meer te leren over deze mooie taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

14 juni, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Ben jij ervan overtuigd dat jij alle leerlingen enthousiast kan maken voor het vak Wiskunde? Ga jij de uitdaging aan om leerlingen te helpen hun weg te vinden met de lesstof? Solliciteer dan snel, want wij zoeken een docent Wiskunde voor 25 lesuren per week!

12 juni, 2019

Vacature Docent Techniek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Heb jij affiniteit met Techniek en ben jij in staat om jouw kennis te delen met leerlingen uit de brede onderbouw? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per september 2019 op zoek naar een docent Techniek. Ga jij deze uitdaging aan en impact maken op deze leerlingen?

12 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
19 lesuren

Weet jij alles over de Engelse taal en cultuur en wil jij graag jouw kennis delen met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Engels voor de bovenbouw! Lees snel verder!

12 juni, 2019