Startte jij liever gister dan vandaag op een vacature Engels docent? Dat komt goed uit! Wij hebben docent Engels vacatures openstaan op verschillende scholen en de kans is groot dat jij per direct kan starten. Wees niet getreurd als jij liever wat later start als docent Engels, want dat kan natuurlijk ook.

Wat voor docent Engels vacatures kan jij verwachten? Adhocdocent werkt samen met scholen in heel Nederland, dus je vindt hier een vacature docent Engels in het oosten van het land of juist een vacature docent Engels in de Randstad. Parttime of fulltime vacatures? We hebben zowel een kleine vacature docent Engels als een fulltime Engels docent vacature.

Zit er geen passende Engels docent vacature voor je tussen, maar ben je wel op zoek naar een vacature Engels docent die op je lijf is geschreven? Neem dan even contact met ons op, want wij denken graag met je mee om de docent engels vacature te vinden, die bij jou past.

Oh, en ben je niet alleen op zoek naar de juiste vacature Engels docent, maar ook naar vacatures voor andere talen of vakken? Laat het ons ook weten, door je vrijblijvend in te schrijven!

Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Loop jij het liefst de hele dag in je sportkleding? Is de gymzaal je tweede thuis? En vind jij het fantastisch om leerlingen op een leuke en creatieve manier aan te zetten tot meer beweging? Ga dan aan de slag als Docent Lichamelijke Opvoeding.

20 september, 2019

Vacature Docent Frans -Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Veel Nederlandse gezinnen gaan in de zomer op vakantie naar Frankrijk. Als docent Frans ben jij natuurlijk erg benieuwd of de leerlingen hun ervaringen in het Frans met jou kunnen delen. Voor een middelbare school zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Frans!

19 september, 2019

Vacature Surveillant – Utrecht

Utrecht
5 lesuren

Wil jij ervaring op doen in het onderwijs? Dan is dit de perfecte uitdaging! Wij zijn namelijk opzoek naar surveillanten die op woensdag 2 oktober van 08.00 tot 12.30 uur beschikbaar zijn.

19 september, 2019

Vacature Docent Frans – Overijssel

Overijssel
17 lesuren

C’est en forgeant qu’on devient forgeron. Ga jij zorgen dat de leerlingen deze uitspraak begrijpen én dat ze blijven oefenen om zo hun Frans te verbeteren? Ben jij vanaf oktober 2019 beschikbaar voor 17 lesuren per week?

18 september, 2019

Vacature Leerkracht groep 1/2 – Overijssel

Overijssel
24 lesuren

Beschik jij over veel liefde, geduld en organisatorisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan is deze groep 1/2 in de regio van Zwolle op zoek naar jou!

18 september, 2019

Vacature Docent Dienstverlening en Product – Utrecht

Utrecht
12 lesuren

Onderwerpen als duurzaamheid, hergebruik en voedsel zijn niet weg te denken in onze samenleving. Lijkt het jou een mooie uitdaging om leerlingen van het vmbo te leren hoe je rond deze onderwerpen activiteiten kunt organiseren en hoe zij hun een product of dienst het beste kunnen presenteren? Ga dan aan de slag als docent Product & Dienstverlening.

17 september, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Un défi amusant et stimulant! De Franse taal wordt vaak gezien als een mooie, maar moeilijke taal. Ben jij in staat om de leerlingen te inspireren en hun vocabulaire te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

17 september, 2019

Vacature Docent Techniek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
18 lesuren

Ben jij technisch ingesteld en vind je het een mooie uitdaging om leerlingen te motiveren voor de techniek en hun vaardigheden te ontwikkelen. Lees dan snel verder! Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij deze leerlingen voorbereiden op een wereld waarin techniek steeds belangrijker wordt?

17 september, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Onze oosterburen zijn de belangrijkste handelspartners van Nederland en het beheersen van de Duitste taal is van enorme meerwaarde binnen veel werkzaamheden. Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!

17 september, 2019

Vacature Docent NaSk – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Als je een molecuul menselijk DNA uitvouwt, is het gemiddeld zo’n 5 centimeter lang. Elke cel van het menselijk lichaam bevat 23 DNA-moleculen, en je hebt ongeveer 37 biljoen cellen! Ben jij de docent Natuurkunde / Scheikunde die de leerlingen dit gaat uitleggen? Wij hebben een vacature docent Natuurkunde / Scheikunde. Ga jij na de zomervakantie aan de slag voor 17 lesuren per week? Het is ook mogelijk om een deel van deze vacature op te pakken.

17 september, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Heb jij passie voor de Nederlandse taal en vind je het mooi om jouw kennis over te brengen op vmbo-leerlingen? Stop met zoeken! Wij hebben een leuke en uitdagende vacature binnengekregen!

16 september, 2019

Vacature Docent Maatschappijleer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Word jij enthousiast om leerlingen te vertellen over onze maatschappij en kritische gesprekken te voeren over onze samenleving en politiek? Wellicht is deze vacature dan voor jou! Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij vanaf december op zoek naar een docent maatschappijleer voor 10 lesuren per week. Je verzorgt vanaf december de lessen voor leerlingen uit het vmbo.

16 september, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Voel jij je thuis bij onderwerpen als mechanica en elektromagnetisme? Word je daarnaast enthousiast om jouw natuurkundige kennis over te brengen op middelbare scholieren? Zoek dan niet verder! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent natuurkunde voor 13 lesuren per week.

16 september, 2019

Docent Biologie – Overijssel

Overijssel
19 lesuren

Weet jij alles van het menselijk lichaam, de natuur en het milieu? En sta jij het liefst deze dingen uit te leggen voor de klas? Wij zijn per direct op zoek naar een docent die de leerlingen alles kan leren over mensen, dieren en planten. Enthousiast? Reageer snel!

13 september, 2019

Docent BV/CKV – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Als docent BV/CKV maak je jouw leerlingen wegwijs in de wereld van kunst en cultuur. Naast het verzorgen van aansprekende theoretische lessen bedenk je ook leuke praktische lessen.

12 september, 2019

Vacature Receptioniste – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Binnen de school kan niemand om jou heen. Jij bent namelijk degene die iedereen als eerste ziet wanneer ze de school binnenkomen. Met jouw ontvangst maak je verschil, zowel bij de receptie als aan de telefoon. Daarnaast draag je je steentje bij aan de leerlingenadministratie. Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature voor jou!

10 september, 2019

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij een echte sportliefhebber? Vind jij het fantastisch om leerlingen op een leuke en creatieve manier aan te zetten tot meer beweging? Is sporten en lesgeven in jouw ogen de beste combinatie? Ga dan aan de slag als Docent Lichamelijke Opvoeding.

5 september, 2019

Vacature Hoofd Facilitaire Dienst – Zuid Holland

Vervuld

In de ochtend kom jij de school binnengelopen en gaat eerst even koffie drinken in de lerarenkamer. Je vraagt of er nog dringende zaken zijn en gaat vervolgens achter je computer zitten. Het herentoilet op de 2e functioneert nog steeds niet naar behoren dus jij vraagt of de conciërge hier naar wil kijken. Later op de dag komen de schoonmakers de school in gelopen. Je vraagt of ze op de 2e verdieping willen beginnen omdat het toilet hier verstopt heeft gezeten. In de tussentijd belt een leverancier dat een bestelling helaas uitloopt. Jij schat in dat dit geen problemen moet opleveren en dat een latere levering dus helemaal in orde is.

5 september, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

3 september, 2019

Vacature Docent Natuur en Techniek – Gelderland

Gelderland
13 lesuren

Blijft de natuur en de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

2 september, 2019

Vacature Docent Verpleegkunde – Brabant

Noord-Brabant
25 lesuren

Ben jij verpleegkundige en heb je affiniteit met jongeren? Als docent ben jij degene die de studenten motiveert en enthousiast maakt voor het vak. Je weet de link te leggen tussen het vakgebied en de beroepsopleiding. Dit doe je door de praktijk- en theorielessen op een inspirerende te geven.

29 augustus, 2019

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Het Engels is een wereldtaal die over de hele wereld gesproken wordt. Het wordt niet alleen in Groot-Britannië gesproken, maar in heel veel landen over de hele wereld, bijvoorbeeld Australië. Het moderne Engels is in de 20e eeuw de belangrijkste taal geworden. Ben jij in staat de leerlingen van het voorgezet onderwijs enthousiast te maken voor deze wereldtaal? Wij hebben een kortdurende vacature van maximaal 2 maanden voor jou!

7 augustus, 2019

Vacature Leerkracht Groep 8 – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Groep 8 staat bekend als een bijzonder jaar van de basisschool. In dit jaar krijgen de leerlingen de afrondende toetsen en wordt er meer zelfstandigheid van hen verwacht. Ben jij in staat deze leerlingen te helpen en te begeleiden?

7 augustus, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Ben jij een enthousiaste docent Zorg & Welzijn die de koppeling weet te maken tussen de theorie en praktijk? Ook al zijn praktijklessen vaak leuker voor de leerlingen, mede door jouw theoretische lessen weet jij leerlingen te boeien voor het vakgebied. Je geeft les aan leerlingen van de bovenbouw van het vmbo en weet hen enthousiast te maken voor een baan in de bijvoorbeeld de gezondheidszorg, welzijn of uiterlijke verzorging. Jouw inzet is vanaf september 2019 hard nodig!

7 augustus, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Vervuld

C’est en forgeant qu’on devient forgeron. Ga jij zorgen dat de leerlingen deze uitspraak begrijpen én dat ze blijven oefenen om zo hun Frans te verbeteren? Voor het nieuwe schooljaar hebben wij een vacature docent Frans. Ben jij vanaf september 2019 beschikbaar voor 4 lesuren per week?

7 augustus, 2019

Vacature Receptioniste – Utrecht

Vervuld

Je bent het visitekaartje van de school! Je bent in staat om alle bezoekers een warm welkom te bieden en met jouw ontvangst het verschil te maken. Dit doe je zowel aan de telefoon als achter de receptie. Lijkt dit je wat? Dan hebben wij een vacature voor jou!

30 juli, 2019

Vacature Docent Engels – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Het langste Engelse woord dat opgenomen is in de Oxford English Dictionary, heeft 45 letters en is het woord pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Ben jij in staat de leerlingen van het voorgezet onderwijs de betekenis en de uitspraak van dit woord te leren? Wij hebben een vacature voor jou!

29 juli, 2019

Vacature Docent Rekenen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Rekenen belangrijk, reken maar! Uit onderzoek blijkt dat baby’s al verschillen in hoeveelheden kunnen onderscheiden, peuters zijn bezig met het leren van vormen en ruimtelijk inzicht, dit komt goed van pas in hun latere leven. Ben je een bevoegd docent of in opleiding en weet je leerlingen te motiveren voor dit vak? Lees snel verder en solliciteer!

29 juli, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Gelderland

Gelderland
9 lesuren

Boetseren, tekenen, knippen, plakken, als docent Beeldende Vorming werk jij graag met diverse materialen én kun jij jouw leerlingen enthousiasmeren. Sta je stevig in je schoenen, heb je een bevoegdheid als docent of ben je in opleiding? Lees dan snel verder!

29 juli, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Een uitspraak van Albert Einstein is, dat een verklaring “zo eenvoudig mogelijk” moet zijn, “maar niet eenvoudiger”, dus niet ten koste van de juistheid. Dit is ook het geval als je natuurkundige processen uitlegt aan leerlingen. Ben je bevoegd docent Natuurkunde in of de afrondende fase van je opleiding? Lees dan snel verder en solliciteer!

29 juli, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Dat wiskunde voortkomt uit rekenen en meetkunde is bekend maar het omvat veel meer dan dat! Heb je er plezier in om de inzichten en berekeningen uit te leggen aan leerlingen en ben je bevoegd docent Wiskunde of in opleiding? Lees dan snel verder en solliciteer!

29 juli, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Gezocht professeur de Français! Bonbon, paraplu, bagage en accent zijn allemaal Franse woorden die inmiddels heel normaal zijn geworden binnen de Nederlandse taal. Wil je deze taal overbrengen op leerlingen, lees dan snel verder!

23 juli, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
22 lesuren

Stoffen die bestaan uit meerdere atoomsoorten worden samengestelde stoffen genoemd. De atomen bestaan weer uit een aantal protonen, elektronen en neutronen. Als docent Scheikunde heb je er plezier in om dit onder andere aan je leerlingen uit te leggen. Ben je tweedegraads of eerstegraads bevoegd docent en 22 lesuur of een deel hiervan het nieuwe schooljaar beschikbaar? Lees dan snel verder.

23 juli, 2019

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
18 lesuren

Managementproblemen binnen organisaties liggen altijd op de loer en omgaan met geld en economische vraagstukken zullen in elk beroep aan bod komen. Ben je bevoegd docent Economie, en kun je de leerlingen binnen deze onderwerpen wegwijs maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

23 juli, 2019

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Voor de bovenbouw van het vmbo zoeken wij een docent met een zorg voor leerlingen en een hart voor zorg. Heb je ervaring binnen deze sector en weet je kennis op een boeiende manier over te dragen? Dan is de functie van docent Zorg & Welzijn wellicht iets voor jou.

23 juli, 2019

Vacature Docent Loopbaan en Burgerschap – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Kun jij niet wachten om de studenten van het mbo verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Loopbaan & Burgerschap voor 4-8 uur per week.

23 juli, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Beeldende vorming is een belangrijk vak voor een letterlijke ontwikkeling van zijn of haar beeldende kwaliteiten van de leerling. Voor een school met een christelijke identiteit zijn we, vanaf het nieuwe schooljaar, op zoek naar een bevoegd docent beeldende vorming of iemand die daarvoor in opleiding is met ervaring binnen het onderwijs.

23 juli, 2019

Vacature Docent Godsdienst – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Als docent Godsdienst draag je bij aan de persoonlijke vorming van leerlingen. Met elkaar ga je in gesprek over diverse religieuze thema’s. Door je te verplaatsen in de belevingswereld van jongeren, kan je echt wat voor hen betekenen en hen vooruit helpen.

23 juli, 2019

Vacature Persoonlijk Assistent van de Leraar – Exacte Vakken – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Hé, ben jij een rekenwonder en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn voor een middelbare school in Rotterdam op zoek naar een Persoonlijk Assistent van de Leraar (PAL) voor exacte vakken. De functie is het voor het gehele schooljaar.

22 juli, 2019

Vacature Docent Logistiek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Voor een hogeschool in Zuid-Holland zijn wij per volgend schooljaar op zoek naar een docent Logistiek. Je zult zelfstandig gaan werken binnen het team van de associate degree opleiding Logistiek Management. Modules die je gaat behandelen zijn onder andere warehousing, transport, productie, integrale logistiek, voorraadbeheer en fysieke distributie.

16 juli, 2019

Vacature Docent CKV – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Als docent CKV maak je jouw leerlingen wegwijs in de wereld van kunst en cultuur. Naast het verzorgen van aansprekende theoretische lessen bedenk je ook leuke praktische lessen.

16 juli, 2019

Vacature Docent Godsdienst – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Als docent Godsdienst draag je bij aan de persoonlijke vorming van leerlingen. Met elkaar ga je in gesprek over diverse religieuze thema’s. Door je te verplaatsen in de belevingswereld van jongeren, kan je echt wat voor hen betekenen en hen vooruit helpen. Voor een goed georganiseerde school zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Godsdienst voor 10 tot 15 lesuren per week. De lessen staan open in de onderbouw van het vmbo en jouw inzet is het hele schooljaar nodig.

16 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij alert op wanneer een d en wanneer een t gebruikt moet worden? Weet jij uit te leggen hoe de Nederlandse grammatica werkt en weet jij leerlingen te overtuigen van het nut dit goed te beheersen? Voor een school in Zuid-Holland zoeken wij voor volgend schooljaar een docent Nederlands. Het betreft een vacature voor het hele schooljaar. Je verzorgt de lessen voor leerlingen van het vmbo. Je bouwt makkelijk en snel een goede relatie op met de leerlingen en zorgt voor een positieve sfeer tijdens de les. Als docent werk je samen met leerlingen toe naar goede resultaten. De school waar je komt te werken, wordt gekenmerkt door de goede begeleiding voor (startende) docenten. De sfeer binnen het team is goed en betrokken. Kortom: een leuke werkplek!

16 juli, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Zoek jij een bijbaan vanaf september 2019 en heb jij passie voor jongeren? Start in de functie als leswaarnemer op een middelbare school in Rotterdam. In deze functie maak je laagdrempelig kennis met het onderwijs.

16 juli, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3 lesuren

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan vol verantwoordelijkheid en uitdaging? Wij hebben een leuke job in de aanbieding. Start als leswaarnemer, wanneer jij passie hebt voor jongeren en niet bang bent om voor een groep pubers te staan. Je start vanaf 9 september 2019 op een middelbare school in Dordrecht.

15 juli, 2019

Handen uit de mouwen voor Stichting Present

Je hebt het vast al voorbij zien komen op onze social media kanalen, maar de afgelopen week hebben wij ons ingezet voor twee projecten van Stichting Present. Team Utrecht heeft geholpen op een school voor speciaal onderwijs en team Rotterdam heeft geholpen bij een jongerendagcentrum voor jongeren met een verstandelijke beperking.

12 juli, 2019

Vacature Docent Trajectgroep – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is per september 2019 een vacature Docent Trajectgroep ontstaan voor 9 uur per week. Ga jij de uitdaging aan met de leerlingen van de Trajectgroep?

11 juli, 2019

Vacature Docent PIE – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent PIE voor 7-14 lesuren per week. Ben jij in staat om de leerlingen alles uit te leggen over dit vak en weet jij hen te motiveren èn enthousiasmeren? Reageer dan snel!

10 juli, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Ben jij helemaal weg van de taal van onze oosterburen en weet jij dit enthousiasme als geen ander op je leerlingen over te brengen? Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!

10 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Utrecht
5 lesuren

Ben jij docent Nederlands of studeer je hiervoor? En ben je op zoek naar een leuke ervaring op het mbo?

10 juli, 2019