Zoek jij een docent Duits vacature?

Ben jij docent duits (in opleiding) of overweeg je om van start te gaan op een vacature duits docent? Hier vind je alle docent duits vacatures, die we speciaal voor jou op een rij hebben gezet.

Adhocdocent werkt samen met scholen door heel Nederland. Zo vind je wellicht een vacature docent duits in Overijssel of een vacature docent duits in Zuid-Holland. Daarnaast is het mogelijk om parttime of fulltime aan de slag te gaan voor een vacature duits docent. Wil jij minder uren lesgeven dan wordt gevraagd? Geef dit dan ook even aan ons door!

Zit er geen passende docent duits vacature voor je tussen, maar ben je wel op zoek naar een vacature docent duits die op je lijf is geschreven? Schrijf je dan vrijblijvend in of neem dan even contact met ons op, want wij denken graag met je mee om de duits docent vacature te vinden, die bij jou past.

Check hieronder de docent duits vacature die bij je past.

Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

De, het en een zijn de lidwoorden die je in de Nederlandse taal overal voor gebruikt. Toch is het gebruik hiervan makkelijker gezegd dan toegepast! Kun je dit met enthousiasme overbrengen aan leerlingen? Lees dan snel verder! In verband met een zwangerschapsverlof zijn we per half december op zoek naar een tweedegraads bevoegde docent Nederlands. Je verzorgt de lessen voor leerlingen uit diverse klassen van het mbo. 2 uur Verpleegkunde, 2 uur Opleiding Beveiliging en 2 uur Medewerker Facilitaire Dienst. Je bouwt makkelijk en snel een goede relatie op met de leerlingen en zorgt voor een positieve sfeer tijdens de les. Als docent werk je samen met leerlingen toe naar goede resultaten en zullen er ook examens afgenomen worden. De school waar je komt te werken, wordt gekenmerkt door de goede begeleiding voor (startende) docenten. De sfeer binnen het team is goed en betrokken. Kortom: een leuke werkplek! Wat ga je doen? Fungeren als docent Nederlands; Verzorgen van de lessen voor leerlingen uit het mbo niveau 2 en 4; Leerlingen motiveren en enthousiasmeren. Jouw specificaties In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Per direct voor 6 lesuren per week beschikbaar; Je bouwt makkelijk een goede relatie op met de leerlingen; Je zorgt voor een positief leerklimaat; Je kunt je vinden in de christelijke identiteit van de school. Wat biedt Adhocdocent jou? Salariëring conform de onderwijs cao; Reiskostenvergoeding; Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties; Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels; Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden. Vragen over deze vacature? Neem contact op met Anna van Boven via anna@adhocdocent.nl of 06 425 927 03

13 november, 2019

Docent Klassieke Talen – Zuid Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij een talenknobbel die zich specialiseert op klassieke talen? En vind jij het ook nog eens een uitdaging om de geschiedenis van de Klassieke Talen over te brengen aan jongeren van het gymnasium? Lees dan snel verder. Voor een school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Klassieke Talen. Je geeft 8 uur per week les aan de onderbouwleerlingen van het gymnasium. Deze uren staan open in verband met ziekte en de duur is nog onbekend. Functieprofiel:​ Wekelijks de lessen klassieke talen verzorgen voor onder- en bovenbouw; 8 uur per week lesgeven; Zorg dragen voor inspirerende en beeldende lessen; Oog blijven houden voor de verschillende leerprocessen van de leerlingen. Profielschets: Je bent in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid voor klassieke talen; Je bent per direct beschikbaar; Je beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden; Je bent betrokken en weet leerlingen te motiveren; Je kan goed in teamverband werken; Je staat achter de christelijke identiteit van de school en bent kerkelijk actief. Wat biedt Adhocdocent jou? Salariëring conform onderwijs cao; Reiskostenvergoeding; Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels; Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden. Vragen over deze vacature? Neem contact op met Hélène via helene@adhocdocent.nl of 06 –06 15 56 50 08.

13 november, 2019

Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
11 lesuren

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

12 november, 2019

Vacature Docent Duits – Utrecht

Utrecht
20 lesuren

Het Nederlands en het Duits zijn zeer nauw verwante talen en kennen dus veel woorden die op elkaar lijken. Toch is het voor Nederlanders vaak moeilijk om het Duits echt goed te verstaan en te spreken, omdat veel verwante woorden nét iets anders betekenen. Weet jij de beheersing van de Duitse taal van de jongeren naar een hoger niveau te brengen?

12 november, 2019

Vacature Leerkracht groep 1

Zuid-Holland
16 lesuren

Beschik jij over veel liefde, geduld en organisatorisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan is deze vacature wat voor jou!

11 november, 2019

NIEUW: Adhocdocent Invalpool PO

Nieuwe invalpool binnen christelijk onderwijs!

8 november, 2019

Vacature Leerkracht 4/5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een groep 4/5 met 22 leerlingen zit per direct te wachten op een nieuwe juf of meester voor 2 dagen per week!

8 november, 2019

Vacature Leerkracht groep 6 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Wil jij je inzetten om met en voor kinderen van groep 6 het verschil te maken? Ben jij vanaf december beschikbaar? Voor een school in de omgeving van Gouda zijn wij per direct opzoek naar een full- of parttime leerkracht groep 6!

8 november, 2019

Vacature Leerkracht groep 1/2 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Kleuters en stilzitten, dat gaat lastig samen. Gelukkig krijgen de kleuters bij jou volop de ruimte en gelegenheid om te bewegen. Hou jij ervan om lekker bezig te zijn, maar spelenderwijs ook de basis te kunnen leggen voor rekenen en taal?

8 november, 2019

Vacature Leerkracht groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Geeft lesgeven jou ook zoveel energie? Wil jij je inzetten voor een christelijke opvoeding en goede ontwikkeling van kinderen? Ben je beschikbaar op maandag en woensdag? Lees dan snel verder!

8 november, 2019

Vacature Leerkracht Invalpool – Zuid-Holland

Zuid-Holland

Hey aanpakker, schakelwonder, didactische duizendpoot! Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij op verschillende basisscholen aan de slag? Dan komen wij graag in contact met jou! Adhocdocent zoekt flexibele invalleerkrachten in omgeving Groene Hart, Rijnmond, Drechtsteden en Krimpenerwaard.

31 oktober, 2019

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Heb jij een passie voor jongeren? Vind je het leuk om hen te begeleiden èn sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

31 oktober, 2019

Surveillant – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Van woensdag 6 t/m woensdag 13 november zijn wij op zoek naar surveillanten voor een middelbare en goedgeorganiseerde school in Rotterdam. Wil jij op deze school aan de slag als surveillant?

24 oktober, 2019

Vacature Docent Muziek – Zuid-Holland

Vervuld

Door jouw muzikaal talent en enthousiasme komen de leerlingen met plezier naar jouw les. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen inzien hoe belangrijk muziek is en wat je er allemaal mee kunt.

18 oktober, 2019

Vacature Dagroostermaker/Leswaarnemer – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een ochtendmens, wordt je enthousiast van jongeren en houd je van afwisseling in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek en hebben we een vacature voor je als dagroostermaker en leswaarnemer!

17 oktober, 2019

Vacature Docent Natuurkunde/Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Heb jij een passie voor de vakken Natuurkunde en Wiskunde? Draai jij je hand niet om voor moleculaire berekening en ben je ook nog in staat om jongeren dit op een creatieve en uitdagende manier uit te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17 oktober, 2019

Vacature Docent Klassieke Talen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij een talenknobbel die zich specialiseert op klassieke talen? En vind jij ook nog eens een uitdaging om de geschiedenis van de klassieke talen over te brengen aan jongeren van het gymnasium? Lees dan snel verder.

17 oktober, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een passie voor het vak Aardrijkskunde en jongeren in het voortgezet onderwijs? Ga jij met behulp van theorie en actuele voorbeelden uitleg geven over natuurverschijnselen en culturele ontwikkelingen zoals bevolkingsgroei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17 oktober, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Heb jij een hart voor kinderen en vind jij het leuk om samen met de leerlingen van groep 5 de wereld te verkennen? Lees dan snel verder! Voor een school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een juf of meester voor 5 dagen.

16 oktober, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Gelderland
10 lesuren

Aardrijkskunde is een belangrijk vak die zich bezighoudt met hoe landen in elkaar zitten. Hoe hun industrie, economie en hun politiek is geregeld, waar ze liggen en wat de hoofdsteden zijn. Maar het gaat ook over natuurkundige verschijnselen zoals vulkanen, natuurrampen en aardbevingen.

15 oktober, 2019

Docent Nederlands – Overijssel

Overijssel
8 lesuren

Iedereen op de school spreekt Nederlands, maar het is ook belangrijk dat de leerlingen de juiste woorden, vervoegingen en uitspraken gebruiken. Niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk. Als docent Nederlands ben jij dan ook degene die de leerlingen van alles over de Nederlandse taal leert. Jij zorgt ervoor je impact maakt om hun loopbaan kunnen vervolgen, nadat zij de middelbare school verlaten!

14 oktober, 2019

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Staat een functie als docent Biologie jou op het lijf geschreven? Wil jij je inzetten om de middelbare scholieren vakinhoudelijke kennis bij te brengen? Dan heb jij de juiste vacature gevonden!

10 oktober, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 15 lesuren per week. Ga jij de uitdaging aan?

10 oktober, 2019

Vacature Surveillant – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Laagdrempelig kennismaken met het onderwijs en heb jij in de week van dinsdag 4 t/m maandag 11 november tijd over in je agenda? Voor een middelbare school in Gouda zijn wij op zoek naar studenten die willen surveilleren tijdens de toetsweek.

10 oktober, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Met ongeveer 120 miljoen sprekers hoort het Duits in de top tien van de meeste invloedrijke talen ter wereld. Kun je deze taal, als docent Duits, met veel passie overbrengen op leerlingen? Lees dan snel verder!

8 oktober, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Nederlands staat bekend als een moeilijke taal. Schrijf je nu woorden met een t of d en wat is er handig aan het ‘t kofschip? Heb je plezier in het uitleggen van de regels en weet je dit te combineren met creativiteit dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

8 oktober, 2019

Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
13 lesuren

De leerlingen van havo 5 en vwo 5 wachten vol spanning af wie hun nieuwe Docent Wiskunde gaat zijn. Ben jij diegene die hen weer verder gaat helpen in de voorbereiding op hun examen?

8 oktober, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Stoffen die bestaan uit meerdere atoomsoorten worden samengestelde stoffen genoemd. De atomen bestaan weer uit een aantal protonen, elektronen en neutronen. Als docent Scheikunde heb je er plezier in om dit onder andere aan je leerlingen uit te leggen. Ben je tweedegraads of eerstegraads bevoegd docent en 10 lesuur of een deel hiervan het nieuwe schooljaar beschikbaar? Lees dan snel verder.

8 oktober, 2019

Vacature Assistent Trajectklas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorgleerling? Ga jij de leerling die net wat meer aandacht nodig heeft verder helpen? Op een school in de provincie Zuid-Holland is het mogelijk om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Assistent Trajectklas. Ga jij de uitdaging aan?

8 oktober, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Dan hebben nu een leuke uitdaging voor jou!

8 oktober, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten…. Vind jij het leuk om leerlingen hier iets over te leren? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per november 2019 op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands.

27 september, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Ik fiets, jij fietst, hij fietst, wij fietsen. Zijn dit rijtjes die jou bekend voorkomen? Heb jij een passie voor het vak Nederlands en lijkt het jou leuk om leerlingen wegwijs te maken in spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

27 september, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan met verantwoordelijkheid en uitdaging, is de functie leswaarnemer echt iets voor jou. We zijn op dit moment op zoek naar een leswaarnemer op vrijdag voor een middelbare school in Rotterdam. Je maakt op deze manier laagdrempelig kennis met het onderwijs! Wie wil dat niet?

26 september, 2019

Vacature Docent Nederlands – Flevoland

Flevoland
16 lesuren

Vind jij ook dat leerlingen foutloos Nederlands moeten kunnen schrijven? Naast spelling ga jij je uiteraard bezig houden met tekstopbouw, literatuur en andere belangrijke onderwerpen!

25 september, 2019

Vacature Leerkracht Basisonderwijs – Flevoland

Flevoland
24 lesuren

Help jij graag kinderen het zelf te doen, zelf te leren het te vragen en te maken? Weet jij kinderen zo te stimuleren en motiveren dat ze zich ontwikkelen tot verantwoordelijke en zelfstandige wereldburgers? Ben jij een leerkracht met passie voor de Montessori of Dalton onderwijs? Dan komen we graag in contact met jou!

25 september, 2019

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Vervuld

Loop jij het liefst de hele dag in je sportkleding? Is de gymzaal je tweede thuis? En vind jij het fantastisch om leerlingen op een leuke en creatieve manier aan te zetten tot meer beweging? Ga dan aan de slag als Docent Lichamelijke Opvoeding. Wij zijn per direct op zoek naar een sportieve docent voor een school in de provincie Zuid-Holland. Het gaat om een tijdelijke functie voor ziekte vervanging. Je zult 15 lessen per week gaan geven aan vmbo-klassen.

23 september, 2019

Vacature Docent Maatschappijwetenschappen – Utrecht

Utrecht
14 lesuren

Vandaag de dag zijn op zowel nationaal als mondiaal veel politieke en maatschappelijke ontwikkelingen gaande. Word jij enthousiast om leerlingen te vertellen over de oorzaken en gevolgen van deze ontwikkelingen voor onze maatschappij? Lijkt je daarnaast een mooie uitdaging om leerlingen te vertellen over onze maatschappij en kritische gesprekken te voeren over onze samenleving en politiek? Wellicht is deze vacature dan voor jou!

23 september, 2019

Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Vervuld

Loop jij het liefst de hele dag in je sportkleding? Is de gymzaal je tweede thuis? En vind jij het fantastisch om leerlingen op een leuke en creatieve manier aan te zetten tot meer beweging? Ga dan aan de slag als Docent Lichamelijke Opvoeding.

20 september, 2019

Vacature Docent Frans -Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Veel Nederlandse gezinnen gaan in de zomer op vakantie naar Frankrijk. Als docent Frans ben jij natuurlijk erg benieuwd of de leerlingen hun ervaringen in het Frans met jou kunnen delen. Voor een middelbare school zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Frans!

19 september, 2019

Vacature Surveillant – Utrecht

Vervuld

Wil jij ervaring op doen in het onderwijs? Dan is dit de perfecte uitdaging! Wij zijn namelijk opzoek naar surveillanten die op woensdag 2 oktober van 08.00 tot 12.30 uur beschikbaar zijn.

19 september, 2019

Vacature Docent Frans – Overijssel

Overijssel
17 lesuren

C’est en forgeant qu’on devient forgeron. Ga jij zorgen dat de leerlingen deze uitspraak begrijpen én dat ze blijven oefenen om zo hun Frans te verbeteren? Ben jij vanaf oktober 2019 beschikbaar voor 17 lesuren per week?

18 september, 2019

Vacature Leerkracht groep 1/2 – Overijssel

Overijssel
24 lesuren

Beschik jij over veel liefde, geduld en organisatorisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan is deze groep 1/2 in de regio van Zwolle op zoek naar jou!

18 september, 2019

Vacature Docent Dienstverlening en Product – Utrecht

Vervuld

Onderwerpen als duurzaamheid, hergebruik en voedsel zijn niet weg te denken in onze samenleving. Lijkt het jou een mooie uitdaging om leerlingen van het vmbo te leren hoe je rond deze onderwerpen activiteiten kunt organiseren en hoe zij hun een product of dienst het beste kunnen presenteren? Ga dan aan de slag als docent Product & Dienstverlening.

17 september, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Un défi amusant et stimulant! De Franse taal wordt vaak gezien als een mooie, maar moeilijke taal. Ben jij in staat om de leerlingen te inspireren en hun vocabulaire te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

17 september, 2019

Vacature Docent Techniek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
18 lesuren

Ben jij technisch ingesteld en vind je het een mooie uitdaging om leerlingen te motiveren voor de techniek en hun vaardigheden te ontwikkelen. Lees dan snel verder! Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij deze leerlingen voorbereiden op een wereld waarin techniek steeds belangrijker wordt?

17 september, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Onze oosterburen zijn de belangrijkste handelspartners van Nederland en het beheersen van de Duitste taal is van enorme meerwaarde binnen veel werkzaamheden. Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!

17 september, 2019

Vacature Docent NaSk – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Als je een molecuul menselijk DNA uitvouwt, is het gemiddeld zo’n 5 centimeter lang. Elke cel van het menselijk lichaam bevat 23 DNA-moleculen, en je hebt ongeveer 37 biljoen cellen! Ben jij de docent Natuurkunde / Scheikunde die de leerlingen dit gaat uitleggen? Wij hebben een vacature docent Natuurkunde / Scheikunde. Ga jij na de zomervakantie aan de slag voor 17 lesuren per week? Het is ook mogelijk om een deel van deze vacature op te pakken.

17 september, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij passie voor de Nederlandse taal en vind je het mooi om jouw kennis over te brengen op vmbo-leerlingen? Stop met zoeken! Wij hebben een leuke en uitdagende vacature binnengekregen!

16 september, 2019

Vacature Docent Maatschappijleer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Word jij enthousiast om leerlingen te vertellen over onze maatschappij en kritische gesprekken te voeren over onze samenleving en politiek? Wellicht is deze vacature dan voor jou! Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij vanaf december op zoek naar een docent maatschappijleer voor 10 lesuren per week. Je verzorgt vanaf december de lessen voor leerlingen uit het vmbo.

16 september, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Voel jij je thuis bij onderwerpen als mechanica en elektromagnetisme? Word je daarnaast enthousiast om jouw natuurkundige kennis over te brengen op middelbare scholieren? Zoek dan niet verder! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent natuurkunde voor 13 lesuren per week.

16 september, 2019