Zoek jij een vacature docent biologie?

Zoek jij een tijdelijke of reguliere vacature docent biologie? Je vindt ze hier! Voor verschillende middelbare scholen zoeken wij een een docent biologie. Adhocdocent werkt samen met scholen in heel Nederland, dus jij kan aan de slag als docent biologie op de Veluwe of als docent biologie in de buurt van de Rotte.

Dus ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature docent biologie? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Staat de docent biologie vacature die jij zoekt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op of schrijf je vrijblijvend in, want wij denken graag met je mee om de vacature docent biologie te vinden, die bij jou past.

Vacature Docent Entree klas

Noord-Brabant
29 lesuren

Voor een mbo in Noord-Brabant zijn wij vanaf 16 maart tot en met 3 juli 2020 op zoek naar een docent Entree. Je geeft 29 lesuren per week les aan studenten afkomstig uit het VSO, ISK of de Praktijkschool. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een echte pedagoog bent.

17 januari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Ben jij gepassioneerd over het vak Nederlands, vind je het jou leuk om leerlingen wegwijs te maken in spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten? Lees dat snel verder!

17 januari, 2020

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
11 lesuren

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan vol verantwoordelijkheid en uitdaging? Wij hebben een leuke job in de aanbieding. Start als leswaarnemer, wanneer jij passie hebt voor jongeren en niet bang bent om voor een groep pubers te staan. Je start vanaf 9 september 2019 op een middelbare school in Dordrecht.

16 januari, 2020

Vacature Mentor Trajectklas – Gelderland

Gelderland
24 lesuren

Sta jij graag voor groepen en heb je altijd al leerlingen met gedragsproblemen willen helpen? Ga aan de slag op een goed georganiseerde school in de provincie Gelderland!

13 januari, 2020

Vacature Leerkracht VSO – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Wil jij graag tijdelijk werken op een SO school waar de behoefte van de leerlingen centraal staan? Vind jij het leuk om te leren vanuit de praktijk? Wil jij vanuit die praktijk aansluiten bij de belevingswereld van zeer moeilijk lerende leerlingen? En ben jij een bevoegd leerkracht of een ervaren onderwijsassistent? Lees dan snel verder!

10 januari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Welke zin geeft het beste de hoofdgedachte van de tekst weer? Is het verband tussen alinea 1 en 2 een opsomming of een tegenstelling? Kun jij ervoor zorgen dat leerlingen deze vragen kunnen beantwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

10 januari, 2020

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij op de hoogte van alles wat te maken heeft met mensen, planten, organen en cellen? Kan je daarnaast goed werken met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie!

9 januari, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Je bent jarig en wilt taart trakteren. De taart mag je door rechte lijnen in stukken snijden. Hoeveel stukken kun je maximaal uitdelen als je langs 10 rechte lijnen mag snijden? Weet jij het antwoord hierop en wil jij leerlingen graag uitleggen hoe dit precies zit. Neem dan contact met ons op, want wij zijn dan op zoek naar jou!

9 januari, 2020

Vacature docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Heb jij veel ervaring met de Duitse taal en wil jij de liefde voor deze taal overbrengen aan leerlingen? Twijfel niet en lees verder.

7 januari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
11 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 11 lesuren per week. Ga jij de uitdaging aan?

2 januari, 2020

Vacature Docent Groen – Overijssel

Vervuld

Ben jij een docent met passie voor groene handen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2 januari, 2020

Vacature Docent Duits – Utrecht

Utrecht
10 lesuren

Ich, mir, mich, du, der, dich! Duits is een taal die samen met de Nederlands taal tot de Indo-Europese taalfamilie behoort. De klanken van de Duitse en Nederlandse taal lijken daarom ook zo op elkaar voor buitenstaanders. Kun je de naamvallen en schoonheid van de Duitse taal overbrengen aan havo- en vwo-leerlingen? Lees dan snel verder!

24 december, 2019

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Utrecht
13 lesuren

Taal zijn klanken, grammatica, letters en woorden die mensen gebruiken om met elkaar te communiceren. Toch bestaat er vaak nog ruis is communicatie en hebben woorden voor elk persoon weer een andere betekenis. Spreek jij heldere taal en kun je dit met enthousiasme toepassen in de lessen Nederlands richting leerlingen? Lees dan snel verder!

24 december, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Overijssel

Overijssel
11 lesuren

Boetseren, tekenen, knippen, plakken, als docent Beeldende Vorming werk jij graag met diverse materialen én kun jij jouw leerlingen enthousiasmeren. Sta je stevig in je schoenen, heb je een bevoegdheid als docent of ben je in opleiding? Lees dan snel verder!

23 december, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Overijssel

Vervuld

Kun je uitleggen aan jongeren wat materie is en dat lucht meer weegt dan je denkt? Lees dan snel verder! Per direct zijn we op zoek naar een tweedegraads Scheikunde Docent in provincie Overijssel voor achttien lesuren per week.

23 december, 2019

Vacature Docent CKV – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een passie voor kunst en cultuur en wil jij jouw enthousiasme delen met leerlingen van het voortgezet onderwijs? Lees snel dan verder over onze vacature voor docent CKV!

20 december, 2019

Vacature Gymleerkracht – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Houd jij van sport en spel? Weet jij met een paar pionnen en een matje de gymzaal om te toveren tot een waar sportpark? En heb je hard voor het SBO? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

20 december, 2019

Vacature Docent PIE Metaal – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Word jij enthousiast van het vak Metaal-, Elektro- en Installatietechniek? Ben jij in staat om de vakinhoud op een begrijpelijke wijze aan de jongeren uit te leggen? Wij hebben een vacature voor je!

16 december, 2019

Vacature Docent Mobiliteit – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Ben jij een voormalig monteur of werk je momenteel in een garage? En wil je graag je kennis overbrengen aan Mbo 4 studenten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een docent Mobiliteit die per direct aan de slag kan!

13 december, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Heb jij oog voor hoe culturen zich tot elkaar verhouden? Vertel je anderen graag over natuurlijke verschijnselen? Houd jij van aanpakken en sta je stevig in je schoenen? Reageer nu, want dan zijn wij opzoek naar jou!

13 december, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
33 lesuren

Spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten…. Vind jij het leuk om leerlingen van de onderbouw hier iets over te leren? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands.

13 december, 2019

Vacature Docent Kunst & Cultuur – Gelderland

Gelderland
23 lesuren

Ben jij in staat om van verschillende materialen de mooiste kunstwerken te maken en heb je een passie voor jongeren? Als docent Kunst en Cultuur kan jij jouw creativiteit en enthousiasme delen met leerlingen van het voortgezet onderwijs. Lees gauw verder!

12 december, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Beeldende vorming is een belangrijk vak voor een letterlijke ontwikkeling van zijn of haar beeldende kwaliteiten van de leerling. Voor een school met een christelijke identiteit zijn we, per direct, op zoek naar een bevoegd docent beeldende vorming of iemand die daarvoor in opleiding is met ervaring binnen het onderwijs.

12 december, 2019

Vacature Docent Natuurkunde / Scheikunde – Zuid-Holland

Hoe werkt de wereld om ons heen? Ga jij jouw leerlingen meer leren over natuurkundige en scheikundige verschijnselen om hen heen? En kun jij dit ook nog praktisch maken door leuke voorbeelden en proefjes?

11 december, 2019

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Zijn begrippen als welvaart, arbeidsmarkt, sociale zekerheid, geld en inflatie jou niet vreemd? En ben jij in staat om leerlingen van het voortgezet onderwijs kennis omtrent deze begrippen bij te brengen?

10 december, 2019

Vacature Docent Engels – Zeeland

Zeeland
20 lesuren

Het langste Engelse woord dat opgenomen is in de Oxford English Dictionary, heeft 45 letters en is het woord pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Ben jij in staat de leerlingen van de onderbouw mavo de betekenis en de uitspraak van dit woord te leren?

10 december, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Gelderland

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

9 december, 2019

Vacature Docent Techniek – Flevoland

Flevoland
25 lesuren

Ben jij technisch en handig? Heb jij daarnaast een passie voor jongeren? En vind je het leuk om jongeren te helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is? Dan zoeken wij jou!

6 december, 2019

Vacature Docent Duits – Flevoland

Flevoland
13 lesuren

Het Nederlands en het Duits zijn zeer nauw verwante talen en kennen dus veel woorden die op elkaar lijken. Toch is het voor Nederlanders vaak moeilijk om het Duits echt goed te verstaan en te spreken, omdat veel verwante woorden nét iets anders betekenen. Weet jij de beheersing van de Duitse taal van de jongeren naar een hoger niveau te brengen?

5 december, 2019

Vacature Docent Mens & Maatschappij

Gelderland
9 lesuren

Ben jij gepassioneerd over het vak mens en maatschappij en daarnaast ook een opvoeder, coach en een luisterend oor? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Mens en Maatschappij voor ongeveer 9 lesuren per week.

5 december, 2019

Vacature Leerkracht SO groep 4 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Heb jij een hart voor jonge kinderen die net een beetje meer zorg en aandacht nodig hebben? Beschik jij over veel liefde, geduld en ben jij een pedagogisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

5 december, 2019

Docent Techniek – Zuid-Holland

Vervuld

Metaal-techniek is iets wat we elke dag tegenkomen zonder dat we daar bij stil staan. Want waar wordt een een brug, een colablikje en een trainrails van gemaakt? Inderdaad, metaal. Kun jij deze techniek met veel rust en passie overbrengen aan leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

3 december, 2019

Docent Wiskunde – Gelderland

Vervuld

Weet jij als geen ander waar leerlingen van het voortgezet onderwijs tegen aanlopen gedurende hun wiskundelessen? Weet jij de lesstof op een begrijpelijke wijze aan hen uit te leggen en krijg je hier zelf energie van? We komen graag met jou in contact voor deze vacature!

3 december, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Ken jij alle Nederlandse spelling- en grammaticaregels en ben jij het gewend om deze aan anderen uit te leggen? Wij zoeken een docent Nederlands en willen jou graag informeren over deze vacature!

3 december, 2019

Vacature Docent CKV/BV – Utrecht

Vervuld

Wil jij werken met jongeren om zodoende impact te kunnen maken in de maatschappij? Heb je daarnaast een passie voor het vak CKV/BV? We hebben een vacature binnengekregen waarbij je beide interesses met elkaar kunt combineren!

3 december, 2019

Docent Frans – Zeeland

Vervuld

Un défi amusant et stimulant! De Franse taal wordt vaak gezien als een mooie, maar moeilijke taal. Ben jij in staat om de leerlingen te inspireren en hun vocabulaire te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

29 november, 2019

Vacature Leerkracht Groep 8 – Gelderland

Gelderland
32 lesuren

Als leerkracht basisonderwijs weet je dat er veel bijzondere momenten tijdens een schoolcarrière voorbij komen. Eén zo’n bijzonder jaar is groep 8. Vind jij het een uitdaging om dit laatste jaar op de basisschool onvergetelijk te maken? Lees dan snel verder!

29 november, 2019

Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Een wandelaar liep gedurende twee dagen. Op de tweede dag de wandelaar liep 2 uur langer en met een gemiddelde snelheid van 1 km per uur sneller dan hij liep op de eerste dag. Tijdens de twee dagen liep hij een totaal van 64 km op een totaal van 18 uur lopen, wat was zijn gemiddelde snelheid op de eerste dag? Is het bovenstaande raadsel jou niet vreemd en wil je juist door dit soort ‘verhaalsommen’ de wiskundige logica aan leerlingen uitleggen? Dan zijn we op zoek naar jou.

26 november, 2019

Vacature Backoffice Medewerker – Rotterdam

Zuid-Holland
32 lesuren

Ons team in hartje Rotterdam is per direct op zoek naar een nieuwe backoffice medewerker. Als backoffice medewerker zorg jij ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt voor onze docenten en talenten! Jij zoekt altijd naar de beste oplossing, bent attent en zet graag dat stapje extra. Kortom je bent een echte aanpakker!

22 november, 2019

Vacature Onderwijsassistent TOPs-klas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Heb jij passie voor leerlingen die net een beetje meer zorg nodig hebben? Kun jij hen motiveren en begeleiden om weer terug te kunnen keren naar de reguliere klas? Dan zijn wij op zoek naar jou!

21 november, 2019

Vacature Onderwijsassistent Trajectklas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
19 lesuren

Heb jij een hart voor de leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? En vind jij het fijn om leerlingen individueel te begeleiden met hun eigen weekplanning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

21 november, 2019

Docent Tekenen – Zuid-Holland

Vervuld

Voor de onderbouw van het vmbo, havo en vwo zijn wij op zoek naar een artistiek talent! Ga jij een rol spelen in de creativiteitsontwikkeling van deze leerlingen? Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een docent tekenen voor 10 lesuren. Je gaat lesgeven op een goed georganiseerde school.

21 november, 2019

Vacature Leerkracht Groep 6 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Word jij enthousiast van het uitleggen van breuken, staartdelingen en de persoonsvorm? Weet jij alles over het klimaat en ben je een kei in topografie? Dan wacht een gezellige, dynamische groep 6 op jouw instructie!

21 november, 2019

Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Gelderland

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

20 november, 2019

Vacature Groepsleerkracht SBO – Utrecht

Utrecht
40 lesuren

Ben jij een leerkracht die het werken in het SBO als een waardevolle uitdaging ziet? Ben je beschikbaar en wil jij samen met een bevlogen team gaan bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen uit de middenbouw? Wij willen je graag over een nieuwe vacature informeren!

20 november, 2019

Vacature Docent Metaal-, Elektro- en Installatietechniek – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Word jij enthousiast van het vak Metaal-, Elektro- en Installatietechniek? Ben jij in staat om de vakinhoud op een begrijpelijke wijze aan de jongeren uit te leggen? Wij hebben een vacature voor je!

20 november, 2019

Leerkracht Groep 6

Zuid-Holland

Wil jij echt verschil maken in het leven van je leerlingen? Ben je enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan, en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder!

18 november, 2019

Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

De, het en een zijn de lidwoorden die je in de Nederlandse taal overal voor gebruikt. Toch is het gebruik hiervan makkelijker gezegd dan toegepast! Kun je dit met enthousiasme overbrengen aan leerlingen? Lees dan snel verder!

13 november, 2019

Docent Klassieke Talen – Zuid Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij een talenknobbel die zich specialiseert op klassieke talen? En vind jij het ook nog eens een uitdaging om de geschiedenis van de Klassieke Talen over te brengen aan jongeren van het gymnasium? Lees dan snel verder.

13 november, 2019

Docent Natuurkunde – Gelderland

Vervuld

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

12 november, 2019