Onderwijs vacatures in Utrecht

Vacature Docent kraamzorg – Utrecht

Ben jij een verpleegkundige en heb jij ervaring met kind- en kraamzorg? Dit is je kans om al jouw praktijkervaring te delen met studenten van het mbo en kennis te maken met het onderwijs. Wij zijn vanaf november 2018 op zoek naar een docent Kraamzorg! Op welke dag de lesuren worden ingepland, is bespreekbaar.
17 oktober 2018|

Vacature Docent Beeldende Vorming – Utrecht

Voor een leuke school in de regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een docent Beeldende Vorming. Ben jij vanaf 21 november beschikbaar om voor een aantal klassen de creatieve lessen te verzorgen? Reageer dan snel en wie weet start jij binnenkort op deze school!
15 oktober 2018|

Vacature Managementassistent – Utrecht

Vind jij het heerlijk om dingen te organiseren en te plannen? Hou jij ervan om andere mensen verder te helpen en duidelijkheid te geven? Zet jij al je skills in om alles vlekkeloos te laten verlopen? Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!
10 oktober 2018|

Vacature Docent Duits – Utrecht

“Wir fangen an! Alles klar?” Kun je niet wachten om leerlingen de Duitse taal te leren? Kijk dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!
28 september 2018|

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Utrecht

Help jij de leerlingen van groep 7/8 in hun (op een na) laatste jaar? Wil jij er voor zorgen dat de leerlingen goed voorbereid worden op de stap naar het voortgezet onderwijs? Dan zoeken wij jou!
14 september 2018|

Vacature Docent Engels – Utrecht

Wist je dat er elke twee uur een woord aan het Engelse woordenboek wordt toegevoegd? Kan jij leerlingen enthousiasmeren voor de Engelse taal en literatuur? Snap jij precies hoe het zit met de present simple en de present continuous? Dan zijn wij op zoek naar jou!
14 september 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Krijg jij nooit genoeg van de stelling van Pythagoras en droom jij over kansberekeningen? Vind jij het belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Dan ben jij de gedreven docent Wiskunde die wij zoeken!
10 september 2018|

Vacature Docent groep 7 – Utrecht

Ben jij de onderwijstopper die wij zoeken? Wil jij leerlingen van Groep 7 helpen en voorbereiden op het laatste jaar van hun basisschoolperiode? Dan zoeken wij jou!
10 september 2018|