Onderwijs vacatures in Utrecht

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Ga jij leerlingen alles leren over het klimaat, de verschillende culturen en het weer? Wij zijn per 1 maart 2019 op zoek naar een docent Natuurkunde. Lees gauw verder!
14 december 2018|

Vacature GZ-Psycholoog – Utrecht

Voor een onderwijsinstelling in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een Orthopedagoog/GZ-psycholoog die voor 28 uur per week beschikbaar is en liefde heeft voor de zorgleerling én het onderwijs. Heb jij een brede en gedegen kennis van de psychiatrie en kun jij dit vertalen naar toepassingen in het onderwijs? Ben jij bij voorkeur per direct beschikbaar en klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
4 december 2018|

Vacature Bijlesdocent – Utrecht

Voor een huiswerkinstituut in provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een bijles docent voor vwo-leerlingen. Je geeft huiswerkbegeleiding aan kleine groepjes leerlingen, voornamelijk leerlingen uit de bovenbouw van het vwo. Je start 31 december en gaat 2 dagen bijlessen geven in economie, M&O en wiskunde A.
28 november 2018|

Vacature Docent MCV – Utrecht

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid die de koppeling weet te maken tussen de theorie en praktijk? Ook al zijn praktijklessen leuker voor de leerlingen, mede door jouw theoretische lessen weet jij leerlingen te boeien voor het vakgebied. Je geeft les aan studenten van het bovenbouw mbo en weet hen enthousiast te maken voor jouw vak.
26 november 2018|

Vacature Docent Spaans – Utrecht

Wij zijn op zoek naar een docent Spaans voor een school in de provincie Utrecht. Ga jij de uitdaging met de leerlingen van het vwo aan? Reageer dan snel!
22 november 2018|

Vacature Leerkracht Groep 5 – Utrecht

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een leuke basisschool zijn wij vanaf februari op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ga jij het team op deze basisschool in Utrecht versterken?
20 november 2018|

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Utrecht

Wil jij je inzetten om met en voor kinderen van groep 7/8 het verschil te maken? Ben jij per januari beschikbaar? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken!
13 november 2018|

Vacature Bijlesdocent – Utrecht

Voor een huiswerkinstituut in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een bijles docent voor vwo-leerlingen. Je geeft huiswerkbegeleiding aan kleine groepjes leerlingen, voornamelijk leerlingen uit de bovenbouw van het vwo. Je gaat 2 dagen per week bijlessen geven in economie, M&O en wiskunde A.
23 oktober 2018|