Onderwijs vacatures in Utrecht

Vacature Recruitment Consultant – Utrecht

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven fulltime recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Utrecht. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. 
13 april 2018|

Vacature Leerkracht Groep 6 – Utrecht

Ben jij een echte pedagoog en ga jij de uitdaging aan om tot het einde van het schooljaar les te geven aan een dynamische groep leerlingen? Wij zijn per direct op zoek naar leerkracht voor groep 6. Reageer snel!
10 april 2018|

Vacature Docent Wiskunde en Rekenen – Utrecht

Is Wiskunde volgens jou niet alleen het aanleren van trucjes? Jij weet als docent dat het natuurlijk gaat over het leren van vaardigheden en het ontwikkelen van wiskundig inzicht. Ben jij beschikbaar voor het nieuwe schooljaar en kun jij de stof praktisch en begrijpelijk maken voor de leerlingen van het vmbo?
30 maart 2018|

Vacature Docent Passend Onderwijs – Utrecht

Heb jij een hart voor zorgleerlingen en wil je een grote rol spelen in hun ontwikkeling? Ga dan nu aan de slag op deze school in de provincie Utrecht! Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een gemotiveerde docent voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen!
30 maart 2018|

Vacature Docent Engels – Utrecht

Werk jij graag met jongeren en beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal? Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent Engels! Ga jij de school versterken?
30 maart 2018|

Vacature Docent Duits – Utrecht

Wist jij dat Duits de nummer 1 moedertaal is in Europa? Het daarom belangrijk dat de leerlingen van het vmbo de taal goed leren. Vind jij het leuk om samen met de leerlingen aan de slag te gaan voor het vak Duits? Reageer dan snel!
30 maart 2018|

Vacature Docent NaSk – Utrecht

Ben jij in staat om leerlingen enthousiast te maken over de werking van elektriciteit, licht, energie en krachten? Ga dan in het nieuwe schooljaar aan de slag als docent NaSk. Reageer snel!
30 maart 2018|

Vacature Docent Biologie – Utrecht

“Dieren bewegen op verschillende manieren, ze lopen, vliegen, zwemmen of kruipen. Maar beste jongelui, planten bewegen ook.” Hoor jij jezelf praten?
29 maart 2018|