Onderwijs vacatures in Utrecht

Vacature Recruitment Consultant – Utrecht

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Utrecht. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!
19 juli 2018|

Vacature Leerkracht SO Groep 4 – Utrecht

Kun jij leerlingen met een extra hulpvraag op het gebied van gedrag goed begeleiden? Ben jij degene die voor de leerlingen betrouwbaar is, duidelijkheid kan bieden en daarnaast een groot hart heeft voor de leerlingen in het speciaal onderwijs? Graag spreken we met je door over onderstaande vacature!
18 juli 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Docenten Wiskunde opgelet! Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent voor 6 lesuren per week. Je gaat lesgeven aan leerlingen uit havo 2 en vwo 3.
18 juli 2018|

Vacature Docent NaSk – Utrecht

Ben jij in staat om de vakken Natuur- en Scheikunde te verzorgen voor leerlingen uit de onder- en bovenbouw van havo en vwo? Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent NaSk. Ga jij aan de slag op een goed georganiseerde school in de provincie Utrecht?
18 juli 2018|

Vacature Docent Economie – Utrecht

Ben jij een docent die de leerlingen uit de bovenbouw van de havo en het vwo een goede start van het schooljaar gaat bezorgen? Voor een moderne en goedgeorganiseerde school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent voor een vervanging tot 1 november.
11 juli 2018|

Vacature Docent Bouw – Utrecht

Voor een middelbare school in de provincie Utrecht zijn we opzoek naar een Docent Bouw voor een pittige vmbo-groep. Ga jij hen motiveren en stimuleren voor het vakgebied? Wij zijn op zoek naar jou!
6 juli 2018|

Vacature Docent Verpleegkunde – Utrecht

Wij zijn opzoek naar een docent Verpleegkunde voor de opleiding mbo verzorgende. Heb jij een verpleegkundige achtergrond en affiniteit met jongeren? Dit is je kans!
2 juli 2018|

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Ben jij beschikbaar om de lessen Nederlands voor leerlingen uit de onderbouw van het vmbo te verzorgen? Voor een leuke school in de provincie Utrecht zijn wij vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent Nederlands. Ben jij docent Nederlands (in opleiding) en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!
28 juni 2018|