Onderwijs vacatures in Utrecht

Vacature Docent Engels – Utrecht

Werk jij graag met jongeren en beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal? Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent Engels! Ga jij de school versterken?
7 juni 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Is het oplossen van wiskundige formules één van jouw favoriete bezigheden? Heb jij daarnaast een passie voor jongeren en weet jij de lesstof op een heldere manier uit te leggen? Wij hebben een vacature voor je.
6 juni 2018|

Vacature Docent Muziek – Utrecht

Ben jij een muzikaal talent en lijkt het je leuk om jouw leerlingen te enthousiasmeren over jouw passie? Voor een middelbare school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Muziek.
6 juni 2018|

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Utrecht

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een Leerkracht Groep 7/8. Je gaat werken op maandag, dinsdag en woensdag. Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel!
5 juni 2018|

Vacature Leerkracht Groep 3/4 – Utrecht

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een Leerkracht Groep 3/4. Je gaat werken op woensdag, donderdag en vrijdag. Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel!
5 juni 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Deze middelbare school in de provincie Utrecht is op zoek naar een tweede- en een eerstegraads docent. De vacature staat per docent open voor ongeveer 25 lesuren per week. Wanneer je voor minder lesuren beschikbaar bent, is dat bespreekbaar met de school. Lees snel verder!
1 juni 2018|

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Beschik jij over uitstekende vakkennis én pedagogische vaardigheden waarmee je jouw leerlingen kunt enthousiasmeren? Voor de bovenbouw van het vmbo zoeken wij een docent Natuurkunde voor 21 lesuren per week.
1 juni 2018|

Vacature Docent Natuurkunde en Scheikunde – Utrecht

Ben jij in staat om havo en vwo leerlingen enthousiast te maken over de werking van elektriciteit, licht, energie en krachten? En sta jij stevig genoeg in je schoenen om de leerlingen het hele schooljaar te motiveren?
1 juni 2018|