Onderwijs vacatures in Utrecht

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Ben jij gek op de Nederlandse taal en wil jij een nieuwe uitdaging als docent Nederlands aangaan? Ben jij per direct voor 2 dagen in de week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!
14 februari 2019|

Vacature Verzuimcoördinator – Utrecht

Had jij vroeger altijd zin om naar de les te gaan? Ik niet! En zo denken meer studenten. Natuurlijk kan de afwezigheid van studenten ook een goede reden hebben en dat is dan ook precies jouw taak om te achterhalen. Als verzuimcooördinator zorg je praktisch voor alles rondom het verzuim van studenten binnen deze MBO school. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
12 februari 2019|

Vacature Recruitment Consultant – Rotterdam/Utrecht

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!
18 januari 2019|

Vacature Leerkracht Groep 5 – Utrecht

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een leuke basisschool zijn wij vanaf 7 januari op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ga jij het team op deze basisschool in Utrecht versterken?
8 januari 2019|

Vacature Huiswerk begeleider – Utrecht

Voor een huiswerkinstituut in provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een huiswerkbegeleider voor één of twee dagen per week, waarvan in ieder geval de woensdag. De werktijden zijn van 14:30 tot 18:30 uur.
3 januari 2019|

Vacature Docent Engels – Utrecht

Ben jij het Engelse talent dat wij zoeken? De Engelse taal goed leren en beheersen is erg belangrijk, maar voor sommigen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn daarom op zoek naar een docent die de leerlingen verder helpt met het ontwikkelen van hun Engelse taal.
20 december 2018|

Vacature Technisch Onderwijs Assistent – Utrecht

Heb jij altijd al leerlingen iets willen leren van de vakken Biologie, Natuurkunde & Scheikunde? Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Technische Onderwijsassistent. Ben jij voor 24 – 40 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!
20 december 2018|

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Utrecht

Heb jij een enthousiaste persoonlijkheid en weet jij goed de koppeling te maken tussen de theorie en praktijk? Weet jij de leerlingen niet alleen voor de leuke praktijklessen te boeien, maar juist ook voor de theoretische lessen voor het vakgebied? Dan zoeken wij jou!
19 december 2018|