Onderwijs vacatures in Overijssel

Vacature Lesassistent Praktijkonderwijs – Overijssel

Per direct  zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor 6,5 uur per dag aan de slag met ongeveer 8 a 10 leerlingen en jouw inzet is nodig gedurende een zwangerschapsverlof.  Wanneer de samenwerking positief verloopt is er ook kans op een vast dienstverband bij de school zelf. Lees snel verder voor meer informatie!
13 februari 2019|

Vacature TOA – Overijssel

Heb je affiniteit met klassen van het vmbo en ben jij technisch ingesteld? Wacht dan niet langer, maar lees snel verder! Voor een goed georganiseerde school in Overijssel zijn wij namelijk per direct op zoek naar een TOA voor het vak Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?
14 januari 2019|

Vacature Docent Engels – Overijssel

Ben jij een docent Engels die over uitstekende pedagogische vaardigheden beschikt? Voor een vmbo-school zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Engels!
8 januari 2019|

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Overijssel

Vanaf maart 2019 (eerder starten is in overleg ook mogelijk) zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor ongeveer 3 dagen per week aan de slag en jouw inzet is het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met vertrek van een docent. Lees snel verder voor meer informatie!
12 december 2018|

Vacature Docent Duits – Overijssel

Ben jij een kundig docent Duits met passie voor je vak? Dan ben jij de docent die wij zoeken! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent Duits voor ongeveer 9 lesuren per week.
27 november 2018|

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Overijssel

Vanaf maart 2019 (eerder starten is in overleg ook mogelijk) zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor ongeveer 1 dag per week aan de slag en jouw inzet is het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met vertrek van een docent. Lees snel verder voor meer informatie!
26 november 2018|

Vacature Docent Biologie – Overijssel

Wij zijn voor een middelbare school in de provincie Overijssel op zoek naar een docent Biologie. Heb jij een tweedegraads bevoegdheid voor Biologie of ben je hiervoor in opleiding? Ga dan de uitdaging aan!
12 november 2018|

Vacature Docent Engels – Overijssel

Werk jij graag met jongeren en beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal? Per direct zoeken wij een docent Engels! Ga jij bij de leerlingen de past perfect perfectioneren?
1 november 2018|