Onderwijs vacatures in Overijssel

Vacature Gymnasium-Onderwijsassistent – Overijssel

Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben jij de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde onderwijsassistent voor het gymnasium voor het schooljaar 2018 – 2019.
13 juli 2018|

Vacature Lesassistent/Surveillant – Overijssel

Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben je de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn vanaf eind september 2018 op zoek naar gepassioneerde lesassistenten/surveillanten voor een school in Overijssel.
13 juli 2018|

Vacature Docent Aardrijkskunde – Overijssel

Ben jij bevoegd tweedegraads docent Aardrijkskunde of in opleiding hiervoor, dan hebben wij een vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent voor het vmbo op een goedgeorganiseerde school!
4 juli 2018|

Vacature Docent Duits – Overijssel

Ben jij een kundig docent Duits met passie voor je vak? Dan ben jij de docent die wij zoeken! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent Duits voor ongeveer 9 lesuren per week.
26 juni 2018|

Vacature Leerkracht groep 8 – Overijssel

Wij zijn op zoek naar een Leerkracht Groep 8 voor de laatste weken van het schooljaar. Ben jij bereid om deze weken nog les te geven aan deze leerlingen? Reageer dan snel!
26 juni 2018|

Vacature Docent Muziek – Overijssel

Op zoek naar een nieuwe uitdaging voor het volgende schooljaar als docent Muziek? Dit is je kans! Voor een christelijke middelbare school zijn we op zoek naar een docent voor 5 dagen per week.
28 mei 2018|

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Overijssel

Voor een school in provincie Overijssel zoeken wij een docent Zorg & Welzijn. Ben jij iemand die van aanpakken weet en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Lees dan snel verder!
28 mei 2018|

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Het is belangrijk dat leerlingen de Nederlandse taal goed gaan beheersen. Kan jij de leerlingen motiveren en enthousiasmeren voor het vak en ga jij hen alles leren over de Nederlandse taal? Wij komen graag in contact met jou!
28 mei 2018|