Onderwijs vacatures in Overijssel

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Overijssel

Vanaf maart 2019 (eerder starten is in overleg ook mogelijk) zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor ongeveer 3 dagen per week aan de slag en jouw inzet is het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met vertrek van een docent. Lees snel verder voor meer informatie!
12 december 2018|

Vacature Docent Duits – Overijssel

Ben jij een kundig docent Duits met passie voor je vak? Dan ben jij de docent die wij zoeken! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent Duits voor ongeveer 9 lesuren per week.
27 november 2018|

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Overijssel

Vanaf maart 2019 (eerder starten is in overleg ook mogelijk) zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor ongeveer 1 dag per week aan de slag en jouw inzet is het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met vertrek van een docent. Lees snel verder voor meer informatie!
26 november 2018|

Vacature Docent Biologie – Overijssel

Wij zijn voor een middelbare school in de provincie Overijssel op zoek naar een docent Biologie. Heb jij een tweedegraads bevoegdheid voor Biologie of ben je hiervoor in opleiding? Ga dan de uitdaging aan!
12 november 2018|

Vacature Docent Engels – Overijssel

Werk jij graag met jongeren en beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal? Per direct zoeken wij een docent Engels! Ga jij bij de leerlingen de past perfect perfectioneren?
1 november 2018|

Vacature Lesassistent/surveillant – Overijssel

Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben je de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar gepassioneerde lesassistenten/surveillanten voor een school in Overijssel.
10 oktober 2018|

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Ben jij een echte pedagoog, gericht op de relatie met jouw leerlingen en in staat om de leerlingen in het vmbo te motiveren voor het vak Nederlands? Voor een vmbo zijn wij vanaf 1 november op zoek naar een docent Nederlands voor verschillende klassen, in totaal voor circa 20 lesuren per week.
8 oktober 2018|

Vacature Docent Verpleegkunde – Overijssel

Ben jij de zorgtopper die wij zoeken? Weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om goede zorg te kunnen verlenen aan de mensen die het nodig hebben? En, wil jij studenten hierin helpen zichzelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder, want dan zoeken wij jou!
4 oktober 2018|