Onderwijs vacatures in Overijssel

Vacature Docent Muziek – Overijssel

Op zoek naar een nieuwe uitdaging voor het volgende schooljaar als docent Muziek? Dit is je kans! Voor een christelijke middelbare school zijn we op zoek naar een docent voor 5 dagen per week.
28 mei 2018|

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Overijssel

Voor een school in provincie Overijssel zoeken wij een docent Zorg & Welzijn. Ben jij iemand die van aanpakken weet en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Lees dan snel verder!
28 mei 2018|

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Het is belangrijk dat leerlingen de Nederlandse taal goed gaan beheersen. Kan jij de leerlingen motiveren en enthousiasmeren voor het vak en ga jij hen alles leren over de Nederlandse taal? Wij komen graag in contact met jou!
28 mei 2018|

Vacature Docent Cluster-4 – Overijssel

Heb jij hart voor jongeren en weet jij gemakkelijk een band op te bouwen met leerlingen die extra aandacht nodig hebben? Voor een middelbare school zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een bevlogen docent voor het Cluster-4 onderwijs. Ben jij de docent die wij zoeken?
28 mei 2018|

Vacature Docent Engels – Overijssel

Heb jij een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels? Ben je vanaf het volgende schooljaar beschikbaar en heb je affiniteit met klassen uit de brede onderbouw? Lees dan gauw verder, want wij zijn op zoek naar een docent Engels in de provincie Overijssel!
25 mei 2018|

Vacature Docent Duits – Overijssel

Duits is een interessante en stoere taal. Door de stijgende economie is Duitsland erin geslaagd om één van Europa’s meest onderwezen talen te worden. Vandaar dat goede docenten Duits van groot belang zijn! Ben jij beschikbaar?
24 mei 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Overijssel

Een school in de provincie Overijssel zoekt voor het nieuwe schooljaar een docent Wiskunde voor 5 dagen per week. De lessen worden gegeven aan klassen uit de brede onderbouw. Ga jij deze uitdaging aan?
24 mei 2018|

Vacature Docent NaSk – Overijssel

Ben jij een ster in exacte vakken en ben je op zoek naar een baan in het onderwijs? Voor een goed georganiseerde school in Overijssel zijn wij op zoek naar een docent NaSk voor 6 lesuren per week. Ga jij de uitdaging aan om de leerlingen te motiveren en enthousiasmeren voor dit vak?
6 maart 2018|