Onderwijs vacatures in Overijssel

Vacature Lesassistent/surveillant – Overijssel

Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben je de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar gepassioneerde lesassistenten/surveillanten voor een school in Overijssel.
10 oktober 2018|

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Ben jij een echte pedagoog, gericht op de relatie met jouw leerlingen en in staat om de leerlingen in het vmbo te motiveren voor het vak Nederlands? Voor een vmbo zijn wij vanaf 1 november op zoek naar een docent Nederlands voor verschillende klassen, in totaal voor circa 20 lesuren per week.
8 oktober 2018|

Vacature Docent Verpleegkunde – Overijssel

Ben jij de zorgtopper die wij zoeken? Weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om goede zorg te kunnen verlenen aan de mensen die het nodig hebben? En, wil jij studenten hierin helpen zichzelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder, want dan zoeken wij jou!
4 oktober 2018|

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Dan hebben wij per direct een leuke uitdaging voor jou!
3 oktober 2018|

Vacature Docent Engels – Overijssel

Wist je dat er elke twee uur een woord aan het Engelse woordenboek wordt toegevoegd? Engels behoort nog altijd tot een van de meest gesproken talen over de hele wereld. Vind jij het daarom ook belangrijk dat er goed onderwijs in deze taal wordt gegeven? Solliciteer dan nu naar deze leuke functie en draag jouw steentje bij aan goed onderwijs!
28 september 2018|

Vacature Docent Techniek – Overijssel

Heb je affiniteit met de onderbouwklassen en ben jij technisch ingesteld? Voor een goed georganiseerde school in Overijssel zijn wij per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?
14 september 2018|

Vacature Docent Biologie – Overijssel

Behoren de Afrikaanse olifant en de Indische olifant tot dezelfde soort? En wat is de uitwendige prikkel voor het gedrag van de spreeuwenjongen? Wij zoeken een docent Biologie die middelbare scholieren vakinhoudelijke kennis wil bijbrengen.
14 september 2018|

Vacature Docent Groen – Overijssel

Heb jij groene vingers maar ben je vooral een sterke pedagoog? Voor een school voor Praktijkonderwijs zijn wij per direct op zoek naar een docent Groen. Je gaat met kleine groepjes leerlingen aan de slag om hen te enthousiasmeren voor de groene sector. Je geeft vooral les in de praktijk en motiveert de leerlingen om lekker aan de slag te gaan tijdens jouw lessen.
29 augustus 2018|