Onderwijs vacatures in Overijssel

Vacature Docent NaSk – Overijssel

Ben jij een ster in exacte vakken en ben je op zoek naar een baan in het onderwijs? Voor een goed georganiseerde school in Overijssel zijn wij op zoek naar een docent NaSk voor 6 lesuren per week. Ga jij de uitdaging aan om de leerlingen te motiveren en enthousiasmeren voor dit vak?
6 maart 2018|

Vacature Docent Engels – Overijssel

Heb jij een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Engels? Ben je per direct beschikbaar en heb je affiniteit met examenklassen? Lees dan gauw verder, want wij zijn op zoek naar een docent Engels in de provincie Overijssel!
13 februari 2018|

Vacature Docent Scheikunde – Overijssel

Scheikunde wordt door veel leerlingen ervaren als een lastig vak. Ga jij de uitdaging aan om de bovenbouw leerlingen van havo en vwo les te geven? Wij zijn vanaf juni op zoek naar een gemotiveerde docent Scheikunde.
8 februari 2018|

Vacature Leerkracht Groep 6 – Overijssel

Ben jij een enthousiaste leerkracht en sta jij stevig in je schoenen? Voor een SBO in Overijssel zijn wij vanaf februari op zoek naar een leerkracht voor groep 6 voor maandag en dinsdag. Ga jij de uitdaging aan?
17 januari 2018|

Vacature Docent NaSk – Overijssel

Wist jij dat warm water onder bepaalde omstandigheden sneller bevriest dan koud water? Dit wordt ook wel het Mpemba-effect genoemd. Ga jij de leerlingen van het vmbo uitleggen hoe dit kan?
6 december 2017|

Vacature Docent Aardrijkskunde – Overijssel

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen van het vmbo! Ga jij de uitdaging aan?
30 november 2017|

Vacature Docent Engels – Overijssel

Wist je dat er elke twee uur een woord aan het Engelse woordenboek wordt toegevoegd? Engels behoort nog altijd tot een van de meest gesproken talen over de hele wereld. Vind jij het ook belangrijk dat er goed onderwijs in deze taal wordt gegeven?
29 november 2017|

Vacature Docent Duits – Overijssel

Heb jij veel kennis van de Duitse taal en cultuur en vind je het belangrijk dat hier goed onderwijs in wordt gegeven? Dit is jouw kans om leerlingen alles te leren over ons buurland! Wij zoeken een docent Duits!
28 november 2017|