Onderwijs vacatures in Noord-Holland

Vacature Leerkracht Groep 7 – Noord-Holland

Groep 7 wordt wel gezien als het belangrijkste jaar van de basisschool. De moeilijkste stof van rekenen en taal wordt behandeld. Met deze bagage gaan de leerlingen naar groep 8 en wordt de lesstof voor een groot deel herhaald. Ga jij samen met deze leerlingen in het nieuwe schooljaar de uitdaging aan?
2 juli 2018|

Vacature Leerkracht Groep 6 – Noord-Holland

Voor een basisschool in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 6. Vind jij dat leren iets is wat je samen doet? Wil jij naast het aanleren van algemene vaardigheden ook bijdragen aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
2 juli 2018|

Vacature Leerkracht Groep 1/2 – Noord-Holland

Kleuters en stilzitten, dat gaat lastig samen. Gelukkig krijgen de kleuters van jou volop de ruimte en de gelegenheid om te bewegen. Houd jij ervan om lekker bezig te zijn, maar spelenderwijs ook de basis te kunnen leggen voor rekenen en taal?
29 juni 2018|

Vacature Leerkracht Groep 3 – Noord-Holland

Sta jij als leerkracht in de startblokken vanaf augustus 2018 en ben je beschikbaar voor een leuke uitdaging? Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor groep 3. Je komt terecht in een betrokken team die jou als nieuwkomer graag op weg helpen!
29 juni 2018|

Vacature Docent NaSk – Noord-Holland

Werk jij vooral in het onderwijs voor het contact met de leerlingen? Maar ben jij ook enthousiast over de exacte vakken? Voor een kleinschalige vmbo-school zijn wij vanaf volgend schooljaar op zoek naar een docent NaSk voor 16-18 lesuren per week. Je komt te werken op een school waar veel aandacht is voor individuele begeleiding van leerlingen, waar op een moderne manier ict wordt ingezet en waar een duidelijke structuur is.
31 mei 2018|

Vacature Leerkracht Groep 6 – Noord-Holland

Woon jij in de buurt van Amsterdam en heb je de laatste weken van het schooljaar nog tijd over om les te geven? Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 6! Lees snel verder!
29 mei 2018|

Vacature Leerkracht Groep 7 – Noord-Holland

Voor een leuke school in Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 7. Ga jij de laatste maanden van dit schooljaar onvergetelijk maken voor deze leerlingen? Reageer dan snel!
4 april 2018|

Vacature Leerkracht Groep 1/2 – Noord-Holland

Ben jij een enthousiaste leerkracht die past binnen een school met vernieuwend onderwijs? Voor een basisschool in de provincie Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor de kleutergroep.
4 april 2018|