Onderwijs vacatures in Noord-Brabant

Vacature Docent Sport en Recreatie – Noord-Brabant

Sportliefhebbers opgelet! Ben jij een bevoegd docent LO en heb jij vanaf mei tijd over om aan de slag te gaan als Docent Sport & Recreatie? Dit is dé vacature voor jou!
10 april 2018|

Vacature Docent Verpleegkunde – Noord-Brabant

Het is belangrijk dat er goed onderwijs wordt gegeven aan onze toekomstige verpleegkundigen. Heb jij hart voor de zorg en ervaring als verpleegkundige? Dan is dit je kans om al jouw praktijkervaring te delen met studenten!
5 april 2018|

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Noord-Brabant

Word jij enthousiast van vakken gericht op anatomie of de ouder wordende mens en heb jij een passie voor jongeren? Dit is jouw kans om bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg in Nederland! Wij zijn op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg.
4 april 2018|

Vacature Docent Laboratoriumtechniek – Noord-Brabant

Altijd al willen werken als docent Laboratoriumtechniek? Dit is je kans! Ga vanaf half april al aan de slag op een mbo in de provincie Noord-Brabant.
29 maart 2018|

Vacature Administratief Medewerker – Noord-Brabant

Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat alle administratie op een school in orde is? Ga dan nu aan de slag op een mbo in de provincie Noord-Brabant. De school heeft jouw hulp hard nodig!
20 februari 2018|

Vacature Medewerker Catering – Noord-Brabant

Ben jij representatief en servicegericht en lijkt het je leuk om elke dag lekkere broodjes te maken voor de studenten en docenten? We zijn op zoek naar een medewerker catering voor een mbo in de provincie Noord-Brabant. Lees gauw verder!
20 februari 2018|

Vacature Docent Nederlands – Noord-Brabant

Wist jij dat de Nederlandse taal een oneindig aantal woorden heeft? Ga jij de uitdaging aan om zo veel mogelijk woorden aan studenten van het mbo te leren? Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands!
9 februari 2018|

Vacature Docent Entree – Noord-Brabant

Voor een mbo in Noord-Brabant zijn wij vanaf half februari op zoek naar een docent Entree. Je geeft 16 lesuren per week les studenten afkomstig uit het VSO, ISK of de Praktijkschool. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een echte pedagoog bent.
8 februari 2018|