Onderwijs vacatures in Noord-Brabant

Vacature Leekracht groep 6 – Noord-Brabant

Weet jij kinderen van de basisschool uit te dagen? Heb jij zowel oog voor het individu in de klas als voor de groepsprocessen? Wees welkom op een basisschool in de provincie Noord-Brabant!
12 februari 2019|

Vacature Docent Duits – Noord-Brabant

De Duitse taal blijft voor Nederlanders onmisbaar om succesvol zaken te doen met onze oosterburen. Het is dus extra belangrijk dat studenten de Duitse taal onder de knie krijgen. Ga jij met de studenten op het mbo aan de slag om hen deze taal meer eigen te maken?
12 februari 2019|

Vacature Leerkracht groep 8 – Noord-Brabant

Heb jij een hart voor kinderen en sta jij stevig genoeg in je schoenen om groep 8 halverwege het schooljaar uit te dagen? Dan zoeken wij jou! Voor een basisschool in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een leerkracht die vanaf 6 februari tot aan de zomervakantie voor 1,5 dag in de week wil lesgeven aan deze leuke groep 8!
30 januari 2019|

Vacature Docent Entree – Noord-Brabant

Voor een mbo in Noord-Brabant zijn wij vanaf half februari op zoek naar een full-time beschikbare docent Entree. Je geeft onder andere les in Nederlands, Burgerschap en Rekenen aan studenten van het mbo niveau 1. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een echte pedagoog bent.
18 januari 2019|

Vacature Docent ICT – Noord-Brabant

Informatica in de breedste zin van het woord: software, hardware, computers, internet, webmastertechniek en zo kunnen we nog wel even door gaan. Word jij bij het horen van deze woorden enthousiast? Ben jij een gedreven ICT’er en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Voor een mbo in de provincie Noord-Brabant zijn wij namelijk op zoek naar een docent ICT!
18 januari 2019|

Vacature Docent Verkoop – Noord-Brabant

Ben jij een enthousiaste, ervaren verkoper met overtuigingskracht? Wil jij de leerlingen van het mbo helpen zichzelf op dit gebied te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
18 januari 2019|

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Noord-Brabant

Voor een mbo in de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Zorg & Welzijn. Je geeft les in het vak ‘basisvaardigheden zorg & dienstverlening’ aan niveau 2 studenten. Jij weet als geen ander hoe het is om in de zorg te werken en weet dit op een leuke manier over te brengen op de jongeren. Heb ik het over jou?!
18 januari 2019|

Vacature Leerkracht SBO Groep 4/5 – Noord-Brabant

Voor een SBO school in Noord-Brabant zijn wij per 25 maart op zoek naar een leerkracht voor groep 4/5. Wil jij door middel van afwisselende lessen de leerlingen stimuleren om nieuwe dingen te ontdekken en ga je samen op zoek naar antwoorden op hun vragen? Ga dan aan de slag op deze school.
14 januari 2019|