Onderwijs vacatures in Noord-Brabant

Vacature Docent Engels – Noord-Brabant

Ben jij een ster in de Engelse taal? We need you! Na de kerstvakantie kan jij starten op een mbo-school en voor circa 15 lesuren per week lesgeven aan de studenten.
7 december 2018|

Vacature Leerkracht Groep 1 – 3 – Noord-Brabant

Zorg jij dat de leerlingen van groep 1, 2 en 3 met plezier naar school gaan? Wil jij deze leerlingen per direct verder helpen in hun ontwikkeling? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou!
6 december 2018|

Vacature Docent Nederlands – Noord-Brabant

Weet jij moeiteloos of woorden eindigen op een d of een t? Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor niveau 3 en 4 studenten. Ben jij in het bezit van je onderwijsbevoegdheid en heb je affiniteit met deze doelgroep? Reageer dan snel!
19 november 2018|

Vacature Docent(en) Entree opleiding – Noord-Brabant

Per direct zijn wij op zoek naar een Docent Entree opleiding. Je gaat voor 5 dagen per week aan de slag met studenten van mbo niveau 1 en jouw inzet is naar verwachting het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met ziekte. Lees snel verder voor meer informatie!
19 november 2018|

Vacature Docent Duits – Noord-Brabant

De Duitse taal blijft voor Nederlanders onmisbaar om succesvol zaken te doen met onze oosterburen. Het is dus extra belangrijk dat studenten de Duitse taal onder de knie krijgen. Ga jij met de studenten aan de slag om hen deze taal meer eigen te maken?
8 oktober 2018|

Vacature Docent Duits – Noord-Brabant

De Duitse taal blijft voor Nederlanders onmisbaar om succesvol zaken te doen met onze oosterburen. Het is dus extra belangrijk dat studenten de Duitse taal onder de knie krijgen. Ga jij met de VAVO-studenten aan de slag om hen deze taal meer eigen te maken?
8 oktober 2018|

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding – Noord-Brabant

Keep on moving! Ben jij een bevoegd docent LO en heb jij per direct tijd over om aan de slag te gaan als docent Lichamelijke Opvoeding? Dit is dé vacature voor jou!
3 september 2018|

Vacature Docent Sport & Bewegen – Noord-Brabant

Sportliefhebbers opgelet! Ben jij een bevoegd docent LO en heb jij per direct tijd over om aan de slag te gaan als docent binnen de opleiding Sport & Bewegen? Dit is dé vacature voor jou!
3 september 2018|