Onderwijs vacatures in Noord-Brabant

Vacature Docent Duits – Noord-Brabant

De Duitse taal blijft voor Nederlanders onmisbaar om succesvol zaken te doen met onze oosterburen. Het is dus extra belangrijk dat studenten de Duitse taal onder de knie krijgen. Ga jij met de studenten aan de slag om hen deze taal meer eigen te maken?
8 oktober 2018|

Vacature Docent Duits – Noord-Brabant

De Duitse taal blijft voor Nederlanders onmisbaar om succesvol zaken te doen met onze oosterburen. Het is dus extra belangrijk dat studenten de Duitse taal onder de knie krijgen. Ga jij met de VAVO-studenten aan de slag om hen deze taal meer eigen te maken?
8 oktober 2018|

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding – Noord-Brabant

Keep on moving! Ben jij een bevoegd docent LO en heb jij per direct tijd over om aan de slag te gaan als docent Lichamelijke Opvoeding? Dit is dé vacature voor jou!
3 september 2018|

Vacature Docent Sport & Bewegen – Noord-Brabant

Sportliefhebbers opgelet! Ben jij een bevoegd docent LO en heb jij per direct tijd over om aan de slag te gaan als docent binnen de opleiding Sport & Bewegen? Dit is dé vacature voor jou!
3 september 2018|

Vacature Docent Sport en Recreatie – Noord-Brabant

Sportliefhebbers opgelet! Ben jij een bevoegd docent LO en heb jij vanaf mei tijd over om aan de slag te gaan als Docent Sport & Recreatie? Dit is dé vacature voor jou!
10 april 2018|

Vacature Docent Verpleegkunde – Noord-Brabant

Het is belangrijk dat er goed onderwijs wordt gegeven aan onze toekomstige verpleegkundigen. Heb jij hart voor de zorg en ervaring als verpleegkundige? Dan is dit je kans om al jouw praktijkervaring te delen met studenten!
5 april 2018|

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Noord-Brabant

Word jij enthousiast van vakken gericht op anatomie of de ouder wordende mens en heb jij een passie voor jongeren? Dit is jouw kans om bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg in Nederland! Wij zijn op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg.
4 april 2018|

Vacature Docent Laboratoriumtechniek – Noord-Brabant

Altijd al willen werken als docent Laboratoriumtechniek? Dit is je kans! Ga vanaf half april al aan de slag op een mbo in de provincie Noord-Brabant.
29 maart 2018|