Zoek jij een vacature leraar?

Ben jij pabo-student, heb je een bevoegdheid of ben jij op zoek naar een zij-instroomtraject als leerkracht? Adhocdocent heeft leuke en uiteenlopende leraar vacatures of lerares vacatures openstaan. Naast de tijdelijke en langdurige leraar vacatures hebben wij ook nauw contact met een invalpool binnen het basisonderwijs voor korte termijn dag inval. Via Adhocdocent is er dus erg veel mogelijk binnen het basisonderwijs in heel Nederland!

Op deze pagina vind je de actuele leerkracht vacatures; van een vacature leraar bovenbouw, vacature leraar middenbouw tot een vacature lerares onderbouw of vacature leraar speciaal basisonderwijs. Ook hebben wij regelmatig leraar vacatures voor het speciaal basisonderwijs. Staat jouw vacature niet tussen al deze leerkracht vacatures of heb jij iemand nodig die even meedenkt? Schroom niet om contact met ons op te nemen of je in te schrijven. Zo kunnen wij met je meedenken, jouw benaderen met passende leraar vacatures of adviseren in de volgende stap binnen je onderwijs carrière. Er is veel meer mogelijk dan jij denkt!

Vind hieronder de vacature leraar die bij jou past.

Vacature Docent Mobiliteit – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Ben jij een voormalig monteur of werk je momenteel in een garage? En wil je graag je kennis overbrengen aan Mbo 4 studenten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een docent Mobiliteit die per direct aan de slag kan!

13 december, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Heb jij oog voor hoe culturen zich tot elkaar verhouden? Vertel je anderen graag over natuurlijke verschijnselen? Houd jij van aanpakken en sta je stevig in je schoenen? Reageer nu, want dan zijn wij opzoek naar jou!

13 december, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
33 lesuren

Spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten…. Vind jij het leuk om leerlingen van de onderbouw hier iets over te leren? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands.

13 december, 2019

Docent Kunst & Cultuur – Gelderland

Gelderland
23 lesuren

Ben jij in staat om van verschillende materialen de mooiste kunstwerken te maken en heb je een passie voor jongeren? Als docent Kunst en Cultuur kan jij jouw creativiteit en enthousiasme delen met leerlingen van het voortgezet onderwijs. Lees gauw verder!

12 december, 2019

Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Beeldende vorming is een belangrijk vak voor een letterlijke ontwikkeling van zijn of haar beeldende kwaliteiten van de leerling. Voor een school met een christelijke identiteit zijn we, per direct, op zoek naar een bevoegd docent beeldende vorming of iemand die daarvoor in opleiding is met ervaring binnen het onderwijs.

12 december, 2019

Docent Natuurkunde / Scheikunde – Zuid-Holland

Hoe werkt de wereld om ons heen? Ga jij jouw leerlingen meer leren over natuurkundige en scheikundige verschijnselen om hen heen? En kun jij dit ook nog praktisch maken door leuke voorbeelden en proefjes?

11 december, 2019

Docent Economie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Zijn begrippen als welvaart, arbeidsmarkt, sociale zekerheid, geld en inflatie jou niet vreemd? En ben jij in staat om leerlingen van het voortgezet onderwijs kennis omtrent deze begrippen bij te brengen?

10 december, 2019

Docent Engels – Zeeland

Zeeland
20 lesuren

Het langste Engelse woord dat opgenomen is in de Oxford English Dictionary, heeft 45 letters en is het woord pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Ben jij in staat de leerlingen van de onderbouw mavo de betekenis en de uitspraak van dit woord te leren?

10 december, 2019

Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Gelderland

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

9 december, 2019

Docent Techniek – Flevoland

Flevoland
25 lesuren

Ben jij technisch en handig? Heb jij daarnaast een passie voor jongeren? En vind je het leuk om jongeren te helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is? Dan zoeken wij jou!

6 december, 2019

Vacature Docent Duits – Flevoland

Flevoland
13 lesuren

Het Nederlands en het Duits zijn zeer nauw verwante talen en kennen dus veel woorden die op elkaar lijken. Toch is het voor Nederlanders vaak moeilijk om het Duits echt goed te verstaan en te spreken, omdat veel verwante woorden nét iets anders betekenen. Weet jij de beheersing van de Duitse taal van de jongeren naar een hoger niveau te brengen?

5 december, 2019

Vacature Docent Mens & Maatschappij

Gelderland
9 lesuren

Ben jij gepassioneerd over het vak mens en maatschappij en daarnaast ook een opvoeder, coach en een luisterend oor? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Mens en Maatschappij voor ongeveer 9 lesuren per week.

5 december, 2019

Vacature Leerkracht SO groep 4 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Heb jij een hart voor jonge kinderen die net een beetje meer zorg en aandacht nodig hebben? Beschik jij over veel liefde, geduld en ben jij een pedagogisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

5 december, 2019

Docent Techniek – Zuid-Holland

Groningen

Metaal-techniek is iets wat we elke dag tegenkomen zonder dat we daar bij stil staan. Want waar wordt een een brug, een colablikje en een trainrails van gemaakt? Inderdaad, metaal. Kun jij deze techniek met veel rust en passie overbrengen aan leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

3 december, 2019

Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
22 lesuren

Weet jij als geen ander waar leerlingen van het voortgezet onderwijs tegen aanlopen gedurende hun wiskundelessen? Weet jij de lesstof op een begrijpelijke wijze aan hen uit te leggen en krijg je hier zelf energie van? We komen graag met jou in contact voor deze vacature!

3 december, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Ken jij alle Nederlandse spelling- en grammaticaregels en ben jij het gewend om deze aan anderen uit te leggen? Wij zoeken een docent Nederlands en willen jou graag informeren over deze vacature!

3 december, 2019

Vacature Docent CKV/BV – Utrecht

Utrecht
8 lesuren

Wil jij werken met jongeren om zodoende impact te kunnen maken in de maatschappij? Heb je daarnaast een passie voor het vak CKV/BV? We hebben een vacature binnengekregen waarbij je beide interesses met elkaar kunt combineren!

3 december, 2019

Docent Frans – Zeeland

Vervuld

Un défi amusant et stimulant! De Franse taal wordt vaak gezien als een mooie, maar moeilijke taal. Ben jij in staat om de leerlingen te inspireren en hun vocabulaire te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

29 november, 2019

Vacature Leerkracht Groep 8 – Gelderland

Gelderland
32 lesuren

Als leerkracht basisonderwijs weet je dat er veel bijzondere momenten tijdens een schoolcarrière voorbij komen. Eén zo’n bijzonder jaar is groep 8. Vind jij het een uitdaging om dit laatste jaar op de basisschool onvergetelijk te maken? Lees dan snel verder!

29 november, 2019

Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Een wandelaar liep gedurende twee dagen. Op de tweede dag de wandelaar liep 2 uur langer en met een gemiddelde snelheid van 1 km per uur sneller dan hij liep op de eerste dag. Tijdens de twee dagen liep hij een totaal van 64 km op een totaal van 18 uur lopen, wat was zijn gemiddelde snelheid op de eerste dag? Is het bovenstaande raadsel jou niet vreemd en wil je juist door dit soort ‘verhaalsommen’ de wiskundige logica aan leerlingen uitleggen? Dan zijn we op zoek naar jou.

26 november, 2019

Vacature Backoffice Medewerker – Rotterdam

Zuid-Holland
32 lesuren

Ons team in hartje Rotterdam is per direct op zoek naar een nieuwe backoffice medewerker. Als backoffice medewerker zorg jij ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt voor onze docenten en talenten! Jij zoekt altijd naar de beste oplossing, bent attent en zet graag dat stapje extra. Kortom je bent een echte aanpakker!

22 november, 2019

Vacature Onderwijsassistent TOPs-klas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Heb jij passie voor leerlingen die net een beetje meer zorg nodig hebben? Kun jij hen motiveren en begeleiden om weer terug te kunnen keren naar de reguliere klas? Dan zijn wij op zoek naar jou!

21 november, 2019

Vacature Onderwijsassistent Trajectklas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
19 lesuren

Heb jij een hart voor de leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? En vind jij het fijn om leerlingen individueel te begeleiden met hun eigen weekplanning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

21 november, 2019

Docent Tekenen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Voor de onderbouw van het vmbo, havo en vwo zijn wij op zoek naar een artistiek talent! Ga jij een rol spelen in de creativiteitsontwikkeling van deze leerlingen? Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een docent tekenen voor 10 lesuren. Je gaat lesgeven op een goed georganiseerde school.

21 november, 2019

Vacature Leerkracht Groep 6 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Word jij enthousiast van het uitleggen van breuken, staartdelingen en de persoonsvorm? Weet jij alles over het klimaat en ben je een kei in topografie? Dan wacht een gezellige, dynamische groep 6 op jouw instructie!

21 november, 2019

Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Gelderland

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

20 november, 2019

Vacature Groepsleerkracht SBO – Utrecht

Utrecht
40 lesuren

Ben jij een leerkracht die het werken in het SBO als een waardevolle uitdaging ziet? Ben je beschikbaar en wil jij samen met een bevlogen team gaan bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen uit de middenbouw? Wij willen je graag over een nieuwe vacature informeren!

20 november, 2019

Vacature Docent Metaal-, Elektro- en Installatietechniek – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Word jij enthousiast van het vak Metaal-, Elektro- en Installatietechniek? Ben jij in staat om de vakinhoud op een begrijpelijke wijze aan de jongeren uit te leggen? Wij hebben een vacature voor je!

20 november, 2019

Leerkracht Groep 6

Zuid-Holland

Wil jij echt verschil maken in het leven van je leerlingen? Ben je enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan, en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder!

18 november, 2019

Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

De, het en een zijn de lidwoorden die je in de Nederlandse taal overal voor gebruikt. Toch is het gebruik hiervan makkelijker gezegd dan toegepast! Kun je dit met enthousiasme overbrengen aan leerlingen? Lees dan snel verder!

13 november, 2019

Docent Klassieke Talen – Zuid Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij een talenknobbel die zich specialiseert op klassieke talen? En vind jij het ook nog eens een uitdaging om de geschiedenis van de Klassieke Talen over te brengen aan jongeren van het gymnasium? Lees dan snel verder.

13 november, 2019

Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
11 lesuren

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

12 november, 2019

Vacature Docent Duits – Utrecht

Utrecht
20 lesuren

Het Nederlands en het Duits zijn zeer nauw verwante talen en kennen dus veel woorden die op elkaar lijken. Toch is het voor Nederlanders vaak moeilijk om het Duits echt goed te verstaan en te spreken, omdat veel verwante woorden nét iets anders betekenen. Weet jij de beheersing van de Duitse taal van de jongeren naar een hoger niveau te brengen?

12 november, 2019

Vacature Leerkracht groep 1

Zuid-Holland
16 lesuren

Beschik jij over veel liefde, geduld en organisatorisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan is deze vacature wat voor jou!

11 november, 2019

NIEUW: Adhocdocent Invalpool PO

Nieuwe invalpool binnen christelijk onderwijs! Wanneer je onze social media volgt, kan het je niet ontgaan zijn… Adhocdocent is een nieuwe invalpool binnen het christelijk basisonderwijs gestart: Adhocdocent PO!

8 november, 2019

Vacature Leerkracht 4/5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een groep 4/5 met 22 leerlingen zit per direct te wachten op een nieuwe juf of meester voor 2 dagen per week!

8 november, 2019

Vacature Leerkracht groep 6 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Wil jij je inzetten om met en voor kinderen van groep 6 het verschil te maken? Ben jij vanaf december beschikbaar? Voor een school in de omgeving van Gouda zijn wij per direct opzoek naar een full- of parttime leerkracht groep 6!

8 november, 2019

Vacature Leerkracht groep 1/2 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Kleuters en stilzitten, dat gaat lastig samen. Gelukkig krijgen de kleuters bij jou volop de ruimte en gelegenheid om te bewegen. Hou jij ervan om lekker bezig te zijn, maar spelenderwijs ook de basis te kunnen leggen voor rekenen en taal?

8 november, 2019

Vacature Leerkracht groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Geeft lesgeven jou ook zoveel energie? Wil jij je inzetten voor een christelijke opvoeding en goede ontwikkeling van kinderen? Ben je beschikbaar op maandag en woensdag? Lees dan snel verder!

8 november, 2019

Vacature Leerkracht Invalpool – Zuid-Holland

Zuid-Holland

Hey aanpakker, schakelwonder, didactische duizendpoot! Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij op verschillende basisscholen aan de slag? Dan komen wij graag in contact met jou! Adhocdocent zoekt flexibele invalleerkrachten in omgeving Groene Hart, Rijnmond, Drechtsteden en Krimpenerwaard.

31 oktober, 2019

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een passie voor jongeren? Vind je het leuk om hen te begeleiden èn sta jij stevig in je schoenen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

31 oktober, 2019

Surveillant – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Van woensdag 6 t/m woensdag 13 november zijn wij op zoek naar surveillanten voor een middelbare en goedgeorganiseerde school in Rotterdam. Wil jij op deze school aan de slag als surveillant?

24 oktober, 2019

Vacature Docent Muziek – Zuid-Holland

Vervuld

Door jouw muzikaal talent en enthousiasme komen de leerlingen met plezier naar jouw les. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen inzien hoe belangrijk muziek is en wat je er allemaal mee kunt.

18 oktober, 2019

Vacature Dagroostermaker/Leswaarnemer – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een ochtendmens, wordt je enthousiast van jongeren en houd je van afwisseling in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek en hebben we een vacature voor je als dagroostermaker en leswaarnemer!

17 oktober, 2019

Vacature Docent Natuurkunde/Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Heb jij een passie voor de vakken Natuurkunde en Wiskunde? Draai jij je hand niet om voor moleculaire berekening en ben je ook nog in staat om jongeren dit op een creatieve en uitdagende manier uit te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17 oktober, 2019

Vacature Docent Klassieke Talen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij een talenknobbel die zich specialiseert op klassieke talen? En vind jij ook nog eens een uitdaging om de geschiedenis van de klassieke talen over te brengen aan jongeren van het gymnasium? Lees dan snel verder.

17 oktober, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een passie voor het vak Aardrijkskunde en jongeren in het voortgezet onderwijs? Ga jij met behulp van theorie en actuele voorbeelden uitleg geven over natuurverschijnselen en culturele ontwikkelingen zoals bevolkingsgroei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17 oktober, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Heb jij een hart voor kinderen en vind jij het leuk om samen met de leerlingen van groep 5 de wereld te verkennen? Lees dan snel verder! Voor een school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een juf of meester voor 5 dagen.

16 oktober, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Gelderland
10 lesuren

Aardrijkskunde is een belangrijk vak die zich bezighoudt met hoe landen in elkaar zitten. Hoe hun industrie, economie en hun politiek is geregeld, waar ze liggen en wat de hoofdsteden zijn. Maar het gaat ook over natuurkundige verschijnselen zoals vulkanen, natuurrampen en aardbevingen.

15 oktober, 2019

Docent Nederlands – Overijssel

Overijssel
8 lesuren

Iedereen op de school spreekt Nederlands, maar het is ook belangrijk dat de leerlingen de juiste woorden, vervoegingen en uitspraken gebruiken. Niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk. Als docent Nederlands ben jij dan ook degene die de leerlingen van alles over de Nederlandse taal leert. Jij zorgt ervoor je impact maakt om hun loopbaan kunnen vervolgen, nadat zij de middelbare school verlaten!

14 oktober, 2019