Zoek jij een vacature leraar?

Ben jij pabo-student, heb je een bevoegdheid of ben jij op zoek naar een zij-instroomtraject als leerkracht? Adhocdocent heeft leuke en uiteenlopende leraar vacatures of lerares vacatures openstaan. Naast de tijdelijke en langdurige leraar vacatures hebben wij ook nauw contact met een invalpool binnen het basisonderwijs voor korte termijn dag inval. Via Adhocdocent is er dus erg veel mogelijk binnen het basisonderwijs in heel Nederland!

Op deze pagina vind je de actuele leerkracht vacatures; van een vacature leraar bovenbouw, vacature leraar middenbouw tot een vacature lerares onderbouw of vacature leraar speciaal basisonderwijs. Ook hebben wij regelmatig leraar vacatures voor het speciaal basisonderwijs. Staat jouw vacature niet tussen al deze leerkracht vacatures of heb jij iemand nodig die even meedenkt? Schroom niet om contact met ons op te nemen of je in te schrijven. Zo kunnen wij met je meedenken, jouw benaderen met passende leraar vacatures of adviseren in de volgende stap binnen je onderwijs carrière. Er is veel meer mogelijk dan jij denkt!

Vind hieronder de vacature leraar die bij jou past.

Vacature Docent Natuur /Scheikunde Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Een brok graniet, midden in de woestijn, met een lengte van dik 100 meter. Dat op zich is al bijzonder, maar wanneer dit granieten massief de vorm heeft van een 15 meter hoge golf – terwijl de dichtstbijzijnde oceaan 200 kilometer verderop ligt – doet het je echt afvragen: hoe is dit ooit ontstaan?! Ga jij leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

28 februari, 2020

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Gelderland
8 lesuren

Heb jij veel kennis van het vak Biologie, affiniteit met onderbouw leerlingen van verschillende leergangen? En vind je het leuk om deze leerlingen alles te leren over mensen, dieren en planten. Dan zijn wij op zoek naar jou! Enthousiast? Reageer dan snel!

28 februari, 2020

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

What is the most important job in the world? Dat is het geven van het vak Engels. De Engelse taal wordt namelijk steeds belangrijker, ook in de zoektocht naar een nieuwe baan. Heb je affiniteit met leerlingen en een passie voor de Engelse taal? Lees dan verder.

24 februari, 2020

Vacature Docent Duits – Utrecht

Utrecht
10 lesuren

Heb jij een passie voor het vak Duits en een passie voor leerlingen? Zou jij deze twee passies willen combineren en heb jij een eerstegraadsbevoegdheid behaald? Lees dan snel verder!

24 februari, 2020

Vacature Docent Natuurkunde/Scheikunde – Utrecht

Utrecht
24 lesuren

Heb jij affiniteit met Natuurkunde en Scheikunde en ben jij in staat om jouw kennis te delen met leerlingen uit de bovenbouw van de mavo? Ga jij deze uitdaging aan en impact maken op deze leerlingen?

21 februari, 2020

Vacature Lesopvangmedewerker – Utrecht

Utrecht
25 lesuren

Hé jij! Overweeg jij de stap richting het onderwijs te maken, maar zou je eerst wat ervaring op willen doen? Of wil jij graag vaardigheden op doen die je later ook nog kan gebruiken? We zijn op dit moment op zoek naar een lesopvangmedewerker voor een middelbare school in de provincie Utrecht. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Reageer dan nu!

21 februari, 2020

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
19 lesuren

De Engelse taal is een wereldtaal en daarom is het belangrijk om jongeren deze taal te leren verstaan en spreken. Wil jij deze uitdaging aangaan? Lees gauw verder!

21 februari, 2020

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Gezocht professeur de Français! Heb jij een passie voor de Franse taal en cultuur en ben je daarnaast docent (in opleiding)? Heb je hart voor leerlingen uit de onderbouw van vmbo, havo en vwo? Lees dan snel verder!

21 februari, 2020

Vacature Leerkracht Onderbouw

Zuid-Holland
22 lesuren

Wil jij echt verschil maken in het leven van je leerlingen? Ben je enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan, en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder!

21 februari, 2020

Vacature leerkracht Onderbouw

Noord-Holland
32 lesuren

Ben jij een duizendpoot die geniet van het enthousiasme van jonge kinderen? Vind jij de brede ontwikkeling van het kind interessant? Hou jij ervan om leerlingen te begeleiden, te coachen en te sturen in het onderzoeken van de wereld om hen heen? Dan is deze vacature op een Jenaplanschool iets voor jou!

17 februari, 2020

Vacature Docent Wiskunde/Natuurkunde – Overijssel

Overijssel
12 lesuren

Je hebt affiniteit met de exacte vakken en weet dit zonder moeite aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs uit te leggen. Je geniet ervan om voor de klas te staan en tevens één op één extra begeleiding te bieden. Door jouw inzet worden deze vakken voor hen te begrijpen en wordt hun kennis naar een hoger niveau getild. Is dit voor jou herkenbaar? Wij komen graag in contact met jou!

17 februari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Tot onze Nederlandse standaardtaal behoren alle woorden, constructies, uitdrukkingen en uitspraakvormen die men in principe zonder problemen kan gebruiken in contacten met mensen buiten de eigen vertrouwde omgeving. Om de jongeren dit aan te leren is goed onderwijs cruciaal. Wil jij hieraan bijdragen op een middelbare school in de provincie Gelderland?

17 februari, 2020

Vacature Docent Frans – Noord-Brabant

Noord-Brabant
13 lesuren

Frankrijk is de populairste buitenlandse vakantiebestemming bij Nederlanders. Voor veel leerlingen is kennis van het Frans daardoor erg nuttig! Ga jij hen voorbereiden zodat ze voortaan hun eigen baguettes en croissants kunnen bestellen? Lees snel verder.

14 februari, 2020

Vacature Docent Geschiedenis – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Ben jij gek op alle verhalen uit het verleden en schud jij zo allerlei historische data uit je mouw? Wil jij je passie overbrengen op leerlingen van het vmbo? Lees dan snel verder.

14 februari, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Word jij enthousiast van wiskundige vergelijkingen, formules en inhoudsmaten? Heb jij daarnaast een passie om het vak uitteleggen aan vmbo-leerlingen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

14 februari, 2020

Vacature Docent Engels – Flevoland

Flevoland
24 lesuren

Engels is één van de belangrijkste talen in de wereld en het is dan ook belangrijk dat de leerlingen zich hier goed op ontwikkelen. Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Heb jij affiniteit met leerlingen van de havo en vwo? Wil jij hen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel!

13 februari, 2020

Vacature Hoofd Facilitaire Dienst a.i. – Provincie Zuid-Holland

Zuid-Holland

Voor een grote scholengemeenschap in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Interim Hoofd Facilitaire Dienst. Deze functie is ontstaan in verband met ziekte. De facilitaire dienst heeft binnen de school een breed takenpakket. Het is de taak van de facilitaire dienst om zorg te dragen voor de huisvesting, het beheren en onderhouden van de gebouwen en technische installaties, het zorgdragen voor de beveiliging van de school, het verzorgen van bode-, telefoon-, en receptiefunctie, de repro en de inkoop van goederen en diensten.

10 februari, 2020

Vacature Docent Geschiedenis – Zuid-Holland

Zuid-Holland
19 lesuren

Hoe is Nederland als staat tot stand gekomen? Waren we altijd rivaliserend als aparte gewesten of kenden we tijden van veel samenwerkingen? Ben jij gepassioneerd over het vak Geschiedenis en kun je de relevantie hiervan overdragen havo- en atheneum- leerlingen? Lees dat snel verder!

4 februari, 2020

Vacature docent Kunst en Cultuur – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Weet je de creativiteit in leerlingen naar boven te halen? Heb je onderwijservaring en een hart voor vmbo-leerlingen? Lees dan snel verder! In verband met zwangerschapsverlof zijn we vanaf maart tot het einde van het schooljaar op zoek naar een docent Kunst en Cultuur. De functie betreft 12 lesuren en staan nu in principe op de woensdag en de donderdag ingeroosterd. Je gaat lesgeven op een school die goede begeleiding geeft aan zowel docenten als leerlingen.

4 februari, 2020

Vacature Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
15 lesuren

Een brok graniet, midden in de woestijn, met een lengte van dik 100 meter. Dat op zich is al bijzonder, maar wanneer dit granieten massief de vorm heeft van een 15 meter hoge golf – terwijl de dichtstbijzijnde oceaan 200 kilometer verderop ligt – doet het je echt afvragen: hoe is dit ooit ontstaan?! Ga jij leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

30 januari, 2020

Vacature Docent Aardrijkskunde

Gelderland
6 lesuren

Hoe zat het ook alweer? Draaide de aarde om de zon, of de zon om de aarde? En wat bedoelt iedereen toch met die klimaatveranderingen? Wat moeten we er eigenlijk mee? Als docent Aardrijkskunde kun jij de leerlingen van de havo en het vwo helpen bij alle vragen over bijvoorbeeld ‘het klimaat’!

28 januari, 2020

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding

Gelderland
6 lesuren

“Hou vol, nog even, ja, nee, ja, snel naar links en scoren, nu in de aanval, kom op.” Zijn dit bekende kreten voor jou?

28 januari, 2020

Vacature Docent Entree klas

Vervuld

Voor een mbo in Noord-Brabant zijn wij vanaf 16 maart tot en met 3 juli 2020 op zoek naar een docent Entree. Je geeft 29 lesuren per week les aan studenten afkomstig uit het VSO, ISK of de Praktijkschool. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een echte pedagoog bent.

17 januari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Ben jij gepassioneerd over het vak Nederlands, vind je het jou leuk om leerlingen wegwijs te maken in spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten? Lees dat snel verder!

17 januari, 2020

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
11 lesuren

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan vol verantwoordelijkheid en uitdaging? Wij hebben een leuke job in de aanbieding. Start als leswaarnemer, wanneer jij passie hebt voor jongeren en niet bang bent om voor een groep pubers te staan. Je start vanaf 9 september 2019 op een middelbare school in Dordrecht.

16 januari, 2020

Vacature Mentor Trajectklas – Gelderland

Gelderland
24 lesuren

Sta jij graag voor groepen en heb je altijd al leerlingen met gedragsproblemen willen helpen? Ga aan de slag op een goed georganiseerde school in de provincie Gelderland!

13 januari, 2020

Vacature Leerkracht VSO – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren
Vervuld

Wil jij graag tijdelijk werken op een SO school waar de behoefte van de leerlingen centraal staan? Vind jij het leuk om te leren vanuit de praktijk? Wil jij vanuit die praktijk aansluiten bij de belevingswereld van zeer moeilijk lerende leerlingen? En ben jij een bevoegd leerkracht of een ervaren onderwijsassistent? Lees dan snel verder!

10 januari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Welke zin geeft het beste de hoofdgedachte van de tekst weer? Is het verband tussen alinea 1 en 2 een opsomming of een tegenstelling? Kun jij ervoor zorgen dat leerlingen deze vragen kunnen beantwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

10 januari, 2020

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij op de hoogte van alles wat te maken heeft met mensen, planten, organen en cellen? Kan je daarnaast goed werken met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie!

9 januari, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Je bent jarig en wilt taart trakteren. De taart mag je door rechte lijnen in stukken snijden. Hoeveel stukken kun je maximaal uitdelen als je langs 10 rechte lijnen mag snijden? Weet jij het antwoord hierop en wil jij leerlingen graag uitleggen hoe dit precies zit. Neem dan contact met ons op, want wij zijn dan op zoek naar jou!

9 januari, 2020

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Heb jij veel ervaring met de Duitse taal en wil jij de liefde voor deze taal overbrengen aan leerlingen? Twijfel niet en lees verder.

7 januari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
11 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 11 lesuren per week. Ga jij de uitdaging aan?

2 januari, 2020

Vacature Docent Groen – Overijssel

Vervuld

Ben jij een docent met passie voor groene handen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2 januari, 2020

Vacature Docent Duits – Utrecht

Vervuld

Ich, mir, mich, du, der, dich! Duits is een taal die samen met de Nederlands taal tot de Indo-Europese taalfamilie behoort. De klanken van de Duitse en Nederlandse taal lijken daarom ook zo op elkaar voor buitenstaanders. Kun je de naamvallen en schoonheid van de Duitse taal overbrengen aan havo- en vwo-leerlingen? Lees dan snel verder!

24 december, 2019

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Utrecht
13 lesuren

Taal zijn klanken, grammatica, letters en woorden die mensen gebruiken om met elkaar te communiceren. Toch bestaat er vaak nog ruis is communicatie en hebben woorden voor elk persoon weer een andere betekenis. Spreek jij heldere taal en kun je dit met enthousiasme toepassen in de lessen Nederlands richting leerlingen? Lees dan snel verder!

24 december, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Overijssel

Vervuld

Boetseren, tekenen, knippen, plakken, als docent Beeldende Vorming werk jij graag met diverse materialen én kun jij jouw leerlingen enthousiasmeren. Sta je stevig in je schoenen, heb je een bevoegdheid als docent of ben je in opleiding? Lees dan snel verder!

23 december, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Overijssel

Vervuld

Kun je uitleggen aan jongeren wat materie is en dat lucht meer weegt dan je denkt? Lees dan snel verder! Per direct zijn we op zoek naar een tweedegraads Scheikunde Docent in provincie Overijssel voor achttien lesuren per week.

23 december, 2019

Vacature Docent CKV – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een passie voor kunst en cultuur en wil jij jouw enthousiasme delen met leerlingen van het voortgezet onderwijs? Lees snel dan verder over onze vacature voor docent CKV!

20 december, 2019

Vacature Gymleerkracht – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Houd jij van sport en spel? Weet jij met een paar pionnen en een matje de gymzaal om te toveren tot een waar sportpark? En heb je hard voor het SBO? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

20 december, 2019

Vacature Docent PIE Metaal – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Word jij enthousiast van het vak Metaal-, Elektro- en Installatietechniek? Ben jij in staat om de vakinhoud op een begrijpelijke wijze aan de jongeren uit te leggen? Wij hebben een vacature voor je!

16 december, 2019

Vacature Docent Mobiliteit – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een voormalig monteur of werk je momenteel in een garage? En wil je graag je kennis overbrengen aan Mbo 4 studenten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een docent Mobiliteit die per direct aan de slag kan!

13 december, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij oog voor hoe culturen zich tot elkaar verhouden? Vertel je anderen graag over natuurlijke verschijnselen? Houd jij van aanpakken en sta je stevig in je schoenen? Reageer nu, want dan zijn wij opzoek naar jou!

13 december, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
33 lesuren

Spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten…. Vind jij het leuk om leerlingen van de onderbouw hier iets over te leren? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands.

13 december, 2019

Vacature Docent Kunst & Cultuur – Gelderland

Vervuld

Ben jij in staat om van verschillende materialen de mooiste kunstwerken te maken en heb je een passie voor jongeren? Als docent Kunst en Cultuur kan jij jouw creativiteit en enthousiasme delen met leerlingen van het voortgezet onderwijs. Lees gauw verder!

12 december, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Beeldende vorming is een belangrijk vak voor een letterlijke ontwikkeling van zijn of haar beeldende kwaliteiten van de leerling. Voor een school met een christelijke identiteit zijn we, per direct, op zoek naar een bevoegd docent beeldende vorming of iemand die daarvoor in opleiding is met ervaring binnen het onderwijs.

12 december, 2019

Vacature Docent Natuurkunde / Scheikunde – Zuid-Holland

Vervuld

Hoe werkt de wereld om ons heen? Ga jij jouw leerlingen meer leren over natuurkundige en scheikundige verschijnselen om hen heen? En kun jij dit ook nog praktisch maken door leuke voorbeelden en proefjes?

11 december, 2019

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Vervuld

Zijn begrippen als welvaart, arbeidsmarkt, sociale zekerheid, geld en inflatie jou niet vreemd? En ben jij in staat om leerlingen van het voortgezet onderwijs kennis omtrent deze begrippen bij te brengen?

10 december, 2019

Vacature Docent Engels – Zeeland

Zeeland
20 lesuren

Het langste Engelse woord dat opgenomen is in de Oxford English Dictionary, heeft 45 letters en is het woord pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Ben jij in staat de leerlingen van de onderbouw mavo de betekenis en de uitspraak van dit woord te leren?

10 december, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Vervuld

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

9 december, 2019

Vacature Docent Techniek – Flevoland

Flevoland
25 lesuren

Ben jij technisch en handig? Heb jij daarnaast een passie voor jongeren? En vind je het leuk om jongeren te helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is? Dan zoeken wij jou!

6 december, 2019