Onderwijs vacatures in Gelderland

Vacature Docent Verpleegkunde – Gelderland

Weet jij als geen ander dat lachen zo aanstekelijk is dat er een lachepidemie kan ontstaan? Kun jij niet wachten om studenten te vertellen welke verpleegtechnische vaardigheden zij vervolgens kunnen inzetten? Dan zoeken wij jou!
4 oktober 2018|

Vacature Docent Duits – Gelderland

Ben jij helemaal weg van de taal van onze oosterburen en weet jij dit enthousiasme als geen ander op je leerlingen over te brengen? Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!
2 oktober 2018|

Vacature Mentor en Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Wij zoeken een pedagoog die in no-time een goede relatie weet op te bouwen met leerlingen en een veilige leeromgeving neer kan zetten. Voor een locatie voor Praktijkonderwijs zijn wij per direct op zoek naar een docent die een ziektevervanging van 8 weken op wil vangen. Je gaat aan de slag als mentor van een groep leerlingen uit klas 3 of 4, maar geeft hen daarnaast ook 4 dagen per week les.
31 augustus 2018|

Vacature Docent Godsdienst – Gelderland

Voor een aantal vmbo klassen zijn wij per direct op zoek naar een docent Godsdienst. Je gaat met leerlingen nadenken over de levensvragen en maakt de koppeling tussen de Bijbelse verhalen en hun belevingswereld. Weet jij een veilige sfeer neer te zetten en leerlingen te prikkelen na te denken over de manier waarop zij in het leven staan? Je geeft les vanuit de protestants-christelijke identiteit van de school en draagt ook actief bij aan de aanwezigheid van deze identiteit binnen de school.
30 augustus 2018|

Vacature Docent Engels – Gelderland

Ben jij gepassioneerd over de Engelse taal, maar nog meer over het werken met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Engels voor vmbo-leerlingen. Ga jij de uitdaging aan om de leerlingen alles te leren van de Engelse grammatica en spelling?
24 augustus 2018|

Vacature Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Weet jij de leerlingen van het voortgezet onderwijs uit te leggen hoe de wereld in elkaar steekt en breng jij hen kennis bij over geografische veranderingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
24 augustus 2018|

Vacature Leerkracht Groep 2 – Gelderland

Leer jij de kinderen tellen tot 20 én weer terug? En laat jij hen voor het eerst hun eigen naam schrijven? Dan ben jij als leerkracht thuis in groep 2! Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.
7 juli 2018|

Vacature Docent Economie – Gelderland

Ben jij een bevlogen docent, werk je graag met leerlingen uit vmbo-klassen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een bevlogen docent Economie! Ga jij de leerlingen alles leren over jouw vakgebied?
6 juli 2018|