Onderwijs vacatures in Gelderland

Vacature Docent Duits – Utrecht

Ben jij een gepassioneerde docent Duits en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan nu aan de slag als docent voor de brede onderbouw. Wij zijn op zoek naar jou!
13 juni 2018|

Vacature Docent Frans – Gelderland

Frankrijk is de populairste buitenlandse vakantiebestemming bij Nederlanders. Voor veel van jouw leerlingen is kennis van het Frans dus erg nuttig! Ga jij hen voorbereiden zodat ze voortaan een goed woordje frans kunnen praten? Wij zijn op zoek naar jou!
13 juni 2018|

Vacture Docent Beeldende Vorming – Gelderland

Ga jij de leerlingen meer uitleggen over composities? Of ze vertellen wie Gerrit Rietveld was? Wij zoeken per direct een docent Beeldende Vorming voor een christelijke school in provincie Gelderland. Ga jij de leerlingen de laatste weken van het schooljaar nog wat bijbrengen?
8 juni 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Wiskunde voor 4 dagen per week. Deze lessen worden gegeven aan diverse klassen uit de brede onderbouw, van vmbo-t tot vwo. Ben jij beschikbaar voor een leuke uitdaging?
8 juni 2018|

Vacature Docent NaSk – Gelderland

Ben jij in staat om leerlingen enthousiast te maken over de werking van elektriciteit, licht, energie en krachten? En sta jij stevig genoeg in je schoenen om de leerlingen het hele schooljaar te motiveren?
6 juni 2018|

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Gelderland

Ben jij de laatste weken van het schooljaar beschikbaar, houd je van samenwerken en wil je deze groep 7/8 een geweldige afsluiting van hun schooljaar geven? Dan hebben wij een leuke vacature voor je!
9 mei 2018|

Vacature Docent Duits – Gelderland

Heb jij vanaf de meivakantie nog tijd over om les te geven op een goed georganiseerde school? Wij zoeken een docent Duits voor 15 lesuren per week. Lees gauw verder!
19 april 2018|

Vacature Docent Economie – Gelderland

Ben jij altijd op de hoogte van alle economische ontwikkelingen? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis over te dragen aan gemotiveerde leerlingen? Wij zoeken per direct een docent Economie!
6 april 2018|