Onderwijs vacatures in Gelderland

Vacature Leerkracht Groep 2 – Gelderland

Leer jij de kinderen tellen tot 20 én weer terug? En laat jij hen voor het eerst hun eigen naam schrijven? Dan ben jij als leerkracht thuis in groep 2! Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.
7 juli 2018|

Vacature Docent Economie – Gelderland

Ben jij een bevlogen docent, werk je graag met leerlingen uit vmbo-klassen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een bevlogen docent Economie! Ga jij de leerlingen alles leren over jouw vakgebied?
6 juli 2018|

Vacature Leerkracht Groep 6 – Gelderland

Ben jij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga jij deze lieve leerlingen uit groep 6 lesgeven en begeleiding bieden wanneer dat nodig is? Wij zoeken jou!
29 juni 2018|

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor 5 dagen per week aan de slag met ongeveer 15 leerlingen en jouw inzet is het gehele schooljaar nodig. Wanneer de samenwerking positief verloopt is er ook kans op een vast dienstverband bij de school zelf! Lees snel verder voor meer informatie!
29 juni 2018|

Vacature Docent Duits – Utrecht

Ben jij een gepassioneerde docent Duits en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan nu aan de slag als docent voor de brede onderbouw. Wij zijn op zoek naar jou!
13 juni 2018|

Vacature Docent Frans – Gelderland

Frankrijk is de populairste buitenlandse vakantiebestemming bij Nederlanders. Voor veel van jouw leerlingen is kennis van het Frans dus erg nuttig! Ga jij hen voorbereiden zodat ze voortaan een goed woordje frans kunnen praten? Wij zijn op zoek naar jou!
13 juni 2018|

Vacture Docent Beeldende Vorming – Gelderland

Ga jij de leerlingen meer uitleggen over composities? Of ze vertellen wie Gerrit Rietveld was? Wij zoeken per direct een docent Beeldende Vorming voor een christelijke school in provincie Gelderland. Ga jij de leerlingen de laatste weken van het schooljaar nog wat bijbrengen?
8 juni 2018|

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Wiskunde voor 4 dagen per week. Deze lessen worden gegeven aan diverse klassen uit de brede onderbouw, van vmbo-t tot vwo. Ben jij beschikbaar voor een leuke uitdaging?
8 juni 2018|