Onderwijs vacatures in Gelderland

Vacature Docent Natuur & Techniek – Gelderland

Blijft de natuur en de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!
13 december 2018|

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de studenten helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Dan hebben wij per direct een leuke uitdaging voor jou!
12 december 2018|

Vacature Docent Engels – Gelderland

Vijfhonderd jaar geleden spraken vijf tot zeven miljoen mensen Engels. Anno 2018 spreken nagenoeg 1,8 miljard mensen Engels over de hele wereld. Kortom, de meest gesproken taal ter wereld is belangrijk om goed te beheersen. Kun jij leerlingen uit de bovenbouw van het vmbo de liefde voor deze wereldtaal bijbrengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
6 december 2018|

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Houd jij je graag bezig met de Nederlandse grammatica, spelling en literatuur? Vind je het belangrijk dat scholieren goed onderwijs krijgen in deze taal en heb jij affiniteit met jongeren? Dan zoeken wij jou!
30 november 2018|

Vacature Mentor Praktijkonderwijs – Gelderland

Vanaf half januari 2019 zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor 4 dagen per week aan de slag met ongeveer 15 leerlingen en jouw inzet is het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met ziekte. Lees snel verder voor meer informatie!
14 november 2018|

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Heb jij veel kennis van het vak Biologie en heb je affiniteit met leerlingen uit de brede onderbouw (vmbo, havo en vwo)? Wij zijn per direct op zoek naar een docent of student die de leerlingen alles kan leren over mensen, dieren en planten. Enthousiast? Reageer snel!
14 november 2018|

Vacature IB’er Groep 3 en 4 – Gelderland

Ben jij de ervaren Intern Begeleider (IB’er) die snel van toegevoegde waarde kan zijn voor een school? Voor een basisschool in de provincie Gelderland zijn wij per januari op zoek naar een IB’er die oog heeft voor de individuele leerling en snel een band op kan bouwen.
13 november 2018|

Vacature Instructeur Trajectklas – Gelderland

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Gelderland is de vacature ontstaan in verband met het vertrek van een collega. Ga jij de per direct als instructeur aan de slag met de leerlingen van de trajectklas?
1 november 2018|