Onderwijs vacatures in Gelderland

Vacature Docent Duits – Gelderland

Heb jij vanaf de meivakantie nog tijd over om les te geven op een goed georganiseerde school? Wij zoeken een docent Duits voor 15 lesuren per week. Lees gauw verder!
19 april 2018|

Vacature Docent Economie – Gelderland

Ben jij altijd op de hoogte van alle economische ontwikkelingen? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis over te dragen aan gemotiveerde leerlingen? Wij zoeken per direct een docent Economie!
6 april 2018|

Vacature Leerkracht Groep 4 – Gelderland

Ben jij een gedreven leerkracht en nog op zoek naar een nieuwe baan? Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 4. Je komt terecht in een betrokken team dat jou als nieuwkomer graag op weg helpt!
4 april 2018|

Vacature Docent Engels – Gelderland

Ben jij (bijna) eerstegraads bevoegd voor het vak Engels en per direct beschikbaar op de dinsdag en de donderdag? Laat het ons dan weten, want wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde docent voor examenklassen!
29 maart 2018|

Vacature Docent Engels – Gelderland

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Engels voor 6 lesuren per week. Ben jij tweedegraads bevoegd voor Engels of in de afrondende fase van je opleiding? Reageer dan snel!
29 maart 2018|

Vacature Docent Duits – Gelderland

LET OP! Een goed georganiseerde school in de provincie Gelderland is op zoek naar jou! Ben jij per direct beschikbaar op de dinsdag en donderdag en heb jij tijd over om het vak Duits te verzorgen? Reageer dan snel!
28 maart 2018|

Vacature Docent Economie – Gelderland

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Economie voor een middelbare school in de provincie Gelderland. Ben jij op zoek naar een baan tot het einde van het schooljaar? Lees gauw verder!
22 maart 2018|

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Ben jij enthousiast, in staat om leerlingen te motiveren en een echte pedagoog? Beschik je daarnaast over een onderwijsbevoegdheid? Dan is dit je kans om leerlingen te begeleiden naar een kansrijke plaats in de maatschappij!
13 maart 2018|