Onderwijs vacatures in Gelderland

Vacature Medewerker Straflokaal – Gelderland

Ben jij degene die leerlingen rustig krijgt? Kun jij je makkelijk verplaatsen in de leerling en hen het gevoel geven dat ze begrepen worden? Lees dan snel verder!
25 januari 2019|

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kun je niet wachten om studenten over de Nederlandse taal en cultuur te vertellen? Kijk dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!
24 januari 2019|

Vacature Mentor Integratieklas – Gelderland

Heb jij hart voor de zorgleerling; de leerling die meer aandacht nodig heeft? Denk jij graag mee in de ontwikkeling van de leerlingen en kijk je naar de mogelijkheden die zij hebben? Ben jij beschikbaar voor 1-2 dagen per week en kun jij niet wachten om de leerlingen te ondersteunen in hun leerweg? Dan zoek ik jou!
14 januari 2019|

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kun je niet wachten om leerlingen over de Nederlandse taal en cultuur te vertellen? Kijk dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!
20 december 2018|

Vacature Docent Engels – Gelderland

Ben jij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging en de bevlogen docent Engels waar wij naar op zoek zijn? Wij willen je graag leren kennen! Voor een school in Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde docent.
20 december 2018|

Vacature Docent Rekenen – Gelderland

Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Rekenen voor 12 lesuren per week. Deze lessen worden gegeven aan diverse klassen uit de onder- en bovenbouw van het vmbo. Ben jij beschikbaar voor deze leuke uitdaging?
20 december 2018|

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Weet jij de leerlingen van het vmbo te motiveren tijdens de Nederlandse lessen? Ben jij toegankelijk en sta je vol enthousiasme voor de klas? Wij komen graag met jou in contact!
20 december 2018|

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Behoren de Afrikaanse olifant en de Indische olifant tot dezelfde soort? En wat is de uitwendige prikkel voor het gedrag van de spreeuwenjongen? Wij zoeken een docent Biologie die middelbare scholieren vakinhoudelijke kennis wil bijbrengen.
20 december 2018|