Onderwijs vacatures in Drenthe

Vacature Docent Biologie – Drenthe

Wij zijn voor een middelbare school in de provincie Drenthe op zoek naar een docent Biologie. Heb jij een eerstegraads bevoegdheid voor Biologie of ben je hiervoor in opleiding? Ga dan de uitdaging aan!
2 juli 2018|

Vacature Docent Scheikunde en Wiskunde – Drenthe

Ben jij een ster in exacte vakken en ben je op zoek naar een baan in het onderwijs? Voor een goed georganiseerde school in Drenthe zijn wij op zoek naar een docent Wiskunde en/of Scheikunde voor 10-16 lesuren per week. Ga jij de uitdaging aan om de leerlingen te motiveren en enthousiasmeren voor deze vakken?
17 januari 2018|

Vacature Docent Elektrotechniek – Drenthe

Heb jij een passie voor Elektrotechniek en affiniteit met jongeren? Als docent Elektrotechniek bereid je mbo-studenten voor op het werkveld door hen alles te leren over jouw vak. Lees gauw verder!
7 november 2017|

Vacature Docent Duits – Drenthe

Weet jij als geen ander de Duitse naamvallen uit te leggen en heb je een passie voor leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij hebben een leuke klus voor jou! Voor een school in de provincie Drenthe zijn wij op zoek naar een docent Duits voor 12 lesuren per week. De lessen worden gegeven aan leerlingen uit de onderbouw van het vmbo en de havo.
14 juli 2017|

Vacature Examentrainer of Surveillant – Heel Nederland

Slapeloze nachten, klamme handen en heel veel leren… Waar hebben we het over? Ja, de examenperiode! De examenleerlingen gaan over drie maanden weer van start, maar wij willen hen er ontspannen doorheen loodsen!
9 februari 2016|

Vacature Docent Techniek – Drenthe

Voor een middelbare school in de provincie Drenthe zijn we per direct op zoek naar een docent Techniek. De voorkeur gaat uit naar iemand die naast het vak Techniek ook affiniteit heeft met de vakken Natuurkunde en Scheikunde binnen het VMBO.
17 december 2015|

Vacature Docent Economie – Drenthe

Voor een school in de provincie Drenthe zijn we met spoed op zoek naar een docent Economie. Het betreft een functie van 0.5 FTE, verdeeld over 2 of 3 dagen. Je zult het praktijkvak Economie en Commercie gaan geven aan de bovenbouw VMBO. De vacature is voor minimaal een heel schooljaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Kandidaten met een PABO achtergrond en economische kennis worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.
26 augustus 2015|

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Drenthe

Voor een school in de provincie Drenthe zijn we met spoed op zoek naar een docent Zorg en Welzijn. Het betreft een functie van 0.5 FTE, verdeeld over 2 of 3 dagen. Je zult het praktijkvak Zorg en Welzijn gaan geven aan de bovenbouw VMBO. De vacature is voor minimaal een heel schooljaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een economische achtergrond, omdat er ook een aantal economische praktijkvakken gegeven moeten worden.
24 augustus 2015|