Adhocdocent deelt graag de leukste banen in het onderwijs met jou! Vacatures in het onderwijs vind je op deze pagina. Adhocdocent heeft veel verschillende vacatures in het onderwijs, omdat wij samenwerken met scholen binnen het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Het zijn uiteenlopende vacatures voor onderwijsinstellingen in heel Nederland. Voor vacatures onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar vacatures in onderwijs? Hieronder tonen we je onze onderwijs vacatures. Vacatures voor onderwijs zijn afwisselend, uitdagend en je bent van betekenis in je directe omgeving.

Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren binnen de vacatures in het onderwijs. Wil jij graag in het onderwijs actief zijn, maar zit er geen geschikte onderwijs vacature bij? Of kun je vanuit het overzicht niet bepalen welke vacatures onderwijs bij jou passen?

Laat dan jouw cv en wensen bij ons achter, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van passende banen in het onderwijs! We delen graag de onderwijs vacatures met je. Zodra er passende vacatures onderwijs voor jou binnen komen, laten we van ons horen! Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures onderwijs binnen. We doen onze uiterste best om vacatures in onderwijs te vinden die aansluiten op jouw wensen, vaardigheden en diploma’s. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om mogelijkheden te bespreken.

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Het Engels is een wereldtaal die over de hele wereld gesproken wordt. Het wordt niet alleen in Groot-Britannië gesproken, maar in heel veel landen over de hele wereld, bijvoorbeeld Australië. Het moderne Engels is in de 20e eeuw de belangrijkste taal geworden. Ben jij in staat de leerlingen van het voorgezet onderwijs enthousiast te maken voor deze wereldtaal? Wij hebben een kortdurende vacature van maximaal 2 maanden voor jou!

7 augustus, 2019

Vacature Leerkracht Groep 8 – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Groep 8 staat bekend als een bijzonder jaar van de basisschool. In dit jaar krijgen de leerlingen de afrondende toetsen en wordt er meer zelfstandigheid van hen verwacht. Ben jij in staat deze leerlingen te helpen en te begeleiden?

7 augustus, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Ben jij een enthousiaste docent Zorg & Welzijn die de koppeling weet te maken tussen de theorie en praktijk? Ook al zijn praktijklessen vaak leuker voor de leerlingen, mede door jouw theoretische lessen weet jij leerlingen te boeien voor het vakgebied. Je geeft les aan leerlingen van de bovenbouw van het vmbo en weet hen enthousiast te maken voor een baan in de bijvoorbeeld de gezondheidszorg, welzijn of uiterlijke verzorging. Jouw inzet is vanaf september 2019 hard nodig!

7 augustus, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

C’est en forgeant qu’on devient forgeron. Ga jij zorgen dat de leerlingen deze uitspraak begrijpen én dat ze blijven oefenen om zo hun Frans te verbeteren? Voor het nieuwe schooljaar hebben wij een vacature docent Frans. Ben jij vanaf september 2019 beschikbaar voor 4 lesuren per week?

7 augustus, 2019

Vacature Receptioniste – Utrecht

Utrecht
24 lesuren

Je bent het visitekaartje van de school! Je bent in staat om alle bezoekers een warm welkom te bieden en met jouw ontvangst het verschil te maken. Dit doe je zowel aan de telefoon als achter de receptie. Lijkt dit je wat? Dan hebben wij een vacature voor jou!

30 juli, 2019

Vacature Docent Engels – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Het langste Engelse woord dat opgenomen is in de Oxford English Dictionary, heeft 45 letters en is het woord pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Ben jij in staat de leerlingen van het voorgezet onderwijs de betekenis en de uitspraak van dit woord te leren? Wij hebben een vacature voor jou!

29 juli, 2019

Vacature Docent Rekenen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Rekenen belangrijk, reken maar! Uit onderzoek blijkt dat baby’s al verschillen in hoeveelheden kunnen onderscheiden, peuters zijn bezig met het leren van vormen en ruimtelijk inzicht, dit komt goed van pas in hun latere leven. Ben je een bevoegd docent of in opleiding en weet je leerlingen te motiveren voor dit vak? Lees snel verder en solliciteer!

29 juli, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Gelderland

Gelderland
9 lesuren

Boetseren, tekenen, knippen, plakken, als docent Beeldende Vorming werk jij graag met diverse materialen én kun jij jouw leerlingen enthousiasmeren. Sta je stevig in je schoenen, heb je een bevoegdheid als docent of ben je in opleiding? Lees dan snel verder!

29 juli, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Een uitspraak van Albert Einstein is, dat een verklaring “zo eenvoudig mogelijk” moet zijn, “maar niet eenvoudiger”, dus niet ten koste van de juistheid. Dit is ook het geval als je natuurkundige processen uitlegt aan leerlingen. Ben je bevoegd docent Natuurkunde in of de afrondende fase van je opleiding? Lees dan snel verder en solliciteer!

29 juli, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Dat wiskunde voortkomt uit rekenen en meetkunde is bekend maar het omvat veel meer dan dat! Heb je er plezier in om de inzichten en berekeningen uit te leggen aan leerlingen en ben je bevoegd docent Wiskunde of in opleiding? Lees dan snel verder en solliciteer!

29 juli, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Gezocht professeur de Français! Bonbon, paraplu, bagage en accent zijn allemaal Franse woorden die inmiddels heel normaal zijn geworden binnen de Nederlandse taal. Wil je deze taal overbrengen op leerlingen, lees dan snel verder!

23 juli, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
22 lesuren

Stoffen die bestaan uit meerdere atoomsoorten worden samengestelde stoffen genoemd. De atomen bestaan weer uit een aantal protonen, elektronen en neutronen. Als docent Scheikunde heb je er plezier in om dit onder andere aan je leerlingen uit te leggen. Ben je tweedegraads of eerstegraads bevoegd docent en 22 lesuur of een deel hiervan het nieuwe schooljaar beschikbaar? Lees dan snel verder.

23 juli, 2019

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
18 lesuren

Managementproblemen binnen organisaties liggen altijd op de loer en omgaan met geld en economische vraagstukken zullen in elk beroep aan bod komen. Ben je bevoegd docent Economie, en kun je de leerlingen binnen deze onderwerpen wegwijs maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

23 juli, 2019

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Voor de bovenbouw van het vmbo zoeken wij een docent met een zorg voor leerlingen en een hart voor zorg. Heb je ervaring binnen deze sector en weet je kennis op een boeiende manier over te dragen? Dan is de functie van docent Zorg & Welzijn wellicht iets voor jou.

23 juli, 2019

Vacature Docent Loopbaan en Burgerschap – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Kun jij niet wachten om de studenten van het mbo verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Loopbaan & Burgerschap voor 4-8 uur per week.

23 juli, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Beeldende vorming is een belangrijk vak voor een letterlijke ontwikkeling van zijn of haar beeldende kwaliteiten van de leerling. Voor een school met een christelijke identiteit zijn we, vanaf het nieuwe schooljaar, op zoek naar een bevoegd docent beeldende vorming of iemand die daarvoor in opleiding is met ervaring binnen het onderwijs.

23 juli, 2019

Vacature Docent Godsdienst – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Als docent Godsdienst draag je bij aan de persoonlijke vorming van leerlingen. Met elkaar ga je in gesprek over diverse religieuze thema’s. Door je te verplaatsen in de belevingswereld van jongeren, kan je echt wat voor hen betekenen en hen vooruit helpen.

23 juli, 2019

Vacature Persoonlijk Assistent van de Leraar – Exacte Vakken – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Hé, ben jij een rekenwonder en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn voor een middelbare school in Rotterdam op zoek naar een Persoonlijk Assistent van de Leraar (PAL) voor exacte vakken. De functie is het voor het gehele schooljaar.

22 juli, 2019

Vacature Docent Logistiek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Voor een hogeschool in Zuid-Holland zijn wij per volgend schooljaar op zoek naar een docent Logistiek. Je zult zelfstandig gaan werken binnen het team van de associate degree opleiding Logistiek Management. Modules die je gaat behandelen zijn onder andere warehousing, transport, productie, integrale logistiek, voorraadbeheer en fysieke distributie.

16 juli, 2019

Vacature Docent CKV – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Als docent CKV maak je jouw leerlingen wegwijs in de wereld van kunst en cultuur. Naast het verzorgen van aansprekende theoretische lessen bedenk je ook leuke praktische lessen.

16 juli, 2019

Vacature Docent Godsdienst – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Als docent Godsdienst draag je bij aan de persoonlijke vorming van leerlingen. Met elkaar ga je in gesprek over diverse religieuze thema’s. Door je te verplaatsen in de belevingswereld van jongeren, kan je echt wat voor hen betekenen en hen vooruit helpen. Voor een goed georganiseerde school zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Godsdienst voor 10 tot 15 lesuren per week. De lessen staan open in de onderbouw van het vmbo en jouw inzet is het hele schooljaar nodig.

16 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Ben jij alert op wanneer een d en wanneer een t gebruikt moet worden? Weet jij uit te leggen hoe de Nederlandse grammatica werkt en weet jij leerlingen te overtuigen van het nut dit goed te beheersen? Voor een school in Zuid-Holland zoeken wij voor volgend schooljaar een docent Nederlands. Het betreft een vacature voor het hele schooljaar. Je verzorgt de lessen voor leerlingen van het vmbo. Je bouwt makkelijk en snel een goede relatie op met de leerlingen en zorgt voor een positieve sfeer tijdens de les. Als docent werk je samen met leerlingen toe naar goede resultaten. De school waar je komt te werken, wordt gekenmerkt door de goede begeleiding voor (startende) docenten. De sfeer binnen het team is goed en betrokken. Kortom: een leuke werkplek!

16 juli, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Zoek jij een bijbaan vanaf september 2019 en heb jij passie voor jongeren? Start in de functie als leswaarnemer op een middelbare school in Rotterdam. In deze functie maak je laagdrempelig kennis met het onderwijs.

16 juli, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3 lesuren

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan vol verantwoordelijkheid en uitdaging? Wij hebben een leuke job in de aanbieding. Start als leswaarnemer, wanneer jij passie hebt voor jongeren en niet bang bent om voor een groep pubers te staan. Je start vanaf 9 september 2019 op een middelbare school in Dordrecht.

15 juli, 2019

Vacature Docent Trajectgroep – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is per september 2019 een vacature Docent Trajectgroep ontstaan voor 9 uur per week. Ga jij de uitdaging aan met de leerlingen van de Trajectgroep?

11 juli, 2019

Vacature Docent PIE – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent PIE voor 7-14 lesuren per week. Ben jij in staat om de leerlingen alles uit te leggen over dit vak en weet jij hen te motiveren èn enthousiasmeren? Reageer dan snel!

10 juli, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Ben jij helemaal weg van de taal van onze oosterburen en weet jij dit enthousiasme als geen ander op je leerlingen over te brengen? Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!

10 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Utrecht
5 lesuren

Ben jij docent Nederlands of studeer je hiervoor? En ben je op zoek naar een leuke ervaring op het mbo?

10 juli, 2019

Vacature Docent Techniek – Gelderland

Gelderland
5 lesuren

Ben jij technisch en handig? Heb jij daarnaast een passie voor jongeren? Dan zoeken wij jou! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij per september op zoek naar een docent techniek voor de brede onderbouw.

10 juli, 2019

Vacature Docent Geschiedenis – Gelderland

Vervuld

Ben jij bedreven in het motiveren van jongeren en weet jij de geschiedenis in de lessen tot leven te brengen? Wij komen graag in contact met jou! Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Geschiedenis voor 20 lesuren per week.

10 juli, 2019

Vacature Vervangingsmedewerker Basisonderwijs – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Ter uitbreiding van ons team in Rotterdam zoeken wij vanaf medio juli 2019 een Vervangingsmedewerker die aan de slag gaat voor Klaswijs. Klaswijs is een onderdeel van Adhocdocent en gericht op het primair onderwijs. Dat betekent dat je in je werk dagelijks contact hebt met leerkrachten en basisschooldirecteuren. Jij gaat actief aan het werk om vervangende leerkrachten te regelen voor de kort- en langdurende vacatures.

10 juli, 2019

Vacature Recruitment Consultant – Rotterdam/Utrecht

Zuid-Holland
40 lesuren

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!

10 juli, 2019

Vacature Docent Economie en Ondernemen – Gelderland

Gelderland
11 lesuren

Ben jij een echte econoom en heb je daarnaast een passie voor het onderwijs? Dan bieden wij je de kans om al jouw kennis te delen met enthousiaste leerlingen van het vmbo. Als docent Economie en Ondernemen geef je les aan de ondernemers van de toekomst!

10 juli, 2019

Vacature Lesassistent/Surveillant – Overijssel

Overijssel
4 lesuren

Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben je de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar gepassioneerde lesassistenten/surveillanten voor een school in Overijssel.

10 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Ben jij een docent Nederlands met ervaring in het lesgeven aan vmbo-leerlingen? Stop met zoeken! Wij hebben een leuke vacature voor het volgende schooljaar binnengekregen!

10 juli, 2019

Vacature Leswaarnemer – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat een middelbare school in Gelderland nodig heeft. Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

10 juli, 2019

Vacature Docent Engels – Gelderland

Gelderland
6 lesuren

Ben jij het Engelse talent dat wij zoeken? De Engelse taal goed leren en beheersen is erg belangrijk, maar voor sommigen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn daarom op zoek naar een docent die de leerlingen verder helpt met het ontwikkelen van hun Engelse taal.

10 juli, 2019

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Zuid-Holland

Zuid-Holland
22 lesuren

Heb jij ervaring in de zorg en een hart voor jongeren? Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg. Ga jij de uitdaging aan om studenten voor te bereiden op het beroepsveld?

10 juli, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Noord-Brabant

Vervuld

Heb jij een hart voor kinderen en vind jij het leuk om samen met de leerlingen van groep 5 de wereld te verkennen? Lees dan snel verder! Voor een school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een juf of meester voor 5 dagen.

10 juli, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten…. Vind jij het leuk om leerlingen van de onderbouw hier iets over te leren? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per september 2019 op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands.

4 juli, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Ga jij de uitdaging aan om vmbo-leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Wiskunde? Weet jij hen te stimuleren met aansprekende lessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees gauw verder!

2 juli, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij voor schooljaar 2019/2020 op zoek naar een christelijke basisschool in regio Gouda? Dan is deze vacature net wat voor jou! Op deze school staat een vacature open in de bovenbouw voor 2 dagen per week. Ook wanneer je nog aan het studeren bent, word je van harte uitgenodigd om te reageren op de vacature!

2 juli, 2019

Vacature Leerkracht Bovenbouw – Zuid-Holland

Zuid-Holland
30 lesuren

Ben jij op zoek naar een school die aandacht heeft voor zijn leerlingen, leerkrachten en ouders? Een school waar ‘naar elkaar omzien’ een belangrijke waarde is? Dan hebben wij dat warme bad voor jou gevonden!

2 juli, 2019

Vacature Lesassistent Exacte vakken – Gelderland

Gelderland
8 lesuren

Hé jij! Overweeg jij de stap richting het onderwijs te maken, maar zou je eerst wat ervaring op willen doen? Of wil jij graag vaardigheden op doen die je later ook nog kan gebruiken? Adhocdocent kan je hierbij helpen! Wij bieden je de kans aan om op een laagdrempelige manier ervaring op te doen in het onderwijs als leswaarnemer!

28 juni, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Vervuld

Verf, hout, klei… als docent Beeldende Vorming werk jij graag met diverse materialen én kun jij jouw leerlingen enthousiasmeren. Ben jij docent Beeldende Vorming en nog op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder!

25 juni, 2019

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
36 lesuren

Sta je liever niet voor de klas, maar ben jij wel graag binnen het onderwijs betrokken? Heb jij affiniteit met jongeren en ben jij degene die hen structuur kan bieden? Zoek dan niet verder, maar solliciteer snel!

25 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Vervuld

Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Heb jij affiniteit met leerlingen van de havo? Wil jij hen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel, want wij zijn per begin van het nieuwe schooljaar op zoek naar een gedreven docent Engels!

25 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
15 lesuren

Beter als, beter dan.. hoe zat het ook al weer?! Jij hoeft hier natuurlijk niet over na te denken. De Nederlandse taal is voor jou geen enkel probleem en je weet dit ook goed uit te leggen aan anderen. Je bent daarnaast beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week, hebt affiniteit met jongeren en bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Klinkt jou dit als muziek in de horen? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor een middelbare school in Gelderland.

25 juni, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Vind jij het leuk om cijfermatig te werk te gaan? Ga je graag de uitdaging aan met analytische vraagstukken? Wil jij deze passie voor het vak wiskunde delen met jongeren? Wacht dan niet langer, maar solliciteer voor de functie docent Wiskunde!

24 juni, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

24 juni, 2019