Adhocdocent deelt graag de leukste banen in het onderwijs met jou! Vacatures in het onderwijs vind je op deze pagina. Adhocdocent heeft veel verschillende vacatures in het onderwijs, omdat wij samenwerken met scholen binnen het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Het zijn uiteenlopende vacatures voor onderwijsinstellingen in heel Nederland. Voor vacatures onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar vacatures in onderwijs? Hieronder tonen we je onze onderwijs vacatures. Vacatures voor onderwijs zijn afwisselend, uitdagend en je bent van betekenis in je directe omgeving.

Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren binnen de vacatures in het onderwijs. Wil jij graag in het onderwijs actief zijn, maar zit er geen geschikte onderwijs vacature bij? Of kun je vanuit het overzicht niet bepalen welke vacatures onderwijs bij jou passen?

Laat dan jouw cv en wensen bij ons achter, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van passende banen in het onderwijs! We delen graag de onderwijs vacatures met je. Zodra er passende vacatures onderwijs voor jou binnen komen, laten we van ons horen! Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures onderwijs binnen. We doen onze uiterste best om vacatures in onderwijs te vinden die aansluiten op jouw wensen, vaardigheden en diploma’s.

Vacature Leerkracht Groep 1/2 – Noord-Brabant

Noord-Brabant
24 lesuren

Sinds 1 augustus 2014 is de wet passend onderwijs ingevoerd. Ondanks dat reguliere scholen al veel aandacht en zorg besteden aan leerlingen met een afwijkende hulpvraag, lukt het niet om alle leerlingen binnen het regulier onderwijs te bieden wat ze nodig hebben. Daarom zijn wij erg blij met het SBO waar we leerlingen de structuur, zorg, aandacht en veiligheid kunnen bieden die de leerlingen nodig hebben. Wil jij hier aan bijdrage? Lees dan meer over deze vacature in het speciaal basisonderwijs!

21 mei, 2019

Vacature Leerkracht Groep 3 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Eindelijk, naar groep 3! Voor veel kinderen is dit een bijzonder moment. In groep 3 leer je lezen, schrijven en eindelijk begrijpen waar al die tekens voor staan. Je zit niet meer in de kleutergroep, nu begint het echte werk!

21 mei, 2019

Vacature Docent NaSk – Zuid-Holland

Zuid-Holland
19 lesuren

Heb jij affiniteit met Natuurkunde en Scheikunde en ben jij in staat om jouw kennis te delen met leerlingen uit de brede onderbouw? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per september 2019 op zoek naar een docent NaSk. Ga jij deze uitdaging aan en impact maken op deze leerlingen?

20 mei, 2019

Vacature Docent Natuur en Techniek – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Blijft de natuur en de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

17 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Duits is voor ons Nederlanders eigenlijk een makkie. Zonder een les Duits weet je al wat “Ich wohne in Amsterdam” of “Ich bin 14″ betekent. Echt goed Duits spreken kost nog wel wat inspanning en als docent Duits weet jij dat. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Duits!

17 mei, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Word jij enthousiast van wiskundige vergelijkingen, formules en inhoudsmaten? Ben jij daarnaast in staat om in de brede onderbouw leerlingen te motiveren enthousiasmeren voor het vak Wiskunde? Wij zijn per september op zoek naar een docent Wiskunde!

17 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Zeeland

Zeeland
12 lesuren

Voor een Zeeuw is de Duitse taal haast onmisbaar. Jaarlijks komen er grote aantallen Duitse toeristen af op onze Zeeuwse kust en de leuke dorpjes en steden. Het is daarom voor de leerlingen op dit Zeeuws ROC erg belangrijk de Duitse taal goed onder de knie te hebben. Zie jij deze uitdaging zitten en wil je graag als docent Duits aan de slag?

13 mei, 2019

Vacature Docent Economie – Overijssel

Overijssel
13 lesuren

“Kijken kijken niet kopen”, een veel gehoorde uitspraak op vakantie. Maar wat doet dat met de economie? Welke invloed hebben jij en ik op de koopkracht, wat wordt er bedoeld met inflatie en hoe zit het met de werkloosheid in Nederland? Vragen waar jij het natuurlijk met de leerlingen uit de onderbouw over gaat hebben!

13 mei, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Overijssel

Overijssel
10 lesuren

Kun je uitleggen aan jongeren wat materie is en dat lucht meer weegt dan je denkt? Lees dan snel verder! Vanaf het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een tweedegraads Scheikunde Docent in provincie Overijssel voor tien lesuren per week.

13 mei, 2019

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Overijssel
20 lesuren

Kun jij je het nog herinneren? De eerste keer dat je een sollicitatiebrief moest schrijven voor het zomerbaantje waar je zo op hoopte. Dan weet jij ook als geen ander hoe belangrijk het is dat jongeren de Nederlandse taal goed beheersen en ook een goede brief kunnen opstellen. Help jij hen hierbij?

13 mei, 2019

Vacature Docent Muziek – Overijssel

Overijssel
10 lesuren

Deze vacature klinkt jouw vast als muziek in de oren! Wij zijn namelijk op zoek naar een Docent Muziek voor 10 lesuren per week. Zet jij jouw muzikale talent in om ervoor te zorgen dat de leerlingen inzien hoe belangrijk muziek is en wat je er allemaal mee kunt?

13 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Weet jij als geen ander de Duitse naamvallen uit te leggen en heb je een passie voor leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij hebben een leuke klus voor jou! Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Duits voor 25 lesuren per week.

10 mei, 2019

Vacature Docent Engels – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Het langste Engelse woord dat opgenomen is in de Oxford English Dictionary, heeft 45 letters en is het woord pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Ben jij in staat de leerlingen van het voorgezet onderwijs de betekenis en de uitspraak van dit woord te leren? Wij hebben een vacature voor jou!

10 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Bis, durch, für, gegen, ohne, um. Ga jij zorgen dat de leerlingen dit rijtje kunnen dromen? Wij zoeken een docent Duits die wekelijks voor 15-25 lesuren aan de slag wil met leerlingen uit de brede onderbouw. Kom jij het team versterken? Reageer dan snel!

10 mei, 2019

Vacature Docent LWOO – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Ben jij de docent die het beste uit de leerlingen kan halen en hierin maatwerk kan leveren? Richt jij je eerst op relatie en daarna op prestatie? Lees dan snel verder! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent voor 25 uur in de week voor de lwoo-klassen.

10 mei, 2019

Vacature Docent Product en Dienstverlening – Zuid-Holland

Zuid-Holland
22 lesuren

Heb jij interesse om leerlingen van het vmbo te leren hoe zij een activiteit organiseren voor een klant en hoe zij een product of dienst kunnen presenteren en promoten? Kan je hen daarnaast alles vertellen over het ontwerpen en maken van multimediaproducten? Ga dan aan de slag als docent Product & Dienstverlening.

10 mei, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Voor het komende schooljaar op zoek naar een nieuwe baan? Ga aan de slag als docent wiskunde! Een bevoegdheid bezitten is nog geen vereiste, je kunt op termijn via Adhocdocent of via de school een diploma behalen. Wat je wel nodig hebt? Voldoende kennis van het vak wiskunde (onderbouwniveau), affiniteit met jongeren en een plezier hebben in het overdragen van kennis.

10 mei, 2019

Vacature Docent Cluster 4 – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Heb jij hart voor jongeren en weet jij gemakkelijk een band op te bouwen met leerlingen die extra aandacht nodig hebben? Voor een middelbare school zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een bevlogen docent voor het Cluster-4 onderwijs. Ben jij de docent die wij zoeken?

10 mei, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Een wandelaar liep gedurende twee dagen. Op de tweede dag de wandelaar liep 2 uur langer en met een gemiddelde snelheid van 1 km per uur sneller dan hij liep op de eerste dag. Tijdens de twee dagen liep hij een totaal van 64 km op een totaal van 18 uur lopen, wat was zijn gemiddelde snelheid op de eerste dag? Is het bovenstaande raadsel jou niet vreemd en wil je juist door dit soort ‘verhaalsommen’ de wiskundige logica aan leerlingen uitleggen? Dan zijn we op zoek naar jou.

10 mei, 2019

Vacature Docent Natuur en Techniek – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Blijft de natuur en de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

10 mei, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5/6 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Ben jij op zoek naar een leuke baan in het basisonderwijs voor schooljaar ’19/’20? Dan moet je zeker deze vacature even doorlezen! Voor een christelijke basisschool in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een leerkracht voor groep 5/6!

9 mei, 2019

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Heb je affiniteit met vmbo leerlingen, natuur en kun je uitleggen dat fotosynthetiserende organismen naast koolstofdioxide ook water gebruiken om suikers te maken? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde docent Biologie!

9 mei, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Flevoland

Flevoland
18 lesuren

Stel voor je ligt een grote pizza. Die mag je door rechte lijnen in stukken snijden. Hoeveel stukken kun je maximaal krijgen als je langs 10 rechte lijnen mag snijden? Weet jij het antwoord hierop en wil jij leerlingen graag uitleggen hoe dit precies zit. Neem dan contact met ons op, want wij zijn dan op zoek naar jou!

9 mei, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zeeland

Zeeland
20 lesuren

Kun jij uitleggen aan leerlingen wat persoonlijke hygiëne is? En hoe ze respect tonen richting een cliënt? Vind jij het leuk om te laten zien hoe je een bed opmaakt of te vertellen wat een gezond eetpatroon is? Wij zoeken voor het cursusjaar 2019/2020 een docent Zorg en Welzijn. Ga jij impact maken op deze vmbo-leerlingen?

9 mei, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Overijssel

Overijssel
20 lesuren

Een element is een stof die uit allemaal precies dezelfde atomen bestaat. Er zijn zo’n honderd elementen bekend. Denk bij elementen b.v. aan zuurstof, waterstof, stikstof, helium etc. Ben jij helemaal wegwijs in het periodiek systeem, en wil jij leerlingen dat uitleggen? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder.

9 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Gelderland

Vervuld

Ben jij helemaal weg van de taal van onze oosterburen en weet jij dit enthousiasme als geen ander op je leerlingen over te brengen? Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!

7 mei, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
10 lesuren

Wij zijn per september 2019 op zoek naar een docent Engels voor 10 lesuren per week. Ben jij tweedegraads bevoegd voor Engels of in de afrondende fase van je opleiding? Reageer dan snel!

7 mei, 2019

Stage Werving & Selectie – Rotterdam of Utrecht

Zuid-Holland

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf september 2019? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

7 mei, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Utrecht
10 lesuren

Mensen denken vaak dat 1 liter altijd 1 kg is, maar dat is niet waar. 1 liter kwik is veel zwaarder bijv. dan 1 liter geklopte slagroom. Water komt het dichtste in de buurt van 1 op 1, maar dit hangt af van de temperatuur van het water. Als water rond de 4 graden Celsius is, dan is de dichtheid het hoogst en weegt het water 1 kg. Bij elke temperatuur hoger of lager dan deze 4 graden weegt het water minder. Ben jij enthousiast om bovenstaande feitjes uit te leggen aan leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

1 mei, 2019

Vacature Docent Bouw – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Voor een middelbare school in de provincie Utrecht zijn we opzoek naar een Docent Bouw voor een pittige vmbo-groep. Ga jij hen motiveren en stimuleren voor het vakgebied? Wij zijn op zoek naar jou!

1 mei, 2019

Vacature Onderwijsassistent Bovenbouw – Noord-Brabant

Noord-Brabant
24 lesuren

Een goede onderwijsassistent is goud waard. Vind jij het leuk om een leerkracht te ontzien en wil jij de leerlingen verder helpen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

30 april, 2019

Vacature Docent Tekenen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Een leuke school heeft per volgend schooljaar een vacature docent Tekenen open staan. Het betreft een functie voor in totaal ca. 14 lesuren per week. Ben jij enthousiast over tekenen en weet jij dit enthousiasme over te brengen op leerlingen? Lees dan snel verder!

29 april, 2019

Vacature Docent Bedrijfseconomie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Beschik jij over de kennis als het gaat over marketing, financiële verslaggeving, financiering en personeelsbeleid en weet jij dit op enthousiaste wijze over te brengen op leerlingen? Voor het volgende schooljaar hebben wij een vacature docent Bedrijfseconomie. Interesse? Lees snel verder!

29 april, 2019

Vacature Docent Natuurkunde/Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
23 lesuren

Bij een spanning van 18 V wordt een stroomsterkte van 0,3 A gemeten. Bereken de weerstand van deze metaaldraad… Ben jij de docent Natuurkunde / Scheikunde die de leerlingen dit gaat uitleggen? Wij hebben een vacature docent Natuurkunde / Scheikunde. Ga jij na de zomervakantie aan de slag voor 23 lesuren per week? Het is ook mogelijk om een deel van deze vacature op te pakken.

29 april, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

C’est en forgeant qu’on devient forgeron. Ga jij zorgen dat de leerlingen deze uitspraak begrijpen én dat ze blijven oefenen om zo hun Frans te verbeteren? Voor het nieuwe schooljaar hebben wij een vacature docent Frans. Ben jij vanaf september 2019 beschikbaar voor 15 lesuren per week?

29 april, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Sta jij als docent Nederlands open voor een nieuw avontuur? Solliciteer dan snel op deze vacature! Voor een mbo-school in de provincie Zuid-Holland zijn wij namelijk op zoek naar een docent mbo voor het vak Nederlands voor 4 uur per week.

26 april, 2019

Vacature Docent Bouw – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Weet jij hoe je een gemetselde muur loodrecht en waterpas krijgt? Wij zoeken een docent Bouw voor het nieuwe schooljaar. Ga jij aan de slag vanaf september 2019?

25 april, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Welke zin geeft het beste de hoofdgedachte van de tekst weer? Wat is het belangrijkste doel van deze tekst? En is het verband tussen alinea 1 en 2 een opsomming of een tegenstelling? Ga jij zorgen dat de leerlingen van de brede onderbouw zulke vragen kunnen beantwoorden? Vanaf september 2019 zoeken wij een docent Nederlands voor 19 lesuren per week. Is deze vacature docent Nederlands iets voor jou? Lees snel verder!

25 april, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

De Tour de France gaat bijna elk jaar door de Pyreneeën en soms ook door de Vogezen. Ga jij met behulp van theorie over de platentektoniek uitleggen aan de leerlingen op welke wijze de Pyreneeën en de Vogezen zijn gevormd? Wij hebben een vacature docent Aardrijkskunde voor het nieuwe schooljaar 2019/2020! Ben jij vanaf september 2019 beschikbaar voor 12 lesuren per week?

25 april, 2019

Vacature Docent Duits – Overijssel

Vervuld

Wist jij dat Duits de nummer 1 moedertaal is in Europa? Het is daarom belangrijk dat de leerlingen van het vmbo de taal goed leren. Vind jij het leuk om samen met de leerlingen aan de slag te gaan voor het vak Duits? Reageer dan snel!

19 april, 2019

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Noord-Brabant

Vervuld

Ben jij voor de laatste maanden van dit schooljaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder!

19 april, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Vervuld

Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Heb jij affiniteit met leerlingen van de mavo? Wil jij hen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel, want wij zijn vanaf 6 mei 2019 (direct na de meivakantie) op zoek naar een gedreven docent Engels!

19 april, 2019

Vacature Leerkracht Groep 2 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
21 lesuren

Wil jij als leerkracht bijdragen aan het ontwikkelen van de talenten van jouw leerlingen? Ben jij een gedreven teamspeler die goed kan communiceren met collega’s en ouders? Lees dan snel verder!

19 april, 2019

Vacature Leerkracht Gym – Utrecht

Utrecht
4 lesuren

Houd jij van sport en spel? Weet jij met een paar pionnen en een matje de gymzaal om te toveren tot een waar sportpaleis? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

19 april, 2019

Vacature Docent Techniek – Overijssel

Overijssel
21 lesuren

Sta jij stevig in je schoenen, ben je technisch ingesteld en vindt je het leuk om te ontwikkelen? Voor een leuke school in Overijssel zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Technologie en Techniek. Wacht dan niet langer, maar lees snel verder!

18 april, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Overijssel

Overijssel
15 lesuren

Een element is een stof die uit allemaal precies dezelfde atomen bestaat. Er zijn zo’n honderd elementen bekend. Denk bij elementen b.v. aan zuurstof, waterstof, stikstof, helium etc. Ben jij helemaal wegwijs in het periodiek systeem, en wil jij leerlingen dat uitleggen? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder.

18 april, 2019

Vacature Docent Economie – Overijssel

Vervuld

“Economie.. de meeste mensen vinden delen de moeilijkste berekening.” Als docent Economie weet jij jouw leerlingen echter een goed beeld te geven van de hedendaagse economie en laat jij hen hun plek binnen de maatschappij inzien. Help jij de leerlingen van het vmbo en havo verder?

18 april, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Vervuld

Leerlingen van het vmbo + lesgeven in het vak wiskunde = een leuke uitdaging. Deze som kan iedereen natuurlijk maken, maar wanneer we spreken over A2 + B2 = C2 wordt het lastiger. Is dit voor jou echter geen probleem en weet jij dit goed uit te leggen? Dan zoeken wij jou!

18 april, 2019

Vacature Leerkracht Bovenbouw – Noord-Brabant

Noord-Brabant
32 lesuren

Ben jij opzoek naar een leuke, reguliere vacature voor schooljaar 2019-2020? Voor een basisschool in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw. In de formatie is er plek voor een leerkracht voor drie tot vijf werkdagen. In overleg is er veel mogelijk qua dagen en groep.

16 april, 2019

Vacature Examentrainer – Zuid-Holland

Vervuld

Ken je het nog? De laatste periode voor je eindexamen, waarin je toch wel benieuwd was naar hoe het zou uitpakken met dat ene vak waar je minder goed in was? In deze fase zitten veel leerlingen van het voortgezet onderwijs op dit moment. Help jij de leerlingen van een middelbare school in de omgeving Rotterdam die hier ook mee te maken hebben verder?

15 april, 2019