Adhocdocent deelt graag de leukste banen in het onderwijs met jou! Vacatures in het onderwijs vind je op deze pagina. Adhocdocent heeft veel verschillende vacatures in het onderwijs, omdat wij samenwerken met scholen binnen het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Het zijn uiteenlopende vacatures voor onderwijsinstellingen in heel Nederland. Voor vacatures onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar vacatures in onderwijs? Hieronder tonen we je onze onderwijs vacatures. Vacatures voor onderwijs zijn afwisselend, uitdagend en je bent van betekenis in je directe omgeving.

Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren binnen de vacatures in het onderwijs. Wil jij graag in het onderwijs actief zijn, maar zit er geen geschikte onderwijs vacature bij? Of kun je vanuit het overzicht niet bepalen welke vacatures onderwijs bij jou passen?

Laat dan jouw cv en wensen bij ons achter, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van passende banen in het onderwijs! We delen graag de onderwijs vacatures met je. Zodra er passende vacatures onderwijs voor jou binnen komen, laten we van ons horen! Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures onderwijs binnen. We doen onze uiterste best om vacatures in onderwijs te vinden die aansluiten op jouw wensen, vaardigheden en diploma’s. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om mogelijkheden te bespreken.

De werken in het onderwijs vacatures van Adhocdocent zijn voor iedereen. Bekijk hieronder de openstaande vacatures!

Vacature Assistent Trajectklas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorgleerling? Ga jij de leerling die net wat meer aandacht nodig heeft verder helpen? Op een school in de provincie Zuid-Holland is het mogelijk om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Assistent Trajectklas. Ga jij de uitdaging aan?

8 oktober, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een enthousiaste docent Zorg & Welzijn die de koppeling weet te maken tussen de theorie en praktijk? Ook al zijn praktijklessen vaak leuker voor de leerlingen, mede door jouw theoretische lessen weet jij leerlingen te boeien voor het vakgebied. Je geeft les aan leerlingen van de bovenbouw van het vmbo en weet hen enthousiast te maken voor een baan in de bijvoorbeeld de gezondheidszorg, welzijn of uiterlijke verzorging. Jouw inzet is vanaf september 2019 hard nodig!

7 augustus, 2019

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Voor de bovenbouw van het vmbo zoeken wij een docent met een zorg voor leerlingen en een hart voor zorg. Heb je ervaring binnen deze sector en weet je kennis op een boeiende manier over te dragen? Dan is de functie van docent Zorg & Welzijn wellicht iets voor jou.

23 juli, 2019

Vacature Docent Loopbaan en Burgerschap – Zuid-Holland

Vervuld

Kun jij niet wachten om de studenten van het mbo verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Loopbaan & Burgerschap voor 4-8 uur per week.

23 juli, 2019

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij ervaring in de zorg en een hart voor jongeren? Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg. Ga jij de uitdaging aan om studenten voor te bereiden op het beroepsveld?

10 juli, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij een hart voor de zorg? Ken je deze sector van binnenuit en lijkt het je leuk om jouw kennis over te dragen aan leerlingen? Wij zoeken een docent Zorg & Welzijn.

14 juni, 2019

Vacature Docent LWOO – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij in staat om leerlingen structuur te bieden, een veilige leeromgeving te creëren en houd jij rekening met de verschillende leerstijlen van de leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf volgend schooljaar zoeken wij een docent LWOO voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen.

24 mei, 2019

Vacature Docent LWOO – Overijssel

Vervuld

Ben jij de docent die het beste uit de leerlingen kan halen en hierin maatwerk kan leveren? Richt jij je eerst op relatie en daarna op prestatie? Lees dan snel verder! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent voor 25 uur in de week voor de lwoo-klassen.

10 mei, 2019

Vacature Docent Cluster 4 – Overijssel

Vervuld

Heb jij hart voor jongeren en weet jij gemakkelijk een band op te bouwen met leerlingen die extra aandacht nodig hebben? Voor een middelbare school zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een bevlogen docent voor het Cluster-4 onderwijs. Ben jij de docent die wij zoeken?

10 mei, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zeeland

Vervuld

Kun jij uitleggen aan leerlingen wat persoonlijke hygiëne is? En hoe ze respect tonen richting een cliënt? Vind jij het leuk om te laten zien hoe je een bed opmaakt of te vertellen wat een gezond eetpatroon is? Wij zoeken voor het cursusjaar 2019/2020 een docent Zorg en Welzijn. Ga jij impact maken op deze vmbo-leerlingen?

9 mei, 2019

Vacature Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs – Utrecht

Vervuld

Ben jij een echte pedagoog? Heb jij een hart voor jongeren en voel jij direct aan hoe jij hen het beste kan ondersteunen? Sta jij stevig in je schoenen en ben je niet bang om een confrontatie aan te gaan? Voor een Cluster-4 groep binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs zoeken wij een docent die deze leerlingen voorziet van persoonlijke begeleiding en aandacht. Ga jij de uitdaging aan?

8 maart, 2019

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Noord-Brabant

Vervuld

Voor een mbo in de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Zorg & Welzijn. Je geeft les in het vak ‘basisvaardigheden zorg & dienstverlening’ aan niveau 2 studenten. Jij weet als geen ander hoe het is om in de zorg te werken en weet dit op een leuke manier over te brengen op de jongeren. Heb ik het over jou?!

18 januari, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Utrecht

Vervuld

Heb jij een enthousiaste persoonlijkheid en weet jij goed de koppeling te maken tussen de theorie en praktijk? Weet jij de leerlingen niet alleen voor de leuke praktijklessen te boeien, maar juist ook voor de theoretische lessen voor het vakgebied? Dan zoeken wij jou!

19 december, 2018

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Utrecht

Vervuld

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid die de koppeling weet te maken tussen de theorie en praktijk? Ook al zijn praktijklessen leuker voor de leerlingen, mede door jouw theoretische lessen weet jij leerlingen te boeien voor het vakgebied.

23 augustus, 2018

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Zuid-Holland

Vervuld

Wij zijn op zoek naar een tweedegraads docent Zorg & Welzijn voor een school in Zuid-Holland in verband met een ziektevervanging. Ga jij de leerlingen helpen in hun ontwikkeling en ben jij volgend schooljaar beschikbaar? Dan zoeken wij misschien jou wel!

4 juli, 2018

Vacature Docent Verpleegkunde – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij hart voor de zorg én affiniteit met onderwijs? Ga dan aan de slag als docent Verpleegkunde! Aan jou de taak om de studenten voor te bereiden op hun taak in de maatschappij.

28 juni, 2018

Vacature Docent Agogische Vakken – Zuid-Holland

Vervuld

Voor de afdeling Gezondheidszorg en Welzijn van een mbo-instelling zoeken wij twee docenten Sociaal Agogische Vakken. Ga jij voor ongeveer 20 lesuren per week aan de slag met deze studenten? Een deel is ook mogelijk! Lees snel verder!

28 juni, 2018

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Overijssel

Vervuld

Voor een school in provincie Overijssel zoeken wij een docent Zorg & Welzijn. Ben jij iemand die van aanpakken weet en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Lees dan snel verder!

28 mei, 2018

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een enthousiaste docent Zorg & Welzijn die de koppeling weet te maken tussen de theorie en praktijk? Ook al zijn praktijklessen leuker voor de leerlingen, mede door jouw theoretische lessen weet jij leerlingen te boeien voor het vakgebied.

23 mei, 2018

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Noord-Brabant

Vervuld

Word jij enthousiast van vakken gericht op anatomie of de ouder wordende mens en heb jij een passie voor jongeren? Dit is jouw kans om bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg in Nederland! Wij zijn op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg.

4 april, 2018

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Noord-Brabant

Vervuld

Heb jij ervaring in de zorg en een hart voor jongeren? Wij zijn per direct voor een periode van 4 weken op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg. Ga jij de uitdaging aan om studenten voor te bereiden op het beroepsveld?

22 december, 2017

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Gelderland

Vervuld

In de zorg- en de welzijnssector staan mensen centraal. Ben jij een echt mensen-mens en vind jij het een leuke uitdaging om jongeren te enthousiasmeren voor deze sector?

13 november, 2017

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Noord-Brabant

Vervuld

Word jij enthousiast van vakken als Anatomie en Ontwikkelingspsychologie en heb jij een passie voor jongeren? Dit is jouw kans om bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg in Nederland! Wij zijn op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg.

11 oktober, 2017

Vacature Docent Verzorging en Verpleging – Noord-Brabant

Vervuld

Heb jij werkervaring in de zorgsector? Vind jij het leuk om je opgedane kennis over te brengen op mbo-leerlingen? Dan hebben wij een passende vacature voor jou!

28 juni, 2017

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij hart voor de zorg? Ken je deze sector van binnenuit en ben jij ook bevoegd om jouw kennis over te dragen aan leerlingen? Wij zoeken een docent Zorg & Welzijn!

27 juni, 2017

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Gelderland

Vervuld

In de zorg- en de welzijnssector staan mensen centraal. Ben jij een groepsmens en vindt jij het mooi om jongeren te onderwijzen? Wij hebben de geschikte voor jou!

21 juni, 2017