Stagiair(e) Werving & Selectie – Rotterdam

Zuid-Holland
24 lesuren

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf januari / februari 2019? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

27 november, 2018

Assistent Manager Klaswijs – Zuid-Holland

Vervuld

Houd jij van regelen, structureren en op korte termijn schakelen tussen mensen? Dan is deze functie is voor jou! Als Assistent Manager van Klaswijs ben jij verantwoordelijk voor alle aanvragen van dagvervangingen die worden gedaan door de basisscholen die zijn aangesloten bij Klaswijs. Je houdt je bezig met het aantrekken van nieuwe invalleerkrachten, het coördineren van de vervangingen via de applicatie, het contact houden met werkende invalleerkrachten en het beantwoorden van praktische vragen vanuit de plancoördinator van de basisschool. Zoals je leest, een veelzijdig baan!

3 oktober, 2018

Vacature Recruitment Consultant – Rotterdam

Vervuld

Ter uitbreiding van ons jonge en enthousiaste team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent ben je voortdurend in contact met zowel kandidaten als klanten en werf je op creatieve wijze onderwijstalent.

19 juli, 2018

Vacature Recruitment Consultant – Utrecht

Utrecht

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven recruitment consultant De voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega voor onze locatie in Utrecht, maar in Rotterdam werken is ook een optie. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!

19 juli, 2018

Vacature Online Marketeer – Rotterdam

Vervuld

Ben jij de nieuwe marketeer van Adhocdocent? Data ligt ten grondslag aan al jouw ideeën. Met jouw creativiteit gebruik je data om de optimale marketingstrategie te bepalen waarmee wij nieuw talent binnenhalen en onze huidige docenten aan de best passende baan kunnen helpen.

18 juli, 2018

Vacature P&O-Medewerker en Officemanager – Rotterdam

Vervuld

Ben jij een enthousiaste aanpakker en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat achter de schermen alles vlekkeloos verloopt voor onze docenten en talenten? Zoek je altijd naar oplossingen en werk je ook nog eens secuur? Voor ons groeiende team zoeken we versterking op onze vestiging in hartje Rotterdam.

26 juni, 2018

Stage Werving & Selectie – Rotterdam

Vervuld

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

16 april, 2018

Stage Marketing / Communicatie – Rotterdam

Vervuld

Per september zijn we op zoek naar een stagiair(e) met creatieve ideeën die van aanpakken weet. We willen je een aantal maanden lang meenemen in onze werkprocessen. Studeer jij Marketing, Communicatie of een gerelateerde studie? En woon je in omgeving Rotterdam? Lees dan snel verder!

26 maart, 2018

Stage Werving & Selectie – Utrecht

Vervuld

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

23 maart, 2018

Vacature Adhocdocent – P&O-Adviseur/ Officemanager – Rotterdam

Vervuld

Ben jij een enthousiaste aanpakker en vind je het leuk om veel contact te hebben met onze docenten en talenten? Zoek je altijd naar oplossingen en werk je ook nog eens secuur? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk versterking op ons kantoor in hartje Rotterdam.

22 november, 2017

Vacature Adhocdocent – Recruitment Consultant – Rotterdam

Vervuld

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent.

20 september, 2017

Vacature Adhocdocent – Vestigingsmanager – Utrecht

Vervuld

Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een pionier die de markt in deze omgeving verder verovert en bedient. Naast strategisch inzicht beschik je ook over een echte aanpakkersmentaliteit.

23 mei, 2017

Vacature Adhocdocent – Recruiter – Utrecht

Vervuld

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij voor het nieuwe schooljaar een gedreven fulltime Recruiter die aan de slag gaat op ons kantoor in Utrecht. Als Recruiter bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent.

22 mei, 2017