Vacature Docent Frans – Utrecht

Utrecht
5 lesuren

Ben jij in staat de leerlingen van het voortgezet onderwijs de taal Frans goed te leren lezen, schrijven en verstaan? Wij zoeken een gepassioneerd docent Frans en komen graag in contact met jou. Lees snel verder!

23 november, 2017

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Utrecht
14 lesuren

Wil jij je inzetten om de leerlingen kennis van het vak Natuurkunde bij te brengen? Dit is je kans! Ga aan de slag als docent Natuurkunde en reageer op deze vacature!

23 november, 2017

Vacature Docent Economie en Ondernemen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Ben jij een echte econoom en heb je daarnaast een passie voor het onderwijs? Dan bieden wij je de kans om al jouw kennis te delen met enthousiaste leerlingen van het vmbo. Als docent Economie en Ondernemen geef je les aan de ondernemers van de toekomst!

22 november, 2017

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Ben jij enthousiast, in staat om leerlingen te motiveren en een echte pedagoog? Beschik je daarnaast over een onderwijsbevoegdheid? Dan is dit je kans om leerlingen te begeleiden naar een kansrijke plaats in de maatschappij!

22 november, 2017

Vacature Adhocdocent – P&O-Adviseur/ Officemanager – Rotterdam

Zuid-Holland

Ben jij een enthousiaste aanpakker en vind je het leuk om veel contact te hebben met onze docenten en talenten? Zoek je altijd naar oplossingen en werk je ook nog eens secuur? Lees dan snel verder! Wij zoeken namelijk versterking op ons kantoor in hartje Rotterdam.

22 november, 2017

Vacature Docent Cluster-4 – Overijssel

Overijssel
26 lesuren

Heb jij een hart voor jongeren en weet jij gemakkelijk een band op te bouwen met leerlingen die extra aandacht nodig hebben? Voor een middelbare school zijn wij per direct op zoek naar een bevlogen docent voor het Cluster-4 onderwijs. Ben jij de docent die wij zoeken?

21 november, 2017

Vacature Docent Natuur en Techniek – Overijssel

Overijssel
16 lesuren

Blijft de natuur en de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

21 november, 2017

Vacature Leerkracht Groep 8 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ben jij een enthousiaste leerkracht voor de bovenbouw van het basisonderwijs? Wil jij de leerlingen van groep 8 een onvergetelijk laatste jaar op de basisschool bezorgen? Reageer dan nu op deze vacature!

21 november, 2017

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Overijssel
18 lesuren

Ben jij de docent Nederlands waar de leerlingen in het voortgezet onderwijs naar zoeken? Kan jij de leerlingen motiveren en enthousiasmeren voor het vak en ga jij hen alles leren over de Nederlandse taal? Wij komen graag in contact met jou!

21 november, 2017

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Naarmate de invloed van Frankrijk afnam in Europa, nam de invloed van de Franse taal ook af. Toch blijven het land en de taal nog erg in trek bij de Nederlanders. Zo is dit land al jaren de populairste vakantiebestemming en zijn er talloze woorden uit de Franse taal overgenomen in ons woordenboek. Weet jij dit vak op een levendige manier te presenteren aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs?

21 november, 2017

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
15 lesuren

Passen de eigenschappen geduldig, oplossingsgericht en gestructureerd bij jou? Heb je daarnaast een bevoegdheid voor het vak Nederlands en ben je een echte pedagoog? Dan zoeken wij jou!

20 november, 2017

Vacature Docent Management & Organisatie – Utrecht

Utrecht
12 lesuren

Bijna alles wat we tegenwoordig nodig hebben, wordt geproduceerd binnen organisaties. Maar hoe werken de mensen binnen deze organisaties samen en welke regels gelden er bij deze samenwerkingen? Ga jij de leerlingen antwoorden geven op deze vragen bij het vak Management & Organisatie?

17 november, 2017

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Utrecht
20 lesuren

Draai jij je hand niet om voor breuken, formules en lineaire verbanden en heb je een passie voor jongeren? Ga dan de uitdaging aan om leerlingen in het voortgezet onderwijs alles te leren van jouw vak. Wij zijn op zoek naar een docent Wiskunde!

17 november, 2017

Vacature Huiswerkbegeleider – Utrecht

Utrecht
6 lesuren

Voor een huiswerkinstituut zijn wij per direct op zoek naar een huiswerkbegeleider voor vwo leerlingen. Je geeft huiswerkbegeleiding aan kleine groepjes leerlingen, voornamelijk leerlingen uit de onderbouw van het vwo.

15 november, 2017

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Ben jij een liefhebber van de Nederlandse taal en cultuur en wil jij graag jouw passie delen met leerlingen uit het voortgezet onderwijs? Wij zoeken vanaf maart 2018 een docent Nederlands. Lees gauw verder!

15 november, 2017

Vacature Docent Wiskunde – Overijssel

Overijssel
10 lesuren

Het vak Wiskunde wordt door leerlingen vaak als lastig ervaren. Ga jij de uitdaging aan om leerlingen te motiveren voor het vak? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent Wiskunde!

15 november, 2017

Vacature Docent Aardrijkskunde – Utrecht

Vervuld

Ga jij leerlingen alles leren over het klimaat, de verschillende culturen en het weer? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Aardrijkskunde. Lees gauw verder!

14 november, 2017

Vacature Docent Economische Vakken – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

De sleutel tot een gemotiveerde leerling, is een gemotiveerde docent. Ben jij op de hoogte van de economische ontwikkelingen en ben jij in staat om jouw enthousiasme voor dit vak over te brengen op de studenten van het mbo? Wij zoeken jou!

14 november, 2017

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Elke dag spreken en lezen we Nederlands, maar dat maakt deze taal nog niet vanzelfsprekend. Veel jongeren hebben problemen met de grammatica en spelling en daarom is goed onderwijs in het vak Nederlands noodzakelijk. Wij zijn op zoek naar een docent om de leerlingen alles te leren over de Nederlandse taal en cultuur!

14 november, 2017

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Bij het Praktijkonderwijs staat de individuele behoefte van elke leerling voorop, waardoor de lessen aangepast worden aan de individuele leerlingen in plaats van aan het algemeen lesprogramma. Wil jij van betekenis zijn voor deze leerlingen en hen vooruit helpen?

13 november, 2017

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Gelderland

Vervuld

In de zorg- en de welzijnssector staan mensen centraal. Ben jij een echt mensen-mens en vind jij het een leuke uitdaging om jongeren te enthousiasmeren voor deze sector?

13 november, 2017

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
22 lesuren

Ben jij een docent Engels die over uitstekende pedagogische vaardigheden beschikt? Voor een kleinschalige vmbo-school zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Engels!

13 november, 2017

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een echte sportfanaat en wil jij graag leerlingen van het vmbo voorbereiden op hun vervolgopleiding? Wij zijn op zoek naar een docent Lichamelijke Opvoeding voor het geven van theorielessen. Lees gauw verder!

13 november, 2017

Vacature Docent Economie en Ondernemen – Utrecht

Vervuld

De jongeren van nu zijn de ondernemers van de toekomst! Heb jij veel kennis van het vak Economie en Ondernemen en wil jij graag jouw passie delen met jongeren van het vmbo? Lees dan gauw verder!

13 november, 2017

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Het is belangrijk dat leerlingen goed onderwijs krijgen in de Nederlandse taal. Ben jij op de hoogte van alle grammatica- en spellingsregels van de Nederlandse taal en heb je affiniteit met jongeren? Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands!

10 november, 2017

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Vind jij het leuk de leidende rol aan te nemen en de leerlingen op een interactieve wijze te betrekken bij de lessen? Beschik jij daarnaast over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Wij hebben een baan voor je!

9 november, 2017

Vacature Leerkracht Groep 8 – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een goed georganiseerde basisschool in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 8! Weet jij hen klaar te stomen voor de middelbare school en er daarbij voor te zorgen dat dit laatste basisschooljaar onvergetelijk wordt? Wij zoeken jou!

9 november, 2017

Vacature Leerkracht Groep 1/2 – Noord-Holland

Vervuld

Kleuters en stilzitten, dat gaat lastig samen. Gelukkig krijgen de kleuters van jou volop de ruimte en gelegenheid om te bewegen. Hou jij ervan om lekker bezig te zijn maar spelenderwijs ook de basis te kunnen leggen voor rekenen en taal?

8 november, 2017

Vacature Docent Elektrotechniek – Drenthe

Vervuld

Heb jij een passie voor Elektrotechniek en affiniteit met jongeren? Als docent Elektrotechniek bereid je mbo-studenten voor op het werkveld door hen alles te leren over jouw vak. Lees gauw verder!

7 november, 2017

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Vervuld

Na de kerstvakantie klaar voor een functie als docent biologie? Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij vanaf januari 2018 een docent biologie. Je geeft les aan de onderbouwleerlingen van de havo en het vwo.

6 november, 2017

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Op zoek naar een korte, tijdelijke klus in het voortgezet onderwijs? Wij zoeken een onderwijsassistent Engels en Duits. Je kunt voor 1 week aan de slag op een school in de provincie Zuid-Holland.

6 november, 2017

Vacature Docent Natuur- en Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij geïnteresseerd in natuurkundige verschijnselen en scheikundige formules? Dan is dit je kans om met leerlingen van het vmbo de wereld om ons heen te ontdekken. Wij zijn op zoek naar een docent Natuur- en Scheikunde!

6 november, 2017

Vacature Docent Trajectklas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is een vacature van 9 lesuren ontstaan in verband met een zwangerschapsverlof. Ga jij vanaf de kerstvakantie aan de slag met de leerlingen van de trajectklas?

6 november, 2017

Vacature Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Gelderland
10 lesuren

Als je naar het platte Nederlandse landschap kijkt, is het eigenlijk maar saai. De verkaveling, de verdeling van de akkers en weilanden, is recht. Maar een lange tijd terug leefden Nederlanders in een natuurlandschap dat er heel anders uitzag. Ga jij leerlingen uit de onderbouw van de havo en het vwo hier alles over vertellen?

6 november, 2017

Vacature Lesassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9.5 lesuren

Ben jij docent in opleiding of volg jij een pedagogische opleiding? En ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarbij je veel contact hebt met jongeren? Voor een middelbare school in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een lesassistent die 9,5 uur per week de school wil ondersteunen bij allerlei werkzaamheden. Het betreft een goed georganiseerde school met een uitstekend inwerktraject en goede begeleiding.

6 november, 2017

Vacature Docent Biologie – Utrecht

Vervuld

Ben jij een bioloog in hart en nieren en word je enthousiast van jongeren? Ben je daarnaast de komende tijd beschikbaar om les te geven op een school in de regio Amersfoort? Lees snel verder!

6 november, 2017

Vacature Leerkracht Groep 6 – Gelderland

Gelderland
40 lesuren

Wil jij je inzetten om met en voor kinderen van groep 6 het verschil te maken? Ben jij vanaf december beschikbaar? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken!

2 november, 2017

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Vervuld

Een brandende kaars, de zon, de maan, een reflextor en een bliksemschicht hebben iets gemeen. Maar kun jij de leerlingen uitleggen wat echte lichtbronnen zijn? Voor een goed georganiseerde school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Natuurkunde.

2 november, 2017

Vacature Onderwijsassistent Economie en Ondernemen – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij docent Economie in opleiding of volg jij een commerciële, economische of bedrijfskundige opleiding? Wij zijn op zoek naar een onderwijsassistent voor het vak Economie en Ondernemen voor 6 uur per week.

2 november, 2017

Vacature Docent Natuurkunde – Noord-Brabant

Vervuld

Als docent Natuurkunde laat je jongeren kennis maken met de rol van natuurkunde in ons dagelijks leven. Kan jij niet wachten om de mbo studenten te leren hoe deze kennis het best overgedragen kan worden? Wij zoeken jou!

2 november, 2017

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij graag bezig met formules, breuken en lineaire verbanden en werk je graag met jongeren? Dan is dit je kans om jouw enthousiasme over te brengen op leerlingen uit de onderbouw van het vwo. Wij zijn op zoek naar een docent Wiskunde!

2 november, 2017

Vacature Leerkracht Groep 1/2 – Noord-Holland

Vervuld

Kleuters en stilzitten, dat gaat lastig samen. Gelukkig krijgen de kleuters van jou volop de ruimte en gelegenheid om te bewegen. Hou jij ervan om lekker bezig te zijn maar spelenderwijs ook de basis te kunnen leggen voor rekenen en taal?

31 oktober, 2017

Vacature Docent Biologie – Noord-Brabant

Vervuld

Ben jij op de hoogte van alles wat te maken heeft met mensen, planten, organen en cellen? Kan je daarnaast goed werken met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie!

30 oktober, 2017

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Vervuld

Bij het praktijkonderwijs staat de individuele behoefte van elke leerling voorop, waardoor de lessen aangepast worden aan de individuele leerlingen in plaats van aan het algemeen lesprogramma. Wil jij van betekenis zijn voor deze leerlingen en hen vooruit helpen?

30 oktober, 2017

Vacature Docent Verkoopbeleid en Planning – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Heb jij een commerciële instelling, ervaring in de sales en affiniteit met jongeren? Dan is dit je kans om al jouw kennis over te dragen aan studenten van het mbo als docent Verkoopbeleid en Planning. Lees gauw verder!

30 oktober, 2017

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Houd jij je graag bezig met de Nederlandse literatuur en heb jij voldoende kennis van alle grammatica- en spellingsregels? Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands met een tweedegraads bevoegdheid om examenklassen les te geven. Ga jij deze uitdaging aan?

25 oktober, 2017

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Vervuld

Houd jij je graag bezig met wiskundige formules en krijg je energie van getallen? Ben jij daarnaast in staat om leerlingen te enthousiasmeren en motiveren voor het vak Wiskunde? Wij zoeken een docent Wiskunde!

25 oktober, 2017

Vacature Docent Godsdienst – Utrecht

Vervuld

Als docent Godsdienst draag je bij aan de persoonlijke vorming van leerlingen en sta je stil bij religieuze thema’s. Ga jij de uitdaging aan om jezelf te verdiepen in de belevingswereld van jongeren, om met hen gesprekken te voeren over deze thema’s? Wij zoeken een docent Godsdienst!

25 oktober, 2017

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Vervuld

Ben jij op de hoogte van alle spellings- en grammaticaregels van de Nederlandse taal? Wil jij deze kennis graag delen met gemotiveerde leerlingen? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Nederlands!

24 oktober, 2017

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat een middelbare school in Rotterdam nodig heeft. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

20 oktober, 2017