Adhocdocent deelt graag de leukste banen in het onderwijs met jou! Door de samenwerkingen met scholen in heel Nederland vind je op deze pagina uiteenlopende vacatures in het onderwijs. Hieronder tonen we je onze onderwijs vacatures. Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren binnen de vacatures in het onderwijs.

Wil jij graag in het onderwijs actief zijn, maar zit er geen geschikte onderwijs vacature bij? Laat dan jouw cv en wensen bij ons achter, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van passende banen in het onderwijs!

Vacature Docent Duits – Overijssel

Overijssel
21 lesuren

Wist jij dat Duits de nummer 1 moedertaal is in Europa? Het is daarom belangrijk dat de leerlingen van het vmbo de taal goed leren. Vind jij het leuk om samen met de leerlingen aan de slag te gaan voor het vak Duits? Reageer dan snel!

19 april, 2019

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Noord-Brabant

Noord-Brabant
40 lesuren

Ben jij voor de laatste maanden van dit schooljaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder!

19 april, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
10 lesuren

Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Heb jij affiniteit met leerlingen van de mavo? Wil jij hen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel, want wij zijn vanaf 6 mei 2019 (direct na de meivakantie) op zoek naar een gedreven docent Engels!

19 april, 2019

Vacature Leerkracht Groep 2 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
21 lesuren

Wil jij als leerkracht bijdragen aan het ontwikkelen van de talenten van jouw leerlingen? Ben jij een gedreven teamspeler die goed kan communiceren met collega’s en ouders? Lees dan snel verder!

19 april, 2019

Vacature Leerkracht Gym – Utrecht

Utrecht
4 lesuren

Houd jij van sport en spel? Weet jij met een paar pionnen en een matje de gymzaal om te toveren tot een waar sportpaleis? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

19 april, 2019

Vacature Docent Techniek – Overijssel

Overijssel
21 lesuren

Sta jij stevig in je schoenen, ben je technisch ingesteld en vindt je het leuk om te ontwikkelen? Voor een leuke school in Overijssel zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Technologie en Techniek. Wacht dan niet langer, maar lees snel verder!

18 april, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Overijssel

Overijssel
21 lesuren

Een element is een stof die uit allemaal precies dezelfde atomen bestaat. Er zijn zo’n honderd elementen bekend. Denk bij elementen b.v. aan zuurstof, waterstof, stikstof, helium etc. Ben jij helemaal wegwijs in het periodiek systeem, en wil jij leerlingen dat uitleggen? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder.

18 april, 2019

Vacature Docent Economie – Overijssel

Overijssel
10 lesuren

“Economie.. de meeste mensen vinden delen de moeilijkste berekening.” Als docent Economie weet jij jouw leerlingen echter een goed beeld te geven van de hedendaagse economie en laat jij hen hun plek binnen de maatschappij inzien. Help jij de leerlingen van het vmbo en havo verder?

18 april, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
9 lesuren

Leerlingen van het vmbo + lesgeven in het vak wiskunde = een leuke uitdaging. Deze som kan iedereen natuurlijk maken, maar wanneer we spreken over A2 + B2 = C2 wordt het lastiger. Is dit voor jou echter geen probleem en weet jij dit goed uit te leggen? Dan zoeken wij jou!

18 april, 2019

Vacature Examentrainer – Utrecht

Utrecht
9 lesuren

Ken je het nog? De laatste periode voor je eindexamen, waarin je toch wel benieuwd was naar hoe het zou uitpakken met dat ene vak waar je minder goed in was? In deze fase zitten veel leerlingen van het voortgezet onderwijs op dit moment. Help jij de leerlingen van een middelbare school in de omgeving Utrecht/Rotterdam die hier ook mee te maken hebben verder?

16 april, 2019

Vacature Leerkracht Bovenbouw – Noord-Brabant

Noord-Brabant
32 lesuren

Ben jij opzoek naar een leuke, reguliere vacature voor schooljaar 2019-2020? Voor een basisschool in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw. In de formatie is er plek voor een leerkracht voor drie tot vijf werkdagen. In overleg is er veel mogelijk qua dagen en groep.

16 april, 2019

Vacature Examentrainer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Ken je het nog? De laatste periode voor je eindexamen, waarin je toch wel benieuwd was naar hoe het zou uitpakken met dat ene vak waar je minder goed in was? In deze fase zitten veel leerlingen van het voortgezet onderwijs op dit moment. Help jij de leerlingen van een middelbare school in de omgeving Rotterdam die hier ook mee te maken hebben verder?

15 april, 2019

Vacature Vervangingsmedewerker Basisonderwijs – Zuid-Holland

Zuid-Holland

Ter uitbreiding van ons team in Rotterdam zoeken wij vanaf medio juli 2019 een Vervangingsmedewerker die aan de slag gaat voor Klaswijs. Klaswijs is een onderdeel van Adhocdocent en gericht op het primair onderwijs. Dat betekent dat je in je werk dagelijks contact hebt met leerkrachten en basisschooldirecteuren. Jij gaat actief aan het werk om vervangende leerkrachten te regelen voor de kort- en langdurende vacatures.

15 april, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
19 lesuren

What is the most important job in the world? De Engelse taal wordt steeds belangrijker, ook in de zoektocht naar een nieuwe baan. Heb je affiniteit met leerlingen en ben je tweedegraads bevoegd docent Engels dan is dit een baan voor jou!

15 april, 2019

Vacature Docent M&O en Economie – Utrecht

Utrecht
14 lesuren

Managementproblemen binnen organisaties liggen altijd op de loer en omgaan met geld en economische vraagstukken zullen in elk beroep aan bod komen. Ben je bevoegd docent Management en Organisatie en Economie, en kun je de leerlingen binnen deze onderwerpen wegwijs maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

12 april, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Utrecht
18 lesuren

Ben jij de docent natuurkunde waar wij naar zoeken? Ben jij enthousiast over natuurkunde en zou jij hier het liefst de hele dag over vertellen? Lees snel verder!

12 april, 2019

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Heb jij affiniteit met leerlingen van het vmbo? Wil jij hen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel, want wij zijn vanaf 6 mei 2019 (direct na de meivakantie) op zoek naar een gedreven docent Engels!

12 april, 2019

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Zuid-Holland
11 lesuren

Ben jij enthousiast over kunst en weet je dit enthousiasme als geen ander over te brengen op leerlingen? Ben je creatief en weet jij leerlingen te motiveren hun eigen creativiteit te ontdekken? Ben jij een docent Beeldende Vorming en direct na de meivakantie (vanaf 6 mei 2019) op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder!

12 april, 2019

Vacature Surveillant Praktijkexamen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Wil jij een belangrijke rol spelen tijdens de praktijkexamens van vmbo-leerlingen? Meld je aan voor deze vacature! Voor een middelbare school in omgeving Gouda zoeken wij studenten die willen helpen bij het afnemen van de praktijkexamens.

9 april, 2019

Vacature Examensurveillant – Utrecht

Utrecht
10 lesuren

De examenperiode komt eraan en op een middelbare school in omgeving Utrecht hebben zij extra handen nodig tijdens deze periode. Wil jij je in deze periode inzetten als surveillant en zo ervaring opdoen binnen het onderwijs? Geef je beschikbaarheid door!

9 april, 2019

Vacature Leerkracht Bovenbouw – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Op zoek naar een leuke werkplek voor schooljaar 2019/2020? Lees dan snel verder! Voor deze goed georganiseerde basisschool in Zuid-Holland zijn wij op zoek voor een leerkracht in de bovenbouw, waarschijnlijk gaat het om een groep 6 of 7. De vacature staat open voor een fulltime functie maar een parttime baan is in overleg ook mogelijk. Ben jij benieuwd naar jouw taken en de school? Wij vertellen je er graag meer over in deze vacature!

8 april, 2019

Vacature Leerkracht Groep 7 – Zuid-Holland

Vervuld

De nieuwe vacatures voor schooljaar 2019/2020 stromen binnen! Zo ook deze leuke vacature voor een middelgrote basisschool in Zuid-Holland! Voor het nieuwe schooljaar staat er een vacature open voor groep 7. In de formatie is er plek voor een leerkracht voor drie tot vijf werkdagen. In overleg is er veel mogelijk qua dagen.

8 april, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Ben jij opzoek naar een leuke, reguliere vacature voor schooljaar 2019-2020? Voor een centraal gelegen basisschool in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 5. In de formatie is er plek voor een leerkracht voor drie tot vijf werkdagen. In overleg is er veel mogelijk qua dagen en groep.

8 april, 2019

Vacature Dagroostermaker / Leswaarnemer – Zuid-Holland

Vervuld

Vind jij het leuk om op verschillende manieren actief te zijn binnen het voorgezet onderwijs? Je werkdag bestaat uit het invallen op verschillende klassen van verschillende jaargangen en niveaus. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor lichte administratieve taken, namelijk ‘s ochtends het dagrooster van deze kleine locatie verzorgen. Bij voorkeur ben je 4 dagen per week beschikbaar.

5 april, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Wil jij laagdrempelig kennismaken met het onderwijs? Lijkt het jou een uitdaging om voor de klas te staan? Dan hebben wij een zeer geschikte vacature voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan op een middelbare school in Rotterdam.

3 april, 2019

Vacature Docent Frans – Gelderland

Gelderland
8 lesuren

Ben jij een bevoegd docent, werk je graag met leerlingen uit de onderbouw en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn per direct op zoek naar een bevlogen docent Frans! Ga jij de leerlingen alles leren over jouw vakgebied?

2 april, 2019

Vacature Examensurveillant – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

De eindexamens komen er weer aan! Dat betekent dat wij op zoek zijn naar studenten die de uitdaging van het surveilleren aan willen gaan! We zoeken surveillanten voor een goed georganiseerde middelbare school in omgeving Rotterdam in de periode van 9 t/m 22 mei 2019. Heb jij interesse? Lees dan snel even verder en geef op wanneer jij beschikbaar bent!

2 april, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een leuke basisschool zijn wij vanaf februari op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ga jij het team op deze basisschool in Zuid-Holland versterken?

1 april, 2019

Vacature Docent Duits – Zeeland

Vervuld

Schrijf en spreek jij vloeiend Duits en kun je niet wachten dit over te brengen op leerlingen? Vind jij het leuk om met leerlingen uit de onderbouw van de havo aan de slag te gaan? Lees dan snel verder! Voor een school in de provincie Zeeland zijn wij per direct op zoek naar een docent Duits voor ongeveer 9 lesuren per week.

29 maart, 2019

Vacature Docent Techniek – Zuid-Holland

Vervuld

Sta jij stevig in je schoenen, ben je technisch ingesteld en heb je affiniteit met leerlingen uit de onderbouw van het vmbo? Wacht dan niet langer, maar lees snel verder! Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij deze leerlingen voorbereiden op een wereld waarin techniek steeds belangrijker wordt?

29 maart, 2019

Vacature Leerkracht midden- en bovenbouw – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Ben jij opzoek naar een leuke, reguliere vacature voor schooljaar 2019-2020? Voor een basisschool in het Westland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de midden-/bovenbouw. In de formatie is er plek voor een leerkracht voor drie tot vijf werkdagen. In overleg is er veel mogelijk qua dagen en groep.

25 maart, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Utrecht

Utrecht
12 lesuren

Dankzij Scheikunde begrijp je hoe medicijnen werken, hoe je benzine maakt, hoe verschillende processen in het lichaam verlopen en waarom het water waarin je bietjes kookt rood kleurt. Ga jij dit en nog veel meer op een boeiende wijze uitleggen aan de leerlingen? Wij zoeken een docent Scheikunde voor het nieuwe cursusjaar 2019/2020. Eventueel is het mogelijk om al vanaf mei 2019 te starten op de school.

22 maart, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Heb jij een passie voor de Engelse taal en cultuur? Wij zijn voor het nieuwe schooljaar 2019/2020 op zoek naar een docent Engels met een tweedegraads bevoegdheid! Eventueel is het mogelijk om al vanaf mei 2019 te starten op de school. Interesse? Lees gauw verder!

22 maart, 2019

Vacature Leerkracht groep 5/6 – Gelderland

Vervuld

Wil jij deze school komen versterken door jouw talenten in te zetten? Vanaf heden is deze basisschool in een klein dorpje in Gelderland op zoek naar een nieuwe leerkracht voor groep 5/6. De school staat midden in de natuur en er hangt een gemoedelijk sfeer op de school. Ben jij beschikbaar voor 1 à 2 dagen in de week?

22 maart, 2019

Vacature Docent Frans – Utrecht

Utrecht
11 lesuren

Wil jij werken op een vooruitstrevende school waarbij ontdekken, ontwikkelen en groeien centrale thema’s zijn? Waar jij als docent Frans samen met de leerlingen toe werkt aan goede resultaten op zowel vakgericht als persoonlijk gebied? Dan is deze vacature interessant voor jou!

21 maart, 2019

Vacature Roostermaker – Utrecht

Vervuld

Herinner jij je nog, als leerling, dat je wel eens moest haasten om op tijd op school te zijn? En dat als je het eerste uur op school kwam, dit uur bleek te vervallen? Dan weet jij net als ik hoe vervelend dat is! Gelukkig heb jij nu de kans om er iets aan te veranderen als dagroosteraar.

21 maart, 2019

Vacature Recruitment Consultant – Apeldoorn

Gelderland
40 lesuren

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven Recruitment Consultant die aan de slag gaat op onze nieuwe vestiging in Apeldoorn. Als Recruitment Consultant werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je komt te werken in een schaarse markt. Het wordt dus jouw uitdaging om deze kandidaten te vinden, enthousiast te maken over het onderwijs en aan je te binden. Jij gaat het onderwijsnetwerk van Adhocdocent verder uitbouwen in het oosten van Nederland!

21 maart, 2019

Vacature Surveillant – Utrecht

Vervuld

Wil jij een eerste stap zetten richting het onderwijs? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar personen die beschikbaar zijn om tussen maandag 1 april en maandag 8 april te surveilleren op een middelbare school in Utrecht.

20 maart, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Heb jij een passie voor jongeren? Vind je het leuk om voor een klas vol jongeren te staat? Dan kan jij misschien wel als leswaarnemer aan de slag op een school in Zuid-Holland. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

20 maart, 2019

Vacature Medewerker Officemanagement – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een stichting die zich inzet voor (kans)arme in ontwikkelingslanden zijn wij per direct op zoek naar een medewerker officemanagement. In circa 20 ontwikkelingslanden werkt deze stichting met verschillende lokale partners vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering naar een menswaardig bestaan voor iedereen. Als medewerker officemanagement zoeken zij een snelle, ervaren en stressbestendige duizendpoot.

20 maart, 2019

Vacature Leswaarnemer – Gelderland

Vervuld

Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat een middelbare school in Gelderland nodig heeft. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

20 maart, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Vervuld

Machten, formules, grafieken. De cos, de sin of toch de tan. Deze begrippen zijn voor jou meer dan bekend en vrij makkelijk te vertalen in jip-en-janneketaal. Of ben jij een meester in het uitleggen van de Stelling van Pythagoras? Kan jij jezelf in bovenstaande omschrijving vinden? Dan zijn we op zoek naar jou!

20 maart, 2019

Vacature Docent Engels (VSO) – Utrecht

Vervuld

Ben jij een echte pedagoog? Heb jij een hart voor jongeren en voel jij direct aan hoe jij hen het beste kunt ondersteunen? Sta jij stevig in je schoenen en ben je niet bang om een confrontatie aan te gaan? Voor een Cluster-4 groep binnen het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) zoeken wij een docent die deze leerlingen voorziet van persoonlijke begeleiding en aandacht. Ga jij de uitdaging aan?

15 maart, 2019

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Wist jij dat je maag niet knort als je honger hebt, maar dat je dunne darm zichzelf dan ‘schoonveegt’? Lijkt het jou een uitdaging om de leerlingen van het vmbo uit te leggen hoe dit werkt? In verband met een zwangerschapsverlof heeft deze school vanaf april 2019 een gemotiveerde docent Biologie nodig!

15 maart, 2019

Vacature Docent AVO-vakken (VSO) – Utrecht

Vervuld

Ben jij een echte pedagoog? Heb jij een hart voor jongeren en voel jij direct aan hoe jij hen het beste kunt ondersteunen? Sta jij stevig in je schoenen en ben je niet bang om een confrontatie aan te gaan? Voor een Cluster-4 groep binnen het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) zoeken wij een docent die deze leerlingen voorziet van persoonlijke begeleiding en aandacht. Ga jij de uitdaging aan?

15 maart, 2019

Vacature Docent Nederlands (VSO) – Utrecht

Vervuld

Ben jij een echte pedagoog? Heb jij een hart voor jongeren en voel jij direct aan hoe jij hen het beste kunt ondersteunen? Sta jij stevig in je schoenen en ben je niet bang om een confrontatie aan te gaan? Voor een Cluster-4 groep binnen het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) zoeken wij een docent die deze leerlingen voorziet van persoonlijke begeleiding en aandacht. Ga jij de uitdaging aan?

15 maart, 2019

Vacature Docent AVO-vakken (VSO) – Utrecht

Vervuld

Ben jij een echte pedagoog? Heb jij een hart voor jongeren en voel jij direct aan hoe jij hen het beste kunt ondersteunen? Sta jij stevig in je schoenen en ben je niet bang om een confrontatie aan te gaan? Voor een Cluster-4 groep binnen het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) zoeken wij een docent die deze leerlingen voorziet van persoonlijke begeleiding en aandacht. Ga jij de uitdaging aan?

15 maart, 2019

Vacature Surveillanten – Utrecht

Vervuld

Hey jij daar! Ben jij beschikbaar op woensdag 3 april 2019? We zijn op zoek naar surveillanten voor een grote toetsafname onder studenten in de stad Utrecht. Lees gauw verder!

15 maart, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Vervuld

Ga jij leerlingen alles leren over het klimaat, de verschillende culturen en het weer? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Natuurkunde. Lees gauw verder!

14 maart, 2019

Vacature Leerkracht SO onderbouw – Zuid-Holland

Vervuld

Kinderen helpen ontwikkelen op hun eigen tempo en manier, sociale vaardigheden aanleren en een veilig gevoel geven. Is dit iets wat jij wilt bereiken als leerkracht? Lees dan snel verder!

14 maart, 2019