Vacature Online Marketeer – Rotterdam

Zuid-Holland

Ben jij de nieuwe marketeer van Adhocdocent? Data ligt ten grondslag aan al jouw ideeën. Met jouw creativiteit gebruik je data om de optimale marketingstrategie te bepalen waarmee wij nieuw talent binnenhalen en onze huidige docenten aan de best passende baan kunnen helpen.

20 april, 2018

Vacature Docent Duits – Gelderland

Gelderland
15 lesuren

Heb jij vanaf de meivakantie nog tijd over om les te geven op een goed georganiseerde school? Wij zoeken een docent Duits voor 15 lesuren per week. Lees gauw verder!

19 april, 2018

Stage Werving & Selectie – Rotterdam

Zuid-Holland

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

16 april, 2018

Vacature Leerkracht SBO Groep 7 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Heb jij oog voor de individuele leerling en wil je hen de juiste begeleiding geven? Ga dan de laatste weken van het schooljaar aan de slag in het speciaal onderwijs! Voor een school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 7 voor 2 dagen per week. Lees gauw verder!

13 april, 2018

Vacature Recruitment Consultant – Utrecht

Utrecht

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven fulltime recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Utrecht. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent.

13 april, 2018

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een passie voor het vak Biologie en affiniteit met zorgleerlingen? Een goed georganiseerde school in Zuid-Holland kan jouw hulp goed gebruiken! Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie.

12 april, 2018

Vacature Leerkracht Groep 8 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Ben jij in staat om de leerlingen van groep 8 de tijd van hun leven te geven tijdens hun laatste jaar op de basisschool? Ga dan aan de slag op een goed georganiseerde basisschool in de provincie Zuid-Holland! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht!

11 april, 2018

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat een middelbare school in Rotterdam nodig heeft. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

11 april, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor een middelbare school in Zuid-Holland. Ben je beschikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag? Dit is jouw kans om aan de slag te gaan als docent!

11 april, 2018

Vacature Leerkracht Groep 6 – Utrecht

Vervuld

Ben jij een echte pedagoog en ga jij de uitdaging aan om tot het einde van het schooljaar les te geven aan een dynamische groep leerlingen? Wij zijn per direct op zoek naar leerkracht voor groep 6. Reageer snel!

10 april, 2018

Vacature Surveillanten – Zuid-Holland

Vervuld

Ga jij deze school in de provincie Zuid-Holland helpen tijdens de examenperiodes? We zijn op zoek naar meerdere surveillanten! Dit is je kans om ervaring op te doen in het onderwijs!

10 april, 2018

Vacature Docent Sport en Recreatie – Noord-Brabant

Vervuld

Sportliefhebbers opgelet! Ben jij een bevoegd docent LO en heb jij vanaf mei tijd over om aan de slag te gaan als Docent Sport & Recreatie? Dit is dé vacature voor jou!

10 april, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Ben jij een docent Nederlands met veel ervaring in het lesgeven aan vwo-klassen? Of ben jij in de afrondende fase van de opleiding tot eerstegraads docent Nederlands? Lees gauw verder!

10 april, 2018

Vacature Recruitment Consultant – Rotterdam

Zuid-Holland

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven fulltime recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent.

6 april, 2018

Vacature Docent Economie – Gelderland

Vervuld

Ben jij altijd op de hoogte van alle economische ontwikkelingen? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis over te dragen aan gemotiveerde leerlingen? Wij zoeken per direct een docent Economie!

6 april, 2018

Vacature Leerkracht Groep 3 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Krijg jij energie van jonge kinderen en weet jij als geen ander hoe je hun leerproces het beste kunt stimuleren? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 3. Ga jij deze uitdaging aan?

6 april, 2018

Vacature Docent Verpleegkunde – Noord-Brabant

Noord-Brabant
16 lesuren

Het is belangrijk dat er goed onderwijs wordt gegeven aan onze toekomstige verpleegkundigen. Heb jij hart voor de zorg en ervaring als verpleegkundige? Dan is dit je kans om al jouw praktijkervaring te delen met studenten!

5 april, 2018

Vacature Leerkracht Groep 4 – Gelderland

Gelderland
24 lesuren

Ben jij een gedreven leerkracht en nog op zoek naar een nieuwe baan? Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 4. Je komt terecht in een betrokken team dat jou als nieuwkomer graag op weg helpt!

4 april, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7 – Noord-Holland

Vervuld

Voor een leuke school in Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 7. Ga jij de laatste maanden van dit schooljaar onvergetelijk maken voor deze leerlingen? Reageer dan snel!

4 april, 2018

Vacature Leerkracht Groep 1/2 – Noord-Holland

Noord-Holland
16 lesuren

Ben jij een enthousiaste leerkracht die past binnen een school met vernieuwend onderwijs? Voor een basisschool in de provincie Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor de kleutergroep.

4 april, 2018

Vacature Docent Maatschappelijke Zorg – Noord-Brabant

Vervuld

Word jij enthousiast van vakken gericht op anatomie of de ouder wordende mens en heb jij een passie voor jongeren? Dit is jouw kans om bij te dragen aan de kwaliteit van de zorg in Nederland! Wij zijn op zoek naar een docent Maatschappelijke Zorg.

4 april, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Ga jij de uitdaging aan om vmbo-leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Wiskunde? Weet jij hen te stimuleren met aansprekende lessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees gauw verder!

3 april, 2018

Vacature Docent Wiskunde en Rekenen – Utrecht

Utrecht
11 lesuren

Is Wiskunde volgens jou niet alleen het aanleren van trucjes? Jij weet als docent dat het natuurlijk gaat over het leren van vaardigheden en het ontwikkelen van wiskundig inzicht. Ben jij beschikbaar voor het nieuwe schooljaar en kun jij de stof praktisch en begrijpelijk maken voor de leerlingen van het vmbo?

30 maart, 2018

Vacature Docent Passend Onderwijs – Utrecht

Utrecht
20 lesuren

Heb jij een hart voor zorgleerlingen en wil je een grote rol spelen in hun ontwikkeling? Ga dan nu aan de slag op deze school in de provincie Utrecht! Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een gemotiveerde docent voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen!

30 maart, 2018

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
6 lesuren

Werk jij graag met jongeren en beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal? Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent Engels! Ga jij de school versterken?

30 maart, 2018

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Leer jij de leerlingen hoe je een elektrische schakeling maakt? Of kan jij hen uitleggen hoe je een oscilloscoop aansluit? Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent Natuurkunde voor 20 lesuren per week!

30 maart, 2018

Vacature Docent Duits – Utrecht

Utrecht
19 lesuren

Wist jij dat Duits de nummer 1 moedertaal is in Europa? Het daarom belangrijk dat de leerlingen van het vmbo de taal goed leren. Vind jij het leuk om samen met de leerlingen aan de slag te gaan voor het vak Duits? Reageer dan snel!

30 maart, 2018

Vacature Docent NaSk – Utrecht

Utrecht
13 lesuren

Ben jij in staat om leerlingen enthousiast te maken over de werking van elektriciteit, licht, energie en krachten? Ga dan in het nieuwe schooljaar aan de slag als docent NaSk. Reageer snel!

30 maart, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Word jij enthousiast van wiskundige vergelijkingen, formules en inhoudsmaten? Ben jij daarnaast in staat om in de brede onderbouw leerlingen te motiveren enthousiasmeren voor het vak Wiskunde? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Wiskunde!

30 maart, 2018

Vacature Docent Biologie – Utrecht

Utrecht
13 lesuren

“Dieren bewegen op verschillende manieren, ze lopen, vliegen, zwemmen of kruipen. Maar beste jongelui, planten bewegen ook.” Hoor jij jezelf praten?

29 maart, 2018

Vacature Docent Laboratoriumtechniek – Noord-Brabant

Vervuld

Altijd al willen werken als docent Laboratoriumtechniek? Dit is je kans! Ga vanaf half april al aan de slag op een mbo in de provincie Noord-Brabant.

29 maart, 2018

Vacature Docent Product & Dienstverlening – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Heb jij interesse om leerlingen van het vmbo te leren hoe zij een activiteit organiseren voor een klant en hoe zij een product of dienst kunnen presenteren en promoten?

29 maart, 2018

Vacature Docent Engels – Gelderland

Vervuld

Ben jij (bijna) eerstegraads bevoegd voor het vak Engels en per direct beschikbaar op de dinsdag en de donderdag? Laat het ons dan weten, want wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde docent voor examenklassen!

29 maart, 2018

Vacature Docent LWOO – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Wij zijn op zoek naar een docent LWOO voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen. Ben jij in staat om leerlingen structuur te bieden in een veilige omgeving en houd jij rekening met de verschillende leerstijlen van de leerlingen? Ga dan de uitdaging aan en reageer snel!

29 maart, 2018

Vacature Docent Engels – Gelderland

Gelderland
6 lesuren

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Engels voor 6 lesuren per week. Ben jij tweedegraads bevoegd voor Engels of in de afrondende fase van je opleiding? Reageer dan snel!

29 maart, 2018

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Ben jij een docent Economie met veel ervaring en per direct beschikbaar voor 20 lesuren per week? We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

29 maart, 2018

Vacature Docent AVO Vakken – Utrecht

Utrecht
26 lesuren

Wij zijn op zoek naar een docent AVO vakken voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen. Ben jij in staat om leerlingen structuur te bieden in een veilige omgeving en houd jij rekening met de verschillende leerstijlen van de leerlingen? Ga dan de uitdaging aan en reageer snel!

28 maart, 2018

Vacature Docent Duits – Gelderland

Gelderland
11 lesuren

LET OP! Een goed georganiseerde school in de provincie Gelderland is op zoek naar jou! Ben jij per direct beschikbaar op de dinsdag en donderdag en heb jij tijd over om het vak Duits te verzorgen? Reageer dan snel!

28 maart, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Woon jij in de omgeving van Zuid-Holland en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Wij zijn op zoek naar een docent Wiskunde voor 11 lesuren per week! Is dit wat voor jou?

27 maart, 2018

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Vervuld

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

26 maart, 2018

Stage Marketing / Communicatie – Rotterdam

Zuid-Holland

Per september zijn we op zoek naar een stagiair(e) met creatieve ideeën die van aanpakken weet. We willen je een aantal maanden lang meenemen in onze werkprocessen. Studeer jij Marketing, Communicatie of een gerelateerde studie? En woon je in omgeving Rotterdam? Lees dan snel verder!

26 maart, 2018

Stage Werving & Selectie – Utrecht

Vervuld

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf het nieuwe schooljaar? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

23 maart, 2018

Vacature Docent Biologie – Utrecht

Utrecht
8 lesuren

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie voor 8 lesuren per week! Heb jij naast je studie of baan nog tijd over om aan de slag te gaan op deze school? Reageer dan snel!

23 maart, 2018

Vacature Invalleerkracht Groep 1/2 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Voor een basisschool in de provincie Zuid-Holland zijn we op zoek naar een leerkracht die 3 dagen kan invallen. Heb jij een hart voor kleuters en heb jij tijd over? We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

23 maart, 2018

Vacature Docent Economie – Gelderland

Gelderland
8 lesuren

Wij zijn per direct op zoek naar een docent Economie voor een middelbare school in de provincie Gelderland. Ben jij op zoek naar een baan tot het einde van het schooljaar? Lees gauw verder!

22 maart, 2018

Vacature Docent Frans – Utrecht

Vervuld

Ga jij de leerlingen hun eerste woordjes Frans leren? Ben jij in staat om de leerlingen zo veel mogelijk mee te geven over de Franse taal? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Frans. Lees gauw verder!

14 maart, 2018

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Bij het Praktijkonderwijs staat de individuele behoefte van elke leerling voorop, waardoor de lessen aangepast worden aan de individuele leerlingen in plaats van aan het algemeen lesprogramma. Wil jij van betekenis zijn voor deze leerlingen en hen vooruit helpen?

14 maart, 2018

Vacature Docent Economie – Utrecht

Utrecht
18 lesuren

Ben jij in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Economie en ben je vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Wil je er alles aan doen om het beste uit de leerlingen te halen? Wij zoeken jou!

14 maart, 2018

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Vervuld

Houd je van sport en spel? Heb je passie voor studenten van het mbo en ben je nog een aantal uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

13 maart, 2018

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Vervuld

Ben jij enthousiast, in staat om leerlingen te motiveren en een echte pedagoog? Beschik je daarnaast over een onderwijsbevoegdheid? Dan is dit je kans om leerlingen te begeleiden naar een kansrijke plaats in de maatschappij!

13 maart, 2018