Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Overijssel
18 lesuren

Een docent Nederlands leert de leerlingen goed lezen, schrijven, spreken en luisteren. Ben jij gek op de Nederlandse taal en wil jij je enthousiasme graag delen? Wij hebben de vacature die jij zoekt! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 15-21 lesuren per week.

24 mei, 2017

Vacature Adhocdocent – Vestigingsmanager

Utrecht
40 lesuren

Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een pionier die de markt in deze omgeving verder verovert en bedient. Naast strategisch inzicht beschik je ook over een echte aanpakkersmentaliteit.

23 mei, 2017

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3.5 lesuren

Kan jij niet wachten om mbo-leerlingen meer te vertellen over de Duitse taal en cultuur? Dit is je kans! Voor een mbo-school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Duits voor circa 3,5 uur per week.

23 mei, 2017

Vacature Docent Rekenen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3.5 lesuren

Bussommen, erbijsommen, erafsommen, cijferen, breuken, delen. Word jij enthousiast van deze termen? En krijg jij positieve energie van jongeren? Wij zoeken jou! Voor een mbo-school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent rekenen voor de studenten van leerjaar 2.

23 mei, 2017

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
18 lesuren

Waarom is de lucht blauw? En waarom zijn er eigenlijk geen snorkels met een twee meter lange buis eraan? Natuurkunde is niet alleen een schoolvak, maar ook een manier van kijken! Ga jij jouw leerlingen stimuleren om de wereld om zich heen met andere ogen te bekijken?

23 mei, 2017

Vacature Docent Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Met Scheikunde begrijp je hoe medicijnen werken, hoe je benzine maakt, hoe verschillende processen in het lichaam verlopen en waarom het water waarin je bietjes kookt rood kleurt. Ga jij dit en nog veel meer op een boeiende wijze uitleggen aan de leerlingen?

23 mei, 2017

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3.5 lesuren

Krijg jij energie van lesgeven en weet jij alles van de Engelse taal? Bekijk dan snel deze vacature! Voor een mbo-school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Engels voor circa 3,5 uur per week.

23 mei, 2017

Vacature Docent Tekenen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Voor een aantal vmbo klassen zijn wij op zoek naar een docent met artistiek talent! Ga jij een rol spelen in de creativiteitsontwikkeling van deze leerlingen? Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Tekenen voor 10-13 lesuren vanaf de zomervakantie.

23 mei, 2017

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3.5 lesuren

Sta jij als docent Nederlands open voor een nieuw avontuur? Solliciteer dan snel op deze vacature! Voor een mbo in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor circa 3,5 uur per week.

23 mei, 2017

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Ben jij docent Nederlands? Heb jij komend schooljaar uren over? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 8-10 lesuren per week.

23 mei, 2017

Vacature Adhocdocent – Recruiter

Utrecht
40 lesuren

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij voor het nieuwe schooljaar een gedreven fulltime Recruiter die aan de slag gaat op ons kantoor in Utrecht. Als Recruiter bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent.

22 mei, 2017

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Staat de Engelse taal jou op het lijf geschreven, maar kijk jij als docent verder dan alleen het vak dat je geeft? Ben jij in staat een persoonlijke relatie met de leerlingen te creëren? Wij zijn op zoek naar docent engels voor 7-10 lesuren per week!

19 mei, 2017

Vacature Docent Economie & Ondernemen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Weet jij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een bedrijf? Ben jij in staat de leerlingen van het vmbo kennis bij te brengen op het gebied van het verhandelen en verkopen van producten en diensten? Wij zijn op zoek naar jou!

18 mei, 2017

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Je kunt er niet omheen. Dagelijks komen talloze nieuwsberichten voorbij die gaan over de economie. Ben jij in staat de leerlingen van het voortgezet onderwijs door een economische bril te laten kijken? Wij zoeken jou!

18 mei, 2017

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
23 lesuren

De Engelse taal is vanaf de 20e eeuw de invloedrijkste taal ter wereld. Goede docenten zijn dus onmisbaar! Ben jij de docent Engels die wij zoeken? Lees dan nu snel verder!

18 mei, 2017

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Elektriciteit, licht, warmte en kracht uitdrukken in natuurkundige formules en berekeningen. Heb jij hier affiniteit mee? En heb je daarnaast ook een passie voor jongeren? Dit is je kans!

17 mei, 2017

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Ben jij klaar voor de uitdaging om als eerstegraads docent Duits aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

16 mei, 2017

Vacature Technisch Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
28 lesuren

Beschik jij over technische kennis en inzicht en weet jij dit op een heldere manier uit te leggen aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een technisch onderwijsassistent voor 0.6 – 0.8 fte.

16 mei, 2017

Vacature Docent Logistiek – Noord-Brabant

Noord-Brabant
17 lesuren

Ben jij een allround docent met een economische achtergrond en de nodige onderwijservaring? Dan is deze leuke vacature echt iets voor jou!

11 mei, 2017

Vacature Medewerker Leerlingadministratie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Ben jij per direct 3 dagen per week beschikbaar en heb jij ervaring met Magister? Op een school in Zuid-Holland is er dringend behoefte aan een medewerker leerlingadministratie.

10 mei, 2017

Vacature Bijlesdocent Frans – Zuid Holland

Zuid-Holland
3 lesuren

Voor een middelbare school in Zuid-Holland zoeken wij een bijlesdocent voor het vak Frans voor de dinsdagmiddag. Ben jij een student op leraar in opleiding met voldoende kennis op zak om havo/vwo leerlingen te ondersteunen? Wij zoeken jou!

10 mei, 2017

Vacature Leerkracht Groep 8 – Noord-Holland

Noord-Holland
26 lesuren

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij de laatste weken van het schooljaar een band opbouwen met leerlingen van groep 8? Reageer dan direct op onderstaande vacature! Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 8 voor 5 dagen per week.

5 mei, 2017

HBO/WO Stage: PR & Communicatie – Rotterdam

Zuid-Holland

Per september zijn we op zoek naar een stagiair(e) met creatieve ideeën die van aanpakken weet. We willen je 5 maanden lang meenemen in onze werkprocessen.

3 mei, 2017

Vacature Invalleerkracht Groep 8 – Noord-Holland

Noord-Holland

Kan jij gemakkelijk een band opbouwen met leerlingen van groep 8 en ben jij de komende weken beschikbaar als invalleerkracht? Lees dan snel verder! Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij op zoek naar een invalleerkracht voor groep 8 voor een aantal dagen.

3 mei, 2017

Vacature Docent Duits – Gelderland

Gelderland
13 lesuren

Ben jij een kundig docent Duits met passie voor je vak? Dan ben jij de docent die wij zoeken! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Duits voor ongeveer 13 lesuren per week.

3 mei, 2017

Vacature Docent Duits – Overijssel

Overijssel
26 lesuren

Duits is een interessante en stoere taal. Door een stijgende economie is Duitsland erin geslaagd om één van Europa’s meest onderwezen talen te worden. Vandaar dat goede docenten Duits van groot belang zijn! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een fulltime docent Duits voor het nieuwe schooljaar.

26 april, 2017

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Utrecht
12 lesuren

Weet jij de Nederlandse taal levendig te maken voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Utrecht zoeken wij een docent Nederlands voor de leerlingen van de 4e klas van de havo. Het betreft 12 lesuren per week.

26 april, 2017

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Weet jij van aanpakken en kan jij de wiskundige formules op een verhelderende manier uitleggen aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs? Voor een onderwijsinstelling in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent wiskunde voor 12 lesuren per week. Deze lessen worden gegeven aan klas 2 en 3 van het vmbo.

25 april, 2017

Vacature Leerkracht Groep 5/6 – Noord-Holland

Vervuld

Ben jij de laatste weken van het schooljaar nog beschikbaar voor een leuke uitdaging? Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij vanaf 1 mei op zoek naar een leerkracht voor een combinatiegroep 5/6. Je kunt je volledig richten op het lesgeven, de overige werkzaamheden die als juf of meerster van je verwacht worden gaan collega’s voor je oppakken.

24 april, 2017

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een mbo-onderwijsinstelling zoeken wij vanaf 1 mei 2017 een bevlogen en zelfstandige docent Engels. Ben jij op maandag van 08.45 – 12.00 uur beschikbaar om aan de slag te gaan met deze studenten? Het gaat om 9 bijeenkomsten.

21 april, 2017

Vacature Docent Logistiek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
26 lesuren

Ben jij in staat jouw kennis voor intern transport en veiligheid aan anderen over te dragen en wil je daarnaast een actieve rol spelen bij de ontwikkeling van maatwerkopleidingen? Lees dan snel verder! Voor een particuliere onderwijsinstelling in de provincie Zuid-Holland zoeken wij per direct naar een fulltime docent intern transport en veiligheid.

21 april, 2017

Vacature Bijlesdocent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een aantal huiswerkbegeleiders/bijlesdocenten voor het van wiskunde voor de dinsdagmiddag. Ben jij een student met voldoende kennis op zak om havo/vwo leerlingen te ondersteunen? Of volg je een lerarenopleiding en zoek je een uitdagende baan in de onderwijssector? Wij zoeken jou!

19 april, 2017

Vacature Docent Engels – Utrecht

Vervuld

De Engelse taal is vanaf de de 20e eeuw de invloedrijkste taal ter wereld. Het is daarom van groot belang dat deze taal goed aangeleerd wordt. Ben jij de docent Engels die wij zoeken en hieraan wil bijdragen? Lees dan snel verder!

19 april, 2017

Vacatures Lenteschool – Rotterdam

Vervuld

Spring is in the air, daarom is het weer tijd voor een lenteschool! Voor een middelbare school in Rotterdam zijn wij op zoek naar docenten die leerlingen van de onderbouw havo/vwo traint, zodat ze alsnog over kunnen gaan naar het volgende schooljaar.

14 april, 2017

HBO/WO Stage: HRM, PR & Communicatie – Utrecht

Utrecht

Laten we maar met de deur in huis vallen, je moet kunnen samenwerken binnen een vrouwenteam, maar liefst 10 vrouwen… en 1 man! Per september zijn we op zoek naar een stagiair(e) met creatieve ideeën die van aanpakken weet.

12 april, 2017

Vacature Docent Commercieel/Retail – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van ontwikkelingen binnen de commercie en retail en kan jij niet wachten om de studenten van het mbo hier meer over te vertellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een mbo-school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een docent commercieel/retail voor 2 à 3 dagen per week.

12 april, 2017

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Vervuld

Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school.

11 april, 2017

Vacature Docent Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Weet jij de leerlingen van het middelbaar onderwijs te enthousiasmeren over het vak scheikunde? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent scheikunde (NASK 2) voor de leerlingen van het vmbo, de havo en het vwo. Je geeft theorielessen, maar laat deze stof leven door daarnaast ook praktijklessen te geven.

11 april, 2017

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Het vak natuurkunde is onmisbaar, onze hele omgeving zit tenslotte vol met natuurkundige verschijnselen. Ben jij een docent die passie heeft voor het vak natuurkunde? En kun je leerlingen duidelijk uitleggen welke stappen er nodig zijn om een vraagstuk op te lossen? Lees dan snel verder!

11 april, 2017

Vacature Leerkracht Groep 7 – Noord-Holland

Vervuld

Groep 7 wordt wel gezien als het belangrijkste jaar van de basisschool. De moeilijkste stof van rekenen en taal wordt behandeld. Met deze bagage gaan de leerlingen naar groep 8 waar een groot deel wordt herhaald en iets verder uitgediept. Ga jij de laatste weken van het schooljaar de leerlingen voorbereiden op de overgang naar groep 8?

10 april, 2017

Vacature Docent Mens en Maatschappij

Vervuld

Ben jij gepassioneerd over het vak mens en maatschappij en daarnaast ook een opvoeder, coach en een luisterend oor? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent mens en maatschappij voor 10-19 lesuren per week.

5 april, 2017

Vacature Docent Techniek – Zuid-Holland

Vervuld

Weet jij je kennis van het vak techniek levendig te maken bij leerlingen van het middelbaar onderwijs? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent techniek voor 8 lesuren per week.

3 april, 2017

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Ben jij een echte Francofiel? En kun jij anderen enthousiast maken voor de Franse taal? Grijp dan deze kans om 14 lesuren per week les te geven!

3 april, 2017

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Een dynamische school in de provincie Zuid-Holland is per direct op zoek naar docent wiskunde. Wil jij voor 13 lesuren per week aan de slag?

31 maart, 2017

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een docent Engels die stevig in zijn schoenen staat? Ben jij in staat leerlingen te enthousiasmeren voor jou vak? Dan ben jij degene die we zoeken.

31 maart, 2017

Vacature Intern Begeleider – Noord-Brabant

Vervuld

Ben jij de ervaren Intern Begeleider (IB’er) die snel de spil kan zijn in de ondersteuningsstructuur van een basisschool? Voor een basisschool in de provincie Noord-Brabant zijn wij per direct op zoek naar een ervaren IB’er die oog heeft voor de individuele leerling en snel een band op kan bouwen.

28 maart, 2017

Vacature Docent Duits – Overijssel

Overijssel
8 lesuren

Bis, durch, für, gegen, ohne, um. Ga jij zorgen dat de leerlingen dit rijtje kunnen dromen? Wij zoeken een docent Duits die wekelijks 6 tot 10 lesuren wil doceren aan een aantal vmbo-t en havo klassen.

28 maart, 2017

Vacature Docent Engels – Utrecht

Vervuld

Ben jij een betrokken docent en heb je kennis van de Engelse taal? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Engels voor enkele lesuren per week. De lessen worden gegeven aan de onder- en bovenbouwleerlingen van het vmbo-tl.

28 maart, 2017

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Vervuld

Weet jij als geen ander hoe je wiskundige vraagstukken uitlegt aan de leerlingen van het vmbo? Wij hebben een baan voor jou! Voor een school in de provincie Utrecht zoeken wij een docent wiskunde voor 16-18 uur per week. De lessen worden gegeven aan klas 2 en 3 van het vmbo.

28 maart, 2017

Vacature Leerkracht Groep 8 – Noord-Holland

Vervuld

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij de laatste weken van het schooljaar een band opbouwen met leerlingen van groep 8? Reageer dan direct op onderstaande vacature! Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 8 voor 5 dagen per week.

24 maart, 2017