Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland 16 februari 2017 - Ben jij een gepassioneerde juf of meester en vind jij het een leuke uitdaging om aan de slag te gaan in groep 5? Zoek dan niet verder! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een fulltime leerkracht voor groep 5.
Vacature Leerkracht Groep 3 – Noord-Holland 15 februari 2017 - Ben jij gek op jonge kinderen en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 3 voor de hele donderdag en de vrijdagochtend.
Vacature Docent Duits – Zeeland 13 februari 2017 - Zal jij nooit het Duitse zinnetje ‘Da fällt nicht viel zu lachen’ gebruiken tijdens het lesgeven? Dan is dit de juiste vacature voor jou! Kom jij werken aan het Duits van mbo-studenten? Lees dan snel verder!
Vacature Docent Elektrotechniek – Gelderland 10 februari 2017 - Ligt jouw interesse bij elektrotechniek en lijkt het je een mooie uitdaging de leerlingen in jouw enthousiasme mee te nemen? Dan is dit de baan voor jou! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een fulltime docent elektrotechniek (Produceren, Installeren en Energie) voor de leerlingen van het vmbo.
Vacature Docent Engels – Zuid-Holland 10 februari 2017 - Weet jij als geen ander de jongeren te enthousiasmeren over de engelse taal en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij per direct naar een zelfverzekerde docent Engels voor 10 tot 12 uur voor leerlingen van de onderbouw vmbo-bk.
Vacature Docent Frans – Gelderland 10 februari 2017 - Studeer jij Franse Taal & Cultuur, heb je een educatieve minor gevolgd of ben je bezig met je lerarenopleiding? Wij zoeken een docent die per direct aan de slag wil met de leerlingen voor 4 tot 6 lesuren per week.
Vacature Docent LWOO – Zuid-Holland 10 februari 2017 - Ben jij een teamspeler en vind jij het een leuke uitdaging om leerlingen les te geven en te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een mentor voor een lwoo-brugklas die daarnaast les kan geven in Nederlands, wiskunde en biologie.
Vacature Invalleerkracht – Gelderland 10 februari 2017 - Sta jij stevig in je schoenen en heb je het klassenmanagement goed onder de knie? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een zelfverzekerde invaldocent die verschillende vakken kan geven.
Vacature Docent Rekenen – Gelderland 10 februari 2017 - Ben jij een rekenwonder en weet jij precies hoe jij dit vak aan de leerlingen uit kan leggen? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een fulltime rekendocent voor de onderbouw en bovenbouw van het vmbo.
Vacature Docent Frans – Utrecht 8 februari 2017 - Frankrijk is de populairste buitenlandse vakantiebestemming bij Nederlanders. Voor veel van jouw leerlingen is kennis van het frans dus erg nuttig! Ga jij hen motiveren voor het vak? Voor een middelbare school in de provincie Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een docent Frans voor 10 lesuren per week.
Vacature Docent Elektrotechniek – Gelderland 8 februari 2017 - Digitale elektronica, technische automatisering, elektrische energietechniek… Zijn dit begrippen waar jij enthousiast over bent? En ben je bevoegd docent Elektrotechniek?
Vacature Docent Economie – Gelderland 7 februari 2017 - Economie is overal! Als je de krant leest of het journaal kijkt kom je altijd in aanraking met economisch nieuws. Ga jij leerlingen door een economische bril laten kijken en hen motiveren voor het vak?
Vacature Bijlesdocent Aardrijkskunde – Zuid-Holland 3 februari 2017 - Ben jij altijd al goed geweest in aardrijkskunde en heb jij per week een paar uur over om leerlingen van het middelbaar onderwijs hierbij te ondersteunen? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij naar een bijlesdocent aardrijkskunde voor de dinsdag van 14:30 – 17:30 uur aan havo en vwo klassen.
Vacature Bijlesdocent Klassieke talen – Zuid-Holland 3 februari 2017 - Ben jij altijd al goed geweest in de klassieke talen en heb jij per week een paar uur over om leerlingen van het middelbaar onderwijs hierbij te ondersteunen? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een bijlesdocent voor de klassieke talen voor de dinsdag van 14:30 – 17:30 aan havo en vwo klassen.
Vacature Docent LWOO – Gelderland 2 februari 2017 - Ben jij de docent die het beste uit de leerlingen kan halen en hierin maatwerk kan leveren? Richt jij je eerst op relatie en daarna op prestatie? Lees dan snel verder! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent voor 30 uur in de week voor vmbo-b.
Vacature Docent Engels – Overijssel 2 februari 2017 - Zou jij het liefst altijd Engels willen spreken en kan jij de jongeren betrekken in jouw enthousiasme? Dan is dit de juiste baan voor jou! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent Engels voor de onderbouw van de havo voor circa 13 lesuren per week.
Vacature Docent Engels – Gelderland 2 februari 2017 - Heb jij een passie voor jongeren en wil je daarnaast jouw talent voor de Engelse taal benutten? Dan zoeken wij jou! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent voor de bovenbouw van het vmbo voor circa 26 lesuren.
Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Noord-Holland 1 februari 2017 - Heb jij affiniteit met het oudere kind en zie jij uitdaging in combinatiegroepen? Voor een basisschool in de provincie Noord-Holland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor de combinatiegroep 7 en 8. Het betreft een vacature in verband met ziekte, per direct tot de zomervakantie.
Vacature Docent Nederlands – Utrecht 1 februari 2017 - Heb jij affiniteit met de Nederlandse taal en weet jij de leerlingen hierover te enthousiasmeren? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een Nederlands docent voor 18 uur in de onderbouw en bovenbouw van het vmbo. Hier horen geen examenklassen bij.
Vacature Docent Engels – Zuid-Holland 26 januari 2017 - Pad kid poured curd pulled cold. Kun jij deze zin zonder problemen enkele malen achter elkaar zeggen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Engels!
Vacature Docent Nederlands – Utrecht 26 januari 2017 - Ben jij docent Nederlands of studeer je hiervoor? En ben je op zoek naar een leuke ervaring op het mbo?
Vacature Docent Nask – Utrecht 24 januari 2017 - Ben jij in staat om leerlingen enthousiast te maken over de werking van elektriciteit, licht, energie en krachten? En sta jij stevig genoeg in je schoenen om de leerlingen de tweede helft van het schooljaar te motiveren?
Vacature Docent Nederlands – Noord-Brabant 24 januari 2017 - Ben jij docent Nederlands, woon je in de regio Oost-Brabant en heb je op donderdagmiddag enkele uren over?
Vacature Docent Biologie – Utrecht 20 januari 2017 - Wist jij dat roodharigen een lagere pijngrens hebben, sneller last hebben van kiespijn en beter tegen pittig voedsel kunnen? En dat ze hun eigen Vitamine-D kunnen genereren? Dan ben jij de Biologie docent die we zoeken.
Vacature Docent Economie – Overijssel 17 januari 2017 - Ben jij een gepassioneerde businessman of businesswoman en wil jij leerlingen voorbereiden op het bedrijfsleven? Een organisatorisch sterke school in de provincie Overijssel is op zoek naar een kritische en gepassioneerde docent Economie.
Vacature Docent Engels – Gelderland 17 januari 2017 - Some of any? Much of many? Wij zoeken een docent Engels voor een school in de provincie Gelderland. Je kunt per direct voor 15 lesuren aan de slag met de leerlingen van het vmbo.
Vacature Docent Duits – Overijssel 13 januari 2017 - Zal jij nooit het Duitse zinnetje ‘Da fällt nicht viel zu lachen’ gebruiken tijdens het lesgeven? Dan is dit de juiste vacature voor jou! Kom jij werken aan het Duits van de vmbo-leerlingen? Lees dan snel verder!
Vacature Docent Frans – Zuid-Holland 11 januari 2017 - Word jij blij van stokbrood, rode wijn, la tour de Eiffel en la Côte d’Azur? En beheers jij ook nog eens de Franse taal? Wij zoeken voor na de voorjaarsvakantie een docent Frans voor een school in de provincie Zuid-Holland.
Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland 11 januari 2017 - Bij een winkel is een trui in prijs verhoogd met 21% tot €54,39. Wat was de oude prijs? Is jouw aandacht getrokken? Weet jij direct hoe je dit goed uitlegt aan een brugklasser? Wij zoeken jou!
Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland 11 januari 2017 - Ga jij uitleg geven over betogende teksten? En zorg je ervoor dat de leerling de hoofdgedachte uit een tekst kan halen? Wij zoeken een docent Nederlands voor een mbo-instelling in de provincie Zuid-Holland.
Vacature Docent Frans – Zuid-Holland 9 januari 2017 - Ben jij een echte Francofiel? En kun jij anderen enthousiast maken voor de Franse taal? Grijp dan deze kans om 14 lesuren per week les te geven! 
Vacature Docent Wiskunde – Utrecht 3 januari 2017 - Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor een middelbare school in de provincie Utrecht een zelfverzekerde docent die aan de slag wil met de bovenbouwleerlingen havo en vwo!
Vacature Invalkracht Cluster 4 – Overijssel 3 januari 2017 - Heb je een hart voor de zorgleerling? Weet je om te gaan met leerlingen die ernstige gedragsstoornissen hebben en/of kampen met psychiatrische problematiek? Wij zoeken docenten en onderwijsassistenten die deel willen uitmaken van de cluster 4 invalpool.
Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland 23 december 2016 - Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school.
Vacature Docent Biologie – Gelderland 21 december 2016 - Ben jij op zoek naar een nieuwe baan vanaf april 2017? Voor een school in provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent biologie. 
Vacature Docent Wiskunde – Gelderland 14 december 2016 - Houd jij ervan om wiskundige formules binnen no-time op te lossen? Ben jij de Archimedes* van de 21e eeuw? En vind je het daarnaast een uitdaging om leerlingen mee te nemen in dit leerproces? Dan ben je op het juiste adres!
Vacature Docent Biologie – Utrecht 2 december 2016 - Zit het lesgeven in jouw DNA? Weet jij alles van mens, milieu, organen en cellen? En kan jij ook nog eens goed overweg met tieners? Dan heb jij de juiste vacature gevonden!
Vacature Docent ICT – Zuid-Holland 1 december 2016 - Heb jij een ICT-achtergrond? Ben je bekend met applicatie-ontwikkeling? Dan is dit een vacature voor jou! Voor een school in omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een docent ICT.
Vacature Docent Nederlands – Flevoland 25 oktober 2016 - Heb jij affiniteit met Nederlands en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Voor een school in de provincie Flevoland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands. In verband met ziekte is de school op zoek naar een docent voor de onderbouw vmbo, havo en vwo.
Vacature Docent Nederlands – Gelderland 17 februari 2016 - Docent Nederlands en op zoek naar een baan vanaf mei 2017? Wij hebben een leuke vacature voor je. Voor een mbo-school in de provincie Gelderland zoeken we een docent Nederlands voor 8-10 lesblokken.
Docent of onderwijstalent? 21 augustus 2015 - Adhocdocent is altijd op zoek naar onderwijstalent. Wij helpen (toekomstige) docenten bij het vinden van een nieuwe uitdaging. We werken met eerste- en tweedegraads bevoegde docenten, maar ook met docenten in opleiding, pabo-studenten, zijinstromers en zzp-talenten.