Adhocdocent deelt graag de leukste banen in het onderwijs met jou! Vacatures in het onderwijs vind je op deze pagina. Adhocdocent heeft veel verschillende vacatures in het onderwijs, omdat wij samenwerken met scholen binnen het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Het zijn uiteenlopende vacatures voor onderwijsinstellingen in heel Nederland. Voor vacatures onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar vacatures in onderwijs? Hieronder tonen we je onze onderwijs vacatures. Vacatures voor onderwijs zijn afwisselend, uitdagend en je bent van betekenis in je directe omgeving.

Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren binnen de vacatures in het onderwijs. Wil jij graag in het onderwijs actief zijn, maar zit er geen geschikte onderwijs vacature bij? Of kun je vanuit het overzicht niet bepalen welke vacatures onderwijs bij jou passen?

Laat dan jouw cv en wensen bij ons achter, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van passende banen in het onderwijs! We delen graag de onderwijs vacatures met je. Zodra er passende vacatures onderwijs voor jou binnen komen, laten we van ons horen! Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures onderwijs binnen. We doen onze uiterste best om vacatures in onderwijs te vinden die aansluiten op jouw wensen, vaardigheden en diploma’s.

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Verf, hout, klei… als docent Beeldende Vorming werk jij graag met diverse materialen én kun jij jouw leerlingen enthousiasmeren. Ben jij docent Beeldende Vorming en nog op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder!

25 juni, 2019

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
36 lesuren

Sta je liever niet voor de klas, maar ben jij wel graag binnen het onderwijs betrokken? Heb jij affiniteit met jongeren en ben jij degene die hen structuur kan bieden? Zoek dan niet verder, maar solliciteer snel!

25 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
6 lesuren

Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Heb jij affiniteit met leerlingen van de havo? Wil jij hen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel, want wij zijn per begin van het nieuwe schooljaar op zoek naar een gedreven docent Engels!

25 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
15 lesuren

Beter als, beter dan.. hoe zat het ook al weer?! Jij hoeft hier natuurlijk niet over na te denken. De Nederlandse taal is voor jou geen enkel probleem en je weet dit ook goed uit te leggen aan anderen. Je bent daarnaast beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week, hebt affiniteit met jongeren en bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Klinkt jou dit als muziek in de horen? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor een middelbare school in Gelderland.

25 juni, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Vind jij het leuk om cijfermatig te werk te gaan? Ga je graag de uitdaging aan met analytische vraagstukken? Wil jij deze passie voor het vak wiskunde delen met jongeren? Wacht dan niet langer, maar solliciteer voor de functie docent Wiskunde!

24 juni, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

24 juni, 2019

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Wist jij dat je maag niet knort als je honger hebt, maar dat je dunne darm zichzelf dan ‘schoonveegt’? Lijkt het jou een uitdaging om de leerlingen van de onderbouw uit te leggen hoe dit werkt? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde docent Biologie!

24 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Iedereen op de school spreekt Nederlands, maar het is ook belangrijk dat de leerlingen de juiste woorden, vervoegingen en uitspraken gebruiken. Niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk. Als docent Nederlands ben jij dan ook degene die de leerlingen van alles over de Nederlandse taal leert. Jij zorgt ervoor je impact maakt om hun loopbaan kunnen vervolgen, nadat zij de middelbare school verlaten!

24 juni, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij je bevoegdheid voor het vak Wiskunde of ben je hiervoor in opleiding en ben jij per direct op zoek naar een baan in het onderwijs? Dit is je kans! Ga aan de slag op een goed georganiseerde school!

24 juni, 2019

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Wil jij van betekenis zijn voor de leerlingen van het Praktijkonderwijs door hen zelfredzaam te maken op het gebied van wonen, werken, vrije tijd en goed burgerschap? Wij zoeken jou! Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn we op zoek naar een docent Praktijkonderwijs voor 25 lesuren per week.

24 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Ben jij gepassioneerd over de Engelse taal, maar nog meer over het werken met jongeren? Wij zijn per het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Engels voor de brede onderbouw. Ga jij de uitdaging aan om de leerlingen alles te leren van de Engelse grammatica en spelling?

24 juni, 2019

Vacature Docent Techniek – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb je affiniteit met onderbouw klassen van het vmbo, de havo en het vwo en ben jij technisch ingesteld? Voor een goed georganiseerde school in Overijssel zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?

24 juni, 2019

Vacature Leerkracht Onderbouw – Utrecht

Utrecht
21 lesuren

Beschik jij over veel liefde, geduld en organisatorisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan is deze groep 1/2 in Utrecht op zoek naar jou!

18 juni, 2019

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Ben jij die betrokken leerkracht die werkt vanuit de visie ‘samen kom je verder’? Krijg jij energie van het begeleiden van leerlingen en het tot bloei zien komen van hun talenten? Dan hebben wij per september 2019 een leuke uitdaging voor jou!

18 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Dan hebben wij per september 2019 een leuke uitdaging voor jou!

14 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Utrecht
16 lesuren

Voor een middelbare school waar talentontwikkeling centraal staat, zijn wij op zoek naar een Docent Nederlands voor 16 lesuren per week. De school staat in de provincie Utrecht en kenmerkt zich met een persoonlijk, open, ambitieus en kleinschalig karakter. Het is dan ook belangrijk dat jij je als docent in deze waarden kunt vinden en goed de balans tussen het mens- en resultaatgerichte karakter kent. ‘Vanuit de relatie prestaties behalen’ is namelijk wat centraal staat binnen het onderwijs op deze school!

14 juni, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij een hart voor de zorg? Ken je deze sector van binnenuit en lijkt het je leuk om jouw kennis over te dragen aan leerlingen? Wij zoeken een docent Zorg & Welzijn.

14 juni, 2019

Vacature Docent Trajectklas – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Gelderland is er een vacature voor het nieuwe schooljaar. Ga jij de per september als docent aan de slag met de leerlingen van de trajectklas?

14 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Al op de basisschool wordt gestart met het onderwijs in de Engelse taal. Deze taal behoort nog steeds tot 1 van de meest gesproken talen in de wereld. Ga jij de uitdaging aan om leerlingen in het voortgezet onderwijs nog meer te leren over deze mooie taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

14 juni, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Ben jij ervan overtuigd dat jij alle leerlingen enthousiast kan maken voor het vak Wiskunde? Ga jij de uitdaging aan om leerlingen te helpen hun weg te vinden met de lesstof? Solliciteer dan snel, want wij zoeken een docent Wiskunde voor 25 lesuren per week!

12 juni, 2019

Vacature Docent Techniek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Heb jij affiniteit met Techniek en ben jij in staat om jouw kennis te delen met leerlingen uit de brede onderbouw? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per september 2019 op zoek naar een docent Techniek. Ga jij deze uitdaging aan en impact maken op deze leerlingen?

12 juni, 2019

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
18 lesuren

Weet jij alles over de Engelse taal en cultuur en wil jij graag jouw kennis delen met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Engels voor de bovenbouw! Lees snel verder!

12 juni, 2019

Vacature Onderwijsassistent Groep 7/8 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Ben jij een onderwijsassistent die uitdaging en verdieping zoekt? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

7 juni, 2019

Vacature Leerkracht Groep 7 – Zuid-Holland

Vervuld

Voor schooljaar 2019/2020 is deze kleine groep 7 op zoek naar een leuke juf of meester! Ben jij beschikbaar voor 3 tot 5 dagen dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

6 juni, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Ben jij enthousiast over natuurkunde en zou jij hier het liefst de hele dag over vertellen? Lees snel verder!

4 juni, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Leer jij de enthousiaste studenten van het mbo alles over het vak Nederlands? Laat jij hen in zien welke meerwaarde het heeft om de Nederlandse taal goed te beheersen? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor 4-8 uur per week.

4 juni, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Ben jij een kundig docent Duits met passie voor je vak? Dan ben jij dé docent die wij zoeken! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Duits voor ongeveer 10 lesuren per week.

4 juni, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Veel Nederlandse gezinnen gaan in de zomer op vakantie naar Frankrijk. Als docent Frans ben jij natuurlijk erg benieuwd of de leerlingen hun ervaringen in het Frans met jou kunnen delen. Voor een middelbare school zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Frans!

3 juni, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Bezit jij de benodigde kennis én een positieve uitstraling om havo en vwo leerlingen te enthousiasmeren over de werking van elektriciteit, licht, energie en krachten?

3 juni, 2019

Vacature Lesassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Wil jij laagdrempelig kennismaken met het onderwijs? Lijkt het jou een uitdaging om voor de klas te staan? Dan hebben wij een zeer geschikte vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan op een middelbare school in Rotterdam. Het gaat om een goed georganiseerde school met een erg goed inwerktraject met goede begeleiding.

29 mei, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Hé jij! Overweeg jij de stap richting het onderwijs te maken, maar zou je eerst wat ervaring op willen doen? Of wil jij graag vaardigheden op doen die je later ook nog kan gebruiken? Adhocdocent kan je hierbij helpen! Wij bieden je de kans aan om op een laagdrempelige manier ervaring op te doen in het onderwijs als leswaarnemer!

29 mei, 2019

Vacature Surveillant Toetsweek – Zuid-Holland

Vervuld

Het schooljaar is bijna voorbij, nog maar één toetsweek te gaan! Ook voor deze toetsweek zijn wij weer op zoek naar studenten die willen helpen met het surveilleren op een middelbare school in omgeving Rotterdam.

29 mei, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Voel jij je als een vis in het water bij het omzetten van natuurkundige formules? Ben jij daarnaast ook in staat om jouw natuurkundige kennis over te brengen op middelbare scholieren? Zoek dan niet verder! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent natuurkunde voor 9 tot 16 lesuren per week. Deze lessen worden gegeven aan leerlingen van het vmbo.

24 mei, 2019

Vacature Docent Techniek (BWI) – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Weet jij je kennis van het vak techniek levendig te maken bij leerlingen van het middelbaar onderwijs? Ben jij technisch en handig? En heb jij daarnaast een passie voor jongeren? Dan zoeken wij jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Techniek (BWI) voor 25 lesuren per week. Deze lessen worden gegeven aan leerlingen uit de bovenbouw van het vmbo. Kennisoverdracht en begeleiding is nodig en jij als docent bent daarom onmisbaar.

24 mei, 2019

Vacature Docent LWOO – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij in staat om leerlingen structuur te bieden, een veilige leeromgeving te creëren en houd jij rekening met de verschillende leerstijlen van de leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf volgend schooljaar zoeken wij een docent LWOO voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen.

24 mei, 2019

Vacature Leerkracht Groep 1/2 – Noord-Brabant

Noord-Brabant
24 lesuren

Sinds 1 augustus 2014 is de wet passend onderwijs ingevoerd. Ondanks dat reguliere scholen al veel aandacht en zorg besteden aan leerlingen met een afwijkende hulpvraag, lukt het niet om alle leerlingen binnen het regulier onderwijs te bieden wat ze nodig hebben. Daarom zijn wij erg blij met het SBO waar we leerlingen de structuur, zorg, aandacht en veiligheid kunnen bieden die de leerlingen nodig hebben. Wil jij hier aan bijdrage? Lees dan meer over deze vacature in het speciaal basisonderwijs!

21 mei, 2019

Vacature Leerkracht Groep 3 – Zuid-Holland

Vervuld

Eindelijk, naar groep 3! Voor veel kinderen is dit een bijzonder moment. In groep 3 leer je lezen, schrijven en eindelijk begrijpen waar al die tekens voor staan. Je zit niet meer in de kleutergroep, nu begint het echte werk!

21 mei, 2019

Vacature Docent NaSk – Zuid-Holland

Zuid-Holland
19 lesuren

Heb jij affiniteit met Natuurkunde en Scheikunde en ben jij in staat om jouw kennis te delen met leerlingen uit de brede onderbouw? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per september 2019 op zoek naar een docent NaSk. Ga jij deze uitdaging aan en impact maken op deze leerlingen?

20 mei, 2019

Vacature Docent Natuur en Techniek – Gelderland

Vervuld

Blijft de natuur en de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

17 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Duits is voor ons Nederlanders eigenlijk een makkie. Zonder een les Duits weet je al wat “Ich wohne in Amsterdam” of “Ich bin 14″ betekent. Echt goed Duits spreken kost nog wel wat inspanning en als docent Duits weet jij dat. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Duits!

17 mei, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Vervuld

Word jij enthousiast van wiskundige vergelijkingen, formules en inhoudsmaten? Ben jij daarnaast in staat om in de brede onderbouw leerlingen te motiveren enthousiasmeren voor het vak Wiskunde? Wij zijn per september op zoek naar een docent Wiskunde!

17 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Zeeland

Zeeland
12 lesuren

Voor een Zeeuw is de Duitse taal haast onmisbaar. Jaarlijks komen er grote aantallen Duitse toeristen af op onze Zeeuwse kust en de leuke dorpjes en steden. Het is daarom voor de leerlingen op dit Zeeuws ROC erg belangrijk de Duitse taal goed onder de knie te hebben. Zie jij deze uitdaging zitten en wil je graag als docent Duits aan de slag?

13 mei, 2019

Vacature Docent Economie – Overijssel

Overijssel
13 lesuren

“Kijken kijken niet kopen”, een veel gehoorde uitspraak op vakantie. Maar wat doet dat met de economie? Welke invloed hebben jij en ik op de koopkracht, wat wordt er bedoeld met inflatie en hoe zit het met de werkloosheid in Nederland? Vragen waar jij het natuurlijk met de leerlingen uit de onderbouw over gaat hebben!

13 mei, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Overijssel

Overijssel
10 lesuren

Kun je uitleggen aan jongeren wat materie is en dat lucht meer weegt dan je denkt? Lees dan snel verder! Vanaf het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een tweedegraads Scheikunde Docent in provincie Overijssel voor tien lesuren per week.

13 mei, 2019

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Overijssel
20 lesuren

Kun jij je het nog herinneren? De eerste keer dat je een sollicitatiebrief moest schrijven voor het zomerbaantje waar je zo op hoopte. Dan weet jij ook als geen ander hoe belangrijk het is dat jongeren de Nederlandse taal goed beheersen en ook een goede brief kunnen opstellen. Help jij hen hierbij?

13 mei, 2019

Vacature Docent Muziek – Overijssel

Overijssel
10 lesuren

Deze vacature klinkt jouw vast als muziek in de oren! Wij zijn namelijk op zoek naar een Docent Muziek voor 10 lesuren per week. Zet jij jouw muzikale talent in om ervoor te zorgen dat de leerlingen inzien hoe belangrijk muziek is en wat je er allemaal mee kunt?

13 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Weet jij als geen ander de Duitse naamvallen uit te leggen en heb je een passie voor leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij hebben een leuke klus voor jou! Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Duits voor 25 lesuren per week.

10 mei, 2019

Vacature Docent Engels – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Het langste Engelse woord dat opgenomen is in de Oxford English Dictionary, heeft 45 letters en is het woord pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Ben jij in staat de leerlingen van het voorgezet onderwijs de betekenis en de uitspraak van dit woord te leren? Wij hebben een vacature voor jou!

10 mei, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Vervuld

Bis, durch, für, gegen, ohne, um. Ga jij zorgen dat de leerlingen dit rijtje kunnen dromen? Wij zoeken een docent Duits die wekelijks voor 15-25 lesuren aan de slag wil met leerlingen uit de brede onderbouw. Kom jij het team versterken? Reageer dan snel!

10 mei, 2019

Vacature Docent LWOO – Overijssel

Overijssel
25 lesuren

Ben jij de docent die het beste uit de leerlingen kan halen en hierin maatwerk kan leveren? Richt jij je eerst op relatie en daarna op prestatie? Lees dan snel verder! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent voor 25 uur in de week voor de lwoo-klassen.

10 mei, 2019