Adhocdocent deelt graag de leukste banen in het onderwijs met jou! Vacatures in het onderwijs vind je op deze pagina. Adhocdocent heeft veel verschillende vacatures in het onderwijs, omdat wij samenwerken met scholen binnen het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Het zijn uiteenlopende vacatures voor onderwijsinstellingen in heel Nederland. Voor vacatures onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar vacatures in onderwijs? Hieronder tonen we je onze onderwijs vacatures. Vacatures voor onderwijs zijn afwisselend, uitdagend en je bent van betekenis in je directe omgeving.

Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren binnen de vacatures in het onderwijs. Wil jij graag in het onderwijs actief zijn, maar zit er geen geschikte onderwijs vacature bij? Of kun je vanuit het overzicht niet bepalen welke vacatures onderwijs bij jou passen?

Laat dan jouw cv en wensen bij ons achter, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van passende banen in het onderwijs! We delen graag de onderwijs vacatures met je. Zodra er passende vacatures onderwijs voor jou binnen komen, laten we van ons horen! Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures onderwijs binnen. We doen onze uiterste best om vacatures in onderwijs te vinden die aansluiten op jouw wensen, vaardigheden en diploma’s. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om mogelijkheden te bespreken.

De werken in het onderwijs vacatures van Adhocdocent zijn voor iedereen. Bekijk hieronder de openstaande vacatures!

Vacature Docent Muziek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Door jouw muzikaal talent en enthousiasme komen de leerlingen met plezier naar jouw les. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen inzien hoe belangrijk muziek is en wat je er allemaal mee kunt.

18 oktober, 2019

Vacature Dagroostermaker/Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Ben jij een ochtendmens, wordt je enthousiast van jongeren en houd je van afwisseling in je werk? Dan zijn wij naar jou op zoek en hebben we een vacature voor je als dagroostermaker en leswaarnemer!

17 oktober, 2019

Vacature Docent Natuurkunde/Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Heb jij een passie voor de vakken Natuurkunde en Wiskunde? Draai jij je hand niet om voor moleculaire berekening en ben je ook nog in staat om jongeren dit op een creatieve en uitdagende manier uit te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17 oktober, 2019

Vacature Docent Klassieke Talen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij een talenknobbel die zich specialiseert op klassieke talen? En vind jij ook nog eens een uitdaging om de geschiedenis van de klassieke talen over te brengen aan jongeren van het gymnasium? Lees dan snel verder.

17 oktober, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
11 lesuren

Heb jij een passie voor het vak Aardrijkskunde en jongeren in het voortgezet onderwijs? Ga jij met behulp van theorie en actuele voorbeelden uitleg geven over natuurverschijnselen en culturele ontwikkelingen zoals bevolkingsgroei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

17 oktober, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Heb jij een hart voor kinderen en vind jij het leuk om samen met de leerlingen van groep 5 de wereld te verkennen? Lees dan snel verder! Voor een school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een juf of meester voor 5 dagen.

16 oktober, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Gelderland

Gelderland
10 lesuren

Aardrijkskunde is een belangrijk vak die zich bezighoudt met hoe landen in elkaar zitten. Hoe hun industrie, economie en hun politiek is geregeld, waar ze liggen en wat de hoofdsteden zijn. Maar het gaat ook over natuurkundige verschijnselen zoals vulkanen, natuurrampen en aardbevingen.

15 oktober, 2019

Docent Nederlands – Overijssel

Overijssel
8 lesuren

Iedereen op de school spreekt Nederlands, maar het is ook belangrijk dat de leerlingen de juiste woorden, vervoegingen en uitspraken gebruiken. Niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk. Als docent Nederlands ben jij dan ook degene die de leerlingen van alles over de Nederlandse taal leert. Jij zorgt ervoor je impact maakt om hun loopbaan kunnen vervolgen, nadat zij de middelbare school verlaten!

14 oktober, 2019

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Staat een functie als docent Biologie jou op het lijf geschreven? Wil jij je inzetten om de middelbare scholieren vakinhoudelijke kennis bij te brengen? Dan heb jij de juiste vacature gevonden!

10 oktober, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 15 lesuren per week. Ga jij de uitdaging aan?

10 oktober, 2019

Vacature Surveillant – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Laagdrempelig kennismaken met het onderwijs en heb jij in de week van dinsdag 4 t/m maandag 11 november tijd over in je agenda? Voor een middelbare school in Gouda zijn wij op zoek naar studenten die willen surveilleren tijdens de toetsweek.

10 oktober, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Met ongeveer 120 miljoen sprekers hoort het Duits in de top tien van de meeste invloedrijke talen ter wereld. Kun je deze taal, als docent Duits, met veel passie overbrengen op leerlingen? Lees dan snel verder!

8 oktober, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Nederlands staat bekend als een moeilijke taal. Schrijf je nu woorden met een t of d en wat is er handig aan het ‘t kofschip? Heb je plezier in het uitleggen van de regels en weet je dit te combineren met creativiteit dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

8 oktober, 2019

Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
13 lesuren

De leerlingen van havo 5 en vwo 5 wachten vol spanning af wie hun nieuwe Docent Wiskunde gaat zijn. Ben jij diegene die hen weer verder gaat helpen in de voorbereiding op hun examen?

8 oktober, 2019

Vacature Docent Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Stoffen die bestaan uit meerdere atoomsoorten worden samengestelde stoffen genoemd. De atomen bestaan weer uit een aantal protonen, elektronen en neutronen. Als docent Scheikunde heb je er plezier in om dit onder andere aan je leerlingen uit te leggen. Ben je tweedegraads of eerstegraads bevoegd docent en 10 lesuur of een deel hiervan het nieuwe schooljaar beschikbaar? Lees dan snel verder.

8 oktober, 2019

Vacature Assistent Trajectklas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorgleerling? Ga jij de leerling die net wat meer aandacht nodig heeft verder helpen? Op een school in de provincie Zuid-Holland is het mogelijk om 3 dagen per week aan de slag te gaan als Assistent Trajectklas. Ga jij de uitdaging aan?

8 oktober, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Dan hebben nu een leuke uitdaging voor jou!

8 oktober, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten…. Vind jij het leuk om leerlingen hier iets over te leren? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij per november 2019 op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands.

27 september, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Ik fiets, jij fietst, hij fietst, wij fietsen. Zijn dit rijtjes die jou bekend voorkomen? Heb jij een passie voor het vak Nederlands en lijkt het jou leuk om leerlingen wegwijs te maken in spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

27 september, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan met verantwoordelijkheid en uitdaging, is de functie leswaarnemer echt iets voor jou. We zijn op dit moment op zoek naar een leswaarnemer op vrijdag voor een middelbare school in Rotterdam. Je maakt op deze manier laagdrempelig kennis met het onderwijs! Wie wil dat niet?

26 september, 2019

Vacature Docent Nederlands – Flevoland

Flevoland
16 lesuren

Vind jij ook dat leerlingen foutloos Nederlands moeten kunnen schrijven? Naast spelling ga jij je uiteraard bezig houden met tekstopbouw, literatuur en andere belangrijke onderwerpen!

25 september, 2019

Vacature Leerkracht Basisonderwijs – Flevoland

Flevoland
24 lesuren

Help jij graag kinderen het zelf te doen, zelf te leren het te vragen en te maken? Weet jij kinderen zo te stimuleren en motiveren dat ze zich ontwikkelen tot verantwoordelijke en zelfstandige wereldburgers? Ben jij een leerkracht met passie voor de Montessori of Dalton onderwijs? Dan komen we graag in contact met jou!

25 september, 2019

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Vervuld

Loop jij het liefst de hele dag in je sportkleding? Is de gymzaal je tweede thuis? En vind jij het fantastisch om leerlingen op een leuke en creatieve manier aan te zetten tot meer beweging? Ga dan aan de slag als Docent Lichamelijke Opvoeding. Wij zijn per direct op zoek naar een sportieve docent voor een school in de provincie Zuid-Holland. Het gaat om een tijdelijke functie voor ziekte vervanging. Je zult 15 lessen per week gaan geven aan vmbo-klassen.

23 september, 2019

Vacature Docent Maatschappijwetenschappen – Utrecht

Utrecht
14 lesuren

Vandaag de dag zijn op zowel nationaal als mondiaal veel politieke en maatschappelijke ontwikkelingen gaande. Word jij enthousiast om leerlingen te vertellen over de oorzaken en gevolgen van deze ontwikkelingen voor onze maatschappij? Lijkt je daarnaast een mooie uitdaging om leerlingen te vertellen over onze maatschappij en kritische gesprekken te voeren over onze samenleving en politiek? Wellicht is deze vacature dan voor jou!

23 september, 2019

Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Zuid-Holland
46 lesuren

Loop jij het liefst de hele dag in je sportkleding? Is de gymzaal je tweede thuis? En vind jij het fantastisch om leerlingen op een leuke en creatieve manier aan te zetten tot meer beweging? Ga dan aan de slag als Docent Lichamelijke Opvoeding.

20 september, 2019

Vacature Docent Frans -Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Veel Nederlandse gezinnen gaan in de zomer op vakantie naar Frankrijk. Als docent Frans ben jij natuurlijk erg benieuwd of de leerlingen hun ervaringen in het Frans met jou kunnen delen. Voor een middelbare school zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Frans!

19 september, 2019

Vacature Surveillant – Utrecht

Utrecht
5 lesuren

Wil jij ervaring op doen in het onderwijs? Dan is dit de perfecte uitdaging! Wij zijn namelijk opzoek naar surveillanten die op woensdag 2 oktober van 08.00 tot 12.30 uur beschikbaar zijn.

19 september, 2019

Vacature Docent Frans – Overijssel

Overijssel
17 lesuren

C’est en forgeant qu’on devient forgeron. Ga jij zorgen dat de leerlingen deze uitspraak begrijpen én dat ze blijven oefenen om zo hun Frans te verbeteren? Ben jij vanaf oktober 2019 beschikbaar voor 17 lesuren per week?

18 september, 2019

Vacature Leerkracht groep 1/2 – Overijssel

Overijssel
24 lesuren

Beschik jij over veel liefde, geduld en organisatorisch talent? Krijg jij energie van het jonge kind en vind jij het een mooie uitdaging om hen te helpen ontwikkelen? Dan is deze groep 1/2 in de regio van Zwolle op zoek naar jou!

18 september, 2019

Vacature Docent Dienstverlening en Product – Utrecht

Vervuld

Onderwerpen als duurzaamheid, hergebruik en voedsel zijn niet weg te denken in onze samenleving. Lijkt het jou een mooie uitdaging om leerlingen van het vmbo te leren hoe je rond deze onderwerpen activiteiten kunt organiseren en hoe zij hun een product of dienst het beste kunnen presenteren? Ga dan aan de slag als docent Product & Dienstverlening.

17 september, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Un défi amusant et stimulant! De Franse taal wordt vaak gezien als een mooie, maar moeilijke taal. Ben jij in staat om de leerlingen te inspireren en hun vocabulaire te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

17 september, 2019

Vacature Docent Techniek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
18 lesuren

Ben jij technisch ingesteld en vind je het een mooie uitdaging om leerlingen te motiveren voor de techniek en hun vaardigheden te ontwikkelen. Lees dan snel verder! Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij deze leerlingen voorbereiden op een wereld waarin techniek steeds belangrijker wordt?

17 september, 2019

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Onze oosterburen zijn de belangrijkste handelspartners van Nederland en het beheersen van de Duitste taal is van enorme meerwaarde binnen veel werkzaamheden. Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!

17 september, 2019

Vacature Docent NaSk – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Als je een molecuul menselijk DNA uitvouwt, is het gemiddeld zo’n 5 centimeter lang. Elke cel van het menselijk lichaam bevat 23 DNA-moleculen, en je hebt ongeveer 37 biljoen cellen! Ben jij de docent Natuurkunde / Scheikunde die de leerlingen dit gaat uitleggen? Wij hebben een vacature docent Natuurkunde / Scheikunde. Ga jij na de zomervakantie aan de slag voor 17 lesuren per week? Het is ook mogelijk om een deel van deze vacature op te pakken.

17 september, 2019

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij passie voor de Nederlandse taal en vind je het mooi om jouw kennis over te brengen op vmbo-leerlingen? Stop met zoeken! Wij hebben een leuke en uitdagende vacature binnengekregen!

16 september, 2019

Vacature Docent Maatschappijleer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Word jij enthousiast om leerlingen te vertellen over onze maatschappij en kritische gesprekken te voeren over onze samenleving en politiek? Wellicht is deze vacature dan voor jou! Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij vanaf december op zoek naar een docent maatschappijleer voor 10 lesuren per week. Je verzorgt vanaf december de lessen voor leerlingen uit het vmbo.

16 september, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Voel jij je thuis bij onderwerpen als mechanica en elektromagnetisme? Word je daarnaast enthousiast om jouw natuurkundige kennis over te brengen op middelbare scholieren? Zoek dan niet verder! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent natuurkunde voor 13 lesuren per week.

16 september, 2019

Docent Biologie – Overijssel

Overijssel
19 lesuren

Weet jij alles van het menselijk lichaam, de natuur en het milieu? En sta jij het liefst deze dingen uit te leggen voor de klas? Wij zijn per direct op zoek naar een docent die de leerlingen alles kan leren over mensen, dieren en planten. Enthousiast? Reageer snel!

13 september, 2019

Docent BV/CKV – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Als docent BV/CKV maak je jouw leerlingen wegwijs in de wereld van kunst en cultuur. Naast het verzorgen van aansprekende theoretische lessen bedenk je ook leuke praktische lessen.

12 september, 2019

Vacature Receptioniste – Zuid-Holland

Vervuld

Binnen de school kan niemand om jou heen. Jij bent namelijk degene die iedereen als eerste ziet wanneer ze de school binnenkomen. Met jouw ontvangst maak je verschil, zowel bij de receptie als aan de telefoon. Daarnaast draag je je steentje bij aan de leerlingenadministratie. Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature voor jou!

10 september, 2019

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij een echte sportliefhebber? Vind jij het fantastisch om leerlingen op een leuke en creatieve manier aan te zetten tot meer beweging? Is sporten en lesgeven in jouw ogen de beste combinatie? Ga dan aan de slag als Docent Lichamelijke Opvoeding.

5 september, 2019

Vacature Hoofd Facilitaire Dienst – Zuid Holland

Vervuld

In de ochtend kom jij de school binnengelopen en gaat eerst even koffie drinken in de lerarenkamer. Je vraagt of er nog dringende zaken zijn en gaat vervolgens achter je computer zitten. Het herentoilet op de 2e functioneert nog steeds niet naar behoren dus jij vraagt of de conciërge hier naar wil kijken. Later op de dag komen de schoonmakers de school in gelopen. Je vraagt of ze op de 2e verdieping willen beginnen omdat het toilet hier verstopt heeft gezeten. In de tussentijd belt een leverancier dat een bestelling helaas uitloopt. Jij schat in dat dit geen problemen moet opleveren en dat een latere levering dus helemaal in orde is.

5 september, 2019

Vacature Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
25 lesuren

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

3 september, 2019

Vacature Docent Natuur en Techniek – Gelderland

Gelderland
13 lesuren

Blijft de natuur en de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

2 september, 2019

Vacature Docent Verpleegkunde – Brabant

Noord-Brabant
25 lesuren

Ben jij verpleegkundige en heb je affiniteit met jongeren? Als docent ben jij degene die de studenten motiveert en enthousiast maakt voor het vak. Je weet de link te leggen tussen het vakgebied en de beroepsopleiding. Dit doe je door de praktijk- en theorielessen op een inspirerende te geven.

29 augustus, 2019

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Het Engels is een wereldtaal die over de hele wereld gesproken wordt. Het wordt niet alleen in Groot-Britannië gesproken, maar in heel veel landen over de hele wereld, bijvoorbeeld Australië. Het moderne Engels is in de 20e eeuw de belangrijkste taal geworden. Ben jij in staat de leerlingen van het voorgezet onderwijs enthousiast te maken voor deze wereldtaal? Wij hebben een kortdurende vacature van maximaal 2 maanden voor jou!

7 augustus, 2019

Vacature Leerkracht Groep 8 – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Groep 8 staat bekend als een bijzonder jaar van de basisschool. In dit jaar krijgen de leerlingen de afrondende toetsen en wordt er meer zelfstandigheid van hen verwacht. Ben jij in staat deze leerlingen te helpen en te begeleiden?

7 augustus, 2019

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Ben jij een enthousiaste docent Zorg & Welzijn die de koppeling weet te maken tussen de theorie en praktijk? Ook al zijn praktijklessen vaak leuker voor de leerlingen, mede door jouw theoretische lessen weet jij leerlingen te boeien voor het vakgebied. Je geeft les aan leerlingen van de bovenbouw van het vmbo en weet hen enthousiast te maken voor een baan in de bijvoorbeeld de gezondheidszorg, welzijn of uiterlijke verzorging. Jouw inzet is vanaf september 2019 hard nodig!

7 augustus, 2019

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Vervuld

C’est en forgeant qu’on devient forgeron. Ga jij zorgen dat de leerlingen deze uitspraak begrijpen én dat ze blijven oefenen om zo hun Frans te verbeteren? Voor het nieuwe schooljaar hebben wij een vacature docent Frans. Ben jij vanaf september 2019 beschikbaar voor 4 lesuren per week?

7 augustus, 2019

Vacature Receptioniste – Utrecht

Vervuld

Je bent het visitekaartje van de school! Je bent in staat om alle bezoekers een warm welkom te bieden en met jouw ontvangst het verschil te maken. Dit doe je zowel aan de telefoon als achter de receptie. Lijkt dit je wat? Dan hebben wij een vacature voor jou!

30 juli, 2019