Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Bis, durch, für, gegen, ohne, um. Ga jij zorgen dat de leerlingen dit rijtje kunnen dromen? Wij zoeken een docent Duits die wekelijks voor 9 lesuren aan de slag wil met leerlingen uit de brede onderbouw. Kom jij het team versterken? Reageer dan snel!

21 juni, 2018

Vacature Docent Informatica – Utrecht

Utrecht
9 lesuren

Informatica in de breedste zin van het woord: software, hardware, computers, internet, webmastertechnieken, et cetera. Word jij hier enthousiast van? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? De uren staan open voor het gehele volgende schooljaar. Dit is je kans!

21 juni, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Ben jij een docent Nederlands met ervaring in het lesgeven aan vmbo-leerlingen? Stop met zoeken! Wij hebben een leuke vacature voor het volgende schooljaar binnengekregen!

20 juni, 2018

Vacature Leerkracht SO – Utrecht

Utrecht
32 lesuren

Wij zijn op zoek naar een Leerkracht voor in het Speciaal Basis Onderwijs. De school is gevestigd in de provincie Utrecht en jouw inzet is nodig voor 3 dagen per week, namelijk maandag, dinsdag en woensdag. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke vacature, maar er is uitzicht op een vast dienstverband. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

20 juni, 2018

Vacature Leerkracht groep 8 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Voor een leuke groep 8 op een Protestants-christelijke school zoeken wij een leerkracht voor schooljaar 2018-2019. Omdat er iemand met zwangerschapsverlof gaat staat de vacature tot aan de voorjaarsvakantie open voor 5 dagen per week, daarna waarschijnlijk voor 3,5 dagen. Lees snel verder!

20 juni, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ben jij op de hoogte van alle spellings- en grammaticaregels van de Nederlandse taal? Wil jij deze kennis graag delen met gemotiveerde leerlingen? Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Nederlands!

15 juni, 2018

Vacature Student-Assistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij een bèta achtergrond, ben je sociaal vaardig en heb je een klik met jongeren? Voor een middelbare school in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een hbo- of wo-student die kan ondersteunen bij de bèta vakken.

15 juni, 2018

Vacature Leerkracht Groep 1 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Je komt te werken op een school waar veel aandacht wordt besteed aan wat leerlingen zelf willen leren en waar hun talenten liggen. Hierdoor voelen de leerlingen zich thuis en is de sfeer op de school goed. Ga jij vanaf januari 2019 met de kleuters aan de slag? Reageer dan snel!

14 juni, 2018

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Duits. Als docent ga jij aan de slag verschillende klassen van de havo. Het gaat om 15 lesuren per week. Deze uren staan open vanaf de start van het nieuwe schooljaar.

14 juni, 2018

Vacature Docent NaSk – Zuid-Holland

Zuid-Holland
21 lesuren

Wij zoeken een tweedegraads docent Natuurkunde die ook bereid is om aan havo 4 klassen les te geven. Vind je het daarnaast ook leuk om in het tweetalig onderwijs les te geven? Reageer dan snel!

14 juni, 2018

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid, maar wil je ook lesgeven in het eerstegraads gebied? Ga dan nu aan de slag als docent Frans op deze leuke school in de provincie Zuid-Holland! Dit is je kans!

14 juni, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
18 lesuren

Vind je het leuk om cijfermatig te werk te gaan en ben je klaar voor een uitdaging met analytische vraagstukken? Ga dan nu aan de slag als docent Wiskunde! Zien we jouw reactie tegemoet?

14 juni, 2018

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Ben jij een docent Engels die over uitstekende pedagogische vaardigheden beschikt? Voor een kleinschalige vmbo-school zijn wij vanaf het volgende schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent Engels!

14 juni, 2018

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Vind jij het leuk om te experimenteren en houd je ervan om verschillende verschijnselen te verklaren? Ga dan nu aan de slag als docent Natuurkunde. De leerlingen van het vmbo zijn erg benieuwd naar jouw verhalen!

14 juni, 2018

Vacatures schooljaar 2018 – 2019 in heel Nederland!

Utrecht

Ben jij voor volgend schooljaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je in opleiding tot docent en zoek je een betaalde stage? Er zijn al een aantal vacatures binnengekomen voor volgend schooljaar, maar komende weken zullen er nog veel vacatures binnenkomen.

14 juni, 2018

Vacature Docent Bouwkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

De school waar je gaat werken wordt gekenmerkt door de betrokkenheid en er is aandacht voor elkaar. Er heerst een veilig klimaat, want leerlingen en docenten voelen zich op hun gemak. Voor docenten is er de mogelijkheid om vragen te stellen en met anderen te overleggen, zodat zij van en met elkaar leren. Lees snel meer over deze vacature!

13 juni, 2018

Vacature Docent Duits – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Ben jij een gepassioneerde docent Duits en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan nu aan de slag als docent voor de brede onderbouw. Wij zijn op zoek naar jou!

13 juni, 2018

Vacature Docent Frans – Gelderland

Gelderland
9 lesuren

Frankrijk is de populairste buitenlandse vakantiebestemming bij Nederlanders. Voor veel van jouw leerlingen is kennis van het Frans dus erg nuttig! Ga jij hen voorbereiden zodat ze voortaan een goed woordje frans kunnen praten? Wij zijn op zoek naar jou!

13 juni, 2018

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Waarom is de lucht blauw? En waarom zijn er eigenlijk geen snorkels met een twee meter lange buis eraan? Natuurkunde is niet alleen een schoolvak, maar ook een manier van kijken! Ga jij jouw leerlingen stimuleren om de wereld om zich heen met andere ogen te bekijken?

13 juni, 2018

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Vervuld

Word jij warm van de Franse taal en cultuur en vind je een goede beheersing van een vreemde taal belangrijk? Ga dan nu aan de slag als docent Frans. Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde docent!

13 juni, 2018

Vacature Leerkracht Groep 5/6 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Ben jij in staat om de leerlingen van groep 5/6 de tijd van hun leven te geven? Ga dan aan de slag op een goed georganiseerde basisschool in de provincie Zuid-Holland! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht!

12 juni, 2018

Vacture Docent Beeldende Vorming – Gelderland

Vervuld

Ga jij de leerlingen meer uitleggen over composities? Of ze vertellen wie Gerrit Rietveld was? Wij zoeken per direct een docent Beeldende Vorming voor een christelijke school in provincie Gelderland. Ga jij de leerlingen de laatste weken van het schooljaar nog wat bijbrengen?

8 juni, 2018

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Weet jij de leerlingen van het voortgezet onderwijs uit te leggen hoe de wereld in elkaar steekt en breng jij hen kennis bij over geografische veranderingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

8 juni, 2018

Vacature Docent Rekenen – Zuid-Holland

Vervuld

Kun jij het belang van rekenvaardigheid uitleggen aan vmbo leerlingen? En weet jij leerlingen te boeien met jouw lessen? Dan bieden wij jou een uitdagende vacature! Reageer snel!

8 juni, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Wiskunde voor 4 dagen per week. Deze lessen worden gegeven aan diverse klassen uit de brede onderbouw, van vmbo-t tot vwo. Ben jij beschikbaar voor een leuke uitdaging?

8 juni, 2018

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Werk jij graag met jongeren en beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal? Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent Engels! Ga jij de school versterken?

7 juni, 2018

Vacature Docent Maatschappijleer – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een vmbo-school zijn wij op zoek naar een bevlogen docent die leerlingen alles gaat uitleggen over politiek, media, criminaliteit en andere actuele maatschappelijke thema’s. Het betreft een fulltime vacature voor minimaal een schooljaar.

7 juni, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij in staat de leerlingen van het voortgezet onderwijs de wiskundige formules te laten begrijpen? Ga dan vanaf het volgende schooljaar de uitdaging aan als docent Wiskunde! Dit is je kans!

7 juni, 2018

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ben jij een enthousiaste bioloog, maar nog meer een pedagoog? Voor een vmbo-school in de omgeving van Den Haag zijn wij voor volgend schooljaar op zoek naar een docent Biologie voor 16 lesuren per week. Je leert jouw leerlingen van alles over planten en dieren, maar ook over henzelf! Je gaat lesgeven aan de onderbouw van het vmbo en maakt jouw klassen enthousiast door middel van aansprekende theorielessen maar zet hier ook practica voor in. De vacature is voor een geheel schooljaar.

7 juni, 2018

Vacature Docent Rekenen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Ben jij een rekenwonder en weet jij precies hoe jij dit vak aan de leerlingen uit kan leggen? Wij zijn op zoek naar een rekenwonder zoals jij! Zien we jouw reactie tegemoet?

7 juni, 2018

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

Duits is voor ons Nederlanders eigenlijk een makkie. Zonder een les Duits weet je al wat “Ich wohne in Amsterdam” of “Ich bin 14″ betekent. Echt goed Duits spreken kost nog wel wat inspanning en als docent Duits weet jij dat. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Duits!  

7 juni, 2018

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Studenten, opgelet! Een bijbaan vol verantwoordelijkheid en uitdaging in de aanbieding. Wanneer jij passie voor jongeren hebt en niet bang bent om voor een groep pubers te staan, ben jij voor deze functie geknipt. Wij zijn vanaf volgend cursusjaar op zoek naar talenten die op een middelbare school in Dordrecht aan de slag willen als leswaarnemer.

6 juni, 2018

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school in Gouda.

6 juni, 2018

Vacature Docent NaSk – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Ben jij in staat om leerlingen enthousiast te maken over de werking van elektriciteit, licht, energie en krachten? En sta jij stevig genoeg in je schoenen om de leerlingen het hele schooljaar te motiveren?

6 juni, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Utrecht
26 lesuren

Is het oplossen van wiskundige formules één van jouw favoriete bezigheden? Heb jij daarnaast een passie voor jongeren en weet jij de lesstof op een heldere manier uit te leggen? Wij hebben een vacature voor je.

6 juni, 2018

Vacature Docent Muziek – Utrecht

Vervuld

Ben jij een muzikaal talent en lijkt het je leuk om jouw leerlingen te enthousiasmeren over jouw passie? Voor een middelbare school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Muziek.

6 juni, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
26 lesuren

Ben jij ervan overtuigd dat jij alle leerlingen enthousiast kan maken voor het vak Wiskunde? Ga jij de uitdaging aan om leerlingen te helpen hun weg te vinden met de lesstof? Wij zoeken een docent Wiskunde voor 5 dagen per week!

6 juni, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Voor een school met vernieuwend onderwijs waar veel aandacht is voor individuele begeleiding van leerlingen, zijn wij vanaf de zomervakantie op zoek naar een eerstegraads docent Nederlands. Omdat de school uitstekende begeleiding biedt voor startende docenten, is dit een mooie kans om jouw onderwijscarrière te starten!

6 juni, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Utrecht

Vervuld

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een Leerkracht Groep 7/8. Je gaat werken op maandag, dinsdag en woensdag. Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel!

5 juni, 2018

Vacature Leerkracht Groep 3/4 – Utrecht

Vervuld

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een Leerkracht Groep 3/4. Je gaat werken op woensdag, donderdag en vrijdag. Ben jij beschikbaar? Reageer dan snel!

5 juni, 2018

Vacature Leerkracht Groep 1 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een enthousiaste leerkracht die past binnen een school met de christelijke identiteit? Voor een basisschool in de provincie Noord-Holland zijn wij vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor de kleutergroep.

1 juni, 2018

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland

Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat deze middelbare school in Rotterdam Zuid nodig heeft. Wij zijn vanaf het volgende schooljaar op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

1 juni, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Vervuld

Deze middelbare school in de provincie Utrecht is op zoek naar een tweede- en een eerstegraads docent. De vacature staat per docent open voor ongeveer 25 lesuren per week. Wanneer je voor minder lesuren beschikbaar bent, is dat bespreekbaar met de school. Lees snel verder!

1 juni, 2018

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Vervuld

Beschik jij over uitstekende vakkennis én pedagogische vaardigheden waarmee je jouw leerlingen kunt enthousiasmeren? Voor de bovenbouw van het vmbo zoeken wij een docent Natuurkunde voor 21 lesuren per week.

1 juni, 2018

Vacature Docent Natuurkunde en Scheikunde – Utrecht

Vervuld

Ben jij in staat om havo en vwo leerlingen enthousiast te maken over de werking van elektriciteit, licht, energie en krachten? En sta jij stevig genoeg in je schoenen om de leerlingen het hele schooljaar te motiveren?

1 juni, 2018

Vacature Docent NaSk – Noord-Holland

Noord-Holland
16 lesuren

Werk jij vooral in het onderwijs voor het contact met de leerlingen? Maar ben jij ook enthousiast over de exacte vakken? Voor een kleinschalige vmbo-school zijn wij vanaf volgend schooljaar op zoek naar een docent NaSk voor 16-18 lesuren per week. Je komt te werken op een school waar veel aandacht is voor individuele begeleiding van leerlingen, waar op een moderne manier ict wordt ingezet en waar een duidelijke structuur is.

31 mei, 2018

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Vervuld

Herken jij jezelf als aanpakker, pedagoog en motivator? Weet jij de Nederlandse taal levendig te maken voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs? Vanaf het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar twee gemotiveerde docenten Nederlands.

31 mei, 2018

Vacature Docent Bedrijfseconomie / M&O – Utrecht

Vervuld

Kun jij de leerlingen boeien als je het hebt over marketing, financiële verslaggeving, financiering en personeelsbeleid? Voor het volgende schooljaar zijn we op zoek naar een eerstegraads docent Bedrijfseconomie, ook wel M&O. Lees snel verder!

31 mei, 2018

Vacture Docent Duits – Utrecht

Vervuld

Weet jij als geen ander de Duitse naamvallen uit te leggen en heb je een passie voor leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij hebben een leuke klus voor jou! Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Duits voor 25 lesuren per week.

31 mei, 2018

Vacature Docent NaSk – Zuid-Holland

Zuid-Holland
26 lesuren

Hoe werkt de wereld om ons heen? Ga jij jouw leerlingen meer leren over natuurkundige en scheikundige verschijnselen om hen heen? En kun jij dit ook nog praktisch maken door leuke voorbeelden en proefjes? Lees dan snel verder!

29 mei, 2018