Vacature Intern Begeleider – Noord-Brabant 28 maart 2017 - Ben jij de ervaren Intern Begeleider (IB’er) die snel de spil kan zijn in de ondersteuningsstructuur van een basisschool? Voor een basisschool in de provincie Noord-Brabant zijn wij per direct op zoek naar een ervaren IB’er die oog heeft voor de individuele leerling en snel een band op kan bouwen.
Vacature Docent Duits – Overijssel 28 maart 2017 - Bis, durch, für, gegen, ohne, um. Ga jij zorgen dat de leerlingen dit rijtje kunnen dromen? Wij zoeken een docent Duits die wekelijks 6 tot 10 lesuren wil doceren aan een aantal vmbo-t en havo klassen.
Vacature Docent Engels – Utrecht 28 maart 2017 - Ben jij een betrokken docent en heb je kennis van de Engelse taal? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Engels voor enkele lesuren per week. De lessen worden gegeven aan de onder- en bovenbouwleerlingen van het vmbo-tl.
Vacature Docent Wiskunde – Utrecht 28 maart 2017 - Weet jij als geen ander hoe je wiskundige vraagstukken uitlegt aan de leerlingen van het vmbo? Wij hebben een baan voor jou! Voor een school in de provincie Utrecht zoeken wij een docent wiskunde voor 16-18 uur per week. De lessen worden gegeven aan klas 2 en 3 van het vmbo.
Vacature Leerkracht Groep 8 – Noord-Holland 24 maart 2017 - Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en kun jij de laatste weken van het schooljaar een band opbouwen met leerlingen van groep 8? Reageer dan direct op onderstaande vacature! Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 8 voor 5 dagen per week.
Vacature Docent Rebound – Gelderland 22 maart 2017 - Zie jij elke jongere als een mooie uitdaging in plaats van een probleem? Wij zoeken een bevlogen docent die aan de slag wil gaan met leerlingen die motivatie- en/of gedragsproblemen hebben. Voor een school in de provincie Gelderland zoeken wij een docent voor de rebound voor 12 uur per week. De lessen zijn voor het vak handvaardigheid en worden gegeven aan klassen met maximaal 10 leerlingen.
Vacature Docent Nederlands – Gelderland 21 maart 2017 - Kan jij de leiding nemen over een groep jongeren en beschik je daarnaast over de benodigde kennis van de Nederlandse taal? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Gelderland zoeken wij een docent Nederlands voor circa 14 lesblokken. Deze lessen worden gegeven aan de leerlingen van de onder- en bovenbouw van het vmbo.
Vacature Medewerker P&O – Zuid-Holland 17 maart 2017 - Heb jij interesse in personeelsbeleid en kan jij verbinding aanbrengen tussen de verschillende afdelingen binnen een middelbare school? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij naar een medewerker p&o voor circa 4,5 dag per week.
Vacature Docent Nederlands – Overijssel 15 maart 2017 - Heb jij verstand van de Nederlandse taal en heb je daarnaast een grote passie voor jongeren? Lees snel verder! Voor een school in de provincie Overijssel zoeken wij een docent Nederlands voor 15-25 lesuren per week.
Vacature Docent Engels – Zuid-Holland 15 maart 2017 - Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek waar jij jongeren enthousiast kan maken over de Engelse taal? Wij hebben een geschikte vacature voor jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een docent Engels voor 9 lesuren per week.
Vacature Docent Biologie – Overijssel 13 maart 2017 - Ben jij een echte pedagoog maar heb je ook kennis van dieren, planten en het menselijk lichaam? Voor een school in het oosten van de provincie Overijssel zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent biologie voor 15 lesuren per week, voornamelijk voor de onderbouw van het vmbo-bk.
Vacature Leerkracht Groep 8 – Zuid-Holland 10 maart 2017 - Ben jij gek op kinderen en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij per direct een leerkracht voor groep 8 voor 4 dagen per week.
Vacature Docent Economie – Utrecht 10 maart 2017 - Krijg jij energie van jonge mensen en beschik je daarnaast over de nodige economische kennis? Wij zoeken jou! Voor een school in de provincie Utrecht zoeken wij een docent economie voor 12 lesuren per week.
Instructeur Natuurkunde / Scheikunde – Noord-Brabant 9 maart 2017 - Heb jij affiniteit met natuurkunde en scheikunde en weet jij hoe je jouw kennis kunt delen met anderen? Voor een school in Noord-Babant zijn wij per direct op zoek naar een instructeur natuurkunde/scheikunde voor de opleiding laboratoriumtechniek voor 9 uur per week.
Vacature Docent Duits – Utrecht 7 maart 2017 - Weet jij als geen ander de Duitse naamvallen uit te leggen en heb je een passie voor leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij hebben een leuke klus voor jou!
Vacature Examentrainer – Zuid-Holland 2 maart 2017 - Wil jij een bijdrage leveren aan het onderwijs? Wij zoeken 7 à 8 enthousiaste examentrainers voor een middelbare school in Rotterdam. Je gaat 6 dinsdagmiddagen aan de slag met de examenleerlingen van vmbo-gt. Dit is een leuke, uitdagende (bij)baan!
Vacature Docent Techniek – Overijssel 1 maart 2017 - Ben jij technisch en handig? Heb jij daarnaast een passie voor jongeren? Dan zoeken wij jou! Voor een school is de provincie Overijssel zijn wij per direct op zoek naar een docent techniek voor de onderbouw van de havo en het vwo voor 15 lesuren per week.
Vacature Docent Frans – Zuid-Holland 1 maart 2017 - Wil je jouw liefde voor de Franse taal en cultuur overbrengen op de bovenbouwleerlingenvan het voortgezet onderwijs? Wij hebben een baan voor jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Frans voor circa 15 lesuren per weekvoor havo en vwo klassen.
Vacature Medewerker Examensecretariaat – Zuid-Holland 17 februari 2017 - Neem jij de verantwoordelijkheid over de operationele aansturing en organisatie van de examens op je? Voor een middelbare school zoeken wij een examensecretaris.
Vacature Leerkracht Groep 3 – Noord-Holland 15 februari 2017 - Ben jij gek op jonge kinderen en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 3 voor de hele donderdag en de vrijdagochtend.
Vacature Docent Duits – Zeeland 13 februari 2017 - Zal jij nooit het Duitse zinnetje ‘Da fällt nicht viel zu lachen’ gebruiken tijdens het lesgeven? Dan is dit de juiste vacature voor jou! Kom jij werken aan het Duits van mbo-studenten? Lees dan snel verder!
Vacature Docent Frans – Gelderland 10 februari 2017 - Studeer jij Franse Taal & Cultuur, heb je een educatieve minor gevolgd of ben je bezig met je lerarenopleiding? Wij zoeken een docent die per direct aan de slag wil met de leerlingen voor 4 tot 6 lesuren per week.
Vacature Docent Elektrotechniek – Gelderland 8 februari 2017 - Digitale elektronica, technische automatisering, elektrische energietechniek… Zijn dit begrippen waar jij enthousiast over bent? En ben je bevoegd docent elektrotechniek?
Vacature Docent Engels – Overijssel 2 februari 2017 - Zou jij het liefst altijd Engels willen spreken en kan jij de jongeren betrekken in jouw enthousiasme? Dan is dit de juiste baan voor jou! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent Engels voor de onderbouw van de havo voor circa 13 lesuren per week.
Vacature Docent Nederlands – Utrecht 1 februari 2017 - Heb jij affiniteit met de Nederlandse taal en weet jij de leerlingen hierover te enthousiasmeren? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een Nederlands docent voor 18 uur in de onderbouw en bovenbouw van het vmbo. Hier horen geen examenklassen bij.
Vacature Docent Economie – Overijssel 17 januari 2017 - Ben jij een gepassioneerde businessman of businesswoman en wil jij leerlingen voorbereiden op het bedrijfsleven? Een organisatorisch sterke school in de provincie Overijssel is op zoek naar een kritische en gepassioneerde docent economie.
Vacature Docent Engels – Gelderland 17 januari 2017 - Some of any? Much of many? Wij zoeken een docent Engels voor een school in de provincie Gelderland. Je kunt per direct voor 15 lesuren aan de slag met de leerlingen van het vmbo.
Vacature Docent Wiskunde – Utrecht 3 januari 2017 - Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor een middelbare school in de provincie Utrecht een zelfverzekerde docent die aan de slag wil met de bovenbouwleerlingen havo en vwo.
Vacature Docent Wiskunde – Gelderland 14 december 2016 - Houd jij ervan om wiskundige formules binnen no-time op te lossen? Ben jij de Archimedes* van de 21e eeuw? En vind je het daarnaast een uitdaging om leerlingen mee te nemen in dit leerproces? Dan ben je op het juiste adres!
Vacature Docent ICT – Zuid-Holland 1 december 2016 - Heb jij een ICT-achtergrond? Ben je bekend met applicatie-ontwikkeling? Dan is dit een vacature voor jou! Voor een school in omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een docent ICT.
Vacature Docent Nederlands – Flevoland 25 oktober 2016 - Heb jij affiniteit met Nederlands en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Voor een school in de provincie Flevoland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands. In verband met ziekte is de school op zoek naar een docent voor de onderbouw vmbo, havo en vwo.
Vacature Docent Nederlands – Gelderland 17 februari 2016 - Docent Nederlands en op zoek naar een baan vanaf mei 2017? Wij hebben een leuke vacature voor je. Voor een mbo-school in de provincie Gelderland zoeken we een docent Nederlands voor 8-10 lesblokken.
Docent of onderwijstalent? 21 augustus 2015 - Adhocdocent is altijd op zoek naar onderwijstalent. Wij helpen (toekomstige) docenten bij het vinden van een nieuwe uitdaging. We werken met eerste- en tweedegraads bevoegde docenten, maar ook met docenten in opleiding, pabo-studenten, zijinstromers en zzp-talenten.