Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Ga jij de studenten van het mbo uitleg geven over betogende teksten? En leer jij hen hoe ze de hoofdgedachte uit een tekst kunnen halen? Wij zoeken een docent Nederlands voor een mbo-instelling in de provincie Zuid-Holland.

15 augustus, 2018

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Weet jij als geen ander de jongeren te enthousiasmeren over de engelse taal en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij vanaf het volgende schooljaar op zoek naar een zelfverzekerde docent Engels voor 27 lesuren per week.

15 augustus, 2018

Vacature Docent Rekenen – Zuid Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Bussommen, erbijsommen, erafsommen, cijferen, breuken, delen. Word jij enthousiast van deze termen? En krijg jij positieve energie van jongeren? Wij zoeken jou! Voor een mbo-school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Rekenen voor de studenten van leerjaar 2. Aan jou de taak jouw rekenvaardigheden over te brengen aan deze studenten en dit praktisch te maken.

26 juli, 2018

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Wil jij van betekenis zijn voor de leerlingen van het Praktijkonderwijs door hen zelfredzaam te maken op het gebied van wonen, werken, vrije tijd en goed burgerschap? Wij zoeken jou! Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zijn we op zoek naar een docent Praktijkonderwijs voor 5 lesuren per week.

25 juli, 2018

Vacature Leerkracht Groep 4 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Voor een school in Zuid-Holland zijn wij vanaf november 2018 op zoek naar een leerkracht voor groep 4. Ben jij enthousiast, creatief en heb je passie voor het onderwijs? Lees dan snel verder!

24 juli, 2018

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Vanaf november 2018 zijn wij voor een goed georganiseerde basisschool in Zuid-Holland op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ben jij in staat om in korte tijd een goede relatie op te bouwen met de leerlingen en weet jij hen te motiveren én enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

24 juli, 2018

Vacature Docent ICT – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Ben jij technisch ingesteld, heb je veel kennis van ICT en affiniteit met leerlingen van het vmbo? Ga dan aan de slag als docent ICT. Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent!

19 juli, 2018

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5 lesuren

Ben jij voor het nieuwe schooljaar nog op zoek naar een leuke uitdaging als docent Economie? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent voor de onderbouw van vmbo en havo. Ga jij deze leerlingen alles leren over ondernemen, de markt van vraag en aanbod en onze rol als consument?

19 juli, 2018

Vacature Recruitment Consultant – Rotterdam

Zuid-Holland

Ter uitbreiding van ons jonge en enthousiaste team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent ben je voortdurend in contact met zowel kandidaten als klanten en werf je op creatieve wijze onderwijstalent.

19 juli, 2018

Vacature Recruitment Consultant – Utrecht

Utrecht

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Utrecht. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!

19 juli, 2018

Vacature Online Marketeer – Rotterdam

Vervuld

Ben jij de nieuwe marketeer van Adhocdocent? Data ligt ten grondslag aan al jouw ideeën. Met jouw creativiteit gebruik je data om de optimale marketingstrategie te bepalen waarmee wij nieuw talent binnenhalen en onze huidige docenten aan de best passende baan kunnen helpen.

18 juli, 2018

Vacature Leerkracht SO Groep 4 – Utrecht

Utrecht
40 lesuren

Kun jij leerlingen met een extra hulpvraag op het gebied van gedrag goed begeleiden? Ben jij degene die voor de leerlingen betrouwbaar is, duidelijkheid kan bieden en daarnaast een groot hart heeft voor de leerlingen in het speciaal onderwijs? Graag spreken we met je door over onderstaande vacature!

18 juli, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Utrecht

Utrecht
6 lesuren

Docenten Wiskunde opgelet! Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent voor 6 lesuren per week. Je gaat lesgeven aan leerlingen uit havo 2 en vwo 3.

18 juli, 2018

Vacature Docent NaSk – Utrecht

Utrecht
18 lesuren

Ben jij in staat om de vakken Natuur- en Scheikunde te verzorgen voor leerlingen uit de onder- en bovenbouw van havo en vwo? Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent NaSk. Ga jij aan de slag op een goed georganiseerde school in de provincie Utrecht?

18 juli, 2018

Vacature Gymnasium-Onderwijsassistent – Overijssel

Overijssel
7 lesuren

Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben jij de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde onderwijsassistent voor het gymnasium voor het schooljaar 2018 – 2019.

13 juli, 2018

Vacature Lesassistent/Surveillant – Overijssel

Overijssel
5 lesuren

Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben je de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn vanaf eind september 2018 op zoek naar gepassioneerde lesassistenten/surveillanten voor een school in Overijssel.

13 juli, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Ga jij ervoor zorgen dat het kwartje gaat vallen tijdens de wiskunde lessen? En doe jij dit op een enthousiaste manier waardoor jouw leerlingen graag naar jouw les komen? Wij zoeken een bevlogen docent Wiskunde voor 9 lesuren per week in de onderbouw van het vmbo.

11 juli, 2018

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij oog voor de manier waarop de mens de ruimte om zich heen inricht? Interesseert het jou hoe culturen zich tot elkaar verhouden? En vertel je anderen graag over natuurlijke verschijnselen? Reageer dan snel, want wij zoeken een docent Aardrijkskunde!

11 juli, 2018

Vacature Docent Economie – Utrecht

Vervuld

Ben jij een docent die de leerlingen uit de bovenbouw van de havo en het vwo een goede start van het schooljaar gaat bezorgen? Voor een moderne en goedgeorganiseerde school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent voor een vervanging tot 1 november.

11 juli, 2018

Vacature Leerkracht SBO Groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ga jij zorgen voor de juiste intensieve begeleiding van leerlingen op het SBO? De school heeft veel kennis en ervaring in huis om de juiste begeleiding te bieden aan kinderen met kinderen met ontwikkelings-, gedrags- of psychiatrische problemen. Ga jij dit bevlogen en enthousiaste team versterken en minimaal 2 dagen per week lesgeven aan groep 5?

9 juli, 2018

Vacature Leerkracht SBO Groep 4 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ga jij zorgen voor de juiste intensieve begeleiding van leerlingen op het SBO? De school heeft veel kennis en ervaring in huis om de juiste begeleiding te bieden aan kinderen met kinderen met ontwikkelings-, gedrags- of psychiatrische problemen. Ga jij dit bevlogen en enthousiaste team versterken en 2 dagen per week lesgeven aan groep 4?

9 juli, 2018

Vacature Leerkracht SBO Groep 3 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Ga jij zorgen voor de juiste intensieve begeleiding van leerlingen op het SBO? De school heeft veel kennis en ervaring in huis om de juiste begeleiding te bieden aan kinderen met kinderen met ontwikkelings-, gedrags- of psychiatrische problemen. Ga jij dit bevlogen en enthousiaste team versterken en 5 dagen per week lesgeven aan groep 3?

9 juli, 2018

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

9 juli, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Tweedegraads bevoegd Nederlands, ervaren teamplayer en op zoek naar een baan voor het nieuwe schooljaar? Stop met zoeken! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor de onderbouw van havo en vwo.

9 juli, 2018

Vacature Leerkracht Groep 2 – Gelderland

Vervuld

Leer jij de kinderen tellen tot 20 én weer terug? En laat jij hen voor het eerst hun eigen naam schrijven? Dan ben jij als leerkracht thuis in groep 2! Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

7 juli, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Voor het volgende schooljaar zoeken wij een leerkracht die de leerlingen van groep 7 gaat voorbereiden op de CITO. Ben je beschikbaar en zie jij het zitten om met hen aan de slag te gaan? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

7 juli, 2018

Vacature Docent Economie – Gelderland

Gelderland
18 lesuren

Ben jij een bevlogen docent, werk je graag met leerlingen uit vmbo-klassen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een bevlogen docent Economie! Ga jij de leerlingen alles leren over jouw vakgebied?

6 juli, 2018

Vacature Docent Bouw – Utrecht

Utrecht
20 lesuren

Voor een middelbare school in de provincie Utrecht zijn we opzoek naar een Docent Bouw voor een pittige vmbo-groep. Ga jij hen motiveren en stimuleren voor het vakgebied? Wij zijn op zoek naar jou!

6 juli, 2018

Vacature Docent LWOO – Zuid-Holland

Vervuld

Vind jij het een leuke uitdaging om leerlingen les te geven die extra begeleiding nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat aan de slag op een goed georganiseerde school met een uitstekend inwerktraject!

5 juli, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een passie voor de Nederlandse taal en cultuur en ben jij in staat om jouw kennis over te dragen aan leerlingen uit 3 havo? Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands voor 10 lesuren per week. Ga jij de uitdaging aan?

5 juli, 2018

Vacature Docent Aardrijkskunde – Overijssel

Vervuld

Ben jij bevoegd tweedegraads docent Aardrijkskunde of in opleiding hiervoor, dan hebben wij een vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent voor het vmbo op een goedgeorganiseerde school!

4 juli, 2018

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Zuid-Holland

Vervuld

Wij zijn op zoek naar een tweedegraads docent Zorg & Welzijn voor een school in Zuid-Holland in verband met een ziektevervanging. Ga jij de leerlingen helpen in hun ontwikkeling en ben jij volgend schooljaar beschikbaar? Dan zoeken wij misschien jou wel!

4 juli, 2018

Vacature Docent Duits – Zeeland

Zeeland
12 lesuren

Heb jij een onderwijsbevoegdheid voor het vak Duits, of ben jij in opleiding hiervoor? Dan hebben we een leuke vacature voor je! Voor een mbo in de provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een docent Duits.

4 juli, 2018

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Wij zijn op zoek naar een docent Duits voor een school in de provincie Zuid-Holland. Ga jij de uitdaging met de leerlingen van het vmbo aan? Reageer dan snel!

3 juli, 2018

Vacature Docent Biologie – Drenthe

Vervuld

Wij zijn voor een middelbare school in de provincie Drenthe op zoek naar een docent Biologie. Heb jij een eerstegraads bevoegdheid voor Biologie of ben je hiervoor in opleiding? Ga dan de uitdaging aan!

2 juli, 2018

Vacature Docent Verpleegkunde – Utrecht

Vervuld

Wij zijn opzoek naar een docent Verpleegkunde voor de opleiding mbo verzorgende. Heb jij een verpleegkundige achtergrond en affiniteit met jongeren? Dit is je kans!

2 juli, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7 – Noord-Holland

Vervuld

Groep 7 wordt wel gezien als het belangrijkste jaar van de basisschool. De moeilijkste stof van rekenen en taal wordt behandeld. Met deze bagage gaan de leerlingen naar groep 8 en wordt de lesstof voor een groot deel herhaald. Ga jij samen met deze leerlingen in het nieuwe schooljaar de uitdaging aan?

2 juli, 2018

Vacature Leerkracht Groep 6 – Noord-Holland

Vervuld

Voor een basisschool in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 6. Vind jij dat leren iets is wat je samen doet? Wil jij naast het aanleren van algemene vaardigheden ook bijdragen aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

2 juli, 2018

Vacature Docent Godsdienst – Zuid-Holland

Vervuld

Als docent Godsdienst draag je je kennis over en sta je samen met je leerlingen stil bij persoonlijke vorming en religie. Je neemt jouw studenten in een ontdekkingsreis mee naar verschillende religieuze thema’s en biedt hen de ruimte om vaardigheden te ontwikkelen. Voel jij je hiertoe geroepen? Lees dan snel verder.

29 juni, 2018

Vacature Leerkracht Groep 1/2 – Noord-Holland

Vervuld

Kleuters en stilzitten, dat gaat lastig samen. Gelukkig krijgen de kleuters van jou volop de ruimte en de gelegenheid om te bewegen. Houd jij ervan om lekker bezig te zijn, maar spelenderwijs ook de basis te kunnen leggen voor rekenen en taal?

29 juni, 2018

Vacature Leerkracht Groep 6 – Gelderland

Vervuld

Ben jij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga jij deze lieve leerlingen uit groep 6 lesgeven en begeleiding bieden wanneer dat nodig is? Wij zoeken jou!

29 juni, 2018

Vacature Leerkracht Groep 3 – Noord-Holland

Vervuld

Sta jij als leerkracht in de startblokken vanaf augustus 2018 en ben je beschikbaar voor een leuke uitdaging? Voor een school in de provincie Noord-Holland zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor groep 3. Je komt terecht in een betrokken team die jou als nieuwkomer graag op weg helpen!

29 juni, 2018

Vacature Docent Economie & Rekenen – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een gemotiveerde docent met een flexibele instelling én met hart voor studenten van het mbo? Stop met zoeken! Wij hebben een leuke vacature voor je. We zijn op zoek naar een Docent voor de sector Economie & Handel!

29 juni, 2018

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Vervuld

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor 5 dagen per week aan de slag met ongeveer 15 leerlingen en jouw inzet is het gehele schooljaar nodig. Wanneer de samenwerking positief verloopt is er ook kans op een vast dienstverband bij de school zelf! Lees snel verder voor meer informatie!

29 juni, 2018

Vacature Docent Burgerschap – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een mbo in de provincie Zuid-Holland zijn we op zoek naar een docent Burgerschap voor ongeveer 8 lesuren per week. Je verzorgt afwisselende en actuele lessen. Enthousiast? Reageer dan direct!

28 juni, 2018

Vacature Docent Verpleegkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Heb jij hart voor de zorg én affiniteit met onderwijs? Ga dan aan de slag als docent Verpleegkunde! Aan jou de taak om de studenten voor te bereiden op hun taak in de maatschappij.

28 juni, 2018

Vacature Docent Secretariële Vakken – Zuid-Holland

Vervuld

Binnen veel bedrijven zijn secretaresses onmisbaar. Het is daarom belangrijk dat de secretariële studenten worden opgeleid tot zelfstandige, accurate en stressbestendige professionals. Voor het nieuwe studiejaar zijn wij op zoek naar een docent Secretariële Vakken!

28 juni, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Vind jij het leuk de leidende rol aan te nemen en de leerlingen op een interactieve wijze te betrekken bij de lessen? Beschik jij daarnaast over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Wij hebben een baan voor je!

28 juni, 2018

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Vervuld

Ben jij beschikbaar om de lessen Nederlands voor leerlingen uit de onderbouw van het vmbo te verzorgen? Voor een leuke school in de provincie Utrecht zijn wij vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent Nederlands. Ben jij docent Nederlands (in opleiding) en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

28 juni, 2018

Vacature Docent Agogische Vakken – Zuid-Holland

Vervuld

Voor de afdeling Gezondheidszorg en Welzijn van een mbo-instelling zoeken wij twee docenten Sociaal Agogische Vakken. Ga jij voor ongeveer 20 lesuren per week aan de slag met deze studenten? Een deel is ook mogelijk! Lees snel verder!

28 juni, 2018