Adhocdocent deelt graag de leukste banen in het onderwijs met jou! Door de samenwerkingen met scholen in heel Nederland vind je op deze pagina uiteenlopende vacatures in het onderwijs. Hieronder tonen we je onze onderwijs vacatures. Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren binnen de vacatures in het onderwijs.

Wil jij graag in het onderwijs actief zijn, maar zit er geen geschikte onderwijs vacature bij? Laat dan jouw cv en wensen bij ons achter, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van passende banen in het onderwijs!

Vacature Docent Nederlands – Utrecht

Utrecht
4 lesuren

Ben jij gek op de Nederlandse taal en wil jij een nieuwe uitdaging als docent Nederlands aangaan? Ben jij per direct voor 2 dagen in de week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

14 februari, 2019

Vacature Lesassistent Praktijkonderwijs – Overijssel

Overijssel
7 lesuren

Per direct zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor 6,5 uur per dag aan de slag met ongeveer 8 a 10 leerlingen en jouw inzet is nodig gedurende een zwangerschapsverlof. Wanneer de samenwerking positief verloopt is er ook kans op een vast dienstverband bij de school zelf. Lees snel verder voor meer informatie!

13 februari, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb jij een passie voor lesgeven en wiskunde? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Wiskunde. Wil jij deze leerlingen niet alleen helpen tijdens de lessen, maar wil je ze ook enthousiast maken over een een vak waar je zo veel mee kunt doen in het leven?

13 februari, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Heb je affiniteit met leerlingen van het vmbo en een passie voor Wiskunde? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Wiskunde. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin dit vak niet meer weg te denken is?

13 februari, 2019

Vacature Leekracht groep 6 – Noord-Brabant

Noord-Brabant
8 lesuren

Weet jij kinderen van de basisschool uit te dagen? Heb jij zowel oog voor het individu in de klas als voor de groepsprocessen? Wees welkom op een basisschool in de provincie Noord-Brabant!

12 februari, 2019

Vacature Verzuimcoördinator – Utrecht

Utrecht
14 lesuren

Had jij vroeger altijd zin om naar de les te gaan? Ik niet! En zo denken meer studenten. Natuurlijk kan de afwezigheid van studenten ook een goede reden hebben en dat is dan ook precies jouw taak om te achterhalen. Als verzuimcooördinator zorg je praktisch voor alles rondom het verzuim van studenten binnen deze MBO school. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

12 februari, 2019

Vacature Docent Trajectgroep – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is per direct een vacature Docent Trajectgroep ontstaan voor 16 uur per week. Ga jij de uitdaging aan met de leerlingen van de Trajectgroep?

12 februari, 2019

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Ben jij de extra paar handen die de school zo hard nodig heeft? Wil jij de leerlingen van het vmbo verder helpen én vind jij het leuk om voor een klas te staan? Dan zijn wij naar jou als onderwijsassistent op zoek!

12 februari, 2019

Vacature Docent Duits – Noord-Brabant

Noord-Brabant
10 lesuren

De Duitse taal blijft voor Nederlanders onmisbaar om succesvol zaken te doen met onze oosterburen. Het is dus extra belangrijk dat studenten de Duitse taal onder de knie krijgen. Ga jij met de studenten op het mbo aan de slag om hen deze taal meer eigen te maken?

12 februari, 2019

Vacature Docent Biologie – Flevoland

Flevoland
20 lesuren

Wist jij dat je maag niet knort als je honger hebt, maar dat je dunne darm zichzelf dan ‘schoonveegt’? Lijkt het jou een uitdaging om de leerlingen van het vmbo uit te leggen hoe dit werkt? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde docent Biologie!

7 februari, 2019

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Vervuld

Sta jij graag voor groepen en ben jij in staat mbo-studenten te motiveren voor het vak Engels? Weet jij het belang van dit vak op hen over te brengen? Wij zoeken jou!

6 februari, 2019

Vacature Leerkracht Invalpool – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Ben jij de juf of meester die (bijna) klaar is met zijn opleiding? Hou je van uitdaging en wil je graag ontdekken wat jouw plek is in het onderwijs? Dat kan door in dienst te komen bij Klaswijs als vaste invalleerkracht!

6 februari, 2019

Vacature Leerkracht Groep 8 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Het laatste halfjaar van groep 8; een gezellige periode met veel ontwikkelingen; musical, kamp en daarnaast de Cito’s. Houd jij wel van wat avontuur? Dan zoeken wij jou! Voor een basisschool in de provincie Zuid-Holland zijn wij vanaf de voorjaarsvakantie op zoek naar een leerkracht voor groep 8 voor 3 dagen per week!

6 februari, 2019

Vacature Leerkacht Groep 5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Heb jij een hart voor kinderen en vind jij het leuk om samen met de leerlingen van groep 5 de wereld te verkennen? Lees dan snel verder! Voor een school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een juf of meester voor de woensdag, donderdag en vrijdag!

6 februari, 2019

Vacature Leerkracht Groep 7 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij de leerkracht die deze groep 7 voor 1,5 à 2 dagen les gaat geven tot aan de zomervakantie? Dan komen we graag met je in contact!

6 februari, 2019

Vacature Docent Economie – Zuid Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe leuke uitdaging of uitbreiding van je uren als docent Economie? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent voor de onderbouw. Ga jij deze leerlingen alles leren over ondernemen, de markt van vraag en aanbod en onze rol als consument?

1 februari, 2019

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb je affiniteit met de Engelse taal en daarnaast ook een hart voor jongeren? It’s a match! Lees snel verder, wij vertellen je graag meer over een vacature die voor jou interessant kan zijn!

31 januari, 2019

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Zie jij het als een leuke uitdaging om alle leerlingen in de klas te betrekken bij jouw lessen als docent Wiskunde? Weet jij als geen ander waar leerlingen tegenaan lopen in de lessen en hoe jij dit op begrijpelijke wijze aan hen uitlegt? Wij komen graag in contact met jou!

31 januari, 2019

Vacature Onderwijsassistent Kleuters – Zuid-Holland

Vervuld

Vanaf 22 februari zijn we voor 4 dagen op zoek naar een onderwijsassistent voor een leuke SBO school in Zuid-Holland. Ben jij beschikbaar voor deze nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

30 januari, 2019

Vacature Leerkracht groep 8 – Noord-Brabant

Noord-Brabant
14 lesuren

Heb jij een hart voor kinderen en sta jij stevig genoeg in je schoenen om groep 8 halverwege het schooljaar uit te dagen? Dan zoeken wij jou! Voor een basisschool in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een leerkracht die vanaf 6 februari tot aan de zomervakantie voor 1,5 dag in de week wil lesgeven aan deze leuke groep 8!

30 januari, 2019

Vacature Medewerker Straflokaal – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Ben jij degene die leerlingen rustig krijgt? Kun jij je makkelijk verplaatsen in de leerling en hen het gevoel geven dat ze begrepen worden? Lees dan snel verder!

25 januari, 2019

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
6 lesuren

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kun je niet wachten om studenten over de Nederlandse taal en cultuur te vertellen? Kijk dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

24 januari, 2019

Stagiair(e) Werving & Selectie – Rotterdam

Zuid-Holland
24 lesuren

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf september 2019? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

21 januari, 2019

Vacature Docent Entree – Noord-Brabant

Vervuld

Voor een mbo in Noord-Brabant zijn wij vanaf half februari op zoek naar een full-time beschikbare docent Entree. Je geeft onder andere les in Nederlands, Burgerschap en Rekenen aan studenten van het mbo niveau 1. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een echte pedagoog bent.

18 januari, 2019

Vacature Docent ICT – Noord-Brabant

Vervuld

Informatica in de breedste zin van het woord: software, hardware, computers, internet, webmastertechniek en zo kunnen we nog wel even door gaan. Word jij bij het horen van deze woorden enthousiast? Ben jij een gedreven ICT’er en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Voor een mbo in de provincie Noord-Brabant zijn wij namelijk op zoek naar een docent ICT!

18 januari, 2019

Vacature Docent Verkoop – Noord-Brabant

Vervuld

Ben jij een enthousiaste, ervaren verkoper met overtuigingskracht? Wil jij de leerlingen van het mbo helpen zichzelf op dit gebied te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

18 januari, 2019

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Noord-Brabant

Noord-Brabant
12 lesuren

Voor een mbo in de provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Zorg & Welzijn. Je geeft les in het vak ‘basisvaardigheden zorg & dienstverlening’ aan niveau 2 studenten. Jij weet als geen ander hoe het is om in de zorg te werken en weet dit op een leuke manier over te brengen op de jongeren. Heb ik het over jou?!

18 januari, 2019

Vacature Recruitment Consultant – Rotterdam/Utrecht

Zuid-Holland
40 lesuren

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!

18 januari, 2019

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Ben jij vanaf 6 mei 14 uur per week beschikbaar als onderwijsassistent? Wil jij de leerlingen van een basisschool in Zuid-Holland verder helpen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

16 januari, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Flevoland

Vervuld

De aarde heeft 24 uur nodig om rond haar as te draaien. Ga jij de leerlingen uitleggen wat het effect hiervan is? Voor de 2e helft van van het schooljaar zijn wij op zoek naar een gemotiveerde docent Aardrijkskunde. De school kan jouw hulp goed gebruiken!

14 januari, 2019

Vacature Docent Trajectgroep – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is per direct een vacature ontstaan voor 16 uur per week. Ga jij de uitdaging aan met de leerlingen van de trajectgroep?

14 januari, 2019

Vacature Mentor Integratieklas – Gelderland

Vervuld

Heb jij hart voor de zorgleerling; de leerling die meer aandacht nodig heeft? Denk jij graag mee in de ontwikkeling van de leerlingen en kijk je naar de mogelijkheden die zij hebben? Ben jij beschikbaar voor 1-2 dagen per week en kun jij niet wachten om de leerlingen te ondersteunen in hun leerweg? Dan zoek ik jou!

14 januari, 2019

Vacature Leerkracht SBO Groep 4/5 – Noord-Brabant

Noord-Brabant
28 lesuren

Voor een SBO school in Noord-Brabant zijn wij per 25 maart op zoek naar een leerkracht voor groep 4/5. Wil jij door middel van afwisselende lessen de leerlingen stimuleren om nieuwe dingen te ontdekken en ga je samen op zoek naar antwoorden op hun vragen? Ga dan aan de slag op deze school.

14 januari, 2019

Vacature TOA – Overijssel

Overijssel
30 lesuren

Heb je affiniteit met klassen van het vmbo en ben jij technisch ingesteld? Wacht dan niet langer, maar lees snel verder! Voor een goed georganiseerde school in Overijssel zijn wij namelijk per direct op zoek naar een TOA voor het vak Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?

14 januari, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Vervuld

Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat een middelbare school in Rotterdam nodig heeft. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

8 januari, 2019

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Vervuld

Zoek je een bijbaan en lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? Dan ben jij misschien wel diegene wie we zoeken voor een middelbare school in Dordrecht. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

8 januari, 2019

Vacature Docent Engels – Overijssel

Vervuld

Ben jij een docent Engels die over uitstekende pedagogische vaardigheden beschikt? Voor een vmbo-school zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Engels!

8 januari, 2019

Vacature Leerkracht groep 3/4 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij opzoek naar een kortdurende vervanging van een aantal weken? Ga dan nu aan de slag als leerkracht voor groep 3/4 op een basisschool in Zuid-Holland. Kijk snel verder, want wij zoeken jou!

8 januari, 2019

Vacature Leerkracht Middenbouw – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij oog voor de individuele leerling en wil je hen de juiste begeleiding geven? Ga dan vanaf januari aan de slag in het speciaal onderwijs! Voor een school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw voor 2-3 dagen per week. Lees snel verder!

8 januari, 2019

Vacature Leerkracht Groep 5 – Utrecht

Vervuld

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een leuke basisschool zijn wij vanaf 7 januari op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ga jij het team op deze basisschool in Utrecht versterken?

8 januari, 2019

Vacature Huiswerk begeleider – Utrecht

Vervuld

Voor een huiswerkinstituut in provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een huiswerkbegeleider voor één of twee dagen per week, waarvan in ieder geval de woensdag. De werktijden zijn van 14:30 tot 18:30 uur.

3 januari, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

3 januari, 2019

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

24 december, 2018

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Vervuld

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kun je niet wachten om leerlingen over de Nederlandse taal en cultuur te vertellen? Kijk dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

20 december, 2018

Vacature Docent Engels – Gelderland

Vervuld

Ben jij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging en de bevlogen docent Engels waar wij naar op zoek zijn? Wij willen je graag leren kennen! Voor een school in Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde docent.

20 december, 2018

Vacature Management Assistent – Flevoland

Vervuld

Ben jij de spin in het web die wij zoeken? Beschik jij over veel organisatietalent en kun jij ook andere structuur bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een gedreven Management Assistent die graag voor 3 dagen in de week zijn/haar handen uit de mouwen steekt voor een leuke school!

20 december, 2018

Vacature Docent CKV – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een affiniteit met kunst en cultuur en heb je een passie voor jongeren? Als docent CKV kan jij jouw creativiteit en enthousiasme delen met leerlingen van het voortgezet onderwijs. Lees snel verder!

20 december, 2018

Vacature Docent Engels – Utrecht

Vervuld

Ben jij het Engelse talent dat wij zoeken? De Engelse taal goed leren en beheersen is erg belangrijk, maar voor sommigen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn daarom op zoek naar een docent die de leerlingen verder helpt met het ontwikkelen van hun Engelse taal.

20 december, 2018

Vacature Docent Rekenen – Gelderland

Vervuld

Voor een middelbare school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Rekenen voor 12 lesuren per week. Deze lessen worden gegeven aan diverse klassen uit de onder- en bovenbouw van het vmbo. Ben jij beschikbaar voor deze leuke uitdaging?

20 december, 2018

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Vervuld

Weet jij de leerlingen van het vmbo te motiveren tijdens de Nederlandse lessen? Ben jij toegankelijk en sta je vol enthousiasme voor de klas? Wij komen graag met jou in contact!

20 december, 2018