Vacature Docent Duits – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Ben jij helemaal weg van de taal van onze oosterburen en weet jij dit enthousiasme als geen ander op je leerlingen over te brengen? Ben jij in staat om de beheersing van de Duitse taal van je leerlingen naar een hoger niveau te trekken? Lees dan snel verder!

17 december, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Ben jij de onderwijstopper die wij zoeken? Wil jij leerlingen van Groep 7 helpen en voorbereiden op het laatste jaar van hun basisschoolperiode? Dan zoeken wij jou!

17 december, 2018

Vacature leerkracht Gym – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Ben jij al enthousiast, maar word je nog enthousiaster van leerlingen uit groep 5, 6 en 7? Ga dan nu aan de slag als leerkracht gym op een basisschool in de provincie Zuid-Holland. Lees snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

17 december, 2018

Vacature Leerkracht Unit 5-8 – Gelderland

Gelderland
40 lesuren

Voor een leuke basisschool in Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor unit 5 t/m 8. Ben jij in staat om in korte tijd een goede relatie met de leerlingen op te bouwen en de lessen op te pakken? Reageer dan snel!

17 december, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Help jij de kinderen van groep 7 door het moeilijkste jaar van hun basisschooltijd heen? Zorg jij voor de juiste begeleiding en maak jij hen ook steeds zelfstandiger? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde leerkracht!

17 december, 2018

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Ga jij leerlingen alles leren over het klimaat, de verschillende culturen en het weer? Wij zijn per 1 maart 2019 op zoek naar een docent Natuurkunde. Lees gauw verder!

14 december, 2018

Vacature Docent Natuur & Techniek – Gelderland

Gelderland
19 lesuren

Blijft de natuur en de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis te delen met leerlingen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

13 december, 2018

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Ben jij een echte VMBO docent en ga jij graag praktisch aan de slag met de leerlingen? Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn we voor 10 lesuren per week op zoek naar een enthousiaste Natuurkunde docent.

12 december, 2018

Vacature Docent Techniek/PIE – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Heb je affiniteit met leerlingen van het vmbo? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?

12 december, 2018

Vacature Docent Frans – Drenthe

Drenthe
3 lesuren

Heb jij een passie voor Franse taal en cultuur en ben je daarnaast docent (in opleiding)? Heb je hart voor de leerlingen uit de onderbouw van havo en vwo? Lees dan snel verder!

12 december, 2018

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Overijssel

Overijssel
24 lesuren

Vanaf maart 2019 (eerder starten is in overleg ook mogelijk) zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor ongeveer 3 dagen per week aan de slag en jouw inzet is het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met vertrek van een docent. Lees snel verder voor meer informatie!

12 december, 2018

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
23 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Nederlandse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de studenten helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Nederlands? Dan hebben wij per direct een leuke uitdaging voor jou!

12 december, 2018

Vacature Docent Engels – Noord-Brabant

Noord-Brabant
15 lesuren

Ben jij een ster in de Engelse taal? We need you! Na de kerstvakantie kan jij starten op een mbo-school en voor circa 15 lesuren per week lesgeven aan de studenten.

7 december, 2018

Vacature Leerkracht Groep 1 – 3 – Noord-Brabant

Noord-Brabant
16 lesuren

Zorg jij dat de leerlingen van groep 1, 2 en 3 met plezier naar school gaan? Wil jij deze leerlingen per direct verder helpen in hun ontwikkeling? Zoek dan niet verder, want wij zijn op zoek naar jou!

6 december, 2018

Vacature Leerkracht Groep 5 – Noord-Holland

Vervuld

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een leuke basisschool zijn wij vanaf februari op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ga jij het team op deze basisschool in Noord-Holland versterken?

6 december, 2018

Vacature Leerkracht Groep 6 – Noord-Holland

Vervuld

Voor een leuke basisschool in Noord-Holland zijn wij vanaf maart op zoek naar een leerkracht voor groep 6. Ben jij in staat om in korte tijd een goede relatie met de leerlingen op te bouwen en de lessen op te pakken? Reageer dan snel!

6 december, 2018

Vacature Docent Engels – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Vijfhonderd jaar geleden spraken vijf tot zeven miljoen mensen Engels. Anno 2018 spreken nagenoeg 1,8 miljard mensen Engels over de hele wereld. Kortom, de meest gesproken taal ter wereld is belangrijk om goed te beheersen. Kun jij leerlingen uit de bovenbouw van het vmbo de liefde voor deze wereldtaal bijbrengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

6 december, 2018

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal en cultuur? Krijg jij energie van voor de klas staan en de leerlingen helpen in hun ontwikkeling binnen het vak Engels? Dan hebben wij direct na de kerstvakantie een leuke uitdaging voor jou!

4 december, 2018

Vacature GZ-Psycholoog – Utrecht

Utrecht
28 lesuren

Voor een onderwijsinstelling in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een Orthopedagoog/GZ-psycholoog die voor 28 uur per week beschikbaar is en liefde heeft voor de zorgleerling én het onderwijs. Heb jij een brede en gedegen kennis van de psychiatrie en kun jij dit vertalen naar toepassingen in het onderwijs? Ben jij bij voorkeur per direct beschikbaar en klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

4 december, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Ben jij ervan overtuigd dat jij alle leerlingen enthousiast kan maken voor het vak Wiskunde? Ga jij de uitdaging aan om leerlingen te helpen hun weg te vinden met de lesstof? Solliciteer dan snel, want wij zoeken een docent Wiskunde voor 4 dagen per week!

3 december, 2018

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Houd jij je graag bezig met de Nederlandse grammatica, spelling en literatuur? Vind je het belangrijk dat scholieren goed onderwijs krijgen in deze taal en heb jij affiniteit met jongeren? Dan zoeken wij jou!

30 november, 2018

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school in Rotterdam.

29 november, 2018

Vacature Bijlesdocent – Utrecht

Utrecht
8 lesuren

Voor een huiswerkinstituut in provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een bijles docent voor vwo-leerlingen. Je geeft huiswerkbegeleiding aan kleine groepjes leerlingen, voornamelijk leerlingen uit de bovenbouw van het vwo. Je start 31 december en gaat 2 dagen bijlessen geven in economie, M&O en wiskunde A.

28 november, 2018

Vacature Docent Duits – Overijssel

Overijssel
9 lesuren

Ben jij een kundig docent Duits met passie voor je vak? Dan ben jij de docent die wij zoeken! Voor een school in de provincie Overijssel zijn wij op zoek naar een docent Duits voor ongeveer 9 lesuren per week.

27 november, 2018

Stagiair(e) Werving & Selectie – Rotterdam

Zuid-Holland
24 lesuren

Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf januari / februari 2019? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

27 november, 2018

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

ardrijkskunde is een breed vak met veel verschillende onderwerpen. Ben jij docent Aardrijkskunde en weet jij de leerlingen van het voortgezet onderwijs te enthousiasmeren over natuurkundige verschijnselen en hoe landen in elkaar steken? Wij komen graag in contact met jou!

26 november, 2018

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Overijssel

Vervuld

Vanaf maart 2019 (eerder starten is in overleg ook mogelijk) zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor ongeveer 1 dag per week aan de slag en jouw inzet is het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met vertrek van een docent. Lees snel verder voor meer informatie!

26 november, 2018

Vacature Docent MCV – Utrecht

Utrecht
4 lesuren

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid die de koppeling weet te maken tussen de theorie en praktijk? Ook al zijn praktijklessen leuker voor de leerlingen, mede door jouw theoretische lessen weet jij leerlingen te boeien voor het vakgebied. Je geeft les aan studenten van het bovenbouw mbo en weet hen enthousiast te maken voor jouw vak.

26 november, 2018

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij voor het nieuwe jaar nog op zoek naar een leuke uitdaging als docent Economie? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent voor de onderbouw. Ga jij deze vmbo-gt leerlingen alles leren over ondernemen, de markt van vraag en aanbod en onze rol als consument?

26 november, 2018

Vacature Docent Spaans – Utrecht

Vervuld

Wij zijn op zoek naar een docent Spaans voor een school in de provincie Utrecht. Ga jij de uitdaging met de leerlingen van het vwo aan? Reageer dan snel!

22 november, 2018

Vacature Onderwijsassistent Frans – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij op dit moment studerend en heb jij een passie voor het onderwijs én de Franse taal? Zou jij aan de slag willen gaat als onderwijsassistent Frans en leerlingen verder helpen? Lees dan snel verder, want ik ben op zoek naar jou!

22 november, 2018

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Ben jij op de hoogte van alles wat te maken heeft met mensen, planten, organen en cellen? Kan je daarnaast goed werken met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie!

21 november, 2018

Vacature Gym Leerkracht – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Houd je van sport en spel? Heb je passie voor leerlingen van het SBO en ben je 2 dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

20 november, 2018

Vacature Leerkracht Groep 5 – Utrecht

Utrecht
36 lesuren

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een leuke basisschool zijn wij vanaf februari op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ga jij het team op deze basisschool in Utrecht versterken?

20 november, 2018

Vacature Docent Nederlands – Noord-Brabant

Vervuld

Weet jij moeiteloos of woorden eindigen op een d of een t? Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor niveau 3 en 4 studenten. Ben jij in het bezit van je onderwijsbevoegdheid en heb je affiniteit met deze doelgroep? Reageer dan snel!

19 november, 2018

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Ben jij een docent die het als een uitdaging ziet jongeren te enthousiasmeren voor kunst? Een docent die in staat is jongeren te motiveren hun creativiteit te gebruiken? Ben jij docent Beeldende Vorming en nog op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder!

19 november, 2018

Vacature Docent(en) Entree opleiding – Noord-Brabant

Vervuld

Per direct zijn wij op zoek naar een Docent Entree opleiding. Je gaat voor 5 dagen per week aan de slag met studenten van mbo niveau 1 en jouw inzet is naar verwachting het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met ziekte. Lees snel verder voor meer informatie!

19 november, 2018

Vacature Mentor Praktijkonderwijs – Gelderland

Gelderland
32 lesuren

Vanaf half januari 2019 zijn we op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. Je gaat voor 4 dagen per week aan de slag met ongeveer 15 leerlingen en jouw inzet is het verdere schooljaar nodig. De vacature is ontstaan in verband met ziekte. Lees snel verder voor meer informatie!

14 november, 2018

Vacature Docent Aardrijkskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Ben jij geïnteresseerd in de bevolkingsgroei, het klimaat en de verschillende weersomstandigheden? Als docent Aardrijkskunde kan je al jouw kennis delen met de leerlingen uit de onderbouw! Ga jij de uitdaging aan?

14 november, 2018

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Heb jij veel kennis van het vak Biologie en heb je affiniteit met leerlingen uit de brede onderbouw (vmbo, havo en vwo)? Wij zijn per direct op zoek naar een docent of student die de leerlingen alles kan leren over mensen, dieren en planten. Enthousiast? Reageer snel!

14 november, 2018

Vacature Leerkracht groep 4/5 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Ben jij opzoek naar een structurele baan met weinig lesuren? Ga dan nu aan de slag als leerkracht voor groep 4/5 op een basisschool in Zuid-Holland. Kijk gauw verder, want wij zoeken jou!

13 november, 2018

Vacature IB’er Groep 3 en 4 – Gelderland

Vervuld

Ben jij de ervaren Intern Begeleider (IB’er) die snel van toegevoegde waarde kan zijn voor een school? Voor een basisschool in de provincie Gelderland zijn wij per januari op zoek naar een IB’er die oog heeft voor de individuele leerling en snel een band op kan bouwen.

13 november, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7/8 – Utrecht

Utrecht
20 lesuren

Wil jij je inzetten om met en voor kinderen van groep 7/8 het verschil te maken? Ben jij per januari beschikbaar? Dan ben jij de leerkracht die wij zoeken!

13 november, 2018

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Vervuld

Waarom is de lucht blauw? En waarom zijn er eigenlijk geen snorkels met een twee meter lange buis eraan? Natuurkunde is niet alleen een schoolvak, maar ook een manier van kijken! Ga jij jouw leerlingen stimuleren om de wereld om hun heen met andere ogen te bekijken?

12 november, 2018

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Vervuld

Wij zijn op zoek naar een docent Duits voor een school in de provincie Zuid-Holland. Ga jij de uitdaging met de leerlingen van het vmbo aan? Reageer dan snel!

12 november, 2018

Vacature Docent Biologie – Overijssel

Vervuld

Wij zijn voor een middelbare school in de provincie Overijssel op zoek naar een docent Biologie. Heb jij een tweedegraads bevoegdheid voor Biologie of ben je hiervoor in opleiding? Ga dan de uitdaging aan!

12 november, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Beter als, beter dan.. hoe zat het ook al weer?! Jij hoeft hier natuurlijk niet over na te denken. De Nederlandse taal is voor jou geen enkel probleem en je weet dit ook goed uit te leggen aan anderen. Je bent daarnaast beschikbaar op maandag t/m donderdag, hebt affiniteit met jongeren en bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Klinkt jou dit als muziek in de horen? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor een middelbare school in Zuid-Holland.

8 november, 2018

Vacature Docent Verpleegkunde – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij hart voor de zorg én affiniteit met onderwijs? Neem jij de taak om de Zorg & Welzijn studenten voor te bereiden op hun taak in de maatschappij graag op je? Ga dan per direct aan de slag als docent Verpleegkunde!

8 november, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Noord-Holland

Vervuld

Ben jij ervan overtuigd dat jij alle leerlingen enthousiast kan maken voor het vak Wiskunde? Ga jij de uitdaging aan om leerlingen te helpen hun weg te vinden met de lesstof? Solliciteer dan snel, want wij zoeken een docent Wiskunde voor 10 lesuren per week!

7 november, 2018

Vacature Docent ICT – Zuid-Holland

Zuid-Holland
22 lesuren

Informatica in de breedste zin van het woord: software, hardware, computers, internet, webmastertechniek en zo kunnen we nog wel even door gaan. Word jij bij het horen van deze woorden enthousiast? Ben jij een gedreven ICT’er en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij namelijk op zoek naar een docent ICT voor 22 lesuren per week. Jij zet je in de onder en bovenbouw van het vmbo te motiveren voor jouw vakgebied.

7 november, 2018