Vacature Administratief Medewerker – Noord-Brabant

Noord-Brabant
24 lesuren

Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat alle administratie op een school in orde is? Ga dan nu aan de slag op een mbo in de provincie Noord-Brabant. De school heeft jouw hulp hard nodig!

20 februari, 2018

Vacature Medewerker Catering – Noord-Brabant

Noord-Brabant
20 lesuren

Ben jij representatief en servicegericht en lijkt het je leuk om elke dag lekkere broodjes te maken voor de studenten en docenten? We zijn op zoek naar een medewerker catering voor een mbo in de provincie Noord-Brabant. Lees gauw verder!

20 februari, 2018

Vacature Directeur Basisonderwijs – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Wil jij leidinggeven aan een team gemotiveerde leerkrachten en ondersteunende medewerkers van een basisschool? Lijkt het jou een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een school? Ga dan aan de slag als directeur!

19 februari, 2018

Vacature Docent Biologie – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Wist jij dat je maag niet knort als je honger hebt, maar dat je dunne darm zichzelf dan ‘schoonveegt’? Lijkt het jou een uitdaging om de leerlingen van het vmbo uit te leggen hoe dit werkt? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde docent Biologie!

19 februari, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Gelderland

Gelderland
12 lesuren

Word jij enthousiast van onderbouw leerlingen van het vmbo? Kan je hen ook enthousiast maken voor het vak Wiskunde? Ga dan nu aan de slag op een middelbare school in de provincie Gelderland!

19 februari, 2018

Vacature Mentor Trajectklas – Gelderland

Gelderland
32 lesuren

Sta jij stevig in je schoenen en heb je altijd al leerlingen met gedragsproblemen willen helpen? Ga aan de slag op een goed georganiseerde school in de provincie Gelderland! Reageer snel!

15 februari, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zeeland

Zeeland
25 lesuren

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent Nederlands? Voor een middelbare school in de provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een gemotiveerde docent voor onderbouw klassen van havo en vwo. Dit is je kans!

15 februari, 2018

Vacature Intern Begeleider – Gelderland

Gelderland
6 lesuren

Ben jij de ervaren Intern Begeleider (IB’er) die snel van toegevoegde waarde kan zijn voor een school? Voor een basisschool op de Veluwe zijn wij per direct op zoek naar een IB’er die oog heeft voor de individuele leerling en snel een band op kan bouwen.

14 februari, 2018

Vacature Docent Wiskunde & Rekenen – Utrecht

Vervuld

Laat jij de middelbare scholieren Wiskunde en Rekenen begrijpen? Wil jij je inzetten om samen met jouw leerlingen voor goede resultaten te gaan? Ga dan aan de slag als docent Wiskunde en Rekenen op een goed georganiseerde school in de provincie Utrecht!

13 februari, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
24 lesuren

Ben jij ervan overtuigd dat jij alle leerlingen enthousiast kan maken voor het vak Wiskunde? Ga jij de uitdaging aan om leerlingen te helpen hun weg te vinden met de lesstof? Wij zoeken een docent Wiskunde!

13 februari, 2018

Vacature Docent Engels – Overijssel

Overijssel
16 lesuren

Heb jij een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Engels? Ben je per direct beschikbaar en heb je affiniteit met examenklassen? Lees dan gauw verder, want wij zijn op zoek naar een docent Engels in de provincie Overijssel!

13 februari, 2018

Vacature Docent Duits – Utrecht

Utrecht
12 lesuren

Ga jij aan de slag als docent Duits op een voortgezet onderwijs in de provincie Utrecht? De school is gericht op de ontwikkeling van de leerlingen en jij kan daar aan bijdragen! We zien uit naar je reactie!

13 februari, 2018

Vacature Docent Engels – Utrecht

Vervuld

Are you looking for a job? Wij zijn op zoek naar een docent Engels voor een middelbare school in de provincie Utrecht. Ben jij een docent Engels? Reageer dan snel!

13 februari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 8 – Gelderland

Gelderland
24 lesuren

Ben jij in staat om de leerlingen van groep 8 de tijd van hun leven te geven in de laatste maanden op de basisschool? Ga dan aan de slag op een goed georganiseerde basisschool in de provincie Gelderland! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht!

12 februari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 5/6 – Utrecht

Utrecht
40 lesuren

Ben jij al enthousiast, maar word je nog enthousiaster van leerlingen uit groep 5/6? Ga dan nu aan de slag als leerkracht op een basisschool. Lees gauw verder, want wij zijn op zoek naar jou!

12 februari, 2018

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging en de bevlogen docent Engels waar wij naar op zoek zijn? Wij willen je graag leren kennen! Voor een school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde docent.

9 februari, 2018

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Frans is de moedertaal van 75 miljoen mensen over de hele wereld. Veel mensen spreken de taal echter als hun tweede taal. Ga jij de uitdaging aan om leerlingen de taal net zo goed te laten beheersen als deze 75 miljoen mensen?

9 februari, 2018

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
9 lesuren

Ben jij in staat de Duitse taal perfect te spreken en te schijven? Kan jij niet wachten om voor de klas te staan en jouw kennis te delen met de leerlingen van het voortgezet onderwijs? Dit is je kans!

9 februari, 2018

Vacature Huiswerkbegeleider – Zuid-Holland

Zuid-Holland
4 lesuren

Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een aantal huiswerkbegeleiders voor de maandag en woensdag. Ben jij een student met voldoende kennis op zak om de brugklasleerlingen te ondersteunen? Of volg je een lerarenopleiding en zoek je een uitdagende baan in de onderwijssector?

9 februari, 2018

Vacature Docent Nederlands – Noord-Brabant

Noord-Brabant
3 lesuren

Wist jij dat de Nederlandse taal een oneindig aantal woorden heeft? Ga jij de uitdaging aan om zo veel mogelijk woorden aan studenten van het mbo te leren? Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands!

9 februari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7 – Utrecht

Utrecht
40 lesuren

Help jij de kinderen van groep 7 door het moeilijkste jaar van hun basisschooltijd heen? Zorg jij voor de juiste begeleiding en maak jij hen ook steeds zelfstandiger? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde leerkracht!

9 februari, 2018

Vacature Onderwijsassistent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is een vacature ontstaan voor twee personen. Ga jij vanaf maart aan de slag met de leerlingen van de trajectklas?

8 februari, 2018

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren

Heb je affiniteit met leerlingen van het vmbo en weet jij alles van het vak Duits? Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zijn we op zoek naar een docent Duits. Ga jij en aan de slag op deze school?

8 februari, 2018

Vacature Docent Entree – Noord-Brabant

Vervuld

Voor een mbo in Noord-Brabant zijn wij vanaf half februari op zoek naar een docent Entree. Je geeft 16 lesuren per week les studenten afkomstig uit het VSO, ISK of de Praktijkschool. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een echte pedagoog bent.

8 februari, 2018

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
11 lesuren

Ben jij een docent Wiskunde of hiervoor in opleiding? Lijkt het je leuk om les te geven aan onderbouw leerlingen van de havo en het vwo? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees gauw verder!

8 februari, 2018

Vacature Docent Scheikunde – Overijssel

Overijssel
20 lesuren

Scheikunde wordt door veel leerlingen ervaren als een lastig vak. Ga jij de uitdaging aan om de bovenbouw leerlingen van havo en vwo les te geven? Wij zijn vanaf juni op zoek naar een gemotiveerde docent Scheikunde.

8 februari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 7 – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn we per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 7. Wil jij de leerlingen helpen en hen voorbereiden op hun laatste jaar op de basisschool? Wij hebben een vacature voor je!

7 februari, 2018

Vacature Docent Techniek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
22 lesuren

Heb je affiniteit met onderbouw klassen van havo en vwo en ben jij technisch ingesteld? Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?

7 februari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 4/5 – Gelderland

Gelderland
24 lesuren

Voor een kleinschalige basisschool in Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 4/5. Wil jij door middel van afwisselende lessen de leerlingen stimuleren om nieuwe dingen te ontdekken en ga je samen op zoek naar antwoorden op hun vragen? Ga dan aan de slag op deze school.

7 februari, 2018

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Aus, bei, mit, nach, seit, von, zu… Kan jij de leerlingen leren bij welke grammaticaregel deze voorzetsels horen? Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent Duits!

7 februari, 2018

Vacature Docent Nederlands – Noord-Brabant

Noord-Brabant
15 lesuren

Weet jij moeiteloos of woorden eindigen op een d of een t? Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands voor niveau 3 en 4 studenten. Ben jij in het bezit van je onderwijsbevoegdheid en heb je affiniteit met deze doelgroep? Reageer dan snel!

6 februari, 2018

Vacature Docent NaSk – Gelderland

Gelderland
8 lesuren

Wist jij dat het gewicht van kauwgom tijdens het kauwen met 60% kan afnemen? Of weet jij hoe het kan dat heet water sneller bevriest dan koud water? Ga dan de uitdaging aan om dit uit te leggen aan leerlingen van het vmbo! Wij zijn op zoek naar een docent NaSk.

6 februari, 2018

Vacature Technisch Onderwijsassistent – Utrecht

Utrecht
20 lesuren

Heb jij altijd al leerlingen iets willen leren van de vakken Biologie, Natuurkunde & Scheikunde? Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Technische Onderwijsassistent. Ben jij voor een korte periode 20 lesuren per week beschikbaar? Lees dan gauw verder!

6 februari, 2018

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent Nederlands voor 14 lesuren per week. Ga jij de leerlingen van het vmbo alles leren van de Nederlandse spelling en grammatica? Reageer snel en ga aan de slag op deze leuke school!

2 februari, 2018

Vacature Docent Product & Dienstverlening – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij interesse om leerlingen van het vmbo te leren hoe zij een activiteit organiseren voor een klant en hoe zij een product of dienst kunnen presenteren en promoten? Kan je hen daarnaast alles vertellen over het ontwerpen en maken van multimediaproducten? Ga dan aan de slag als docent Product & Dienstverlening.

2 februari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 6/7 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij juf of meester en vanaf februari 2018 op zoek naar een nieuwe baan? Stop met zoeken! Wij zijn voor een leuke basisschool op zoek naar een leerkracht voor groep 6/7. Lees gauw verder!

1 februari, 2018

Vacature Docent Wiskunde VAVO – Noord-Brabant

Vervuld

Lijkt het jou leuk om het vak Wiskunde te doceren aan volwassenen en ben jij beschikbaar op maandag en dinsdag? Voor een VAVO-opleiding in de provincie Noord-Brabant zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Wiskunde. Ga jij deze uitdaging aan?

1 februari, 2018

Vacature Docent Biologie – Utrecht

Vervuld

Heb jij kennis van het vak Biologie en ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid, of studeer je hiervoor? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie voor bovenbouw klassen van het vmbo. Ga jij de uitdaging aan om deze leerlingen alles te leren van jouw vak?

1 februari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 8 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij per direct op zoek naar een leuke functie als leerkracht in de bovenbouw? Voor een basisschool in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 8. Ga jij je inzetten om de laatste maanden op de basisschool voor deze leerlingen onvergetelijk te maken?

31 januari, 2018

Vacature Docent Beeldende Vorming – Utrecht

Vervuld

Voor een leuke school in de omgeving van Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een docent Beeldende Vorming. Ben jij de komende weken op maandag beschikbaar om voor een aantal klassen de creatieve lessen te verzorgen? Reageer dan snel en wie weet start jij binnenkort op deze school!

31 januari, 2018

Vacature Docent Burgerschap en Nederlands – Noord-Brabant

Vervuld

Voor een mbo in Noord-Brabant zij wij per direct op zoek naar een docent Burgerschap en Nederlands voor 16 lesuren per week. Ben jij in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het mbo en heb jij affiniteit met vakken als Nederlands, Burgerschap en Rekenen? Ga dan de uitdaging aan om deze studenten voor te bereiden op hun plaats in de maatschappij!

30 januari, 2018

Vacature Medewerker Uitstuurlokaal – Zuid-Holland

Vervuld

‘Wat een onzin dat ik uit de les ben gestuurd!’ Zo stormt een leerling je lokaal binnen. Sta jij stevig in je schoenen en kan jij deze leerling(en) toch rustig hun huiswerk laten maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

30 januari, 2018

Vacature Docent AVO Vakken – Noord-Brabant

Vervuld

Voor een mbo in Noord-Brabant zij wij per direct op zoek naar een docent AVO vakken voor 16 lesuren per week. Ben jij in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het mbo en heb jij affiniteit met vakken als Nederlands, Burgerschap en Rekenen? Ga dan de uitdaging aan om deze studenten voor te bereiden op hun plaats in de maatschappij!

30 januari, 2018

Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland

Vervuld

Ben jij enthousiast, in staat om leerlingen te motiveren en een echte pedagoog? Beschik je daarnaast over een onderwijsbevoegdheid? Dan is dit je kans om leerlingen te begeleiden naar een kansrijke plaats in de maatschappij!

30 januari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 5 – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij een gepassioneerde juf of meester en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een leuke basisschool zijn wij vanaf april op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Ga jij het team op deze basisschool in Zuid-Holland versterken?

29 januari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 6 – Zuid-Holland

Vervuld

Voor een leuke basisschool in Zuid-Holland zijn wij vanaf maart op zoek naar een leerkracht voor groep 6. Ben jij in staat om in korte tijd een goede relatie met de leerlingen op te bouwen en de lessen op te pakken? Reageer dan snel!

29 januari, 2018

Vacature Docent Economie en M&O – Utrecht

Vervuld

Ben jij een gemotiveerde docent Economie en/of M&O en ben jij per direct beschikbaar? Voor een moderne school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent voor havo- en vwo bovenbouw klassen. Bereid jij deze leerlingen voor op hun examenjaar?

29 januari, 2018

Vacature Docent Engels – Gelderland

Vervuld

Ben jij gepassioneerd over de Engelse taal, maar nog meer over het werken met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Engels voor vmbo-leerlingen. Ga jij de uitdaging aan om de leerlingen alles te leren van de Engelse grammatica en spelling?

29 januari, 2018

Vacature Docent AVO Vakken – Utrecht

Utrecht
15 lesuren

Wij zijn op zoek naar een docent AVO vakken voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen. Ben jij in staat om leerlingen structuur te bieden in een veilige omgeving en houd jij rekening met de verschillende leerstijlen van de leerlingen? Ga dan de uitdaging aan en reageer snel!

29 januari, 2018

Vacature Leerkracht Groep 3 – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren

Krijg jij energie van jonge kinderen en weet jij als geen ander hoe je hun leerproces het beste kunt stimuleren? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 3. Ga jij deze uitdaging aan?

29 januari, 2018