Vacature Docent Biologie – Utrecht 20 januari 2017 - Wist jij dat roodharigen een lagere pijngrens hebben, sneller last hebben van kiespijn en beter tegen pittig voedsel kunnen? En dat ze hun eigen Vitamine-D kunnen genereren? Dan ben jij de Biologie docent die we zoeken.
Vacature Docent ICT – Zuid-Holland 17 januari 2017 - Voor een school in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een topdocent die uitgebreide kennis heeft van het vak ICT. Ben jij degene die de leerlingen wegwijs maakt in een digitaliserende wereld?
Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland 17 januari 2017 - Beheers jij de Nederlandse taal tot in detail en beschik je over uitstekende leiderschapskwaliteiten? Wij zoeken een bevlogen docent Nederlands die 15 lesuren per week aan de slag wil.
Vacature Docent Nask – Gelderland 17 januari 2017 - Is de Binas jouw dagelijkse handboek? Weet jij alles van massa, mechanica, atomen en krachten? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vacature Docent Biologie – Utrecht 17 januari 2017 - Weet jij alles van het menselijk lichaam, de natuur en het milieu? En sta jij het liefst deze dingen uit te leggen voor de klas?
Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zuid-Holland 13 januari 2017 - Op zoek naar een baan van 11 februari tot en met 31 maart 2017? Wij zoeken een docent Zorg & Welzijn die voor 8 lesuren per week aan het werk wil.
Vacature Docent Duits – Overijssel 13 januari 2017 - Zal jij nooit het Duitse zinnetje ‘Da fällt nicht viel zu lachen’ gebruiken tijdens het lesgeven? Dan is dit de juiste vacature voor jou! Kom jij werken aan het Duits van de vmbo-leerlingen? Lees dan snel verder!
Vacature Docent Biologie – Gelderland 13 januari 2017 - “Dieren bewegen op verschillende manieren, ze lopen, vliegen, zwemmen of kruipen. Maar beste jongelui, planten bewegen ook.” Hoor jij jezelf praten? Wij zoeken een docent biologie.
Vacature Docent Frans – Zuid-Holland 11 januari 2017 - Word jij blij van stokbrood, rode wijn, la tour de Eiffel en la Côte d’Azur? En beheers jij ook nog eens de Franse taal? Wij zoeken voor na de voorjaarsvakantie een docent Frans voor een school in de provincie Zuid-Holland.
Vacature Locatiesecretaresse – Gelderland 11 januari 2017 - Voor een kleinschalige middelbare school zoeken wij een accurate en communicatief vaardige locatiesecretaresse. Omdat het een kleinschalige school betreft, word jij de spin-in-het-web!
Vacature Docent Praktijkonderwijs – Gelderland 11 januari 2017 - Ben jij iemand die in elke leerling mooie kansen voor zijn of haar toekomst ziet? En help je ze graag op individueel niveau? Dan is de functie als docent Praktijkonderwijs wellicht wat voor jou.
Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland 11 januari 2017 - Bij een winkel is een trui in prijs verhoogd met 21% tot €54,39. Wat was de oude prijs? Is jouw aandacht getrokken? Weet jij direct hoe je dit goed uitlegt aan een brugklasser? Wij zoeken jou!
Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland 11 januari 2017 - Ga jij uitleg geven over betogende teksten? En zorg je ervoor dat de leerling de hoofdgedachte uit een tekst kan halen? Wij zoeken een docent Nederlands voor een mbo-instelling in de provincie Zuid-Holland.
Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland 11 januari 2017 - Centrums of centra? Museum of musea? En weet jij dat ‘kopje koffie’ een hypercorrectie is? Wij zoeken een zelfbewuste docent Nederlands voor 8 lesuren per week.
Vacature Docent Zorg & Welzijn – Gelderland 11 januari 2017 - Heb jij een hart voor de zorg? Ken je deze sector van binnenuit en lijkt het je leuk om jouw kennis over te dragen aan leerlingen? Wij zoeken een docent Zorg & Welzijn.
Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland 10 januari 2017 - Jouw leerlingen zijn de toekomst van Nederland. Wat ga jij ze als docent Nederlands meegeven? Wij zoeken een bevlogen docent die 23 lesuren per week aan de slag wil.
Vacature Intern – Medewerker personeels– en salarisadministratie 10 januari 2017 - Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team komt versterken op de personeels- en salarisadministratie. Ben jij op zoek naar een leuke (starters)functie in hartje Rotterdam? Lees dan snel verder!
Vacature Instructeur Chemie – Noord-Brabant 23 december 2016 - Ben jij een enthousiaste instructeur of docent Chemie met kennis van zaken en affiniteit met beroepsgerichte leerlingen? Lees dan snel verder!
Vacature Docent Natuurkunde/Wiskunde – Noord-Brabant 23 december 2016 - Ben jij een enthousiaste docent Natuurkunde of Wiskunde met kennis van zaken en affiniteit met beroepsgerichte leerlingen? Lees dan snel verder!
Vacature Docent Nederlands – Gelderland 23 december 2016 - Ben jij een aanpakker, een pedagoog en motivator? Voor een school in provincie Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfverzekerde docent Nederlands. Je gaat 6-8 lesuren geven binnen de brede onderbouw.
Vacature Docent NT2 – Zuid-Holland 23 december 2016 - Voor een instituut dat taallessen en inburgeringscursussen aanbiedt, zoeken wij gecertificeerde NT2-docenten. Je kunt voltijd aan de slag binnen de organisatie, maar minder is ook mogelijk. Het instituut is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. De groep waaraan je lesgeeft bestaat uit ongeveer 10 studenten.
Vacature Docent Rekenen – Noord-Brabant 23 december 2016 - Vind jij het leuk om leerlingen te helpen bij het begrijpen van grafieken, tabellen en procenten? Voor een mbo-school zijn wij op zoek naar een docent voor het vak rekenen.
Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland 23 december 2016 - Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school.
Vacature Docent Nederlands – Utrecht 23 december 2016 - Eerstegraads bevoegd docent die graag uitleg geeft in het verschil tussen hoofd- en bijzaken? Weet jij hen te boeien als het gaat om de hoofdgedachte, tekstdoelen en argumenten? En heb je ook nog kennis over Reynaert de Vos en de reize door het Aapenland? Wij zoeken een docent Nederlands voor havo en een vwo klassen!
Vacature Docent Biologie – Gelderland 21 december 2016 - Ben jij op zoek naar een nieuwe baan vanaf april 2017? Voor een school in provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent biologie. 
Vacature Docent Nederlands – Gelderland 21 december 2016 - Docent Nederlands en op zoek naar een baan vanaf mei 2017? Wij hebben een leuke vacature voor je. Voor een mbo-school in de provincie Gelderland zoeken we een docent Nederlands voor 8-10 lesblokken.
Docent Handel en Marketing – Noord-Brabant 19 december 2016 - Ligt jouw hart bij handel en marketing? Ben jij degene die mbo-studenten de fijne kneepjes van de retail bijbrengt? Lees dan snel verder.
Docent Bedrijfseconomie – Noord-Brabant 19 december 2016 - Laat jij graag theorie en praktijk samen komen? En lijkt het jou mooi om mbo-studenten binnen de kaders van hun werkplek op te leiden tot volwaardige arbeidskrachten? Dan zoeken we jou!
Docent Nederlands – Noord-Brabant 19 december 2016 - Wist jij dat je de eerste twintig jaar van je leven tot tien nieuwe woorden per dag leert? Dus… dagelijks bouwen scholieren aan hun woordenschat. Leer jij hen de juiste woorden in de zin te kiezen?
Vacature Docent Elektrotechniek – Gelderland 19 december 2016 - Digitale elektronica, technische automatisering, elektrische energietechniek… Zijn dit begrippen waar jij enthousiast over bent? En ben je bevoegd docent Elektrotechniek?
Vacature Docent Wiskunde – Gelderland 14 december 2016 - Houd jij ervan om wiskundige formules binnen no-time op te lossen? Ben jij de Archimedes* van de 21e eeuw? En vind je het daarnaast een uitdaging om leerlingen mee te nemen in dit leerproces? Dan ben je op het juiste adres!
Vacature Docent Frans – Gelderland 7 december 2016 - Studeer jij Franse Taal & Cultuur, heb je een educatieve minor gevolgd of ben je bezig met je lerarenopleiding? Wij zoeken een docent die vanaf week 2 aan de slag wil met de leerlingen voor 4 tot 6 lesuren per week.
Vacature Docent Frans – Overijssel 7 december 2016 - “Va te faire cuire un oeuf!” Weet jij wat deze uitdrukking in het Frans betekent? En zorg jij er voor dat je leerlingen steeds weer enthousiast kan maken voor deze Romaanse taal?
Vacature Docent Wiskunde – Overijssel 7 december 2016 - Omdat er een docent met pensioen hoopt te gaan, is een school in de provincie Overijssel vanaf januari 2017 op zoek naar docent wiskunde. Wil jij voor 9 lesuren per week aan de slag?
Vacature Docent Frans – Zuid-Holland 2 december 2016 - Ben jij een echte Francofiel? En kun jij anderen enthousiast maken voor de Franse taal? Grijp dan deze kans om 14 lesuren per week les te geven! 
Vacature Docent Biologie – Utrecht 2 december 2016 - Zit het lesgeven in jouw DNA? Weet jij alles van mens, milieu, organen en cellen? En kan jij ook nog eens goed overweg met tieners? Dan heb jij de juiste vacature gevonden!
Vacature Docent ICT – Zuid-Holland 1 december 2016 - Heb jij een ICT-achtergrond? Ben je bekend met applicatie-ontwikkeling? Dan is dit een vacature voor jou! Voor een school in omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een docent ICT.
Vacature Docent Economie – Overijssel 30 november 2016 - Ben jij een gepassioneerde businessman of businesswoman en wil jij leerlingen voorbereiden op het bedrijfsleven? Een organisatorisch sterke school in de provincie Overijssel is op zoek naar een kritische en gepassioneerde docent Economie.
Vacature Decaan – Overijssel 25 november 2016 - Ervaring in het schooldecanaat? En aantoonbare diploma’s voor studieloopbaanbegeleiding? Wij zoeken voor een middelbare school in de provincie Overijssel een toegewijde decaan.
Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland 22 november 2016 - M/s, kg, V, dB… zijn dit symbolen die jij zo naast de juiste grootheden plaatst? Wij zoeken een docent natuurkunde die staat te trappelen om les te geven op een school in de provincie Zuid-Holland.
Vacature Docent Biologie – Gelderland 21 november 2016 - Erfelijkheid, verbranding, dieren en planten… Zijn dat allemaal thema’s waar jij enthousiast over vertelt? Zorg jij dat de leerlingen actief aan de slag gaan met biologie? Wij zoeken een docent biologie voor 10 lesuren per week.
Vacature Docent Engels – Gelderland 21 november 2016 - Some of any? Much of many? Wij zoeken een docent Engels voor een school in de provincie Gelderland. Je kunt per direct voor 15 lesuren aan de slag met de leerlingen van het vmbo.
Vacature Huiswerkbegeleider – Zuid-Holland 10 november 2016 - Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een aantal huiswerkbegeleiders voor de dinsdagmiddag. Ben jij een student met voldoende kennis op zak om havo/vwo leerlingen te ondersteunen? Of volg je een lerarenopleiding en zoek je een uitdagende baan in de onderwijssector? Wij zoeken jou!
Vacature Invalkracht Cluster 4 – Overijssel 10 november 2016 - Heb je een hart voor de zorgleerling? Weet je om te gaan met leerlingen die ernstige gedragsstoornissen hebben en/of kampen met psychiatrische problematiek? Wij zoeken docenten en onderwijsassistenten die deel willen uitmaken van de cluster 4 invalpool.
Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht 26 oktober 2016 - Ben jij een goede natuurkundige die tegelijkertijd pedagogisch sterk is? Voor een school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Natuurkunde die affiniteit heeft met vmbo leerlingen in de bovenbouw.
Vacature Docent Nederlands – Flevoland 25 oktober 2016 - Heb jij affiniteit met Nederlands en heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Voor een school in de provincie Flevoland zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands. In verband met ziekte is de school op zoek naar een docent voor de onderbouw vmbo, havo en vwo.
Vacature Docent Wiskunde – Utrecht 15 september 2016 - Klaar voor een nieuwe uitdaging vanaf januari 2017? Wij zoeken voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een zelfverzekerde docent die aan de slag wil met de bovenbouwleerlingen havo/vwo!
Vacture Docent Frans – Overijssel 7 september 2016 - “Va te faire cuire un oeuf!” Weet jij wat deze uitdrukking in het Frans betekent? En zorg jij er voor dat je leerlingen steeds weer enthousiast kan maken voor deze Romaanse taal?
Docent of onderwijstalent? 21 augustus 2015 - Adhocdocent is altijd op zoek naar onderwijstalent. Wij helpen (toekomstige) docenten bij het vinden van een nieuwe uitdaging. We werken met eerste- en tweedegraads bevoegde docenten, maar ook met docenten in opleiding, pabo-studenten, zijinstromers en zzp-talenten.