Adhocdocent-inloopmiddag (1)

Op woensdag 15 mei is het tijd om ál je vragen te stellen! Wij organiseren een ‘Let’s meet up!‘ op ons kantoor in Utrecht: kennismaken onder het genot van een hapje en drankje. Jij bent van harte uitgenodigd, dus zet ‘m in je agenda!

Adhocdocent werkt samen met veel uiteenlopende scholen in Nederland. Wij streven altijd naar een baan waar jij helemaal op je plek zit, een baan die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Tijdens dit event krijg je een kijkje achter de schermen bij Adhocdocent en zorgen wij voor een hapje en een drankje. Daarnaast geven we je graag een leuke attentie, we weten zeker dat elk onderwijstalent daar energie van krijgt!

Als jij de stap naar het onderwijs overweegt, een onderwijsbaan zoekt of advies wil op het gebied van jouw loopbaan; is deze middag zeker van waarde. Je krijgt de kans om op een ontspannen manier kennis te maken met al onze recruiters en met hen in gesprek te gaan over jouw vragen. We geven je een persoonlijk advies, zodat jij je goed kan positioneren in de arbeidsmarkt. Wellicht kunnen we je profiel voorleggen aan de school: hoe leuk is dat! 

Daarnaast is er de mogelijkheid voor:

  • Het stellen van al je vragen aan onze recruiters
  • Het maken van een professionele foto voor op je cv en/of LinkedIn
  • Een coachsessie met één van onze recruiters om te sparren over jouw carrière in het onderwijs

Natuurlijk komen er nog veel meer vacatures voor het nieuwe schooljaar binnen. Daarom maken we graag kennis, zodat we jouw wensen mee kunnen nemen tijdens het zoeken naar een passende functie. 

Benieuwd of je aan de slag kunt via Adhocdocent?

Wij krijgen dagelijks verschillende vacatures binnen voor startende docenten, docenten in opleiding, ervaren docenten en zelfs voor gepensioneerde docenten! Daarnaast hebben we ook leuke vacatures voor leerkrachten en studenten. Deze vacatures verschillen van tijdelijke vacatures naar vacatures voor het hele schooljaar.

Zin om te komen kennismaken?

Jullie zijn allemaal welkom op woensdag 15 mei ons kantoor in Utrecht. Ken je nog iemand die ook graag in het onderwijs aan de slag wil, twijfel dan niet en kom gezellig samen! We leggen graag uit wat Adhocdocent voor jou/jullie kan betekenen!  

Aanmelden? Ja graag, mail naar michiel@adhocdocent.nl, even binnenlopen tijdens de ‘Let’s meet up!’ mag natuurlijk ook!

Tot dan!

Datum: woensdag 15 mei 2019
Tijd: 16:00 – 18:00 uur

Adhocdocent Utrecht
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht