Ben jij leerkracht in het basisonderwijs? Of studeer je aan de pabo? Adhocdocent biedt diverse mogelijkheden voor leerkrachten in het basisonderwijs. Ben je op zoek naar extra lesuren naast je huidige werkzaamheden of juist naar een compleet nieuwe uitdaging binnen het onderwijs? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze klanten zijn zowel basis- als middelbare scholen in Nederland. We ondersteunen onze klanten bij het werven en selecteren van tijdelijke of structurele vervangers.

Wanneer je via ons aan de slag wilt, gaan we eerst met je in gesprek over jouw wensen en de randvoorwaarden die je stelt aan je nieuwe baan en werkplek. Een nieuwe aanstelling gaat namelijk altijd in overleg met jou.

Aan de slag via de invalpool
De Adhocdocent invalpool is ontstaan vanuit de grote vraag van basisscholen voor vervanging op korte termijn. Denk aan een leerkracht die een vrije dag heeft of geveld is door de griep en daarom snel, maar voor korte termijn vervangen moet worden. Het uitgangspunt van deze invalpool is flexibiliteit. Daarbij is er dus ruimte voor jouw andere bezigheden. Vind je het leuk om af en toe een dagje in te vallen voor de klas op diverse scholen? Dan past de invalpool wellicht bij jou.

De Adhocdocent invalpool is iets voor jou wanneer…
– je nog vrije uren per week over hebt
– je af en toe in wilt vallen, maar niet structurele basis
– je op zoek bent naar een tijdelijke klus binnen het basisonderwijs
– je het leuk vindt om op verschillende scholen een kijkje te nemen in de keuken
– je op zoek bent naar een vaste baan, je weet nooit wat de mogelijkheden op langere termijn zijn

Je komt in aanmerking voor de invalpool wanneer…
– je in het bezit bent van een pabo-diploma of hiervoor studeert
– je relevante werkervaring hebt en stevig in je schoenen staat
– je het een uitdaging vindt om op verschillende scholen aan de slag te gaan
– je enthousiast bent en zin hebt om aan de slag te gaan

Aan de slag voor langere tijd
Ben jij een leerkracht die liever voor een langere periode, bijvoorbeeld een half jaar of langer aan de slag gaat op een school? Schrijf jezelf dan in als leerkracht bij Adhocdocent. Ook dan gaan we in gesprek over jouw wensen en zoeken we een school die bij je past. In sommige gevallen is het mogelijk om na de vervangingsperiode vast in dienst te treden bij de school. Ook daarin kunnen we rekening houden met jouw voorkeur.

Middelbare school
Wanneer je veel ervaring hebt met lesgeven in de bovenbouw van het basisonderwijs, is het mogelijk om les te geven aan de onderbouw op een middelbare school. Veel leerkrachten die de (tijdelijke) overstap naar het middelbaar onderwijs hebben gemaakt, geven Nederlands, rekenen, Engels of een ander vak waar ze affiniteit mee hebben. Daarnaast kun je aan de slag als docent in het speciaal onderwijs, waaronder cluster 4, praktijkonderwijs of leerweg ondersteunend onderwijs.

Inschrijven
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan direct hieronder aan en laat ons weten in welke functie je interesse hebt.

Inschrijven bij Adhocdocent