portret-rutger

Sinds afgelopen maand ondersteunt Rutger onze collega’s van Accountmanagement en Werving & Selectie. En dat betekent dat Adhocdocent niet langer meer bestaat uit alleen vrouwen. Lees hieronder meer over Rutger en zijn eerste weken bij Adhocdocent. Misschien heb je hem al voorbij zien komen in je mailbox of zelfs al een keer aan de lijn gehad toen je belde naar onze vestiging in Utrecht. Mocht je nu denken, bij Adhocdocent werken toch alleen maar vrouwen? Dat klopt dus niet meer! 

‘Al tijdens mijn studie International Development Studies voelde ik mij aangetrokken tot alles wat met onderwijs te maken heeft. Nadat ik mijn diploma had gehaald, wilde ik eerst het onderwijs van dichtbij ervaren en heb ik tijdelijk Engels gegeven op twee scholen. Inmiddels heb ik zelf de mooie kans gekregen om binnen Adhocdocent andere docenten te helpen bij het vinden van een baan in het onderwijs en ze te begeleiden waar dat nodig is. Ik ben gek op jongeren omdat ze vaak zo puur en vormbaar zijn. Als docent sta je echt in de unieke positie om een belangrijke rol te spelen in jonge levens. Het is mooi om in mijn werk deze passie bij andere mensen te herkennen en ze te helpen om hun droom waar te maken.

Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk omdat ik graag mensen blij maak. Natuurlijk was het zoals bij iedere baan best even wennen aan het begin. Van verschillende kanten kreeg ik de vraag of het wel leuk is om in een (h)echt vrouwenteam te werken. Natuurlijk gaan de meeste gesprekken over de nieuwe collectors items van de Bijenkorf en heb ik mijn traditionele vrijdagmiddagbiertje in moeten ruilen voor een groot glas green tea (zonder suiker, want dat is ongezond). Maar welke man kan zeggen dat hij elke dag mag samenwerken met 9 enthousiaste dames? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik in een prettig team terecht ben gekomen waar docenten en scholen bovenaan staan en waar we elke dag hard werken voor onze mensen. Ik zie er naar uit dat ook voor jou te mogen gaan doen!’